2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen canım bunu bildiğim halde ara ara panik oluyorum son zamanlar sağlıkla kucağımıza alaydık inşallah
Tam hastaneye gitmeye karar veriyorum başlıyor harekete şimdiden oynuyor annesiyle

Merhaba
Aynı sorunu ben de yaşadım. Omurilik sıvısının sızıntı yapması sebebiyle harekete duyarlı çok ciddi baş ağrısı oldu. Tedavi için üç gün hastanede yattım. Hiç yerimden kalkamadan sırt üstü yattım , damardan sıvı takviyesi yapıldı. Kafeinli ağrı kesici (panadol) içtim günde iki tane. Bol su ve kahve içtim. Bugün Doğumdan sonra 20. Günüm çok şükür ağrılar geçti. Ama hastaneden sonra evde de sürekli yattım. Hala çok hareket etmemeye çalışıyorum. Size de çok geçmiş olsun.

Ben acilden giriş yaptım hastaneye, nöroloji ye yönlendirdiler. Ama sonrasında odama anestezi doktoru da geldi. Hangi doktora giderseniz ayağa kalkınca zonklama şekilnde ağrınız olduğunu, yatınca geçtiğini mutlaka söyleyin. Ancak o zaman sızıntıdan şüpheleniyorlar çünkü.
Bu arada kafein mutlaka almamı önerdiler,sızıntı yapan deliğin kapanmasını kafein sağlıyormuş. Ben kafein olayını biraz abarttığım için tansiyonum çok yükseldi üç gün sonra kahve desteğini komple bırakmak zorunda kaldım. Kontrollü olmak lazım.

Selam herkese benimde dün kontrolüm vardı. 38+3 deyiz yarın sezaryen için sabah yatışım yapılacak Bugün hastane çantasına bakacağım kızım okula gitmek istedi onu bıraktım dışarıda kendime kahvaltı ısmarlıyorum sonra eve geçip eksiklere bakacağım film izleyecegim akşam annemlere geçeceğiz yatış çok erken kızım o saatte toparlanamaz mecburen orda kalacağız sabah onlarla kalacak doğum sonrası gelecekler

sağlıkla al kucağına

Ayni semptomlar var gibi gorunuyor, biz kendi doktorumuza gitmistik ortapediye, bu durumda sizde kendi doktorunuza sorabilirsiniz, emin olmazsaniz anestesi uzmanina da sorun mutlaka.. cok gecmis olsun, bas agrisinin sadece yatinca oldugunu belirtin bu konu onemli teshis koymalari icin..

Hiç bilmiyorum, sordunuz mu nedenini peki

Canım benim dr bebeğe bile içir dedi , nasıl nörolojik sıkıntı yapıyormuş , benim dr demle bebeğe de ver gaz sancısı için dedi yarın sorucam

Kızlar 38+3 teyim dün gece 2 kez iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geldi. 3. Sü de sabah yataktan kalkınca ıslandı. Bu su mu akıntı mı anlayamadım su gelse belli olur diyorlar ama benim böyle iç çamaşırını ıslatacak kadar akıntım da olmazdı. Öğleden sonra kontrole gideceğim sizce su olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…