2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek

Gözün aydın canım

Ucu yara olduysa komple kahve rengi alanı ağzına vermeni tavsiye ederim.yoksa o yara kolay kolay iyileşmez.yara olunca çok acı oluyor Allah yardımcın olsun.

Kızlar 37+6 gebelikteyim dün yarım çay bardağı suyum geldi doktor olabilir dediği için devamını bekledim bu sabah da uyandığımdan beri adet sancısı çekiyorum 1 saat önce de çok şiddetlendi yürüyüş yapıyordum şimdi uzandım azaldı ama arada bir gidip geliyor ağrım geçmeyen bir adet ağrısı çekiyorum
Sizce yalancı sancılar mıdır?

Gözünüz aydın sağlıklı uzun ömrü olsun canım

Benim de yara oldu lansinoh krem sürdüm çokta fayda görmedim şimdi emzirip sürekli göhüs pedi takıyorum yavaş yavaş iyileşir oldu sağım yaparkende canım acıyor bebe memeyi ilk alırkende acıyo

Canım suyun geldiyse doğum sancısıdır bence gidip nst ye girsen sancı durumun ortaya çıkar

dikloron canım senden hiç haber yok , nasılsınız

canım bebeğe kitlenmiş durumdaydım ev de kalabalıktı giremedim hiç bi dün girip baktım biraz, aşırı merak ediyorum sizi hepinizi inşallah herkes iyidir

sarılıkla mücadele ettik hatta fototerapi de gördük o kadar normal bi durum olmasına rağmen kendimi yedim bitirdim, ABO kan uyuşmazlığı olduğu için Alparslan daha fazla risk altındaydı, bol emzirmem gerekiyordu ama sütüm azdı mama desteği aldık sarılıktan ve ilk haftalar olduğu için acayip ağır bi uykusu vardi resmen uyandıramadık çocuğu çok zorlandım bu yüzden , 2 gündür kendi kalkıp meme istiyor keşke hep böyle devam etse, sizde durumlar nasıl herkes iyi mi doğuran değil de doğurmayan kaldı mı diyim

canım benimde iki meme ucu ve çevresi yara oldu, lansinoh kullandım ama iyileşmesi için hava alması gerekiyordu, civile gidip gümüş kapak alacaktım yoktu onun yerine Mycey in göğüs kalkanını aldım, emzirdikten sonra lansinoh kremi sürüp üstüne kalkanı taktım ki hava almasını sağlıyor ertesi güne iyileşti bi daha yara olmadı şükür, iyiki gümüş kapak almamışım çünkü oda hava aldırmazdı, bu arada hayırlı olsun tebrik ederim

Benim de yara oldu lansinoh krem sürdüm çokta fayda görmedim şimdi emzirip sürekli göhüs pedi takıyorum yavaş yavaş iyileşir oldu sağım yaparkende canım acıyor bebe memeyi ilk alırkende acıyo
Benimde aynı valla yeter ki emsin bende Bi çok krem denedim fayda etmedi garmastan pomad varmış kardeşim o çok iyi geliyo dedi onu alıp denicem bide ben bide mochi aldım lansinoh ama markası ilk o çıkardı ya o yüzden mochi dedim :), süt toparlayıcı pompa gerçi henüz o kadar çok sütüm olmadı

Masallah ssize bol bol koklasin emisin annesi op bizim yerimize

Sağol canım bende bakayım göğüs kalkanı Bi o kalmıştı almadığım :)))

Çok geçmiş olsun. 2 gündür kaç sayfa birikmiş ancak yeni okuyup yazabiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey. 2 yavrunada iyi ki ciddi bir şey olmamış.
canım hayırlı olsun tebrik ederim sende doğurmuşsun, her farkettiğime yazıcam böyle kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…