Ah canım Allah bağışlamış sizi bir birinize sadaka ver , biz öyle yaparız , büyük meblağa gerekmez ufakta olsa kaza bela olmasın diye verilirSaat 4e kadar sonuçlansın gidicez inşallah. gece acilde nstye girdim sancı pek çıkmadı suyu da iyi dedi.Allah korudu yuvarlandım yüz üstü düşmedim
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah tüm evlatlarimizi korusun. Çok sukur sonuçları iyi çıkmış. Çok korkmuşsunuz siz de tabiki. Verilmiş sadakanız varmış.Sağolun kızlar.sonuçlarımız iyi çıktı çatlak yok dendi yine de uzman doktorun tomografi sonucunu bekliyoruz.o da onaylarsa çıkıcaz.öldüm öldüm dirildim.kızımı yerde görünce neye uğradığımı şaşırdım ömrümden 10 yıl gitti.zor sakinleştirdiler.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yüzünü böyle şişmiş kanlı görmek bile içimi parçalıyor. Tek gözünü açamıyor damla verdiler sonra yine getirip gözünü göstericez. Bir daha da motora tövbe binmeyiz. Resmen arabanın altında kaldı biz nasıl kurtulduk bilmiyorum
Kuzum okudum da yazamadım.. Yani diyecek laf çok ama yokKizlar az içimi dökmek istiyorum doldum çünkü
Ben bebeğime 4. Günlükten itibaren tek bakıyorum ( kendi tercihim) 2 gun hastanede kaldık zaten 2 gun icinde her kafadan ses yok bunu böyle yap bunu söyle yap kv ile aram bozuldu nedeni çocuğun sadece boynunu kavrayıp popoyu havaya atıp tutuyor atıp tutuyor popo eline denk gelmese sadece boynundan kavramış bebek sallanır vaziyette kalacaktı zaten ben kendimden sakiniyorum bebeğime bise olacak korkusuyla " anne elinden kayar Allah korusun " dedim vay efendim ben ona bebek bakmayı mi öğretiyor muşum bu zamana kadar bebek hiç elinden düşmemiş ben ona bu lafı nasi söyler misim elime çöp atar gibi sert bi sekilde verdi bebeğimi al çocuğunu sen de üzülme ben de diyip balkona çıktı annem yanina gitmiş onu yanından kovmuş sonra evden çıktı gitti ben sinirden agladim dedim kimse kalmasın yanimda gidin tek bakicam yardım istemiyorum kv yememiş içmemiş ta Almanya da ki akrabalarına kadar benim onu evden koyduğumu söylüyormuş öyle bisey yok her gün yeni bisey annem aramis onu sakinleştirmek için annemi de paylamis ona daha çok sinir oldum eşimin beynini yiyorum yemedik yeri kalmadı adamın kadin her gun yeni bisey yapiyo haberlerini alıyorum nefret ediyorum ondan nefrettttttt bu zamana kadar hep idare ettim ama evladım kırmızı çizgim kim o hareketi yapsa korkuyorum düşer diye derdim sanki küfür etmişim ya gercekten allahindan bulsun
Ben susuyorum canım ve ne kadar böyle şeylerin karşısında susucam bilmiyorum , zaten bu eşimin ailesinden usandım , korkuyorum artık susup susup bi patlicam ki iş işten geçmiş olacak , eşimden soğudum resmen hele bebek olunca artık ne yaparsan yap umrumda değilsin diyesim var , Allah sonumuzu hayır etsin , ama bi kere daha söylerlerse cevabını vericem
Benim salak eltim de hastaneye ziyarete geldi sana yemin ederim çocuğun poposuna sert bi şekilde üç beş kere pat pat diye bi vurdu daha birkaç saat önce doğan bebekten bahsediyorum neye uğradığımı şaşırdım şok oldum dedim bu şekilde yapma kalçası bacağı çıkar dedim. Bişey desen senden kötüsü yok ama kendi yaptıkları çok doğru bide bu salağı refaketçim yapacaktım çaresizlik ten allahtan yapmamışımBu yaptigini asla unutmam bana olan hıncını bana yakın olan herkesten çıkarıyor bebeğimi asla ona emanet etmem ne yapıyorsam kendim yapicam annemi de sırf annesini cagirdi beni çağırmiyor dememek için yolladim gerçekten zor ben logusaligin l sini onlara göstermedim ama bebeğime bisey olacak korkusu beni yavrusuna yaklaşilan hayvanlar kadar hırçın yapiyor
Bende ilk günden beri yanlız bakıyorum belki çok yoruldum ama kafam rahatKp e ne senin göbeğinden ya gercekten ustune vazife olmayan konulara karismasin kimse yardim icin geliyorlar Ya zaten bebek sadece anneyi istiyor meme veremeyeceklerine göre sadece ev işi yapsalar yeterdi ama yok illa karisacaklar size yeminle 3 umuz evde kaldık kafam rahat inanılmaz huzurluyum kimse şunu yap bunu böyle yap demiyor yalnızlık en güzeli
Seni çok iyi anlıyorumKızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam yaSalon Kadini
Teşekkür ederim 37+0 da doğduGözünüz aydın canım. Bebiş analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün inş.Ne kadarlıktı doğduğunda tam?
