2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar neler yaşıyorsunuz siz ya inanmıyorum.
Allah dağına göre kar veriyor demek ki helal olsun sizlere sabrınıza aslan kardeşlerim benim. Benim okurken sinirlerim bozuldı çünkü.
Allah hepinizin yardımcısı olsun diyor sizleri ve bebişlerinizzi öpüyor nazlı kızım uyanmazsa uyku evresine geçiyorum herkese iyi gecelerrrr

Cidden benim etraf cahil dolu sabretmeye çalışıyorum eşimin hatrına ama bıktırdılar resmen

Eşime diyorum baban senden çok düşünüyor benim göbeği bana laf çıkarma tecrübelerini söylüyor diyor , kaç tane doğurmuş tecrübe etmiş dedim ? Kendiyle annenin göbeğine baksın , canım zaten ailesi yüzden çok tartışıyoruz ya bıktım usandım , artık ümidi kestim zaten bu kp yaşadığı sürece hayat bana zindan , bu kadar gıcık bi kp yoktur heralde

Hayır bir de kp kim oluyorda göbeğe bakıyor inceliyor yani? Ayıp değil mi ya? kibrisss kuşum valla iyi sabır etmişsin
Hiç sorma bi bilsen nelere sabır ettiğimi ama sabrımında sonları Allah böyle kp nasip etmesin , kv kötüsünü duymuştum da kp uğruma çıktı , kv bişeye karışmaz , aman bu kp elinden

Canım hiç korkacak bişey yok , yani zor değil , ameliyat sonrası bol yürüyüş yapmaya gayret göster ki çabuk toparlan zaten sürekli ağrı kesici yapacaklar , makyaj yapa bilirsin oje sür bişey olmaz sadece takı falan yakmicaksin , bol su iç diyorlar ama ben normal içtim

Canım benim eşimin ailesi ben doğum yaptım bebek küveze girdi bi ilk doğum yaptığımda konuştum sonra bir Allah’ın kulu beni arayıp demedi nasılsın ? Şimdi cümbür cemat gelmiş bende kalıyorlar evi o kadar temizlemiştim içine ettiler buzdolabı mahv olmuş mutfak mahv olmuş , yani ne diyim , işe yaradıkları da yok , bi işin ucundan tuttular yardım ettiler desem , yok , gezmeye gelmişler resmen utanmıyorlar bide sadece bize masraf bilet parası masraf burda gezip tozmaları masraf nedir bu bizim çektiğimiz, ama eminim hiç birinizin ki benim gibi değildir rekor bende bu konuda

Hayırlısı olsun canım, bizim bebişler biraz keyfine düşkün çıktılar benimkinin keyfi çok yerinde hala. Bugün görüştüm anesteziyle ben yarın sabah saat 8de yatışımı yapacaklar kaçta sezaryene alırlar bilmiyorum spinal olacak inşallah bir komplikasyon gelişirse genel anestezi veriyoruz dedi. Kendimi bu kadar normal doğuma hazırlamışken sezaryen olma düşüncesi rüya gibi hala ama resmen saatler kaldı oğluma kavuşmama

İnsanlarda az utanma duygusu olur yayardım etmiyorsun bari köstek olma kadın dinlensin iyice, bebeğine geç kavuşmuş zaten tadını çıkartmaya baksın. Tebrik ederim valla iyi dayanıyorsun

5 Eylül de yeni sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum .. sakın kötü anlatılanlara inanma öyle anlattıkları gibi ayılma bayılma yok. Bana neler neler söylediler dedim nasıl ya herkes nasıl 2. Çocukta sezeryan oluyor o zaman bu kadar kötü ise demiştim . . Ki sonuçta ameliyat ; elbette acısı olacak bi ağrısı olacak ama öyle dayanılmayacak gibi değil anlatılanlar gibi değil.. O kadar anlatılanlara takıldım ki doğum sonrası aman kalkamıycam yürüyemiycem vs kafamda kuruyordum. 2 hemşire geldi koluma girmeye eşime de sizde arka tarafında durun destek olun dediler . Kalktım yataktan ilk adım zordur dediler. 1 adım attım baktım acı oldu aaa dedim dur 2.yi attım aynı acı hee dedim bu demekki yürü she dedim dayanılmayacak gibi değil ..2 hemşirenin 1i o an gitti. Eşim ve diğer hemşire ile koridorda tur attık. Hemşire maşallahınız var dedi sık sık yürüyün tamam mı dedi ve ilk çişinizi ve gazını söyleyin dediler onlarda oldu bitti gitti ..

Kötüleri okuma kuzum ben sana ilk doğumu mu anlatayım seninde ilk ya ilkler güzel olur hep zaten spinal oldum o kadar rahat o kadar güzeldi ki ilk sen görüyorsun zaten bebişini hızlıca odaya geçiyorsun o ilk ağrıları hiç hissetmiyorsun ilk ağrı dediğim genel anestezi alıp miyom ameliyatı olmuştum uyandığımda çok ağrım olmuştu tarifi imkansız bunda ağrı falan hiç hissetmiyorsun 5 6 saat gayet rahatsın sonrasında yürütüyorlar yemek yeme zamanı daha erken oluyor falan yani güzel Bişey spinal sağlıkla gelsin inş cnm

Ayy ne güzel yazmışsın kuzum benim valla bu konuyu araştırmadığım için biraz yüzeysel biliyordum. Ayrıntılar iyi oldu. NO rimel :) ruj fondöten filan zaten sürmem diyordum. Geriye sadece far kaldı ya uyuma işi zor nasıl uyuyayım bebek orda ben nasıl uyuyacammm

Ya bir de bileti siz mi alıyorsunuz kendşleri alsın bee ayy yareiabbim bu kıza ( kibrisss )sabır veer çıldırmasıj :)

Oyy canım hadi sağlıkla al kucağına bebişini inş. Ve sonra bize de haber veer napalım bizim de kaderimiz böyleymiş sağlıkla gelsinler de kucağımıza gerisi mühim deüil

İnsanlarda az utanma duygusu olur yayardım etmiyorsun bari köstek olma kadın dinlensin iyice, bebeğine geç kavuşmuş zaten tadını çıkartmaya baksın. Tebrik ederim valla iyi dayanıyorsun
Dişimi sıka sıka bi hal oldum zaten bakalım ne zaman patlicam ,daha bunlar yaptıklarının yanında hiç bişey , bi anlatsam dersin sabır taşı olsa çatlar

09.09 kuzum yani ctesi yani yarınn ayy çoook yakınn
Ay canım benim inşallah çok güzel geçer doğumun çok heyecanlı yaaa bide sen herkesten çok bekledin galiba daha da heyecanlı , çok güzel bi duygu , doğum hikayelerini falan okuma canım , valla zor değil , bi sesini duy yüzünü gör inşallah dünyaya bedel sezaryan ne ki

Canım sağlıkla kucağına al şimdi mi yatışın yapıldı yarın mı yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…