2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada emziren ve süt artırımı yapmak isteyen arkadaşlar ilk doğumdan sonra kullanmıştım lacmix adında bir takviye kombine vitamin var öneririm

Kızlar bebemin tek gözü çapaklanıp sarıca akıyor ne yapmalıyım fikirleeinizi alabilirmiyim suyla pamukla sildim sadece
Cevap yazdılar mı bilmiyorum ama çapak göz kanalı tıkanıklıklarında veya enfeksiyonlarında oluyormuş. Sütünü sıkıp temiz elinle gözüme sür göz pınarına serçe parmağınla masaj yap.

Canım bı çözüm buldunuz mu
Bizim sariligimiz sınırın altında ama yine de uyanmiyor.
En fazla 5 dk emebiliyo.
Geri uyuyo uyandırmasam full uyuyacak.
Benimde aynı şekilde en fazla 5 dk emip yatıyor uyandırmasan 24 saat uyuyacak ki uyandırmada çok zorlanıyorum
Sarılık açısından yarın kontrol var bakalım ne çıkacak sonuç
Bide gözü çapaklandı

Sütümü direk sıkmıştım tmm canım onuda deniycem çok üzülüyorum minicik daha gözünü açamıyor yavrum

Benimde öyle oluyor dr damla verdi ama 3 gün kullan dedi , kullandım ama aynı , annemde kendi sütünden damlat diyor , eskiden öyle yapıyorlarmış , bilmiyorum ama araştır istersen ben öyle yaptım sabah
Bende öyle yapim bakalım off minicikler bunlar hasta olmasın

Geçen sarılık yüzünden uyandıramıyorum diye oturup ağladım çok üzülüyorum besleyemiyorum diye

+1 de ben.. 3000 gram altı doğan bebekler gerçekten zor oluyor Muş. İlk bebeğin 3400 du böyle şeyler olmadı. Bunda uyandırıp emziremiyorum bile 5 dakkadan fazla.

Arkadaşlar merhaba, normalde ekim annesi görünüyordum ama sanırım doğumum ekime kalmicak. 34 haftalığız tansiyon problemim çıktı son 1 haftada, doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı dün, 36. Hafta gibi de bebek doğumu başlatır diye düşünüyorum başı aşağıda dedi, az önce çok çok az bi kahverengi akıntım olmuş, başına gelen var mı doğumdan önce bu durum? Devamına göre sabah doktorumla görüşücem.

Sumuksu olursa slime lar var ya onlar gibi be pembeye dönerse nişanınız gelmiş demektir. Benim de önce açıkmlahve birkaç saat sonra da hafif pembemsi akıntım olmuştu

Sumuksu olursa slime lar var ya onlar gibi be pembeye dönerse nişanınız gelmiş demektir. Benim de önce açıkmlahve birkaç saat sonra da hafif pembemsi akıntım olmuştu
Teşekkür ederim cevabınız için, şimdilik devamı gelmedi bakalım, sonra normal doğum mu yaptınız nasıl ilerledi süreç?

Teşekkür ederim cevabınız için, şimdilik devamı gelmedi bakalım, sonra normal doğum mu yaptınız nasıl ilerledi süreç?

Bu kadar ileri haftada kahverengi akinti? Allah Allah, ben dogururken 5 cm acilmayla hastaneye gittigimde yataga kahverengi akinti cikmisti muayene sirasinda.

Alttan muayene oldunuz mu, son 2 gun icinde?

Benim nişan geldikten 3 4 saat sonra sancım başladı ve suyum geldi. Hastaneye gittim açıklığım yavaş ilerledi suni sancı aldım açıklık artmayınca suyum gelmeye devam edince de sezaryen oldum ama kendi isteğimle kuruya kaldığım için ve 2 düşüğüm vardı normal diye ısrarcı olmak istemedim. En azından denedim normali sancı çektiğim için sütüm de çabuk geldi ama tek seferde tüm gebelik tecrübelerini yaşamış oldum

Bu kadar ileri haftada kahverengi akinti? Allah Allah, ben dogururken 5 cm acilmayla hastaneye gittigimde yataga kahverengi akinti cikmisti muayene sirasinda.

Alttan muayene oldunuz mu, son 2 gun icinde?
Yok hayır muayene olmadım hiç. Dün hastanede yattım 1 gece nst de de sancı yoktu bir iki kere anca 30 u gördü.

Sütünüzün gelmesi açısından avantajlı olmuş, ben de hiç ısrarcı değilim normalde sağ salim doğsun da inşallah

Kızlar selam. Bu buhar cihazını bebeğimin baş ucuna koysam sorun olur mu? Ve bir de bebeğim emmesi bittikten sonra mememi sıkıyor ağzıyla zor alıyorum. Bi yolu var mıdır bunun

Kızlar selam. Bu buhar cihazını bebeğimin baş ucuna koysam sorun olur mu? Ve bir de bebeğim emmesi bittikten sonra mememi sıkıyor ağzıyla zor alıyorum. Bi yolu var mıdır bunun
Bence buhar cihazı nem için olan ise belli bir mesafede dursun canım, meme için ise ben parmağımı sokmaya çalışıyorum açıyor çekiyorum memeyi

Sütünüzün gelmesi açısından avantajlı olmuş, ben de hiç ısrarcı değilim normalde sağ salim doğsun da inşallah

Bu arada kahverengi nisan oluyormus. Ben nisanim geldikten 24 saat sonra bebegimi kucağıma almistim.

Biz buhar cihazini ayni odada yaklasik 2-3 mt uzakta bi sifonyerin ustune koymustuk.

Memeyi agzindan cekmesi icin dudaginin sag yada sol ust kosesini parmaginla yukari dogru cek, o zaman birakir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…