2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yarın bende gidicem benimki uykudan gözünü açmıyor zorla kaldırıyoruz

Çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Doktor çok net bir şekilde yoğun, kıvamlı bir mukus yapıda demişti ki öyleydi çok bariz bir şekilde anlayabildim. O dönem normal akıntım da vardı :S bence yoğun değilse Nisan değildir, çünkü anlıyorsun bence. Öyle diyorlardı da inanmıyordum

Cok gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girer

Bir de bu kapı süslerini yaptıran arkadaşlar sonradan karar verdim bende yaptiracağim link atabilir misiniz

Ah çok çok geçmiş olsun ya
Motordan aşırı korkuyorum ben çok tehlikeli geliyor
İnşallah gerek kalmaz canım , karnındaki bebeğini düşün sakin kalmaya çalış

Ben de düşününce olmadığına karar verdim, belki rahim ağzındaki ufak bir yumuşama kılcal damarlarda azıcık bir kanamaya neden oldu da onun pembeliğidir, bekleyelim bakalım

Bir de bu kapı süslerini yaptıran arkadaşlar sonradan karar verdim bende yaptiracağim link atabilir misiniz

Ben buradan yaptırdım, aynı tarz yapanlara göre hem fiyatı uygundu hem de aynı hafta içinde geldi. Süre önemliyse bakabilirsin, 15-20 gün süre verenler vardı sorduğumda.

Arkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar

Kızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam ya Salon Kadini

Riske girme kuzum.
Haftan ileri, bebek senden alacagini aldi nasilsa. Sezaryen ol gitsin, burda o kadar cok kisi sezaryen oldu hemen de ayaklandilar. Sen zaten son ana dek hep squat falan yaptin toparlarsin kolayca.

Korkutmak istemiyorum ama ikisini de normal dogurdum biliyosun, ilkinin kafasi 36 cm idi aylarca cati agrisi cektim ben, ikincisinin 33.5 cm idi sadece ilk gun agri cektim ve daha kolay cikti dışarı. Sen diyorsun ki omuz takilabilirmis, bebegi de kendini de riske atma normal diye baslayip sezaryene donmek daha zor duyduklarima gore.

Aynı durum bende de söz konusu dün 2 doktor ölçtü ikiside 4 kilonun üstü dedi bugün sezeryan için gün almaya gideceğim anesteziden belki o zamana kadar kendi gelmeye karar verir bebişim. Bu arada sancım kasılmam vs hiç yok nstde sancılarım dümdüz ilerliyor

Oy maşallah Simay kuşa
Bencede eğer risk varsa normali bekleme canım. İkinizinde sağlığı daha önemli. Bende şuan normal istiyorum ama doktorum sezaryan derse direkt kabul edeceğim. Eskiden insanlar hep normal doğururlarmış günümüzde artık normal doğuran sayısı da çok az. Çoğu arkadaşım normal diye yola çıkıp mecburen sezaryana döndü. Bende artık sezaryana dönebilme ihtimalimi kabullendim şimdiden.

Sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…