2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selamlar doğum yapanlar sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ben 39+5 oldum hala tık yok yarın kontrolum var hiç umudum yok ama bakalım
bende 39+4 teyim ve hic belirti yok. Siz de normal dogum mu bekliyorsunuz? Son bekleyen ben olacagim diye dusunurken birini daha bulmak iyi geldi bana

Bebişim iyi maşallah. Ben biraz zorlandım doğumda bebiş kilolu olduğu için ve ben minyon olduğum için ama toparlanıyorum. Gerçekten eşsiz bir duyguymuş
oncelikle hayirli olsun, vajinal dogum mu sezeryan mi yaptiniz deneyiminizi paylasirsaniz cok sevinirimbenim de bebis biraz kilolu o yuzden merak ettim

Çok teşekkür ederiz

oncelikle hayirli olsun, vajinal dogum mu sezeryan mi yaptiniz deneyiminizi paylasirsaniz cok sevinirimbenim de bebis biraz kilolu o yuzden merak ettim
Çok teşekkür ederiz, vajinal doğum yaptım. Doktorum da çok emin değildi, bence normal doğurursun, olmazsa da sezeryana alırız dedi. 2 cm açılma vardı, suni sancıyla 10 cm oldu. 5 saat cebelleşmeden sonra mutlu son oldu. Şu an hala dayak yemiş gibiyim ama harika bir his

Sağlıkla büyütün

Kesiniz var mıydı acaba?

bende 39+4 teyim ve hic belirti yok. Siz de normal dogum mu bekliyorsunuz? Son bekleyen ben olacagim diye dusunurken birini daha bulmak iyi geldi bana
39+2 de 0 kasılma 0 açıklık bir de ben varım bugün başka bir doktor kontrol etti, vajinal doğuma bir engel yok bence bekleyin dedi de öyle rahatladım. Kendi doktorumla randevum 40+3'te zaten 40+4 veya 40+5'te önce rahim yumuşatıcı ilaç sonra suni sancı ile müdahale ediyoruz dedi. Kendime en kötü 9 10 gün sonra zaten doğacak diyorum

G GogolunPaltosu Tebrik ederim sağlıkla büyüt minnoşunu

Salon Kadini Ben uyku geçişinde emzik verdim üzülerek. Sonrasında hem emziği hem memeyi rahat kavramaya başladığını farkettim. Ayırt ediyor memeyi vereceğimde ağzında emzik varsa atıyor direk. Denemekten zarar gelmeyeceğini gördüm boşa üzülmüşüm.

ikisi de olabilir, fışkırır tarzda süt gelmesi de meme reddi yapıyormuş, emzikte 3.haftada başlanıyor takip ettiğim bir dr böyle bilgi vermişti, ben başladım

Benim doktorum 41 i bekleriz dedi, suni sanci rahim yumusatma gibi durumlardan hic bahsetmedi, yani icimizde kalcak degil ya diye teselli ediyorum kendimi

Ya aslinda memeyi kavriyor, tum kahverengi bolge ağzında ama her seferinde bogazina sut / mama kaçıyor. Yani sutum fiskirir tarzdaysa bile, mama neden boguyor onu anlayamadim. Sivi gelisi ile emme isleminin senkronizasyonunda bi sikinti var kanimca o yuzden emzik kullanalim diye dusundum. Emmeyi iyice kavrarsa, mama / meme yerken sorun yasamaz diye umutlandim. Bakalım deneyecegim. Hem belki bensiz uyumayi da ogrenir bu bahaneyle.

