Kizlar az içimi dökmek istiyorum doldum çünkü
Ben bebeğime 4. Günlükten itibaren tek bakıyorum ( kendi tercihim) 2 gun hastanede kaldık zaten 2 gun icinde her kafadan ses yok bunu böyle yap bunu söyle yap kv ile aram bozuldu nedeni çocuğun sadece boynunu kavrayıp popoyu havaya atıp tutuyor atıp tutuyor popo eline denk gelmese sadece boynundan kavramış bebek sallanır vaziyette kalacaktı zaten ben kendimden sakiniyorum bebeğime bise olacak korkusuyla " anne elinden kayar Allah korusun " dedim vay efendim ben ona bebek bakmayı mi öğretiyor muşum bu zamana kadar bebek hiç elinden düşmemiş ben ona bu lafı nasi söyler misim elime çöp atar gibi sert bi sekilde verdi bebeğimi al çocuğunu sen de üzülme ben de diyip balkona çıktı annem yanina gitmiş onu yanından kovmuş sonra evden çıktı gitti ben sinirden agladim dedim kimse kalmasın yanimda gidin tek bakicam yardım istemiyorum kv yememiş içmemiş ta Almanya da ki akrabalarına kadar benim onu evden koyduğumu söylüyormuş öyle bisey yok her gün yeni bisey annem aramis onu sakinleştirmek için annemi de paylamis ona daha çok sinir oldum eşimin beynini yiyorum yemedik yeri kalmadı adamın kadin her gun yeni bisey yapiyo haberlerini alıyorum nefret ediyorum ondan nefrettttttt bu zamana kadar hep idare ettim ama evladım kırmızı çizgim kim o hareketi yapsa korkuyorum düşer diye derdim sanki küfür etmişim ya gercekten allahindan bulsun
Bu yaptigini asla unutmam bana olan hıncını bana yakın olan herkesten çıkarıyor bebeğimi asla ona emanet etmem ne yapıyorsam kendim yapicam annemi de sırf annesini cagirdi beni çağırmiyor dememek için yolladim gerçekten zor ben logusaligin l sini onlara göstermedim ama bebeğime bisey olacak korkusu beni yavrusuna yaklaşilan hayvanlar kadar hırçın yapiyorLidya'm, lohusalik cok zor bir surec. Hem dogumun stresini atlatmissin hem bir omurluk bir sorumlulugun baslangici, hem hormonlar duzene girmiyor falan zor iste hepimiz yasiyoruz.
Hepimizin ilk lohusaligi aman yardimci olsunlar diye cevremize buyukleri toplama hatasiyla rezil oluyor genelde. Hic uzulme.
Kv kp konusunda kendine yapılan, edileni insan sineye cekiyor, alisiyor ama evlada yapilan en ufak bi yanlis hele ki lohusayken, katlanmasi zor oluyor...
İnanın öyle yapmaya çalışıyorumEşiniz size destekse, diğerleri yuvanızın dışında kalıyor. Kapıyı kapatın, evladınızın yeni yaşamınızın tadını çıkarın. Boşverin o konuşsun dursun. Belki bu zamana kadar boşverebildiniz, şimdi lohusalık dolayısıyla duygusalsınız ekstradan takıyorsunuz haliyle ve haklı olarak. Ama onu düzeltemeyeceksiniz, öyle bi insan. Hem belki baştan böyle olup mesafeli olmak ilerisi için daha iyi olur. Hiç kendinizi üzüp de bebeğinizi de etkilemeyin. Siz mutlu olun, en büyük intikamınız mutluluğunuz olacaktır. Rabbim de hidayet versin inşallah. İftira bile atmış, lohusa bir kadın ne derse haklıdır; bu kadar büyütecek ne var ki? İşte bazı insanlar öyle bencil ki, her şeyi onlar bilir, en iyisine onlar karar verir. Böyle insanlardan da uzak durmak en iyisi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Bence kendi annenizi çağırmalısınız, okuduğum kadarıyla uyumlu orta yolu bulmaya çalışan birisi. Bu durumda tek kalıp her şeye yetmeye çalışmak da zor gelebilir
Canım boş ver biz mi lohusayız onlar mı belli değil valla , konuşma olsun bitsin, benimde kv ve ko geldi kaynım ve görümcemle , hergün bişey söylüyorlar herkes ders veriyor kendi annem dahil , artık sinir oldum ya he diyip geçiyorum, daha benim kp takmış benim göbeğime , sağa sola gidiyor korseni tak diyor ona tam ağzının payını vermek istiyorum ama ya sabır diyorum artık çıkıp gitseler nefes alıcam resmen , lohusa halimle evi mis gibi yaptım geldiler heryeri dağıttılar , bana yada bebeğe baktıkları da yok , gezmeye gelmişler , yani sinir krizlerindeyimKizlar az içimi dökmek istiyorum doldum çünkü
