2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
cuma günü doğum yapmışsınız üzerinden 3 gün geçmiş bol sıvı ve kafein aldınız mı ? anestezinin etkisi diye düşünüyorum hala atabilmiş değilsiniz bol su tüketin ve kahve için , geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün

rop muayenesi mi bilmiyorum ama dr umuz bize de 1.ayında göz muayenesi olun dedi , senin 1 ayın doldu mu ? yoksa bize söylediği rutin bişey mi

En son 3400 olculmustu gecen hafta persembe, hatta 3600 ama cihazlarda 200 gr yanilma payi oluyor yada son haftalarda yanilma oluyor diye 3400 olarak dusun dedi. Tabiki haber veririm. Siz de haber verin insallah rahatca baslar ve ilerler dogumlarimiz

Oncelikle cok gecmis olsun. Spinal anestezide omurilik sivisinin kacak yapma ihtimali var. Esim capraz baglarindan ameliyat oldugunda da belden anestezi almisti ve malesef omurilikte sivi kacagi olmus. Yataga duz bir sekilde yattiginda basi agrimiyor ama oturdugunda ya da kalktiginda asiri agriyordu. Eger bu sekildeyse agri, mutlaka doktora gidin omurilikteki sivi kendini yenileyene kadar gecmiyormus. Bazen 30 gunu bulabiliyormus. Doktor birkac ilac verdi ve kafeinli agri kesici vermisti duzenli kullanimla 1-2 gune toparladi.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için maalesef hala tutmuyor

Hayırlı olsun canım,
Bebislerimiz aynı gün doğmuş

Sezeryan yapanlara bir sorum var

Gaz sancısından nasıl kurtuldunuz ?? Nasıl gaz çıkardınız?

Çok kötü durumdayım

En son 3400 olculmustu gecen hafta persembe, hatta 3600 ama cihazlarda 200 gr yanilma payi oluyor yada son haftalarda yanilma oluyor diye 3400 olarak dusun dedi. Tabiki haber veririm. Siz de haber verin insallah rahatca baslar ve ilerler dogumlarimiz
Maşallah Amiiin inşallah sağlıkla kavuşalım çarşambayı iple çekiyorum

Çok teşekkür ederim

Peki canım dedikleri gibi iri bebekmiymis kaç kilo doğdu

Tweetiy kizlar benim kizima da tombik bebek dediler 3400 kilo dediler yok daha fazla alirsa sikintimolur vs ben stres yaptim yemegimi kistim 2800 dogdu.. bebegimi gorunce asiri modum dusmustu bana son ayimi sikintili gecirttiler . Nasil yiyorsaniz oyle devam edin dusunmeyin cok benim gibi .

rop muayenesi mi bilmiyorum ama dr umuz bize de 1.ayında göz muayenesi olun dedi , senin 1 ayın doldu mu ? yoksa bize söylediği rutin bişey mi
Erken doğanlara isteniyormuş ya bizimki bir gün daha beklese hiç perişan olmayacaktık hastanelerde11 ağustosta doğum yapmıştım tam 1 ay oldu bugün . Yarın da aşımız var

Çok teşekkür ederim, bunun için anesteziye mi yoksa kadın doğuma mı gitmem gerekiyor. Yarın hemen gitmek istiyorum, çünkü ciddi anlamda yatma pozisyonundan başka pozisyona gecemiyorum. Hatta ense ağrısı ve mide bulantısı da basladi

Çok tesekur ederim. Kahve tükettim ama günde bir kupa. Çikolata hiç tuketmedim. Başımı sıkıştırıyorlar gibi çift taraflı bir ağrı. Umarım en kisa zamanda yok olur çünkü bebeği bile emzirirken inanılmaz acı cekiyorim

Benimki emzik verdiğimde midesi bulanıyor dedim vereyim dr gittiğimizde falan iyi olur ama almıyor

MâşâAllah cnm emzik hayat kurtarıyor her daim ilk başlarda damla damla geliyodu süt bnmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…