2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Az hissetmenin sakıncası var mı acaba? Hissediyorum ama eninde sonunda çünkü. Bugün sabah kalkınca aklıma takıldı. Hemen tarlı bseyler yiyip soğuk su içtim. 20-25 dk sonra soluma yatıp dürtükleyince hareket etti biraz

Üzüldüm baya zorlu gözüküyor..Allah kolaylık versin size de bize de.inşallah çabucak alışırlar kardeşlerine ama memeden kesilmesi bir bakıma iyi olmuş enerjin daha çok olur.bu kaza sürecinde telefon televizyonu icat edene dua ettim.eğer kardeşiyle çok zorlarsa açarım artık napıyım.her yere yetişmek çok zor
Çok geçmiş olsun. 2 gündür kaç sayfa birikmiş ancak yeni okuyup yazabiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey. 2 yavrunada iyi ki ciddi bir şey olmamış.
Çok sağolun amin amin rabbim kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın.çocuklarımıza bize kaza bela yüzü göstermesin doğuma kadar kendimi enerjimi toplamam lazım böyle pert girersem naparım bilmiyorum Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tebrik ederim Rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün canım çabucak atlatırsın umarım.

Canım suyun geldiyse doğum sancısıdır bence gidip nst ye girsen sancı durumun ortaya çıkar
Pazartesi kontrolüm var yalancı sancı olabilir de diye aslında evdeyim sancıları takip etmeye çalışıyorum
Doktorum böyle azar azar su gelebilir
Canım suyun geldiyse doğum sancısıdır bence gidip nst ye girsen sancı durumun ortaya çıkar
Hastaneden şimdi geldim 2 cm açıklığım var herşey yolunda bugün yarın gelir dediler artık takipteyim

Geçmiş olsun kuzum aynı dertten bende muzdaribim sarılık 13.6 ya kadar çıktı çocuk sürekli yattığı için kaldıramıyorum topuğuna vura vura resmen morardı
Moralmen o kadar çöktüm ki çok üzülüyorum besleyemediğim için bu arada memeyi sağmaya başladım bari süt kesilmesin diye sütüm az bende ek mamaya başladım
Peki sizin süreç nasıl ilerledi ne zaman bitecek bu sarılık doktorun neler anlattı bende dinlemek isterim süreçlerimiz seninle aynı

İyiki gittin canım en azından sürecini takip edersin hadi sağlıkla kavuş miniğine muazzam bir duygu

Psikolojinin acil servisi psikiyatridir soylediginiz şeyler çok ciddiye almanız gereken sizi ve bebeğinizi etkileyecek şeyler. Hafif bir ilaç çok rahatlatır hepinizi. Geciktirmeden gidin. Psikolog kafa salim uzun surec isteyen bir şey her ikisi de faydalı olur ama psikiyatriye gorunmeniz şart bence. Bu konularda hayli tecrübem var. Ayrıca lohusa sendromu 8 ay devam etmiş biriyim keşke gitseydim diyorum.
Mastit yaralı meselem ya ilk cocugumda çok çektim. Yukarıda yazdık görmeyenlere tekrar edeyim süt fazlaysa ya da mastit durumu varsa geçene kadar nane çayı için. Bir bardak için birkaç saat sonra kendinizi kontrol edip bir bardak daha. Ben 4 bardakta çözüm bulmuştum.
Sütü az olanlar anason ve rezene çayını ayni yöntemle yoğun şekilde alabilirler

Yaa hadi bakalım sağlıkla kavuşun sancılar nasıl bişey tarif edebilir misiniz bende var mı yok mu anlayamadım

Ucu yara olduysa komple kahve rengi alanı ağzına vermeni tavsiye ederim.yoksa o yara kolay kolay iyileşmez.yara olunca çok acı oluyor Allah yardımcın olsun.
Benim kızda hep diş etleriyle ısırıyor komple kahve rengi tutamıyor bi türlü

Çok geçmiş olsun , ah uyandırmak çok zor oluyor bazen , ama gün geçtikçe uyku azalıyor benimki mesela artık uyuyamıyorum , kucağımda meme de uyuyor tam yerine bırakıcam uyanıyor , yavaş yavaş senin de öyle olacak , artık kendi uyanır süt için ama sen yinede saatini kur , ben öyle yapıyorum çünkü bazen uyanmıyor süt için

Gece kaç saatte bir emziriyon kuuzm ben şuan sarılık olduğu için saatte bir kaldırıyom ama kaldırmam bile bir saatimi alıyo kalkamıyor

Yaa hadi bakalım sağlıkla kavuşun sancılar nasıl bişey tarif edebilir misiniz bende var mı yok mu anlayamadım

Teşekkür ederim canım
Yani şöyle belimden böbreklerimden kasıklarıma doğru yayılan bir ağrı kesintisiz ama şiddeti azalıp artıyor adet sancısına çok benziyor şimdilik

Teşekkür ederim canım
Yani şöyle belimden böbreklerimden kasıklarıma doğru yayılan bir ağrı kesintisiz ama şiddeti azalıp artıyor adet sancısına çok benziyor şimdilik
Anladımm, normal doğum şeklinde ilerliyorsunuz değil mi sizde? Bakalım ne zaman gelecek minnoşlar sizde en azından bi hareketlilik var bende o da yok

Gözünüz aydın canım sağlıklı uzun bir ömrü olsun miniğin

tebrik ederim hayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün

tebrikler hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…