- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Çok geçmiş olsun. 2 gündür kaç sayfa birikmiş ancak yeni okuyup yazabiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey. 2 yavrunada iyi ki ciddi bir şey olmamış.Sağol canım. Karnımdaki iyi çok şükür bizim de kemik ağrısı dışında bir şeyimiz yok. ama kızım çok huysuz.sürekli oyalamaya çalışıyorum telefon vermezdim mecburiyetten verir oldum.gözünün teki kapalıydı bugün biraz açıldı ona dua ediyorum.yaraları kabuk bağlamaya başladı onları soymaya çalışıyor.
Dün aynada kendini gördü korktu kapattım aynayı. içim parçalanıyor ama onun için gülüyorum.ben ağlayınca o da ağlıyor.annelik ne zor şey.hüngür hüngür ağlayamıyorum hep güçlü durmam lazım
Eşin tek başına sana yetecektir ama tedirginliğini yenmesi lazım. Yapamam diyorsa en iyisi birini bulman. Yürüyüşte 2 kişi koluna giriyor. Bebeğinide ilk gün biri devamlı kucağına vermeli gazına yardım etmeli yemek yemenede yardımcı olması gerekebilir.Arkadaşlar merhaba doğum yapan ve bugün doğum yapacak arkadaşlarıma hayırlı olsun. Sanırım 1 haftadır felan foruma giremedim. Hem annelerimizin sayısı artmış hem de yeni doğum tarihleri belirlenmiş. Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahBenim Allah nasip ederse 15 eylülde sezaryen olacak ama annemin beli tutuk ve hala iyileşemedi. Eşim ben yanında kalırım hallederim diyor ama emin olamıyorum her ne kadar 2. Çocuğumuz olsa da eşim küçük bebek kucağına almaktan tedirgin oluyor. Sizlerin tecrğbesine ihtiyacım var. Bu süreci hastanede eşi ile geçiren oldu mu? Hemşireler yardım ediyor mu? Yoksa eşimin yanına bir eş dost akraba ayarlamak şartmı?
Canım nasıl oldun.Tam bebeği çıkarırken bastırırken kıt diye ses duydum 8 gündür ağrı çekiyorum yarın röntgen çekilcem
Ya çok tatlısınızHayır hayır sakinleştirici etkisiyle 5 dk uyudum ve uyandığımda gayet sakindim doğum anına da şahit oldum öptüm beybimi doğunca.. daha doğrusu zorla ağzıma soktular
Evet çareyi duş altında elle sağım yapmakta buldum. Rahatlatıyor gerçekten. Sağol tavsiyen için canımCanım sıcak duş, sıcak havlu, masaj ve sağım yapmaya çalış gerekirse elle sağ olduğu kadar
Ciddi misinKiz bastirmas olurlarmi benim kaburgama bir bastirdilae kac zaman agridan duramadim kaburgami kirdilar sandim1 haftaya agrisi gecti tabi benimkini
Maşallah Allah bağışlasınKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Zaten bebeğim ne zaman gelecek, hareket ediyor mu gibi endişelerin yerini daha şimdiden sütüm gelecek mi mevzusu aldıinşallah hepimizin bebişlerimize yetecek kadar sütü gelir
Kızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Çok geçmiş olsun cnm sağlıkla büyüsün prensesKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Smg,hayırlı olsun bebeğiniz.Genel anestezi mi oldunuz acaba?Kızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Bebeğim aynı valla ağrım var biraz araştırıyorum benim gibi sezeryan sonrası bel kaburga ağrısı çekende çokCanım nasıl oldun.
Çok geçmiş olsun. İnş kırık çatlak değildir, sadece zedelenmedirTam bebeği çıkarırken bastırırken kıt diye ses duydum 8 gündür ağrı çekiyorum yarın röntgen çekilcem
Eşin bebeği tutmaya çekiniyorsa mutlaka bir başkası olmalı. İlk gün için bebeği birinin alıp sana vermesi, altını değişmesi gazını çıkarması gerekiyor. Benim hastanemde bebek hemşiresi sürekli gelip emzirme alt değiştirme için yardım etti ama her hastane aynı mı bilemiyorumArkadaşlar merhaba doğum yapan ve bugün doğum yapacak arkadaşlarıma hayırlı olsun. Sanırım 1 haftadır felan foruma giremedim. Hem annelerimizin sayısı artmış hem de yeni doğum tarihleri belirlenmiş. Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallahBenim Allah nasip ederse 15 eylülde sezaryen olacak ama annemin beli tutuk ve hala iyileşemedi. Eşim ben yanında kalırım hallederim diyor ama emin olamıyorum her ne kadar 2. Çocuğumuz olsa da eşim küçük bebek kucağına almaktan tedirgin oluyor. Sizlerin tecrğbesine ihtiyacım var. Bu süreci hastanede eşi ile geçiren oldu mu? Hemşireler yardım ediyor mu? Yoksa eşimin yanına bir eş dost akraba ayarlamak şartmı?
Gözün aydın canım benimKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Sağol bitanem inşallahÇok geçmiş olsun. İnş kırık çatlak değildir, sadece zedelenmedir
Eşin bebeği tutmaya çekiniyorsa mutlaka bir başkası olmalı. İlk gün için bebeği birinin alıp sana vermesi, altını değişmesi gazını çıkarması gerekiyor. Benim hastanemde bebek hemşiresi sürekli gelip emzirme alt değiştirme için yardım etti ama her hastane aynı mı bilemiyorum
Ayy çok şükürKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Sezaryen anında bile kusmuş biri olarak Bişey diyemicemArkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar
Canım bnm tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsünKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?