2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende öyle yapim bakalım off minicikler bunlar hasta olmasın
Canım benim hiç merak etme göz çapaklanması hastalıktan değil , ben kendim hatırlıyorum daha büyüktüm gözlerim öyle bi çapaklanırdı sabah uyanır ağlarım gözlerimi açamazdım çünkü kirpiklerim birbirine yapışırdı , inşallah iyi gelir sütün , benimkine iyi geldi sanki bu gün daha iyi dün damlattım bende

Benim suyum gelmişti kahve rengi değilde aümüksü pembe rengi nişanım geldi sonra kan pıhtısı gibi geldi

Kızlar uzun zamandır takip edemedim. Doğum yapanların sağlıkla buyutmelerini diliyorum. Yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar. Ben dün 37+4te sürpriz bir şekilde doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz. NewMamaa doğum tarihi 10.09.2023. Hepinize bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün nasılsınız bebiş nasıl

Memeden ayrilmamasi guzel canim beslenir bir de uyumuyorsa yarım kundak dene ben en son çare onu yapıp ağzına bi emzik kucakta pis pis sağ sol yapa yapa uyutup yatağına koyuyorum
başından beri yarım kundak yaptım ama şimdi çok hareketlendi eli kolu durmuyor sevmiyor kundağı rahat hareket edemiyor diye, emziği bende vermeye başladım ve ayağımda sallıyorum başka türlü durmuyor ağlıyor

Bu gun yine yaptirdim 16 cikti kizlar sanirim hamileyimmm
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin

Maşallah Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Normal doğum mu oldu, nasıl ilerledi süreciniz

Selamlar doğum yapanlar sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ben 39+5 oldum hala tık yok yarın kontrolum var hiç umudum yok ama bakalım
Al benden de o kadar 39+6 tık yok ve kontrol çarşamba. Zaman geçmek bilmiyor ve doktorum normalcidir bebeğin suyu iyiyse bekleyelim der diye korkuyorum

Çok teşekkür ederim normal doğum oldu. Hiç aklımızda yokken, daha var nasılsa rahatlığındayken bir anda sabah suyum geldi. Doktor hemen hastaneye gecmemizi istedi. 2 cm açılma vardı, suni sancıyla 10 cm oldu, epiduralden dolayı sancı çekmedim ama bebiş kilolu olunca biraz zor çıktı. Doktorumuzun, ebemizin, benim, bebişin inadiyla doğurabildik çok şükür

Bende bugün özelden bir doktora gittim serum fizyolojik ile silin dedi
Devlete gittim aynı gün oda ılık kaynatılmış su veya çay demi ile silmemi önerdi ilaç vermediler

Ay maşallah ne güzel bi doğum hikayesi kaç kg doğdu bebişiniz? Bende normal ilerliyorum da biraz da korkuyorum ondan soruyorum böyle kusura bakmayın

Ay maşallah ne güzel bi doğum hikayesi kaç kg doğdu bebişiniz? Bende normal ilerliyorum da biraz da korkuyorum ondan soruyorum böyle kusura bakmayın
3630 Gr doğdu 37+4te. İlk çatı muayenesi ebemiz yaptı. Çatı dar sanki normal doğum zor ama doktorumuz baksın dedi. Doktorum da normal deneyelim olmadı sezeryana döneriz dedi. Benim pes ettiğim zamanlar oldu sonlara doğru yapamayacağım diye ama doktorum, ebem, eşim gaz vere vere doğurttu

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…