2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun. 2 gündür kaç sayfa birikmiş ancak yeni okuyup yazabiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey. 2 yavrunada iyi ki ciddi bir şey olmamış.

Eşin tek başına sana yetecektir ama tedirginliğini yenmesi lazım. Yapamam diyorsa en iyisi birini bulman. Yürüyüşte 2 kişi koluna giriyor. Bebeğinide ilk gün biri devamlı kucağına vermeli gazına yardım etmeli yemek yemenede yardımcı olması gerekebilir.

Kızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştum Hala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size

Maşallah Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Zaten bebeğim ne zaman gelecek, hareket ediyor mu gibi endişelerin yerini daha şimdiden sütüm gelecek mi mevzusu aldı inşallah hepimizin bebişlerimize yetecek kadar sütü gelir

Smg kac kg doğdu sipa?
Dds senden haber bekliyoruz bacimsu????

Çok geçmiş olsun cnm sağlıkla büyüsün prenses

Smg,hayırlı olsun bebeğiniz.Genel anestezi mi oldunuz acaba?

Tam bebeği çıkarırken bastırırken kıt diye ses duydum 8 gündür ağrı çekiyorum yarın röntgen çekilcem
Çok geçmiş olsun. İnş kırık çatlak değildir, sadece zedelenmedir
Eşin bebeği tutmaya çekiniyorsa mutlaka bir başkası olmalı. İlk gün için bebeği birinin alıp sana vermesi, altını değişmesi gazını çıkarması gerekiyor. Benim hastanemde bebek hemşiresi sürekli gelip emzirme alt değiştirme için yardım etti ama her hastane aynı mı bilemiyorum

Gözün aydın canım benim

Sağol bitanem inşallah

Ayy çok şükür Simay kuş hoşgeldi sefalar getirdi Rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Sezaryen anında bile kusmuş biri olarak Bişey diyemicem Rabbim kolaylık versin size İnşaAllah sizin çok uzun sürmez

Canım bnm tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…