- 7 Haziran 2023
- 11
- 6
- 1
- 23
Bu gun yine yaptirdim 16 cikti kizlar sanirim hamileyimmmİnşallah en kısa zamanda bebeğini sağlıklı kucağına alırsın ama adet olsuysan pek ümit yok , ama yine bi kaç gün sonra Bhcg ver istersen
Canım benim hiç merak etme göz çapaklanması hastalıktan değil , ben kendim hatırlıyorum daha büyüktüm gözlerim öyle bi çapaklanırdı sabah uyanır ağlarım gözlerimi açamazdım çünkü kirpiklerim birbirine yapışırdı , inşallah iyi gelir sütün , benimkine iyi geldi sanki bu gün daha iyi dün damlattım bendeBende öyle yapim bakalım off minicikler bunlar hasta olmasın
Sen nasıl oldu kaburgan daha iyimisinBende öyle yapim bakalım off minicikler bunlar hasta olmasın
Benim suyum gelmişti kahve rengi değilde aümüksü pembe rengi nişanım geldi sonra kan pıhtısı gibi geldiArkadaşlar merhaba, normalde ekim annesi görünüyordum ama sanırım doğumum ekime kalmicak. 34 haftalığız tansiyon problemim çıktı son 1 haftada, doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı dün, 36. Hafta gibi de bebek doğumu başlatır diye düşünüyorum başı aşağıda dedi, az önce çok çok az bi kahverengi akıntım olmuş, başına gelen var mı doğumdan önce bu durum? Devamına göre sabah doktorumla görüşücem.
Canım inşallah hamilesindir , yükseldiğine göre öyledır kan testi yanlış çıkmaz , bi kaç gün sonra yine yaptır bak bakalım yükselme ne kadarBu gun yine yaptirdim 16 cikti kizlar sanirim hamileyimmm
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKızlar uzun zamandır takip edemedim. Doğum yapanların sağlıkla buyutmelerini diliyorum. Yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar. Ben dün 37+4te sürpriz bir şekilde doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz.NewMamaa doğum tarihi 10.09.2023. Hepinize bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
Bebişim iyi maşallah. Ben biraz zorlandım doğumda bebiş kilolu olduğu için ve ben minyon olduğum için ama toparlanıyorum. Gerçekten eşsiz bir duyguymuşHayırlı olsun sağlıkla büyüsünnasılsınız bebiş nasıl
başından beri yarım kundak yaptım ama şimdi çok hareketlendi eli kolu durmuyor sevmiyor kundağı rahat hareket edemiyor diye, emziği bende vermeye başladım ve ayağımda sallıyorum başka türlü durmuyor ağlıyorMemeden ayrilmamasi guzel canim beslenir bir de uyumuyorsa yarım kundak dene ben en son çare onu yapıp ağzına bi emzik kucakta pis pis sağ sol yapa yapa uyutup yatağına koyuyorum
Yaaa çok sevindimBu gun yine yaptirdim 16 cikti kizlar sanirim hamileyimmm
MaşallahKızlar uzun zamandır takip edemedim. Doğum yapanların sağlıkla buyutmelerini diliyorum. Yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar. Ben dün 37+4te sürpriz bir şekilde doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz.NewMamaa doğum tarihi 10.09.2023. Hepinize bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
Al benden de o kadarSelamlar doğum yapanlar sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ben 39+5 oldum hala tık yok yarın kontrolum var hiç umudum yok ama bakalım
Çok teşekkür ederimYaaa çok sevindiminşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin
MaşallahTebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Normal doğum mu oldu, nasıl ilerledi süreciniz
Al benden de o kadar39+6 tık yok ve kontrol çarşamba. Zaman geçmek bilmiyor ve doktorum normalcidir bebeğin suyu iyiyse bekleyelim der diye korkuyorum
Bende bugün özelden bir doktora gittim serum fizyolojik ile silin dediBizde dr oldu aynısı. Antibiyotikli bir damla verdi de. 8 saate bir 2 damla damlattık. Çapak oldukça su ve pamukla içten dışa doğru sildik sürekli. Bir de tan göz pınarının olduğu yere serçe parmağımızla masaj yaptık 10-15 saniye.
Yok aynı ağrısı benimde kontrol yarın akşam mış gidim bakim ne diycekler çevremdekiler kırık değildir kırık olsa dayanamazsın ağrısına diyorlar bilmiyorum kibris kafam çok karışıkSen nasıl oldu kaburgan daha iyimisin
Benim dün sağdım 40 cc çıktı oda dolu bir memedenkızlar sütünü sağanlar
tekte kaç cc sağıyorsunuz acaba
Ay maşallah ne güzel bi doğum hikayesiÇok teşekkür ederimnormal doğum oldu. Hiç aklımızda yokken, daha var nasılsa rahatlığındayken bir anda sabah suyum geldi. Doktor hemen hastaneye gecmemizi istedi. 2 cm açılma vardı, suni sancıyla 10 cm oldu, epiduralden dolayı sancı çekmedim ama bebiş kilolu olunca biraz zor çıktı. Doktorumuzun, ebemizin, benim, bebişin inadiyla doğurabildik çok şükür
sütün nasıl peki az mı çok mu ? benimde bugün dolu memeden 60 çıktı bilemiyorum az mı çok mu , ama hala dolu meselaBenim dün sağdım 40 cc çıktı oda dolu bir memeden
3630 Gr doğdu 37+4te. İlk çatı muayenesi ebemiz yaptı. Çatı dar sanki normal doğum zor ama doktorumuz baksın dedi. Doktorum da normal deneyelim olmadı sezeryana döneriz dedi. Benim pes ettiğim zamanlar oldu sonlara doğru yapamayacağım diye ama doktorum, ebem, eşim gaz vere vere doğurttuAy maşallah ne güzel bi doğum hikayesikaç kg doğdu bebişiniz? Bende normal ilerliyorum da biraz da korkuyorum ondan soruyorum böyle kusura bakmayın
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınKızlar uzun zamandır takip edemedim. Doğum yapanların sağlıkla buyutmelerini diliyorum. Yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar. Ben dün 37+4te sürpriz bir şekilde doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz.NewMamaa doğum tarihi 10.09.2023. Hepinize bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?