Buyuk kizim bensiz uyumayi bilmiyor hala...

ikisi de olabilir, fışkırır tarzda süt gelmesi de meme reddi yapıyormuş, emzikte 3.haftada başlanıyor takip ettiğim bir dr böyle bilgi vermişti, ben başladım
Agustos analarına da sordum, onlara da doktorlari onermemis, demek ki ortak bi gorus yok. Bakalim 7 gun sonra bizimki ne diyecek. Ben veriyorum emzigi o halde babasi gitmiş leopar desenli emzik almış, ablasi ozenir diye ona da almış ziyan olmasin

Bugün bebeğim çok az hareket etti endişelenmeli miyim bilemedim de gece olmazsa gideyim içim rahatlasın korkutuyor hep sıpa
Büyüdüklerinden yerleri darlaştı annesi korkma. Birde yeni doğmuş bebişleri okuyoruz anneleri emzirmek için uyandırmakta çok zorluk çekiyorlar: Kaldı ki anne karnında uykuda olan bebişi uyandırmamız daha da zor bence İçinizi ferah tutun

Yalnız değilsiniz 39+6 size çatı muayenesi falan yapıldı mı? Bana yapılmadı çarşamba kontrolüm var ve bunu ısrarla soracağım, çatı müsait değilse boşuna beklemeyelim sancı çekmeyeyim diyeceğim

Doktorum cati muayenesini gerekli gormuyor, acikcasi bende ayni dusuncedeyim. Catisi gercekten vajinal doguma uygun olmayan kadinlarin %5 oraninda oldugunu soylemisti. Dogum sancilari ile cati kemiklerinin acildigini dogum baslamadan yapilan muayenin dogru olmadigini soyledi. Carsamba kontrole gidecegim, bakalim nts ve ultrasondan baska bisi soyleyecek mi.

Hanımlar herkese iyi akşamlar, grubu 9 aydır sessizce takip ediyorum, 8 Eylül Cuma günü 40+0 da kızımı spinal sezeryan ile kucağıma aldım. Öncelikle doğum yapanlara bebeğiyle sağlıklı bir ömür, doğum yapmayanlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum
Size bir sorum olacak, doğumum cuma günü akşam oldu. Dün sabah saatinde çok şiddetli baş ağrısı yaşadım, serum ile parol taktılar geçti sayılır. Taburcu olup eve geldim. Gece bebek için her yatağımdan kalktığımda o var ağrısını tekrar yaşadım. Bugün sabahtan beri iyi iken, az önce yatağımdan kalktığımda yine aynı problemi yaşadım. Bos kaçağı vs gibi bir durum olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?

Aynı gün kontrollerimiz, doktorlarımız da aynı düşüncede bakalım ne diyecekler bende merak ediyorum. Haber edin lütfen inşallah hayırlı haberlerle döneriz Bebişin kilosu da önemli bu konuda 3,5 kg yu geçerse sıkıntı demişti. Kgsu da 3 hafta önce 3 kg idi muhtemelen ya geçti ya sınırda. Sizin kaç kg bebiş?

Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah Duanızada kocamaan amiin diyorum
Sorunuza gelince, umarım yaşadığınız şey migren değildir. Tek taraflı mıydı acaba? Birde ameliyattan sonra kafein, bitter çikolata tükettiniz mi? Belki narkozu tam atamamıştır vücudunuz. Yengem sezaryen sonrası kahve ve bitter çikolata yiyemedi, çok şiddetli baş ağrıları çekmişti. Ben ona yorumladım, bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum. İnşallah geçer, tekrarlamaz. Çok geçmiş olsun

american pediatri derneği verseniz de olur vermezseniz de diyor verirsek ani bebek ölüm sendromunu engellemeye yardımcı oluyormuş vermezsek meme reddi ile uğraşmamış oluyormuşuz zaten dr lar 2 ye ayrılmış durumda

Ben ilk bebegimde ilk 6 ay emzik verdim abös'u onlemek icin, hatta besiginde yaninda durmasi bile iyi geliyor diyorlardi. Ama ne zaman baslamistim, hatirlamiyorum, hatta ne zaman baslamaliyim diye dertlendigimi de hatirlamiyorum.

Sonra 5 aylikken covid gecirdi emzikten tiksindi zaten bir daha da agzina almadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…