Grubu sen kapatıcan anlaşılanOoo canıım sen daha 37desin :) 39+2den selamlar
Bazi dr lar sezeryan yanlisi oldugu icin de boyle seyler soyleyebiliyor, sonucta planli 20 dk da isi bitecek, ama normal icin baya mesai harcamasi gerek.. Bildigim kadari ile karninin buyuk ya da kucuk olmasi kisiye ozel ve bebek kilosundan bagimsiz, karin kaslarimiz ve yag dokumuz ile alakali. Normal dogumu destekleyen bir doktordan bir seferligine gorus alabilirsin bence.. icin rahatlamis olur ve ona gore ilerlersin.. ben 24. Haftada sigorta yuzunden dr degistirmek zorunda kalmistim hersey iyi ilerken ben normal istiyorum diye birkac kere direttim ve bana imkansiz normal doguramazsin preklampsi riskin var falan demisti, sonra tabi biraktim o doktoru ve oyle bir riskim de yokmus, arastirdigimda hic risk almayan herkesi sezeryana yonlendiren bir dr oldugunu gordumBana kendi gelmeye karar verirse de sezeryan yapalım diyor.
Bunu yeni okudum canım hakkında hayırlısı olsunKızlarr ya galiba sezeryan olcam. bebek iri diye omuz takılma riski var diyor doktor. Riski alırsanız bekleriz ama ben alma taraftarı değilim dedi. 3800 3900 şuan 2 doktor ölçtü.. hata payıyla birlikte 4ün üstüyse omuz takılabilir diyor. Karnım çok büyük benim. Ondan şüpheleniyor bebek daha iri olabilir ölçtüğümüzden diye. Ne yapçam yaSalon Kadini
Haklısın canım benim. sağlıklı olsun en önemlisi o biraz toparladım kafayı şuan iyiyim :)Seni çok iyi anlıyorum
Ben de hamileliğimde hep normali düşündüm ona odaklandım ama bebe bir kere bile dönmedi
Doğum şeklindense sonunda sağlıkla kavuşmak önemli olan
Normal diye sürece başlayıp sezaryene dönmektense madem böyle bir risk var sezaryen ol bence de.
Teşekkürler cnmLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben buradan yaptırdım, aynı tarz yapanlara göre hem fiyatı uygundu hem de aynı hafta içinde geldi. Süre önemliyse bakabilirsin, 15-20 gün süre verenler vardı sorduğumda.
Aynen canım öyle yapmak gerekiyorkibrisss lidyadgn Sonbahardagel
Okurken sinirlendim valla.. hemen hemen hepimiz eminim bu tarz şeyler yaşayacağız ama bunların size stres yapmasına izin vermeyin bebişinize odaklanın anneleri
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınTeşekkür ederim 37+0 da doğdu
Aynen belki de sadaka korudu bizi.vermeye devam edicem.Ah canım Allah bağışlamış sizi bir birinize sadaka ver , biz öyle yaparız , büyük meblağa gerekmez ufakta olsa kaza bela olmasın diye verilir
Aynen öyle aklım gitti sandım.sağol canım rabbim tüm evlatlarımızı bize bağışlasın.şuan tek gözü açılsın güzel güzel baksın tek isteğim oCanım çok çok geçmiş olsun. Allah tüm evlatlarimizi korusun. Çok sukur sonuçları iyi çıkmış. Çok korkmuşsunuz siz de tabiki. Verilmiş sadakanız varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?