2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım
Yaa çok heycanlı ya ben de gelmiyor bir şey bee... sancı mancı gelirsrie ne gelirse bilgilendir bizi :) beni etiketle hep hatta okuyayım:)
Hemen gittim tuvalete yok bende nişan filan günde 10 kere gidiyorum bakıyorum zaten neyse yarın dr kontrolüm var bakalım

Anladımm, evet mutlaka yazmışsınızdır. Sizi biliyorum zaten ama sürecinizi hatırlayamadım. O kadar unutkanım ki ben profilinize girip bulur okurum

Hadi bakalım sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallahh
Amiiin inşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım

Yaa çok heycanlı ya ben de gelmiyor bir şey bee... sancı mancı gelirsrie ne gelirse bilgilendir bizi :) beni etiketle hep hatta okuyayım:)

Valla bende heyecan yaptım, kalktım hemen çantaya konulacak son birkaç bişey vardı ütüleyip yerleştirdim. Ay nasıl yoruldum belim ağrıdı, uzanıyorum şu an. Başka da bişeyim yok Sancı gelirse haber ederim inşallah bakalım beklemedeyim

Zorla dogurtacaksin simay cocuguumu, rahat birak kizi gelmek istediginde gelsin, bi el etsin.

O kadar cok mesajimin arasindan bulmak zor olur 20-21 agustos tarihlerinde bulursunuz belki

Nişanım geldikten 10 saat sonra doğurdum geliyor gelmekte olan
Ayyy hadi bakalım, gördüğüm şey nişansa gelsin bakalım hemen doğurmak isteyenler varken; ben halimden memnunken (son zamana kadar beklerim hiç sıkıntı değil) nişanımın gelmesi peki

Ayyy hadi bakalım, gördüğüm şey nişansa gelsin bakalım hemen doğurmak isteyenler varken; ben halimden memnunken (son zamana kadar beklerim hiç sıkıntı değil) nişanımın gelmesi peki
Bence de hamileliğin tadını çıkartın ben de nişanım gelince doktora gittim bir gün sonra da doğurabilirsin 2 hafta sonra da demişti bekliyorum takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…