2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
DusunceBulutu ne durumdasiniz? Bebekleriniz nasil?
Sağol canım. Karnımdaki iyi çok şükür bizim de kemik ağrısı dışında bir şeyimiz yok. ama kızım çok huysuz.sürekli oyalamaya çalışıyorum telefon vermezdim mecburiyetten verir oldum.gözünün teki kapalıydı bugün biraz açıldı ona dua ediyorum.yaraları kabuk bağlamaya başladı onları soymaya çalışıyor.
Dün aynada kendini gördü korktu kapattım aynayı. içim parçalanıyor ama onun için gülüyorum.ben ağlayınca o da ağlıyor.annelik ne zor şey.hüngür hüngür ağlayamıyorum hep güçlü durmam lazım

Elmacik kemigi catlak diyordun? Onun tedavisi nasil olacakmis? Yavrum 21 ay icin ne buyuk bir aci yasiyor sen de kendine hakim olmaya calis, hem karnindaki hem kucagindaki icin, ama yeri geldiğinde odana cekilip agla icine atarsan sikinti sahibi olursun Allah korusun.

Doguma daha vardir umarim? Buyuk iyilesse bari doguma kadar...

Ah canım ya evet gerçekten anne olunca güçlü durman gerekiyor , ama içine de atma , o olmayınca ağla rahatlarsın canım , ağlamak rahatlatır

Çok yorgunum tüplerimi baglatmaya karar verdim doktorla gorustum istedigin zaman yapariz dedi... artik cocuk istemiyorum 2 tanen bana yeter
Canım iki çocuk çok zor ya hele yardımın yoksa , ben bir bebeğimle hiç bişey yapamıyorum artık ne yemek ne ev işi , ya yorgunum ya uyumam gerekiyor , ya bebem le ilgileniyorum , sende iki tane küçük zor

Üniversite hastanesine götürdük çok şükür orda çatlak yok dediler.sadece hematom alanları varmış onlarda iyileşiyor.antibiyotik, damla ve kremler kullanıyoruz.
Doğum 26 eylüle gün verdiler.bekliyoruz bende öyle temenni ediyorum o zamana kadar iyileşsin inşallah siz nasılsınız kardeş kıskanması oluyor mu
Ah canım ya evet gerçekten anne olunca güçlü durman gerekiyor , ama içine de atma , o olmayınca ağla rahatlarsın canım , ağlamak rahatlatır
O olmayınca da karnımdaki üzülür diye ağlayamıyorum.patlıcam bir gün ama ne zaman bakalım

O da doğru canım canım Allah sizi birbirinize bağışlamış çok şükür üzülme artık sende

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Ama sanırım kafamı başka birşeylerle meşgul edip kendi kendimi rahatlatmam gerekiyor haklısınız.Çünkü kafamda büyüttükçe büyüttüm sanırım bunu ben.Bebeğimi yedi yıl bekledim ben.Onun için daha güçlü olmam gerekiyor farkındayım.Umarım bu süreç okuduğum hikayelerdeki gibi abartılı ve sandığım kadar zor değildir.

Çok teşekkürler desteğiniz için.Umarım kafamda büyüttüğüm kadar zor ve sancılı geçmez aksine çok kolay bir doğum gerçekleşir.Boşuna stres yapmışım diyebilirim.Kendimi oyalamak için bir şeyler bulsam iyi olacak.Bu düşüncelerden sıyrılmam gerekiyor farkındayım.

Arkadaşlar merhaba doğum yapan ve bugün doğum yapacak arkadaşlarıma hayırlı olsun. Sanırım 1 haftadır felan foruma giremedim. Hem annelerimizin sayısı artmış hem de yeni doğum tarihleri belirlenmiş. Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah Benim Allah nasip ederse 15 eylülde sezaryen olacak ama annemin beli tutuk ve hala iyileşemedi. Eşim ben yanında kalırım hallederim diyor ama emin olamıyorum her ne kadar 2. Çocuğumuz olsa da eşim küçük bebek kucağına almaktan tedirgin oluyor. Sizlerin tecrğbesine ihtiyacım var. Bu süreci hastanede eşi ile geçiren oldu mu? Hemşireler yardım ediyor mu? Yoksa eşimin yanına bir eş dost akraba ayarlamak şartmı?

Cok sevindim catlak olmamasina, agrisi fecidir çatlağın yavrucak dayanamazdi.
Bizim kardes kiskanmasi oluyor mu... humm oyle boyle degil. :)

Butun gun cok guzel davraniyor, seviyor, opuyor, kokluyor, sonra bi anda ama cidden bi anda ne yasiyorsa ic dunyasinda, kardesine ortamdaki en büyük nesneyle vurmaya calisiyor yapamazsa o nesneyi firlatiyor.

memeden kesmistim, memeye geri dondu kardesi emiyor diye. Simdi 2 gundur yine kestik, gizli sakli emziriyorum kucugu, evde kose kapmaca oynuyoruz.

Buyuk besiginde yatiyordu, kardesi yanimda yatiyor ve memenicin 2 saatte bir uyaniyor diye, 2 saatte bir uyanip ortaligi birbirine katiyoe, tum apartmani inletiyor aglamasiyla.

Ozetle cok zorluyor.

Sizinki simdi bir de travma atlatti, korktu, daha zorlayici seyler yapabilir. Umarim kiskanclik hissi yasamazda o da uzulmez.

Sezeryanda normal doğum gibi bastırmazlar ki sadece bebeği çekerler , ama belli olmaz geçmiş olsun , inşallah kırık yada çatlak yoktur
Kiz bastirmas olurlarmi benim kaburgama bir bastirdilae kac zaman agridan duramadim kaburgami kirdilar sandim 1 haftaya agrisi gecti tabi benimkini

Spinal yapıldı ama genel anestezi gibi mi oldu sakinleştirici verince doğum anına şahit olamadınız mı yani
Hayır hayır sakinleştirici etkisiyle 5 dk uyudum ve uyandığımda gayet sakindim doğum anına da şahit oldum öptüm beybimi doğunca.. daha doğrusu zorla ağzıma soktular

Çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için

Gerçekten burda bele kadar bok var arkadaşlar gelmeyin diyemiyorum mecbursunuz gelmeye gümüş kapak kullanımına geçtim bugün. Mumsy krem kullanıyordum doğumdan 2 hafta önce başlamıştım ondan sanırım en azından kanama yaşamadım. Aşırı hassasiyet dışında sorun yok. Süt için hastaneden bestlak verdiler sabah 8 akşam 8 damla suya damlatıp içiyorum ve bugün 5.günün sonunda artık göğüslerimden akmaya başladı. Başta neredeyse hiç gelmiyordu. Rezene çayı da içiyorum sabah akşam. Süt sorunu yaşayanlara duyrulur

Diğer günlerde çok sık hissedip bu 2 gündür azaldıysa takipleyip doktorunuza haber verin. Ama şunuda bilin bebeklerin uyku ve uyanıklık zamanlarında devamlı bu hareketlilikleride değişiyor. 30lu haftalarda daha çok dikkat etmek lazım.
Vişne suyu, sağa sola yatıp dürtükleme, soğuk su, çikolata ben bunları yapıyordum az hissettiğimi farkettiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…