- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Tahin yağı bana iyi geldi tavsiye ederimKızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek
Gözün aydın canımKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Ucu yara olduysa komple kahve rengi alanı ağzına vermeni tavsiye ederim.yoksa o yara kolay kolay iyileşmez.yara olunca çok acı oluyor Allah yardımcın olsun.Kızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek
Gözünüz aydın sağlıklı uzun ömrü olsun canımKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Benim de yara oldu lansinoh krem sürdüm çokta fayda görmedim şimdi emzirip sürekli göhüs pedi takıyorum yavaş yavaş iyileşir oldu sağım yaparkende canım acıyor bebe memeyi ilk alırkende acıyoKızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek
Canım suyun geldiyse doğum sancısıdır bence gidip nst ye girsen sancı durumun ortaya çıkarKızlar 37+6 gebelikteyim dün yarım çay bardağı suyum geldi doktor olabilir dediği için devamını bekledim bu sabah da uyandığımdan beri adet sancısı çekiyorum 1 saat önce de çok şiddetlendi yürüyüş yapıyordum şimdi uzandım azaldı ama arada bir gidip geliyor ağrım geçmeyen bir adet ağrısı çekiyorum
Sizce yalancı sancılar mıdır?
dikloron canım senden hiç haber yok , nasılsınız
canım benimde iki meme ucu ve çevresi yara oldu, lansinoh kullandım ama iyileşmesi için hava alması gerekiyordu, civile gidip gümüş kapak alacaktım yoktu onun yerine Mycey in göğüs kalkanını aldım, emzirdikten sonra lansinoh kremi sürüp üstüne kalkanı taktım ki hava almasını sağlıyor ertesi güne iyileşti bi daha yara olmadı şükür, iyiki gümüş kapak almamışım çünkü oda hava aldırmazdı, bu arada hayırlı olsun tebrik ederimKızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek
Kızlar başka kim doğurdu neler kaçırdım
yaa kıyamamKızlar hani bir gülüyordu her şeyi unutuyorduk falan ben bu göğüs acısını unutamıyorum
Öyle veriyorum aslında canım ama neden oluyo anlamadımUcu yara olduysa komple kahve rengi alanı ağzına vermeni tavsiye ederim.yoksa o yara kolay kolay iyileşmez.yara olunca çok acı oluyor Allah yardımcın olsun.
Garmastan krem 3 suruste duzeltirKızlar göğüs ucu yarası için ne kullanıyorsunuz aventi takıyorum o silikon olan şeyi onunla emmek istemiyor sütü sağayım biberola yesin dedim sağım yaparken kanadı sağamadım napcam nasıl geçecek
Benimde aynı valla yeter ki emsin bende Bi çok krem denedim fayda etmedi garmastan pomad varmış kardeşim o çok iyi geliyo dedi onu alıp denicem bide ben bide mochi aldım lansinoh ama markası ilk o çıkardı ya o yüzden mochi dedim :), süt toparlayıcı pompa gerçi henüz o kadar çok sütüm olmadıBenim de yara oldu lansinoh krem sürdüm çokta fayda görmedim şimdi emzirip sürekli göhüs pedi takıyorum yavaş yavaş iyileşir oldu sağım yaparkende canım acıyor bebe memeyi ilk alırkende acıyo
Masallah ssizeKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Kardeşimde bugün onu dedi tüh eczaneler kapanmadan baksaydım :/Garmastan krem 3 suruste duzeltir
Sağol canımcanım benimde iki meme ucu ve çevresi yara oldu, lansinoh kullandım ama iyileşmesi için hava alması gerekiyordu, civile gidip gümüş kapak alacaktım yoktu onun yerine Mycey in göğüs kalkanını aldım, emzirdikten sonra lansinoh kremi sürüp üstüne kalkanı taktım ki hava almasını sağlıyor ertesi güne iyileşti bi daha yara olmadı şükür, iyiki gümüş kapak almamışım çünkü oda hava aldırmazdı, bu arada hayırlı olsun tebrik ederim
canım hayırlı olsun tebrik ederim sende doğurmuşsunÇok geçmiş olsun. 2 gündür kaç sayfa birikmiş ancak yeni okuyup yazabiliyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir şey. 2 yavrunada iyi ki ciddi bir şey olmamış.
ucuz bişey Allahtan 90 küsur bişeydiSağol canımbende bakayım göğüs kalkanı Bi o kalmıştı almadığım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?