Bide rezene çayı çok iç ve doktor bana bira mayası önerdi hergün bir şişe bira mayası iç dedi , brewer yarat diye bi ilaç var bitkisel (bira mayası ) hergün 6 tablette onu içiyorum gerçekten etki etti banasezeryan olan arkadaslar sütünüz kacinci gun geldi 3 gun oldu hâlâ 1 cay kaşığı bebegim kuvezde sağım yapiyorum ama yok gelmiyor bugun 4. gun olacak
meme ucunu ittir ağzına damağına getirmeye çalış, benimkide tutamıyordu hala bile zorlanıyor bazen ama eskiye nazaran alıştı artık uzaktan bile tutuyor, ben geceden beri emziriyorum asla uyumadı memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor yani aç kalması mümkün değil kucağımda olmak emmek istiyor hep aranıyor kakası çişi de iyi aç kalsa ordan belli olurduBen sağıyorum , tutamıyor tutamadığı içinde ısırıyor , nasıl acıyor, yara oldu galiba ya , öyle bi acıyor ki emdiğinde sanki etimi koparıyorlar , tek göğüsümlede doymuyor galiba, uyusa bile hemen uyanıp tekrar süt istiyor, umarım büyüdükçe ısırma olayı hal olur
Çok geçmiş olsun cnm, sağlıkla büyüsün inş anneli babalıCanım kızlaryavrumu tam 9da aldım kucağıma çok şükür her şey yolunda gelen gidenden ve bebeğime bakmaktan haber veremedim. Toparlanınca süreci anlatacağım yavrusuna henüz kavuşmayan güzel anneler ahhhh bu his her şeye değer her şeye
Benimkide yeni yeni öyle oldu , hep kucağımda emmese bile göğüsüm ağzında uyuyormeme ucunu ittir ağzına damağına getirmeye çalış, benimkide tutamıyordu hala bile zorlanıyor bazen ama eskiye nazaran alıştı artık uzaktan bile tutuyor, ben geceden beri emziriyorum asla uyumadı memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor yani aç kalması mümkün değil kucağımda olmak emmek istiyor hep aranıyor kakası çişi de iyi aç kalsa ordan belli olurdu
Ayy inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız sağlıkla sıhhatleCanım kızlaryavrumu tam 9da aldım kucağıma çok şükür her şey yolunda gelen gidenden ve bebeğime bakmaktan haber veremedim. Toparlanınca süreci anlatacağım yavrusuna henüz kavuşmayan güzel anneler ahhhh bu his her şeye değer her şeye
Kızlar size bir sey sorabilir miyim 6 gun once betahcg testi yaptirdim 2 cikti iki gun sonra tekrar yaptirdim 7 cikti ve dun adet oldum gecmistte bir düşük durumu yasadim 13 haftalik biraz umutlanlamak istemiyorum ama icimdeki hisse gucvenmekte istiyorum sizce hamilemiyim
oyy oyy öğrenecek zamanla, ne zor iş annelikBenimkide yeni yeni öyle oldu , hep kucağımda emmese bile göğüsüm ağzında uyuyoryerine koydun mu o an uyanmasa bile 2dk sonra uyanıyor ve avazı çıktığı kadar bağrıyor ittiriyorum ama olmuyor ağzımı küçük ne anlamadım ama o emerken ben ağlayacam
İnşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıklı kucağına alırsın ama adet olsuysan pek ümit yok , ama yine bi kaç gün sonra Bhcg ver istersenKızlar size bir sey sorabilir miyim 6 gun once betahcg testi yaptirdim 2 cikti iki gun sonra tekrar yaptirdim 7 cikti ve dun adet oldum gecmistte bir düşük durumu yasadim 13 haftalik biraz umutlanlamak istemiyorum ama icimdeki hisse gucvenmekte istiyorum sizce hamilemiyim
Evet vallaoyy oyy öğrenecek zamanla, ne zor iş annelik
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için hemşire bir kuzenim var aradım o da gelecek sağolsunÇok geçmiş olsun. İnş kırık çatlak değildir, sadece zedelenmedir
Eşin bebeği tutmaya çekiniyorsa mutlaka bir başkası olmalı. İlk gün için bebeği birinin alıp sana vermesi, altını değişmesi gazını çıkarması gerekiyor. Benim hastanemde bebek hemşiresi sürekli gelip emzirme alt değiştirme için yardım etti ama her hastane aynı mı bilemiyorum
Valla canım emin olamadım o yüzden kuzenimi aradım eşimle birlikte eşlik edecekler inşallah banaEşin tek başına sana yetecektir ama tedirginliğini yenmesi lazım. Yapamam diyorsa en iyisi birini bulman. Yürüyüşte 2 kişi koluna giriyor. Bebeğinide ilk gün biri devamlı kucağına vermeli gazına yardım etmeli yemek yemenede yardımcı olması gerekebilir.
canım izle bak tam da bu haftada oluyormuş olabilecek her şeyi anlatıyor, 4.20 den itibaren gözle ilgili şeyleri anlatıyorKızlar bebemin tek gözü çapaklanıp sarıca akıyor ne yapmalıyım fikirleeinizi alabilirmiyim suyla pamukla sildim sadece
Yaa nasıl oldu yarın değil miydi sizin sezaryendi sanki? İnşallah emer de annesi sen kendini üzme, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bu sabaha karsı beklemeden geldi bizim kız.
Beslenme reddi var şu anda emmiyor, hortum ile besleniyor
Canım bı çözüm buldunuz muGece kaç saatte bir emziriyon kuuzm ben şuan sarılık olduğu için saatte bir kaldırıyom ama kaldırmam bile bir saatimi alıyo kalkamıyor
Daha yeni bakabiliyorum buraya, evet doktor sezaryen olabilir dediğinde reyhan şerbeti içmeye başlamıştım ve doğumdan önce duştan çıktıktan sonra bolca masaj yaptım onlar iyi geldi sanırım. Bebek için yeterli gelmedi yinede sütüm kilolu olduğu için çok fazla kilo kaybı olmasın diye mama başlattılar ama çoğunlukla beni emdi. İnşallah sizinde bundan sonra bol bol sütünüz olur da bebişe yeterHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Bende 5 Eylül de doğum yaptım Salı günü 13:53 . Benm bugün sütüm geldi . Sizin hemen o gün geldi mi ? Valla maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?