2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben aksine normal doğumu destekleyen bir doktor diye bu doktora gittim canım. Başta başka doktordaydım hatta. Bilemiyorum bugün 2. Bir doktora doktor kendi yolladı zaten 2. Görüş alın dedi.. benim de kafamı karıştıran o oldu

Evet canım sonuçta doktor sezeryan yanlısı olsa 39 kusurları beklemezdi. 2 ben 2 hafta suyu az diye takiple gittim. O zaman suyu az alalım hemen dese derdi. Demekki uygun görmesi bir şeyleri öyle düşünüyorum qrtık

Valla napim doktor öyle uğraşmamak için kolaylık olsun diye öyle karar verdiyse de allaha havale ediyorum artık. Ben elimden geleni yaptım. Normal doğsun diye. Böyle riskler varken de inat edemem normal olsun diye maalesef. He bam başka bir doktora gidip sorsam o ben bunu normal doğurturum dese ona güvenip te o doktorla normal doğumu bekler miyim? Diye sordum kendime ve hayır. Kaç aydır takipli olduğum doktor varken hiç bilmediğim birine güvenemem sanırım

Canım bence de doktorun sezaryen yanlısı olsa suyu azalmış hadi alalım deyip ertesi gün alırdı. Normal doğumu bekledi o da seninle beraber ama böyle bir riski de göz ardı edemezdi..
bnm kendi doktorumda normal doğum yanlısı biri bu saatten sonra bebemin dönmeyeceğini bilse de haftaya yine bakalım sürpriz yapar belki düşüncesinde ve benim doktorumda 39+ larda sezaryene alıyor aksi durum olmadığı sürece.
İçini ferah tut sen doktoruna güven bebişinle kavuşmaya odaklan

Sağol canıım benim teşekkür ederim. Biraz zorladım beynimi ve kabullendim mantıklı geldi.. doktor sezeryanlısı mı diye korkutmuştum kendimi eledim o fikri sayenizde şimdi gelsin 9 eylül

Ben günü aldım da hiç bir ayrıntıyı bilmiyom ya :) yarın anestezi ile konuşunca netleşecek acaba:) kaçtan sonra yemek yemeyeyim vs vs
Ayy çok heyecanlı, işte böyle kavuşma anına odaklanın Hemde istediğiniz tarihte inşallah Bizi habersiz bırakmayın

Kıbrısım valla sende peygamber sabrı var ne münasebet kayınpeder göbek falan konuşacak ne yapacakmış çok merak ettim bu resmen duygusal şiddet, eşin duymuyor mu bunları ona ne senin göbeğinden kaç ayda büyüdü o göbek kaç ayda inecek ay yada inmese ne olur ne yapacakmış valla delirdim haaaa

Aynı benim eltim 2. Gün kaynanama sordurtuyor silmişler mi çocuğu yıkamışlar mı çocuğu, yetmedi 3. Gün geldi yine aynı soru sen dedim bilmiyorsun herhalde bu üstündekiler bağışıklığı için çok önemli sana söylemediler mi hiç okumadın mı göbeği düşünce yıkıyacağız işte bu akşam yıkadık bir mesaj atasım var yıkadık rahat uyu diye ahahhahaha

Ben günü aldım da hiç bir ayrıntıyı bilmiyom ya :) yarın anestezi ile konuşunca netleşecek acaba:) kaçtan sonra yemek yemeyeyim vs vs
Canım hadi hayırlısı olsun güzelce kavuşun 8 saat açlık susuzluk istiyorlar operasyon saatine göre bilgi verirler bence de doktoruna güven bu arada baya uğraştı o da normal olsun diye ama riske atmaya değmez canım benim

Sağol canıım benim teşekkür ederim. Biraz zorladım beynimi ve kabullendim mantıklı geldi.. doktor sezeryanlısı mı diye korkutmuştum kendimi eledim o fikri sayenizde şimdi gelsin 9 eylül
Çok güzel bir tarih
Sağlıkla gelsin minik kuş sezaryeni ben de yeni yeni araştırıyorum hep normal i araştırıyordum bu zamana kdr

Hayır bir de kp kim oluyorda göbeğe bakıyor inceliyor yani? Ayıp değil mi ya? kibrisss kuşum valla iyi sabır etmişsin

Evet canım güveniyorum ben de elimden geleni yaptım. Eminim bebişte içerde yapmıştır. Ama fizyolojimiz bunu gerektirdi ne yapalım sağlık olsun gerisinin önemş yok zaten günü de gelmişti. Yarın anestezi söyler herhalde saati filan yarın netleşecek her şey çok heycanlı.

Eveet kızlarcım :) squat girllerden biri olarak sezeryan girllüğe adım atacağım :) hurmaya squata merdivene veda ettim bugün ama sezeryan konusunu hiç araştırmamıştım bu nedenle bilgisizim :)

Söyleyin bakalım spinal düşünüyorum. Ama kötü şeyler yazanlar oldu onları boşverin okumuyorum ben kötüleri :) iyi şeyleri anlatın :) makyaj yapılıyor mu oje sürülür mü

Ayy ben doğurmadan doldum sizinkileri duyunca bizimkilerinde yapabileceklerini ön gördüm. Bugün eşimle tartıştım bu elti yüzünden zaten. Çocuğum doğacak sevinemedim onlar gelecek diye sinirden ne arar ne sorar ziyarete gelecekmiş çok lazım gibi bir de şehir dışından.

Mottomuz kötüleri boşver iyilere odaklan öncelikle doğum esnasında sesini duyunca ben hep ağladım rimel aktı sağolsun anestezi teknikeri sildi fotolarda çıkmasın diye yani rimel waterproof olmalı ruj veya başka bir şey sürmedim ben bebeğime temas edeceğim için çok güzel bir duygu ifade edemiyorum eşim sorduğunda ertes gün nasıl hissediyorsun diye aşık oldum dedim bir tavsiye bana sana sakinleştirici bir şeyler yaptık bebeği emzirdikten sonra uyu dediler ben uyumadım arkadaşlarım falan gelmişti bir de hep bebeğe bakıyorsun bu benim mi nasıl şimdi hemen karnımdan çıktı buraya geldi diye daha sonra uyumadığım için çok yorgun düştüm bir de sıvı alımını güzel uygula idrar torbası dolmadan çıkartıp yürütmüyorlar çünkü yürüyünce gaz atıyorsun ancak bir de pipetle daha kolay içiyorsun kahve soda su vs. Bol bol içmelisin canım 2. Gün biraz zor ama. 3. Gün daha iyi olacaksın özellikle 2. Gün duş alınca da rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…