Parmağımı sokamıyorım:)Bence buhar cihazı nem için olan ise belli bir mesafede dursun canım, meme için ise ben parmağımı sokmaya çalışıyorum açıyor çekiyorum memeyi
Bi de öyle deneyeyimBu arada kahverengi nisan oluyormus. Ben nisanim geldikten 24 saat sonra bebegimi kucağıma almistim.
Biz buhar cihazini ayni odada yaklasik 2-3 mt uzakta bi sifonyerin ustune koymustuk.
Memeyi agzindan cekmesi icin dudaginin sag yada sol ust kosesini parmaginla yukari dogru cek, o zaman birakir.
Bu sabah gördüğüm rüyadan dolayı 6 da uyandım ve bebeğim çok hareketliydi. Önceki gibi daha sert tekme atıyordu. Bugün de baya iyiydi çok şükürTeşekkür ederimBebişlerle ilgilenmekten yazamıyoruz ki
Gün içinde aralıklarla 10 hareket hissediyorsanız rahatlayın. Bulunduğunuz haftadan kaynaklıda olabilir 1 hafta sonra bile daha fazla hareketlendiğini görebilirsiniz. Bebeklerimizin uyku düzenleride var anlamaya tanımaya çalışın. Bazı günler daha hareketsiz bazı günler durmaksızın hareketlide olabiliyorlar. Ayaktayken pek hissedemiyoruz elimizi koymadanda hissedemediğimiz oluyor. İlk gebelikse süreç biraz daha ağır ilerleyebiliyor. 30lu haftalarınızda düzene tam olarak gireceksiniz.
Çok geçmiş olsun.
Çok şükür bebeğime ilk günden sütüm geldi ve yetiyor. Geceleri bile 2 saate alarm kuruyorum 1.5 saatte bile emzirdiğim oluyor. Bez sayımızda iyi. Uyandıramamak gibi yoğun bir durum yaşamadım sadece sarılık olduğumuzu öğrendiğimiz ilk 2 gün içinde yaşadık onuda bez değişimiyle çözebildiğimi öğrenince rahatladım.
Biz 13.4e kadar yükseldik. Dün 12.4e gerilemiş ama geçmedi. Kilo alamıyoruz. Beslenme sonrasında gaz alıp uyutuyorum uyanınca 1 tk kadar beyaz pütürlü kusuyor doktorun yanındada kustu normal diyor. Bütün durumumuz doktora göre normal. 3 günlük ilaç verdi anne sütüyle ezip vermem için. Sarılığa ve kilo almasına fayda sağlayacakmış. Olmazsa mamaya bir kaç gün başlarız diyor.
Ben anlayamıyorum mememi tuttuğum gibi şıpır şıpır sütüm geliyor, bezimiz iyi bebeğim sarılıktan mı kilo alamıyor yani? 65 gram aldı 13 günde kendimi 2 3 gündür ancak toparladım. Sinirli asabi ve ağlak modda dolaşıyordum. Şimdide çok hüzünlüyüm ama bir umut her diğer kontrolde kilo almaya başlamıştır diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Gözün aydın canım, sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü olsun inşallahKızlarr ben sabah 10 gibi kızıma kavuştumHala bu güzel duygunun şaşkınlığı ve heyecanı içindeyim. Çok şükür emdi de, ben de bir kere yürüdüm anestezi sürecini atlatmaya çalışıyorum henüz. Misafirler, emzirme çalışmaları derken ancak haber verebiliyorum size
Bizde dr oldu aynısı. Antibiyotikli bir damla verdi de. 8 saate bir 2 damla damlattık. Çapak oldukça su ve pamukla içten dışa doğru sildik sürekli. Bir de tan göz pınarının olduğu yere serçe parmağımızla masaj yaptık 10-15 saniye.Kızlar bebemin tek gözü çapaklanıp sarıca akıyor ne yapmalıyım fikirleeinizi alabilirmiyim suyla pamukla sildim sadece
Nasip olursa benimde 15 Eylül. Allah yardımcımız olsun inşallahAllah nasip ederse benim doğumum da 15 eylül. Var mı o güne başka planlı doğum?
