cuma günü doğum yapmışsınız üzerinden 3 gün geçmiş bol sıvı ve kafein aldınız mı ? anestezinin etkisi diye düşünüyorum hala atabilmiş değilsiniz bol su tüketin ve kahve için , geçmiş olsun ve hayırlı olsun sağlıcakla büyüsünHanımlar herkese iyi akşamlar, grubu 9 aydır sessizce takip ediyorum, 8 Eylül Cuma günü 40+0 da kızımı spinal sezeryan ile kucağıma aldım. Öncelikle doğum yapanlara bebeğiyle sağlıklı bir ömür, doğum yapmayanlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum
Size bir sorum olacak, doğumum cuma günü akşam oldu. Dün sabah saatinde çok şiddetli baş ağrısı yaşadım, serum ile parol taktılar geçti sayılır. Taburcu olup eve geldim. Gece bebek için her yatağımdan kalktığımda o var ağrısını tekrar yaşadım. Bugün sabahtan beri iyi iken, az önce yatağımdan kalktığımda yine aynı problemi yaşadım. Bos kaçağı vs gibi bir durum olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?
rop muayenesi mi bilmiyorum ama dr umuz bize de 1.ayında göz muayenesi olun dedi , senin 1 ayın doldu mu ? yoksa bize söylediği rutin bişey miKızlar göz için rop muayenesi mi ne yapılıyor prematüre diye mi istediler bilmiyorum okadar körü bir şey ki sakın tek gitmeyin bebeğinizi tutacak dirayetli biri olsun pişman da oldum yaptırdığıma bir şey çıkmadı şükür ama ağla ağla ben de bebeğim de helak olduk.
En son 3400 olculmustu gecen hafta persembe, hatta 3600 ama cihazlarda 200 gr yanilma payi oluyor yada son haftalarda yanilma oluyor diye 3400 olarak dusun dedi. Tabiki haber veririm. Siz de haber verinAynı gün kontrollerimiz, doktorlarımız da aynı düşüncedebakalım ne diyecekler bende merak ediyorum. Haber edin lütfen inşallah hayırlı haberlerle döneriz Bebişin kilosu da önemli bu konuda 3,5 kg yu geçerse sıkıntı demişti. Kgsu da 3 hafta önce 3 kg idi muhtemelen ya geçti ya sınırda. Sizin kaç kg bebiş?
Oncelikle cok gecmis olsun. Spinal anestezide omurilik sivisinin kacak yapma ihtimali var. Esim capraz baglarindan ameliyat oldugunda da belden anestezi almisti ve malesef omurilikte sivi kacagi olmus. Yataga duz bir sekilde yattiginda basi agrimiyor ama oturdugunda ya da kalktiginda asiri agriyordu. Eger bu sekildeyse agri, mutlaka doktora gidin omurilikteki sivi kendini yenileyene kadar gecmiyormus. Bazen 30 gunu bulabiliyormus. Doktor birkac ilac verdi ve kafeinli agri kesici vermisti duzenli kullanimla 1-2 gune toparladi.Hanımlar herkese iyi akşamlar, grubu 9 aydır sessizce takip ediyorum, 8 Eylül Cuma günü 40+0 da kızımı spinal sezeryan ile kucağıma aldım. Öncelikle doğum yapanlara bebeğiyle sağlıklı bir ömür, doğum yapmayanlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum
Size bir sorum olacak, doğumum cuma günü akşam oldu. Dün sabah saatinde çok şiddetli baş ağrısı yaşadım, serum ile parol taktılar geçti sayılır. Taburcu olup eve geldim. Gece bebek için her yatağımdan kalktığımda o var ağrısını tekrar yaşadım. Bugün sabahtan beri iyi iken, az önce yatağımdan kalktığımda yine aynı problemi yaşadım. Bos kaçağı vs gibi bir durum olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinGözün aydın Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun hayırlı ömrü olsun inşallah. Meme reddi ile ilgili canınızı sıkmayın denemekten vazgeçmeyin yeter, hastanede yanımdaki annede aynı durumu yaşadı 1,5 gün sonra tutturabildi az oldu ama başlangıç sonuçta
Hayırlı olsun canım,Kızlar uzun zamandır takip edemedim. Doğum yapanların sağlıkla buyutmelerini diliyorum. Yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar. Ben dün 37+4te sürpriz bir şekilde doğum yaptım. Çok şükür iyiyiz.NewMamaa doğum tarihi 10.09.2023. Hepinize bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
MaşallahEn son 3400 olculmustu gecen hafta persembe, hatta 3600 ama cihazlarda 200 gr yanilma payi oluyor yada son haftalarda yanilma oluyor diye 3400 olarak dusun dedi. Tabiki haber veririm. Siz de haber verininsallah rahatca baslar ve ilerler dogumlarimiz
Çok teşekkür ederimG GogolunPaltosu Tebrik ederim sağlıkla büyüt minnoşunu
@kumarbaz4334 Ben uyku geçişinde emzik verdim üzülerek. Sonrasında hem emziği hem memeyi rahat kavramaya başladığını farkettim. Ayırt ediyor memeyi vereceğimde ağzında emzik varsa atıyor direk. Denemekten zarar gelmeyeceğini gördüm boşa üzülmüşüm.
