Ayy sağol canım benimKötüleri okuma kuzum ben sana ilk doğumu mu anlatayım seninde ilk ya ilkler güzel olur hep zaten spinal oldum o kadar rahat o kadar güzeldi ki ilk sen görüyorsun zaten bebişini hızlıca odaya geçiyorsun o ilk ağrıları hiç hissetmiyorsun ilk ağrı dediğim genel anestezi alıp miyom ameliyatı olmuştum uyandığımda çok ağrım olmuştu tarifi imkansız bunda ağrı falan hiç hissetmiyorsun 5 6 saat gayet rahatsın sonrasında yürütüyorlar yemek yeme zamanı daha erken oluyor falan yani güzel Bişey spinal sağlıkla gelsin inş cnm
Analı babalı büyüsün minik, çok çok tebrik ederim ne güzel bir doğum hikayesi olmuşKızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Sezeryan spinal anestezi ile doğum oldu başta çok korkuyodum titreyerek girdim ameliyathaneye
Ama belden uyuşma olunca bişey anlamadım itme çekme hareketleride hiç rahatsız etmedi
Olumsuz hikayeler elbet vardır ama katlanılmıcak kadar kötü bir acı sancı yaşamadım ben
Bebişim az minik 2550 gr emiyo sütüm az gibi ama şuan ona yetiyo
Doğru diyorsun canım okumuyorum olumsuz hiç bir şey valla ne olursa olacak hastanedeyiz sonuçta ne gerekirse yaparlarAy canım benim inşallah çok güzel geçer doğumun çok heyecanlı yaaabide sen herkesten çok bekledin galiba daha da heyecanlı , çok güzel bi duygu , doğum hikayelerini falan okuma canım , valla zor değil , bi sesini duy yüzünü gör inşallah dünyaya bedel sezaryan ne ki
Niye kötü bişey olsun canım ya , benim tansiyonum çok düşüktü bişey olmadıDoğru diyorsun canım okumuyorum olumsuz hiç bir şey valla ne olursa olacak hastanedeyiz sonuçta ne gerekirse yaparlarben bebişe odaklanıyorumm
Sağool canım benim. Sonuçta normal doğumda da acılar baştan peşin peşin çekiyorsun5 Eylül de yeni sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum .. sakın kötü anlatılanlara inanma öyle anlattıkları gibi ayılma bayılma yok. Bana neler neler söylediler dedim nasıl ya herkes nasıl 2. Çocukta sezeryan oluyor o zaman bu kadar kötü ise demiştim . . Ki sonuçta ameliyat ; elbette acısı olacak bi ağrısı olacak ama öyle dayanılmayacak gibi değil anlatılanlar gibi değil.. O kadar anlatılanlara takıldım ki doğum sonrası aman kalkamıycam yürüyemiycem vs kafamda kuruyordum. 2 hemşire geldi koluma girmeye eşime de sizde arka tarafında durun destek olun dediler . Kalktım yataktan ilk adım zordur dediler. 1 adım attım baktım acı oldu aaa dedim dur 2.yi attım aynı acı hee dedim bu demekki yürü she dedim dayanılmayacak gibi değil ..2 hemşirenin 1i o an gitti. Eşim ve diğer hemşire ile koridorda tur attık. Hemşire maşallahınız var dedi sık sık yürüyün tamam mı dedi ve ilk çişinizi ve gazını söyleyin dediler onlarda oldubitti gitti ..
Canım maşallahKızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Sezeryan spinal anestezi ile doğum oldu başta çok korkuyodum titreyerek girdim ameliyathaneye
Ama belden uyuşma olunca bişey anlamadım itme çekme hareketleride hiç rahatsız etmedi
Olumsuz hikayeler elbet vardır ama katlanılmıcak kadar kötü bir acı sancı yaşamadım ben
Sağlıkla akın kucağınıza , benim hiç mide bulantım yoktu , ama böyle şeyler normal bi gün çok olur bir gün az olur , bi gün hiç olmaz , yani normal endişelenmeArkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar
Anladım teşekkür edeerim canımm İNŞALLAH sağlıkla devam eder kalp atışınıda görürüm sağlıklaSağlıkla akın kucağınıza , benim hiç mide bulantım yoktu , ama böyle şeyler normal bi gün çok olur bir gün az olur , bi gün hiç olmaz , yani normal endişelenme
Çok şükür canım gözünüz aydın emiştikçe geliyor bol bol ten tene olun annesiKızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Çok şükür canım gözünüz aydın emiştikçe geliyor bol bol ten tene olun annesi
Benimde azalmıştı şimdi daha iyi sanırım günde 10 kere hareket ediyorsa normal diyorlar büyüdükleri için yerleri azalıyorKızlar merhaba,, öncelikle doğum yapanları tebrik ederim gözünüz aydın,,sağlıkla büyütün inşallahdarısı başımıza bir sorum var son haftalarda bebeğin hareketleri azalan oldu mu ne kadarı normal
Kızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Benimde azaldı, sabah bi vurur aradan saatler geçer öyle vurur falan. Uygulamada da yazıyordu bu sıra hareketlerini az hissedebilirsiniz diye arkadaşın dediği gibi yerleri azaldığı içinmiş. İçinizi ferah tutun. Bende kontrolü iple çekiyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahHareketleri biraz azaldı ve bu beni korkuttu daha doktor randevuma da varsağlıkla gelselerdi bi
Birkaç gündür benim bebeğimin de azaldı gibi geliyor bana sıkıştığını hissediyorum artık ondan galiba çünkü dokununca başlıyor oynamayaKızlar merhaba,, öncelikle doğum yapanları tebrik ederim gözünüz aydın,,sağlıkla büyütün inşallahdarısı başımıza bir sorum var son haftalarda bebeğin hareketleri azalan oldu mu ne kadarı normal
Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahKızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Smm,öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun bebeğineKızlar ben doğurdum4 kilo 260 gr doğdu benim tosun paşa. İlk kez ameliyat olduğum için tansiyonum düştü panik atak oldum sakinleştirici yapıldı uyumuşum doğumda.. şu an ağrı kesici taktırdım bebem emsin diye uğraşıyorum
Phoebe,hayırlı olsun doğumunuzKızlarrr, on günlük tazecik bir anne olarak şunu söyleyebilirimki eğer sizi doğum sonrası bebekli hayatın zorluğuyla ve uykusuz gecelerle korkutuyorlarsa, korkmayın. Bak evet hayatın ve düzenin tamamen değişiyor bu doğru. Ama şahsen hamileliğimin özellikle son aylarındaki yaşadığım rahatsızlıklar, o ağırlaşma, hareket kısıtlanması ve uykusuzluk bence daha kötüydü. Risksiz ve normal bir hamilelik yaşadım halbuki. Sezeryanla doğum yaptım, yani iyileşmesi daha zor diyorlar ama ona rağmen sezeryanlı dikişli halimle daha iyi hissediyorum kendimi. Geceleri devamlı uyanmak zorundasın bebeğin için, ama uyuduğun o kısacık uykular kaliteli uyku oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?