2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Sezeryan spinal anestezi ile doğum oldu başta çok korkuyodum titreyerek girdim ameliyathaneye
Ama belden uyuşma olunca bişey anlamadım itme çekme hareketleride hiç rahatsız etmedi
Olumsuz hikayeler elbet vardır ama katlanılmıcak kadar kötü bir acı sancı yaşamadım ben
Bebişim az minik 2550 gr emiyo sütüm az gibi ama şuan ona yetiyo

Ayy sağol canım benim inşallah ben de çabuk atlatırım zor kısmı ve bir an önce bebişimle güzel ilgilenebileceğim günler gelsin

Analı babalı büyüsün minik, çok çok tebrik ederim ne güzel bir doğum hikayesi olmuş şimdi bebişinizle güzel günler gelsin kuzum

Doğru diyorsun canım okumuyorum olumsuz hiç bir şey valla ne olursa olacak hastanedeyiz sonuçta ne gerekirse yaparlar ben bebişe odaklanıyorumm

Doğru diyorsun canım okumuyorum olumsuz hiç bir şey valla ne olursa olacak hastanedeyiz sonuçta ne gerekirse yaparlar ben bebişe odaklanıyorumm
Niye kötü bişey olsun canım ya , benim tansiyonum çok düşüktü bişey olmadı yani endişelenme bişey olmaz Allah’ın izniyle

Sağool canım benim. Sonuçta normal doğumda da acılar baştan peşin peşin çekiyorsun hepsi de bir şekilde geçecek. Herkesin bünyesi vs farklı bu nedenle olumsuz okuyup kendimi kasmama korkutmama gerek yok. Bak siz ne güzel atlatmışsınız umarım ben de kolay geçireceğim teşekkür ediyorum

Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Sağlıkla akın kucağınıza , benim hiç mide bulantım yoktu , ama böyle şeyler normal bi gün çok olur bir gün az olur , bi gün hiç olmaz , yani normal endişelenme

Sağlıkla akın kucağınıza , benim hiç mide bulantım yoktu , ama böyle şeyler normal bi gün çok olur bir gün az olur , bi gün hiç olmaz , yani normal endişelenme
Anladım teşekkür edeerim canımm İNŞALLAH sağlıkla devam eder kalp atışınıda görürüm sağlıkla
Sizde bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz İNŞALLAH Çok Aminnn

Çok şükür canım gözünüz aydın emiştikçe geliyor bol bol ten tene olun annesi

Kızlar merhaba,, öncelikle doğum yapanları tebrik ederim gözünüz aydın,,sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza bir sorum var son haftalarda bebeğin hareketleri azalan oldu mu ne kadarı normal

Benimde azalmıştı şimdi daha iyi sanırım günde 10 kere hareket ediyorsa normal diyorlar büyüdükleri için yerleri azalıyor

Ayy maşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Darısı biz bekleyenlerin başına

Hareketleri biraz azaldı ve bu beni korkuttu daha doktor randevuma da var sağlıkla gelselerdi bi
Benimde azaldı, sabah bi vurur aradan saatler geçer öyle vurur falan. Uygulamada da yazıyordu bu sıra hareketlerini az hissedebilirsiniz diye arkadaşın dediği gibi yerleri azaldığı içinmiş. İçinizi ferah tutun. Bende kontrolü iple çekiyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Birkaç gündür benim bebeğimin de azaldı gibi geliyor bana sıkıştığını hissediyorum artık ondan galiba çünkü dokununca başlıyor oynamaya

Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah
Grupta en son ben doğuracağım sanırım

Smm,öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun bebeğineBende de doğum korkusu aşırı derecede yüksekDoğum nasıl gerçekleşti senin epidural istiyorum ama panik yapmaktan da korkuyorum.Genel anesteziden zaten ödüm patlıyor öyle hiç istemiyorum ne yapacağımı şaşırdımNormal doğum yapabilir miyim ondan da emin değilim

Phoebe,hayırlı olsun doğumunuzGenel anesteziyle mi oldu doğum?Ve nasıl geçti ne yaşadınız doğumla ilgili hiçbir şey bilmemek çok korkunç çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…