- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Yarın bende gidicem benimki uykudan gözünü açmıyor zorla kaldırıyoruzCanım benimkinde Salı kontrol vardı doktor gösterdi böyle tenine hafif bastırınca göbeğine kadar sarıydı göbeğinin altı bacakları falan beyazdı çok yüksek diyemeyiz sütün artmıştır her emzirmeden sonra mama teklif et dedi 2 gün sonra gel dedi yarın gideceğiz bakalım benimkinde uyku sorunu yok özellikle söyledi çok uyursa uyandır besle sık sık dedi Kibele gibi geziyorum 2 gündür evde bakalım yarınkine çıkacak test yapacak yarın benimki bugün gözlerini kapatmıyor atlattı herhalde diyorum
Çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunKızlar biz motorla giderken araba çarptı kaza yaptık.benim bir şeyim yok ama kızımın elmacık kemiğinde çatlak var diyip plastik cerrahına yönlendirdiler.yüzü çok kötü şişlik mor ve kan.kendime yeni gelebiliyorum yarın başka ilçeye eğitim araşt hastaneye gidicez inşallah ameliyata gerek kalmaz dua edin bizim için.daha çok küçük 21 aylık kucağımda tutamadım hepimiz bir yere fırladık
Doktor çok net bir şekilde yoğun, kıvamlı bir mukus yapıda demişti ki öyleydi çok bariz bir şekilde anlayabildim. O dönem normal akıntım da vardı :S bence yoğun değilse Nisan değildir, çünkü anlıyorsun bence. Öyle diyorlardı da inanmıyordumBir şey soracağım pek zannetmiyorum ama nişanın sümüksü veya yumurta akımsı bir kıvamda olmadan da gelmesi mümkün mü? Günlük pedde pembemsi bir akıntı gördüm ama kıvamı normal akıntı içinde çok hafif bir pembelik var, günlük ped olduğundan dolayı da miktar tam kıvam vs anlayamıyorum ama herhalde nişan olsa ememezdi diye de düşünüyorum. Sonuç takipteyim bazen hepsi bir anda gelmiyormuş nişansa da. Değilse zaten bekliyorumne diyorsunuz var mı nişan deneyimi aktaracak olan?
Cok gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girerKızlar biz motorla giderken araba çarptı kaza yaptık.benim bir şeyim yok ama kızımın elmacık kemiğinde çatlak var diyip plastik cerrahına yönlendirdiler.yüzü çok kötü şişlik mor ve kan.kendime yeni gelebiliyorum yarın başka ilçeye eğitim araşt hastaneye gidicez inşallah ameliyata gerek kalmaz dua edin bizim için.daha çok küçük 21 aylık kucağımda tutamadım hepimiz bir yere fırladık
Ah çok çok geçmiş olsun yaKızlar biz motorla giderken araba çarptı kaza yaptık.benim bir şeyim yok ama kızımın elmacık kemiğinde çatlak var diyip plastik cerrahına yönlendirdiler.yüzü çok kötü şişlik mor ve kan.kendime yeni gelebiliyorum yarın başka ilçeye eğitim araşt hastaneye gidicez inşallah ameliyata gerek kalmaz dua edin bizim için.daha çok küçük 21 aylık kucağımda tutamadım hepimiz bir yere fırladık
Kapı düşümü ben yaptım ama instada macrometrand sayfası vardı sanirm güzel yapıyordu bak istersnBir de bu kapı süslerini yaptıran arkadaşlar sonradan karar verdim bende yaptiracağim link atabilir misiniz
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahMerhaba kızlar ben dün saat 9 da oğlumu kucağıma aldım rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Biraz ağrılı ve sancılı süreçten geçtim gece ama smdi ağrıya meydan okuyp oğlumla igilenmeye calisiyorm.
Ben de düşününce olmadığına karar verdim, belki rahim ağzındaki ufak bir yumuşama kılcal damarlarda azıcık bir kanamaya neden oldu da onun pembeliğidir, bekleyelim bakalımDoktor çok net bir şekilde yoğun, kıvamlı bir mukus yapıda demişti ki öyleydi çok bariz bir şekilde anlayabildim. O dönem normal akıntım da vardı :S bence yoğun değilse Nisan değildir, çünkü anlıyorsun bence. Öyle diyorlardı da inanmıyordum
Bir de bu kapı süslerini yaptıran arkadaşlar sonradan karar verdim bende yaptiracağim link atabilir misiniz
Hayırlı uğurlu olsunnnGünaydın kızlar5 Eylül Salı günü 39+4 te oğlumu kucağıma aldım . Allahım nasıl bir şey bu şuan evimizdeyiz ve iyiyiz kızlar
Hayırlı uğurlu olsunnMerhaba kızlar ben dün saat 9 da oğlumu kucağıma aldım rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Biraz ağrılı ve sancılı süreçten geçtim gece ama smdi ağrıya meydan okuyp oğlumla igilenmeye calisiyorm.
Kızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam yaSalon Kadini
Aynı durum bende de söz konusu dün 2 doktor ölçtü ikiside 4 kilonun üstü dedi bugün sezeryan için gün almaya gideceğim anesteziden belki o zamana kadar kendi gelmeye karar verir bebişim. Bu arada sancım kasılmam vs hiç yok nstde sancılarım dümdüz ilerliyorKızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam yaSalon Kadini
Oy maşallah Simay kuşaKızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam yaSalon Kadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?