- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Aynen sağlıkla kavuşalım daSağlıkla gelsin de inşallah sezaryen, normal hiç önemli değilTarih netleşince de zaman geçmez
Yaa çok heycanlı ya ben de gelmiyor bir şey bee... sancı mancı gelirsrie ne gelirse bilgilendir bizi :) beni etiketle hep hatta okuyayım:)Ayyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım
Hemen gittim tuvalete yok bende nişan filanHayir ben haldir haldir alisveris yapiyodum hsshjsjs :) bebegin eksik 3-5 seyi kalmisti onlara kosturuyordum. Bi anda cisim geldi diye tuvalete gittim ve nisani gordum iste, annemle esime soyledim, kale almadilar sjsjsj surekli belirti kovaliyorum diye.
Sancim yoktu, doguma giderken de agrim vardi anlatmıştım hatta burda ama o sanci degilmis nst'de cikmamisti. Ama ben niyeyse sancilanamiyorum zaten :)
Hayir ben haldir haldir alisveris yapiyodum hsshjsjs :) bebegin eksik 3-5 seyi kalmisti onlara kosturuyordum. Bi anda cisim geldi diye tuvalete gittim ve nisani gordum iste, annemle esime soyledim, kale almadilar sjsjsj surekli belirti kovaliyorum diye.
Sancim yoktu, doguma giderken de agrim vardi anlatmıştım hatta burda ama o sanci degilmis nst'de cikmamisti. Ama ben niyeyse sancilanamiyorum zaten :)
Amiiin inşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalımHadi bakalım sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallahh
Yaa çok heycanlı ya ben de gelmiyor bir şey bee... sancı mancı gelirsrie ne gelirse bilgilendir bizi :) beni etiketle hep hatta okuyayım:)
https://instagram.com/lohusa_korsesi?igshid=MzRlODBiNWFlZA==Hangi korseden aldın canım? Bu arada sen doğuralı 26 gün mü oldu abooo xaman nasıl geçmiş
Yaa çok heycanlı ya ben de gelmiyor bir şey bee... sancı mancı gelirsrie ne gelirse bilgilendir bizi :) beni etiketle hep hatta okuyayım:)
Hemen gittim tuvalete yok bende nişan filangünde 10 kere gidiyorum bakıyorum zaten neyse yarın dr kontrolüm var bakalım
Anladımm, evet mutlaka yazmışsınızdır. Sizi biliyorum zaten ama sürecinizi hatırlayamadım. O kadar unutkanım kiben profilinize girip bulur okurum
Amiiin inşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım
Valla bende heyecan yaptım, kalktım hemen çantaya konulacak son birkaç bişey vardı ütüleyip yerleştirdim. Ay nasıl yoruldum belim ağrıdı, uzanıyorum şu an. Başka da bişeyim yokSancı gelirse haber ederim inşallah bakalım beklemedeyim o
Nişanım geldikten 10 saat sonra doğurdumAyyy evet rengi tarif edememiştim doğru somon rengi gibiydi. Sancınız var mıydı sizin nişan geldiğinde? Ayy heyecanlandım
Ama sorun şu nişanım gelmiyorNişanım geldikten 10 saat sonra doğurdumgeliyor gelmekte olan
9 eylül yeni hedefim ya o gün gelcek bebişimZorla dogurtacaksin simay cocuguumu, rahat birak kizigelmek istediginde gelsin, bi el etsin.
O kadar cok mesajimin arasindan bulmak zor olur 20-21 agustos tarihlerinde bulursunuz belki
9 eylül yeni hedefim ya o gün gelcek bebişiminanıyorum
Ayyy hadi bakalım, gördüğüm şey nişansa gelsin bakalımNişanım geldikten 10 saat sonra doğurdumgeliyor gelmekte olan
Bence de hamileliğin tadını çıkartın ben de nişanım gelince doktora gittim bir gün sonra da doğurabilirsin 2 hafta sonra da demişti bekliyorum takip edeceğimAyyy hadi bakalım, gördüğüm şey nişansa gelsin bakalımhemen doğurmak isteyenler varken; ben halimden memnunken (son zamana kadar beklerim hiç sıkıntı değil) nişanımın gelmesi peki
O nişan buraya gelecekAma sorun şu nişanım gelmiyor
Ben de öyle düşünüyorum elbet bir gün doğacak ama hangi günO nişan buraya gelecek
Acele etmeyin ya doğurmayan yok ki elbet doğuracaksınız
09.09 güzel bekliyorum o günü iple çekiyorum şuanBenim beklenen gunum 7 eylul'du ama bende 9 eylul istiyordum bak. Ne guzel gun degil mi? Ama basak olacak diye istemedim iste...
Gerci sizin artik kacisiniz yok illa Basak olacak ahsjsjsj
Yok mu ağrıAyyy hadi bakalım, gördüğüm şey nişansa gelsin bakalımhemen doğurmak isteyenler varken; ben halimden memnunken (son zamana kadar beklerim hiç sıkıntı değil) nişanımın gelmesi peki
Kuzu delikli olanı mı? Önce hafifle başlamak lazımmış ya
Benim nişanım geleli 8 gün olduAma sorun şu nişanım gelmiyor
Evet bir ay oldu neredeyse ya. Dikişimin biraz üstüne kadar indirdim bugün iki saat taktım. Bakalım etki edicek mi göreceğiz.Kuzu delikli olanı mı? Önce hafifle başlamak lazımmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?