2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
sezeryan olan arkadaslar sütünüz kacinci gun geldi 3 gun oldu hâlâ 1 cay kaşığı bebegim kuvezde sağım yapiyorum ama yok gelmiyor bugun 4. gun olacak
Bide rezene çayı çok iç ve doktor bana bira mayası önerdi hergün bir şişe bira mayası iç dedi , brewer yarat diye bi ilaç var bitkisel (bira mayası ) hergün 6 tablette onu içiyorum gerçekten etki etti bana

meme ucunu ittir ağzına damağına getirmeye çalış, benimkide tutamıyordu hala bile zorlanıyor bazen ama eskiye nazaran alıştı artık uzaktan bile tutuyor, ben geceden beri emziriyorum asla uyumadı memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor yani aç kalması mümkün değil kucağımda olmak emmek istiyor hep aranıyor kakası çişi de iyi aç kalsa ordan belli olurdu

Çok geçmiş olsun cnm, sağlıkla büyüsün inş anneli babalı

Benimkide yeni yeni öyle oldu , hep kucağımda emmese bile göğüsüm ağzında uyuyor yerine koydun mu o an uyanmasa bile 2dk sonra uyanıyor ve avazı çıktığı kadar bağrıyor ittiriyorum ama olmuyor ağzımı küçük ne anlamadım ama o emerken ben ağlayacam

Gunde 6 ve uzeri bez değiştirme ihtiyaci duyuyorsaniz yani bezde kaka ya da dolu dolu cis varsa bebeginiz doyuyordur cicilerim.

Visne suyu, sutlac yiyin icin, tahin tuketin, bol su tuketin, kibris'in bahsettigi bira mayalarindan e bebekte mevcut ordan da alabilirsiniz ayni marka degil ama olsun.

Sagma makinasiyla her emzirmeden sonra memenizi bosaltin. Makinaniz yoksa cevrenizde daha buyuk ve emzikli bir bebek varsa annesinden rica edin sut annelik yapin bikac seferlik, sut kanallarinizin zorlanmaya ihtiyaci da olabilir.

Gogus kalkani takin, asla dar sutyen giymeyin, bir sure yuzustu yatmayin.

Kızlar size bir sey sorabilir miyim 6 gun once betahcg testi yaptirdim 2 cikti iki gun sonra tekrar yaptirdim 7 cikti ve dun adet oldum gecmistte bir düşük durumu yasadim 13 haftalik biraz umutlanlamak istemiyorum ama icimdeki hisse gucvenmekte istiyorum sizce hamilemiyim

Ayy inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız sağlıkla sıhhatle Kuzey paşa hoşgelmiş Rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

En güvenilir ve doğrusu doktora gidip kan tahlili vermeniz olur. Biz ne desek boş, yanlış da yönlendirmeyelim. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah

oyy oyy öğrenecek zamanla, ne zor iş annelik

İnşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıklı kucağına alırsın ama adet olsuysan pek ümit yok , ama yine bi kaç gün sonra Bhcg ver istersen

Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için hemşire bir kuzenim var aradım o da gelecek sağolsun

Valla canım emin olamadım o yüzden kuzenimi aradım eşimle birlikte eşlik edecekler inşallah bana

Kızlar bu sabaha karsı beklemeden geldi bizim kız.
Beslenme reddi var şu anda emmiyor, hortum ile besleniyor
Yaa nasıl oldu yarın değil miydi sizin sezaryendi sanki? İnşallah emer de annesi sen kendini üzme, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

bambamcat canım nasılsın ? Ne zaman doğum ? Haber ver kendinden
Canım sağlıkla al kucağına inşallah

15 Eylül de doğumum olacak inşallah. Kardeşim ve bebeği burada. 9 aylık bir minnoş onunla vakit geçirirken koca gün bitiyor. Arada girip okumaya fırsatım oluyor. Ama konular çoktan konuşulmuş olduğu için mesajları alıntılayıp siliyorum

Gece kaç saatte bir emziriyon kuuzm ben şuan sarılık olduğu için saatte bir kaldırıyom ama kaldırmam bile bir saatimi alıyo kalkamıyor
Canım bı çözüm buldunuz mu
Bizim sariligimiz sınırın altında ama yine de uyanmiyor.
En fazla 5 dk emebiliyo.
Geri uyuyo uyandırmasam full uyuyacak.

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Bende 5 Eylül de doğum yaptım Salı günü 13:53 . Benm bugün sütüm geldi . Sizin hemen o gün geldi mi ? Valla maşallah
Daha yeni bakabiliyorum buraya, evet doktor sezaryen olabilir dediğinde reyhan şerbeti içmeye başlamıştım ve doğumdan önce duştan çıktıktan sonra bolca masaj yaptım onlar iyi geldi sanırım. Bebek için yeterli gelmedi yinede sütüm kilolu olduğu için çok fazla kilo kaybı olmasın diye mama başlattılar ama çoğunlukla beni emdi. İnşallah sizinde bundan sonra bol bol sütünüz olur da bebişe yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…