Ben bebeğime 4. Günlükten itibaren tek bakıyorum ( kendi tercihim) 2 gun hastanede kaldık zaten 2 gun icinde her kafadan ses yok bunu böyle yap bunu söyle yap kv ile aram bozuldu nedeni çocuğun sadece boynunu kavrayıp popoyu havaya atıp tutuyor atıp tutuyor popo eline denk gelmese sadece boynundan kavramış bebek sallanır vaziyette kalacaktı zaten ben kendimden sakiniyorum bebeğime bise olacak korkusuyla " anne elinden kayar Allah korusun " dedim vay efendim ben ona bebek bakmayı mi öğretiyor muşum bu zamana kadar bebek hiç elinden düşmemiş ben ona bu lafı nasi söyler misim elime çöp atar gibi sert bi sekilde verdi bebeğimi al çocuğunu sen de üzülme ben de diyip balkona çıktı annem yanina gitmiş onu yanından kovmuş sonra evden çıktı gitti ben sinirden agladim dedim kimse kalmasın yanimda gidin tek bakicam yardım istemiyorum kv yememiş içmemiş ta Almanya da ki akrabalarına kadar benim onu evden koyduğumu söylüyormuş öyle bisey yok her gün yeni bisey annem aramis onu sakinleştirmek için annemi de paylamis ona daha çok sinir oldum eşimin beynini yiyorum yemedik yeri kalmadı adamın kadin her gun yeni bisey yapiyo haberlerini alıyorum nefret ediyorum ondan nefrettttttt bu zamana kadar hep idare ettim ama evladım kırmızı çizgim kim o hareketi yapsa korkuyorum düşer diye derdim sanki küfür etmişim ya gercekten allahindan bulsun
Kızlar biz motorla giderken araba çarptı kaza yaptık.benim bir şeyim yok ama kızımın elmacık kemiğinde çatlak var diyip plastik cerrahına yönlendirdiler.yüzü çok kötü şişlik mor ve kan.kendime yeni gelebiliyorum yarın başka ilçeye eğitim araşt hastaneye gidicez inşallah ameliyata gerek kalmaz dua edin bizim için.daha çok küçük 21 aylık kucağımda tutamadım hepimiz bir yere fırladık
Kp e ne senin göbeğinden ya gercekten ustune vazife olmayan konulara karismasin kimse yardim icin geliyorlar Ya zaten bebek sadece anneyi istiyor meme veremeyeceklerine göre sadece ev işi yapsalar yeterdi ama yok illa karisacaklar size yeminle 3 umuz evde kaldık kafam rahat inanılmaz huzurluyum kimse şunu yap bunu böyle yap demiyor yalnızlık en güzeliCanım boş ver biz mi lohusayız onlar mı belli değil valla , konuşma olsun bitsin, benimde kv ve ko geldi kaynım ve görümcemle , hergün bişey söylüyorlar herkes ders veriyor kendi annem dahil , artık sinir oldum ya he diyip geçiyorum, daha benim kp takmış benim göbeğime , sağa sola gidiyor korseni tak diyor ona tam ağzının payını vermek istiyorum ama ya sabır diyorum artık çıkıp gitseler nefes alıcam resmen , lohusa halimle evi mis gibi yaptım geldiler heryeri dağıttılar , bana yada bebeğe baktıkları da yok , gezmeye gelmişler , yani sinir krizlerindeyim
Bu yaptigini asla unutmam bana olan hıncını bana yakın olan herkesten çıkarıyor bebeğimi asla ona emanet etmem ne yapıyorsam kendim yapicam annemi de sırf annesini cagirdi beni çağırmiyor dememek için yolladim gerçekten zor ben logusaligin l sini onlara göstermedim ama bebeğime bisey olacak korkusu beni yavrusuna yaklaşilan hayvanlar kadar hırçın yapiyor
Ah canım çok zorSağolun kızlar.sonuçlarımız iyi çıktı çatlak yok dendi yine de uzman doktorun tomografi sonucunu bekliyoruz.o da onaylarsa çıkıcaz.öldüm öldüm dirildim.kızımı yerde görünce neye uğradığımı şaşırdım ömrümden 10 yıl gitti.zor sakinleştirdiler.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yüzünü böyle şişmiş kanlı görmek bile içimi parçalıyor. Tek gözünü açamıyor damla verdiler sonra yine getirip gözünü göstericez. Bir daha da motora tövbe binmeyiz. Resmen arabanın altında kaldı biz nasıl kurtulduk bilmiyorum
İlla her kafadan ses çıkıyor buna hazirlikli olunlidyadgn
Çok üzüldüm.
