2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy maşallah o gazlar olmasa halimiz nice olurdu çok teşekkür ederim yanıtlarınız için rabbim size bağışlasın inşallah bebişinizi

hayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla büyüsün inşallah

Kızlar meme tutturamayan sağıp sağıp veren var mı ya. Ben hep sağıp veriyorum kızım memeye değdiği an kıyameti koparıyor. Süt var meme ucu var ama asla tutmuyor. Git gide azalacak sütüm biliyorum 3 ay bari yettirebilsem

Arkadaşlar şu göğüs kalkanından aldım da şimdi kaynatıyorum içini çekseydim keşke önce Neyse sorum şu; bi göğüs için 3 tane yuvarlak kalkan çıktı nasıl kullanılıyor bu?

Eklentiler

• 5F3B2AE6-B3C7-41AE-8B89-1E1B349C952B.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar şu göğüs kalkanından aldım da şimdi kaynatıyorum içini çekseydim keşke önce Neyse sorum şu; bi göğüs için 3 tane yuvarlak kalkan çıktı nasıl kullanılıyor bu?
canım bi hava almasını sağlayan var delikli olan bi de tamamen kapalı olan var, atıyorum göğüs ucu yarın varsa hava alanı kullanabilirsin ama gelen sütü kullanamazsın çünkü havayla temas ettiğinden bozuluyor, kapalı olana süt dolarsa onu kullanabilirsin nihayetinde ikisi de meme ucunu korumak için , süt içinde açık veya kapalı olarak tercih edebilirsin, bu arada memeleri uyardığından 40 dk dan fazla bekletilmemeli diye bi uyarı var bir de gece kullanılmamalı

Maşallah gözünüz aydın

Zorla canım , zorlaman gerekiyor bazı bebekler zor memeyi tutar , ağlasa bile terlese bile onu tuttur hem sütün azalır hem çok zor sürekli uyanıp sağmam , kendimden biliyorum sağ yıka içir uyuyana kadar onun uyanma zamanına denk geliyor ve hiç uyuyamıyorsun

Anladımm çok teşekkür ediyorum, bende açık olanı kullanırım hem hava alır hem süt dolar diye düşünüyordum meğer süt bozuluyormuş cahillik Allah razı olsun

Yaa rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah

Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın

Sağlıkla kucağına al inşallahhh

Bugün bebeğim çok az hareket etti endişelenmeli miyim bilemedim de gece olmazsa gideyim içim rahatlasın korkutuyor hep sıpa

Tebrik ediyorum Gogol, Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
kızlar sütünü sağanlar

tekte kaç cc sağıyorsunuz acaba
Manuel pompa ile 2 dk sagiyorum 60 ml cikiyor. Bu memintolar 2 senedir aktif sut uretiyor, bu kadar cok olmasi dogal kendinizle kiyaslayip üzülmeyin sevgili canim anneler
Bu dusuncelerden kurtulmazsaniz sutunuz azalir da kesilir de. Meme emildigi surece (sagildigi surece ya da) uretime devam eder. Kendinizi uzmeyin

Dualarimiz senle bus :) bir avazda dogur insallah.

Kizlar size bir sorum var... benim 23 gunluk kizim hala daha meme emerken ya da mama yerken ilk bikac dk ememiyor, yani yanlis emiyor daha dogrusu cunku her seferinde bogulmaya duruyor. Bu sutum cok diye mi oluyor, yoksa dil bagi sebepli mi? Emzik vermek icin erken mi sizce, emme refleksine destek olmak icin vereyim diyorum ama kararsiz kaldim. Bir fikir verin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…