Sağol canım. Karnımdaki iyi çok şükür bizim de kemik ağrısı dışında bir şeyimiz yok. ama kızım çok huysuz.sürekli oyalamaya çalışıyorum telefon vermezdim mecburiyetten verir oldum.gözünün teki kapalıydı bugün biraz açıldı ona dua ediyorum.yaraları kabuk bağlamaya başladı onları soymaya çalışıyor.DusunceBulutu ne durumdasiniz? Bebekleriniz nasil?
Sezeryanda normal doğum gibi bastırmazlar ki sadece bebeği çekerler , ama belli olmaz geçmiş olsun , inşallah kırık yada çatlak yokturTam bebeği çıkarırken bastırırken kıt diye ses duydum 8 gündür ağrı çekiyorum yarın röntgen çekilcem
Elmacik kemigi catlak diyordun? Onun tedavisi nasil olacakmis? Yavrum 21 ay icin ne buyuk bir aci yasiyorSağol canım. Karnımdaki iyi çok şükür bizim de kemik ağrısı dışında bir şeyimiz yok. ama kızım çok huysuz.sürekli oyalamaya çalışıyorum telefon vermezdim mecburiyetten verir oldum.gözünün teki kapalıydı bugün biraz açıldı ona dua ediyorum.yaraları kabuk bağlamaya başladı onları soymaya çalışıyor.
Dün aynada kendini gördü korktu kapattım aynayı. içim parçalanıyor ama onun için gülüyorum.ben ağlayınca o da ağlıyor.annelik ne zor şey.hüngür hüngür ağlayamıyorum hep güçlü durmam lazım
Ah canım ya evet gerçekten anne olunca güçlü durman gerekiyor , ama içine de atma , o olmayınca ağla rahatlarsın canım , ağlamak rahatlatırSağol canım. Karnımdaki iyi çok şükür bizim de kemik ağrısı dışında bir şeyimiz yok. ama kızım çok huysuz.sürekli oyalamaya çalışıyorum telefon vermezdim mecburiyetten verir oldum.gözünün teki kapalıydı bugün biraz açıldı ona dua ediyorum.yaraları kabuk bağlamaya başladı onları soymaya çalışıyor.
Dün aynada kendini gördü korktu kapattım aynayı. içim parçalanıyor ama onun için gülüyorum.ben ağlayınca o da ağlıyor.annelik ne zor şey.hüngür hüngür ağlayamıyorum hep güçlü durmam lazım
Canım iki çocuk çok zor ya hele yardımın yoksa , ben bir bebeğimle hiç bişey yapamıyorum artıkÇok yorgunum tüplerimi baglatmaya karar verdim doktorla gorustum istedigin zaman yapariz dedi... artik cocuk istemiyorum2 tanen bana yeter
Üniversite hastanesine götürdük çok şükür orda çatlak yok dediler.sadece hematom alanları varmış onlarda iyileşiyor.antibiyotik, damla ve kremler kullanıyoruz.Elmacik kemigi catlak diyordun? Onun tedavisi nasil olacakmis? Yavrum 21 ay icin ne buyuk bir aci yasiyorsen de kendine hakim olmaya calis, hem karnindaki hem kucagindaki icin, ama yeri geldiğinde odana cekilip agla icine atarsan sikinti sahibi olursun Allah korusun.
Doguma daha vardir umarim? Buyuk iyilesse bari doguma kadar...
O olmayınca da karnımdaki üzülür diye ağlayamıyorum.patlıcam bir gün ama ne zaman bakalımAh canım ya evet gerçekten anne olunca güçlü durman gerekiyor , ama içine de atma , o olmayınca ağla rahatlarsın canım , ağlamak rahatlatır
O da doğru canımÜniversite hastanesine götürdük çok şükür orda çatlak yok dediler.sadece hematom alanları varmış onlarda iyileşiyor.antibiyotik, damla ve kremler kullanıyoruz.
Doğum 26 eylüle gün verdiler.bekliyoruz bende öyle temenni ediyorum o zamana kadar iyileşsin inşallahsiz nasılsınız kardeş kıskanması oluyor mu
O olmayınca da karnımdaki üzülür diye ağlayamıyorum.patlıcam bir gün ama ne zaman bakalım
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Ama sanırım kafamı başka birşeylerle meşgul edip kendi kendimi rahatlatmam gerekiyor haklısınız.Çünkü kafamda büyüttükçe büyüttüm sanırım bunu ben.Bebeğimi yedi yıl bekledim ben.Onun için daha güçlü olmam gerekiyor farkındayım.Umarım bu süreç okuduğum hikayelerdeki gibi abartılı ve sandığım kadar zor değildir.Zaten bildiğim kadarıyla artık doğumlarda epidural yada spinal anestezi uygulanıyor canım (genel anestezi çok tercih edilmiyor). Bunlardan birini tercih etmen daha iyi bebeğini ilk görmen tentene temas açısından vs. Ameliyat sırasında zaten tansiyonun düşerse müdahale ederler, bu kadar korkuyorsan ve bir sorun olacağını düşünüyorsan doktorunla sakinleştirici alma durumunu konuşabilirsin. Sakinleştirici seni tamamen uyutmaz sadece sakinleşmeni gevşemeni sağlar ama bebeği etkiler mi sakinleştirici bilmiyorum, doktora danışmanda fayda vardünyanın en güzel ameliyatı olduğuna emin olabilirsin ama . Ben 3 ameliyatımdan sonra kesinlikle böyle düşünür oldum.
