2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Pazartesi sabah sezeryana gireceğim ve zaman yaklaştıkça ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyip bir sey yapabiliyorum aşırı doğum korkusu ve ameliyat korkusu sarmış durumda
Canım benim bende aynı senin gibiydim ağlıyordum sürekli ki benim daha önce 3 ameliyat bir sezaryen doğumum var buna rağmen spinal istedim doğumu her şeyin Bi zorluğu oluyo ama korkma sonu güzel olsun herkes doğum yapsın bende 2. Sezaryen doğum hikayemi yazayım

Bu arada kızlar dikişlerim hiç kaynamamış Dr duş alma dedi ama ben su geçirmez bant yapıştırıp aldım duş ve açık bırakmaya korkuyorum bu durumda olan var mı

Kızlar bebişinizde sarılık durumu nasıl ilerliyor benimki sürekli uyku halinde uyandırıp besleyemiyorum buda daha çok yükselmesine sebep oluyor muş yarın doktora gidicem bakalım ne diycekler

Pazartesi sabah sezeryana gireceğim ve zaman yaklaştıkça ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyip bir sey yapabiliyorum aşırı doğum korkusu ve ameliyat korkusu sarmış durumda
Hem normal sancı çektim hem suni sancı sonrasında bir şekilde normal devam edemedim belden uyuşturularak sezaryen oldum korkulacak hiç bir şey yok. Sonrasında çekilen acı sancının yanından geçemez o yüzden hiiiç korkmayın. Ameliyat başlayınca bebek 10. Dakikada çıkıyor sizin dikiş işiniz de 20 dk sürüyor yarım saat sonra odanızda oluyorsunuz. Hiç korkmayın.

Kızlar bebişinizde sarılık durumu nasıl ilerliyor benimki sürekli uyku halinde uyandırıp besleyemiyorum buda daha çok yükselmesine sebep oluyor muş yarın doktora gidicem bakalım ne diycekler
Canım benimkinde Salı kontrol vardı doktor gösterdi böyle tenine hafif bastırınca göbeğine kadar sarıydı göbeğinin altı bacakları falan beyazdı çok yüksek diyemeyiz sütün artmıştır her emzirmeden sonra mama teklif et dedi 2 gün sonra gel dedi yarın gideceğiz bakalım benimkinde uyku sorunu yok özellikle söyledi çok uyursa uyandır besle sık sık dedi Kibele gibi geziyorum 2 gündür evde bakalım yarınkine çıkacak test yapacak yarın benimki bugün gözlerini kapatmıyor atlattı herhalde diyorum

Ay bir heyecan bir korku aldı başını gidiyor ya sağol cnm biraz olsun rahatladım ama son günler geçmek bilmiyor

Bir şey soracağım pek zannetmiyorum ama nişanın sümüksü veya yumurta akımsı bir kıvamda olmadan da gelmesi mümkün mü? Günlük pedde pembemsi bir akıntı gördüm ama kıvamı normal akıntı içinde çok hafif bir pembelik var, günlük ped olduğundan dolayı da miktar tam kıvam vs anlayamıyorum ama herhalde nişan olsa ememezdi diye de düşünüyorum. Sonuç takipteyim bazen hepsi bir anda gelmiyormuş nişansa da. Değilse zaten bekliyorum ne diyorsunuz var mı nişan deneyimi aktaracak olan?

Kızlar biz motorla giderken araba çarptı kaza yaptık.benim bir şeyim yok ama kızımın elmacık kemiğinde çatlak var diyip plastik cerrahına yönlendirdiler.yüzü çok kötü şişlik mor ve kan.kendime yeni gelebiliyorum yarın başka ilçeye eğitim araşt hastaneye gidicez inşallah ameliyata gerek kalmaz dua edin bizim için.daha çok küçük 21 aylık kucağımda tutamadım hepimiz bir yere fırladık

Ayyy çok geçmiş olsun. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah. İnşallah gerekmez Lütfen çok stres yapmayın iki canlısınız, karnınızdakini de düşünün. Ve sadaka verin rabbim kazadan beladan korusun inşallah.

Çok geçmiş olsun , dikkat edin çok dualarım sizinle inşallah ameliyat gerekmez

Selam kızlar
Bende pazartesi günü dogurdum gaz sancım sebebi ile ancak 3. Gunumde hastahaneden taburcu olabildim.
Bebeğim 4 saatlik bir küvez sonrası bana teslim edildi. Ancak iki sorunum var tecrubesi olanlar yardimcı olabilirse cok sevinirim. Öncelikle sarılık değeri biraz yüksek cuma kontrolumuz var ama cok üzüluyorum mama ve emzirme dışında bu konu hakkinda yapabilicegim birsey varmi? Birde sütüm nerdeyse hic yoktu 1 2 damla zar zor bu kilo kaybida olunca mecbur mama basladilae hastahanede. Süt arttirmak icin damla ve macun aldim birde sicak havlu koyuyorum baska napabilirim? Bebegime mememi zor tutturuyorum bazen bir iki cekiş icin 1 saat ugrasiyorum. Meme ucum var ustune yeri geliyoe silikonda takiyorum. Emdikce arttigini hissediyorum ama nasil memeye rahat tutturabilirim bunu bilmiyorum yardimci olabilicek varsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…