Anne sütünün fazlası zararlı değil o yüzden her istedikçe verince süt üretiminde artıyorYeterli olup olmadığını anlamadığımız için mi her arandığında ver dedi doktorunuz?
Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla nasıl bi beslenme reddi var yutmada mı sıkıntı oluyoKızlar bu sabaha karsı beklemeden geldi bizim kız.
Beslenme reddi var şu anda emmiyor, hortum ile besleniyor
Benim kızım da memede uyumayı seviyor iyice daldığı zaman beşiğine koyuyorum. Uyku olayı zaman geçtikçe düzene giriyor merak etme gece ben 3 saatte bir kaldırıyorum artık. Geçicek ilk bir hafta kafayı yemiştim üçüncü gün anneme mama ver beni kaldırmayın uyucam demiştim. Sabah kalkınca da vicdan azabı çekip ağlamıştımTecrübeleriize ihtiyacım var kızlar. Memede uyuyup meme emmeye çözüm? Yatağa geçiremiyorum hemen uyanıyor her şeyde
Çok teşekkür ederim :)Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla nasıl bi beslenme reddi var yutmada mı sıkıntı oluyo
Ya çok sevindim herkeste farklı işte bulmak önemli . Bana da komposto iç dediler ama bi faydasını görmedim bol bol tatlı dediler bana mısın demedi . Arkadaşım kırmızı elma kompostosu içmiş işe yaramış . Çok şükür şuan geliyor gerçi doymuyor yetmiyor yeni olduğu için ama ben emzirmeye devam ediyorum ..Daha yeni bakabiliyorum buraya, evet doktor sezaryen olabilir dediğinde reyhan şerbeti içmeye başlamıştım ve doğumdan önce duştan çıktıktan sonra bolca masaj yaptım onlar iyi geldi sanırım. Bebek için yeterli gelmedi yinede sütüm kilolu olduğu için çok fazla kilo kaybı olmasın diye mama başlattılar ama çoğunlukla beni emdi. İnşallah sizinde bundan sonra bol bol sütünüz olur da bebişe yeter
Rahmine baskı yapsin ve içindeki kan aksın diye canim bana da yapmadılar kan falan çok az geldi daha sonra dr bana dil altı ilaç verdi rahim icindeki kan atılsın diye hem o kum torbası rahim küçülmesine de etkiliKızlar sezeryan doğum sonrası odaya geldikten sonra hemşire karnıma kum torbası koydu. O an sebebini sormadım aklıma gelmedi yavrumun sevincindenneden acaba 1,5 saat kaldı karnımda . Ne bileyim üst kat komşum da yaptı yeni ona koymamışlar (aynı hastanede yaptık )
Memeden ayrilmamasi guzel canim beslenir bir de uyumuyorsa yarım kundak dene ben en son çare onu yapıp ağzına bi emzik kucakta pis pis sağ sol yapa yapa uyutup yatağına koyuyorum17.günden bildiriyorum, baygın gibi uyuyan ne yaptıysak uyanmayan oğlum 2 gündür derin uyumuyor ha bire uyanıyor ve memeden ayrılmıyor, her gün yeni bişeyler geliyor başımıza
Arkadaşım anlatmıştı bana da içeriye baskı olup biriken kan aksın diyeymiş. Çok geçmiş olsunKızlar sezeryan doğum sonrası odaya geldikten sonra hemşire karnıma kum torbası koydu. O an sebebini sormadım aklıma gelmedi yavrumun sevincindenneden acaba 1,5 saat kaldı karnımda . Ne bileyim üst kat komşum da yaptı yeni ona koymamışlar (aynı hastanede yaptık )
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun hayırlı ömrü olsun inşallah. Meme reddi ile ilgili canınızı sıkmayın denemekten vazgeçmeyin yeter, hastanede yanımdaki annede aynı durumu yaşadı 1,5 gün sonra tutturabildi az oldu ama başlangıç sonuçtaKızlar bu sabaha karsı beklemeden geldi bizim kız.
Beslenme reddi var şu anda emmiyor, hortum ile besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?