Muhtemelen annen yanında kalsa, süreci daha rahat atlatırsın. Çünkü bir desteğe ihtiyaç duyuyorsundur ama sırf kv yüzünden ona da kal diyemiyorsun. Çok sinir bozucu. Ben henüz doğum yapmadım ama bu tarz şeyler yaşamaktan çok korkuyorum. Çünkü yaşayabilirmişim gibime geliyor. Doğurmadan lohusa depresyonuna giricem
Ah canım çok zorinşallah tomografide temiz çıkar
Evlatlarimizi Allah korusun cok sukur sonuçları iyi çıkmış o an ki korkunuzu düşünmek dahi insana dehşet veriyor gecmis olsun
Canım benim çok geçmiş olsun yaaaçok üzüldüm,
Sağolun kızlar. Eşim çok yavaş ve dikkatli kullanır ona güveniyordum ama kendini bilmezin biri göz göre göre üstümüze sürdü.dikkat edilse de olacağı varsa oluyormuş. şikayetçi olucaz.Allah kimseye göstermesin öyle korktu ki uykusunda ağlayıp duruyor.zar zor az çorba içirebildim.geceden beri kucağımda ağrı kesici şurupla ayakta duruyor.benim bacağım şiş herhalde zedelendi geçmezse sonra ben de göstericem bu ortamdan bir çıkalım da..Inanamiyorum ya en korktugum sey cocuklarimin kaza, belaya ugramasi. Elli tane felaket senaryosu dolasir kafamda yola ciktigimizda. Bi nevi kafamda tatbikat yaparım. Cok gecmis olsun dusunce, Allah'tan size birsey olmamis da bebeginize sahip cikabilmissiniz. Yavrumun cani cok aciyordur, kuzum kiyamam ya elmacik kemigi kirigi cok zordur, umarim kirik degildir de ugrasmazsiniz.
Motorla giderken en azindan kanguruya baglasaydiniz keske, nasil guvenebildiniz sadece kucakta tutmayaneyse bunla kalsin, bir daha yasamazsiniz umarim. Tekrar cok gecmis olsun
Karnindaki ne durumda peki?Sağolun kızlar. Eşim çok yavaş ve dikkatli kullanır ona güveniyordum ama kendini bilmezin biri göz göre göre üstümüze sürdü.dikkat edilse de olacağı varsa oluyormuş. şikayetçi olucaz.Allah kimseye göstermesin öyle korktu ki uykusunda ağlayıp duruyor.zar zor az çorba içirebildim.geceden beri kucağımda ağrı kesici şurupla ayakta duruyor.benim bacağım şiş herhalde zedelendi geçmezse sonra ben de göstericem bu ortamdan bir çıkalım da..
Zaten bana bakmaya değil canım gezmeye gelmişler ne bana baktıkları var ne bebeğe , kp hiç sevmiyorum zaten gıcık , kv iyi , aman bu kp elinden gına geldi bana , ilk gördü biraz göbeğin kalmış korse tak dedi , tamam dedim şimdi sağ sol korseni tak , takıyormusun , takmazsan gitmez , bide eşimin yanında , ne kadar ayıp ya yaptığı , gerçi kendi babam ondan daha beter’de , kendi babama en azından cevap veriyorum kp susuyorum diye sinir oluyorum herkes benim göbeğime takmış , isterse gitmesin ya napim yani , Allah bana evladımı sağ sağlim bağışladı bin şükür göbeğimi mi düşünücem , eşimde beni sevmeyecekse göbeğim için sevmesinKp e ne senin göbeğinden ya gercekten ustune vazife olmayan konulara karismasin kimse yardim icin geliyorlar Ya zaten bebek sadece anneyi istiyor meme veremeyeceklerine göre sadece ev işi yapsalar yeterdi ama yok illa karisacaklar size yeminle 3 umuz evde kaldık kafam rahat inanılmaz huzurluyum kimse şunu yap bunu böyle yap demiyor yalnızlık en güzeli
Korkmakta Haklı canım çok kötü olmuşSağolun kızlar. Eşim çok yavaş ve dikkatli kullanır ona güveniyordum ama kendini bilmezin biri göz göre göre üstümüze sürdü.dikkat edilse de olacağı varsa oluyormuş. şikayetçi olucaz.Allah kimseye göstermesin öyle korktu ki uykusunda ağlayıp duruyor.zar zor az çorba içirebildim.geceden beri kucağımda ağrı kesici şurupla ayakta duruyor.benim bacağım şiş herhalde zedelendi geçmezse sonra ben de göstericem bu ortamdan bir çıkalım da..