Çok teşekkür ederimSağlıkla büyütün
Kesiniz var mıydı acaba?
Peki canım dedikleri gibi iri bebekmiymis kaç kilo doğduKızlarcım gelip yazamıyorum sizlere eminim hepiniz güzel mesajlar attınız çok etiket var qma okuyamıyorum. Hepinizden allah razı olsun.. Çok şükür biz iyiyiz güzel bir doğum hikayemiz var şükür olumsuzluk yaşamadık. Ağrılar sızılar atlatılıyor ... ama uykusuzluk2 gecedir uyku yok. Sıfır.. şimdi inş bi ihtimal azıcık uyuyacağım.
Yaa sana da hayırlı olsun, sağlıkla büyütHayırlı olsun canım,
Bebislerimiz aynı gün doğmuş
Teşekkür ederimm 06.28Yaa sana da hayırlı olsun, sağlıkla büyütkaçta doğdu?
En son 3400 olculmustu gecen hafta persembe, hatta 3600 ama cihazlarda 200 gr yanilma payi oluyor yada son haftalarda yanilma oluyor diye 3400 olarak dusun dedi. Tabiki haber veririm. Siz de haber verininsallah rahatca baslar ve ilerler dogumlarimiz
Erken doğanlara isteniyormuş ya bizimki bir gün daha beklese hiç perişan olmayacaktık hastanelerderop muayenesi mi bilmiyorum ama dr umuz bize de 1.ayında göz muayenesi olun dedi , senin 1 ayın doldu mu ? yoksa bize söylediği rutin bişey mi
Bol yürüyüş sakın ıkınmayınSezeryan yapanlara bir sorum var
Gaz sancısından nasıl kurtuldunuz ?? Nasıl gaz çıkardınız?
Çok kötü durumdayım
Çok teşekkür ederim, bunun için anesteziye mi yoksa kadın doğuma mı gitmem gerekiyor. Yarın hemen gitmek istiyorum, çünkü ciddi anlamda yatma pozisyonundan başka pozisyona gecemiyorum. Hatta ense ağrısı ve mide bulantısı da basladiOncelikle cok gecmis olsun. Spinal anestezide omurilik sivisinin kacak yapma ihtimali var. Esim capraz baglarindan ameliyat oldugunda da belden anestezi almisti ve malesef omurilikte sivi kacagi olmus. Yataga duz bir sekilde yattiginda basi agrimiyor ama oturdugunda ya da kalktiginda asiri agriyordu. Eger bu sekildeyse agri, mutlaka doktora gidin omurilikteki sivi kendini yenileyene kadar gecmiyormus. Bazen 30 gunu bulabiliyormus. Doktor birkac ilac verdi ve kafeinli agri kesici vermisti duzenli kullanimla 1-2 gune toparladi.
Çok tesekur ederim. Kahve tükettim ama günde bir kupa. Çikolata hiç tuketmedim. Başımı sıkıştırıyorlar gibi çift taraflı bir ağrı. Umarım en kisa zamanda yok olur çünkü bebeği bile emzirirken inanılmaz acı cekiyorimTebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahDuanızada kocamaan amiin diyorum
Sorunuza gelince, umarım yaşadığınız şey migren değildir. Tek taraflı mıydı acaba? Birde ameliyattan sonra kafein, bitter çikolata tükettiniz mi? Belki narkozu tam atamamıştır vücudunuz. Yengem sezaryen sonrası kahve ve bitter çikolata yiyemedi, çok şiddetli baş ağrıları çekmişti. Ben ona yorumladım, bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum. İnşallah geçer, tekrarlamaz. Çok geçmiş olsun
Benimki emzik verdiğimde midesi bulanıyorG GogolunPaltosu Tebrik ederim sağlıkla büyüt minnoşunu
@kumarbaz4334 Ben uyku geçişinde emzik verdim üzülerek. Sonrasında hem emziği hem memeyi rahat kavramaya başladığını farkettim. Ayırt ediyor memeyi vereceğimde ağzında emzik varsa atıyor direk. Denemekten zarar gelmeyeceğini gördüm boşa üzülmüşüm.
MâşâAllah cnm emzik hayat kurtarıyor her daim ilk başlarda damla damla geliyodu süt bnmdeÇok teşekkür ederim :)
Hem emmiyor, hem yutmuyor. Göğüs ucum yeteri kadar büyük değil diye sürekli sağım yapıyoruz. Hoş süt de gelmiyor, damla damla şeklinde geliyor.
Emme refleksleri gelişsin diye emzik verdi doktor,
Emziği gayet güzel emmeye başladı bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?