Bence sende düşünce tarzını değiştirirsen, ameliyat sırasında yapılacaklara değil de bebeğini göreceğin ona kavuşacağın ana odaklanırsan eminim çok rahat bir süreç geçireceksin. Çünkü biliyorsun yaşanan herşeyin psikolojik bir altyapısı var. Psikolojini ne kadar güçlü tutabilirsen, o kadar kolay olacaktır herşey
Çok teşekkürler desteğiniz için.Umarım kafamda büyüttüğüm kadar zor ve sancılı geçmez aksine çok kolay bir doğum gerçekleşir.Boşuna stres yapmışım diyebilirim.Kendimi oyalamak için bir şeyler bulsam iyi olacak.Bu düşüncelerden sıyrılmam gerekiyor farkındayım.Zaten bildiğim kadarıyla artık doğumlarda epidural yada spinal anestezi uygulanıyor canım (genel anestezi çok tercih edilmiyor). Bunlardan birini tercih etmen daha iyi bebeğini ilk görmen tentene temas açısından vs. Ameliyat sırasında zaten tansiyonun düşerse müdahale ederler, bu kadar korkuyorsan ve bir sorun olacağını düşünüyorsan doktorunla sakinleştirici alma durumunu konuşabilirsin. Sakinleştirici seni tamamen uyutmaz sadece sakinleşmeni gevşemeni sağlar ama bebeği etkiler mi sakinleştirici bilmiyorum, doktora danışmanda fayda vardünyanın en güzel ameliyatı olduğuna emin olabilirsin ama . Ben 3 ameliyatımdan sonra kesinlikle böyle düşünür oldum.
Bence sende düşünce tarzını değiştirirsen, ameliyat sırasında yapılacaklara değil de bebeğini göreceğin ona kavuşacağın ana odaklanırsan eminim çok rahat bir süreç geçireceksin. Çünkü biliyorsun yaşanan herşeyin psikolojik bir altyapısı var. Psikolojini ne kadar güçlü tutabilirsen, o kadar kolay olacaktır herşey
Amin canım çok sağol denicemO da doğru canımcanım Allah sizi birbirinize bağışlamış çok şükür üzülme artık sende
Üniversite hastanesine götürdük çok şükür orda çatlak yok dediler.sadece hematom alanları varmış onlarda iyileşiyor.antibiyotik, damla ve kremler kullanıyoruz.
Doğum 26 eylüle gün verdiler.bekliyoruz bende öyle temenni ediyorum o zamana kadar iyileşsin inşallahsiz nasılsınız kardeş kıskanması oluyor mu
Kiz bastirmas olurlarmi benim kaburgama bir bastirdilae kac zaman agridan duramadim kaburgami kirdilar sandimSezeryanda normal doğum gibi bastırmazlar ki sadece bebeği çekerler , ama belli olmaz geçmiş olsun , inşallah kırık yada çatlak yoktur
Hayır hayır sakinleştirici etkisiyle 5 dk uyudum ve uyandığımda gayet sakindim doğum anına da şahit oldum öptüm beybimi doğunca.. daha doğrusu zorla ağzıma soktularSpinal yapıldı ama genel anestezi gibi mi oldu sakinleştirici verince doğum anına şahit olamadınız mı yani
Çok teşekkür ederim güzel desteğiniz içinBence destek almalısınız, psikologa gitmeye vaktiniz olmayabilir ama online olarak da yapabilirsiniz. Çok iyi geleceğine eminim. Altında yatan mutlaka sebepler vardır. En azından birine içinizi açmak rahatlatacaktır. Bu birisi eş dostta olabilirdi ama bazen insanların söyledikleri daha da beter hale sokabilir bizi. O yüzden profesyonel birinden destek almak en doğrusu. İnşallah atlatırsınız, kendinize çok yüklenmeyin. Aslında böyle şeyler hissetmeniz de o kadar normal ki. Hem ilk çocuğa yetmeye çalışmak, ikincisi için sil baştan başlamak bi anda gözünüze aşırı sorumluluk olarak geliyor. Ama unutmayın ki kimse mükemmel değil ve o güzel evlatlarınız mükemmel anne istemiyor. Sadece sizi istiyor. Yapabildiğiniz kadarıyla, yetebildiğiniz kadarıyla sadece siz. Bunu kendinize hatırlatın sürekli. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallah
Gerçekten burda bele kadar bok var arkadaşlar gelmeyin diyemiyorum mecbursunuz gelmeyeBen hiiiiççç öyle bir şey demedim hatta gelmeyin dedim tünel dedimayva çekirdeklerini saklamıştım ben iyi geldi bana suya koydum jel yaptım ve lansınoh krem . Bi de göğüs ucuma başlarda bildiğiniz buzdolabı poşetini koparıp göğüs ucuma koydum sürekli nemli tutuyordu hem de yapısmıyordu sütyene göğüs pedine çok basit ama etkili bir yöntem.
Diğer günlerde çok sık hissedip bu 2 gündür azaldıysa takipleyip doktorunuza haber verin. Ama şunuda bilin bebeklerin uyku ve uyanıklık zamanlarında devamlı bu hareketlilikleride değişiyor. 30lu haftalarda daha çok dikkat etmek lazım.Merhaba. Bu kaçıncı haftalar için geçerli acaba? 23+4 teyiz biz. Bazı günler çok hareketli bazı günler normal hareketli oluyor ama 2 gündür çoook az hareket etti. Yani iki günde toplasam 10-15 kez hissetmişimdir. Endişe ediyorum ama. Salı günü randevum var doktorda. Şimdi yine denemek için su içiyorum. Tatlı bseyler yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?