Kuzum allah bize sabır ihsan etsin onlara da akıl versinZaten bana bakmaya değil canım gezmeye gelmişler ne bana baktıkları var ne bebeğe , kp hiç sevmiyorum zaten gıcık , kv iyi , aman bu kp elinden gına geldi bana , ilk gördü biraz göbeğin kalmış korse tak dedi , tamam dedim şimdi sağ sol korseni tak , takıyormusun , takmazsan gitmez , bide eşimin yanında , ne kadar ayıp ya yaptığı , gerçi kendi babam ondan daha beter’de , kendi babama en azından cevap veriyorum kp susuyorum diye sinir oluyorum herkes benim göbeğime takmış , isterse gitmesin ya napim yani , Allah bana evladımı sağ sağlim bağışladı bin şükür göbeğimi mi düşünücem , eşimde beni sevmeyecekse göbeğim için sevmesinyani bak ben senden daha kötü vaziyetteyim üzme kendini isterse herskesi arayıp seni kötülesin , boş ver gitsin
Zaten bana bakmaya değil canım gezmeye gelmişler ne bana baktıkları var ne bebeğe , kp hiç sevmiyorum zaten gıcık , kv iyi , aman bu kp elinden gına geldi bana , ilk gördü biraz göbeğin kalmış korse tak dedi , tamam dedim şimdi sağ sol korseni tak , takıyormusun , takmazsan gitmez , bide eşimin yanında , ne kadar ayıp ya yaptığı , gerçi kendi babam ondan daha beter’de , kendi babama en azından cevap veriyorum kp susuyorum diye sinir oluyorum herkes benim göbeğime takmış , isterse gitmesin ya napim yani , Allah bana evladımı sağ sağlim bağışladı bin şükür göbeğimi mi düşünücem , eşimde beni sevmeyecekse göbeğim için sevmesinyani bak ben senden daha kötü vaziyetteyim üzme kendini isterse herskesi arayıp seni kötülesin , boş ver gitsin
Karnindaki ne durumda peki?
Saat 4e kadar sonuçlansın gidicez inşallah. gece acilde nstye girdim sancı pek çıkmadı suyu da iyi dedi.Allah korudu yuvarlandım yüz üstü düşmedimKorkmakta Haklı canım çok kötü olmuş
Saat 4e kadar sonuçlansın gidicez inşallah. gece acilde nstye girdim sancı pek çıkmadı suyu da iyi dedi.Allah korudu yuvarlandım yüz üstü düşmedim
Amin canımKuzum allah bize sabır ihsan etsin onlara da akıl versinbebislerimizi bize bağışlasın diğer sıkıntılar sadece mide bulandirir
Ben susuyorum canım ve ne kadar böyle şeylerin karşısında susucam bilmiyorum , zaten bu eşimin ailesinden usandım , korkuyorum artık susup susup bi patlicam ki iş işten geçmiş olacak , eşimden soğudum resmen hele bebek olunca artık ne yaparsan yap umrumda değilsin diyesim var , Allah sonumuzu hayır etsin , ama bi kere daha söylerlerse cevabını vericemBen buna benzer cumleler karşısında susmuyorum kibris, soyle bi cevap verebilirsin, boylece esin susturmasi gerektigini idrak eder.
"Haklisin babacim, ama oğlunuza lohusa kadinin gobegine takip ona yuz cevirmeyecek sekilde egitim verdiginize eminim, zamani gelince korse takarım siz rahat olun"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?