- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Hangi markayı denedin canımBenimki emzik verdiğimde midesi bulanıyordedim vereyim dr gittiğimizde falan iyi olur ama almıyor
Aynen canım bunu bildiğim halde ara ara panik oluyorum son zamanlar sağlıkla kucağımıza alaydık inşallahBüyüdüklerinden yerleri darlaştı annesi korkma. Birde yeni doğmuş bebişleri okuyoruz anneleri emzirmek için uyandırmakta çok zorluk çekiyorlar: Kaldı ki anne karnında uykuda olan bebişi uyandırmamız daha da zor benceİçinizi ferah tutun
Acile gidene kadar emzirdim. İlaçlı mr çekilmesi gerekti 24 saat emzirmeyi kestik. Sağım yapıp dökmek zorunda kaldık. Bu sürede şırınga ile mama verildi. Sütüm kesilir diye tereddüt ettim ama öyle olmadı çok şükür. Yatakta yan yatarak emziriyorum. Yanımda sürekli birisi var uyuya kalırsam diye ama bugün artık çok iyi hissediyorum çok şükür. Gelmiş geçmiş olacak inşallah
MerhabaHanımlar herkese iyi akşamlar, grubu 9 aydır sessizce takip ediyorum, 8 Eylül Cuma günü 40+0 da kızımı spinal sezeryan ile kucağıma aldım. Öncelikle doğum yapanlara bebeğiyle sağlıklı bir ömür, doğum yapmayanlara bebeklerini sağlıkla kucağına almalarını diliyorum
Size bir sorum olacak, doğumum cuma günü akşam oldu. Dün sabah saatinde çok şiddetli baş ağrısı yaşadım, serum ile parol taktılar geçti sayılır. Taburcu olup eve geldim. Gece bebek için her yatağımdan kalktığımda o var ağrısını tekrar yaşadım. Bugün sabahtan beri iyi iken, az önce yatağımdan kalktığımda yine aynı problemi yaşadım. Bos kaçağı vs gibi bir durum olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?
Uzun süre emmediyse meme doluysa 25-30 cc çıktı en çok. Emdikten sonra kalanı sağlığımdan 10cc bile çıkmıyor.kızlar sütünü sağanlar
tekte kaç cc sağıyorsunuz acaba
Benim 17.35. Mucize gibi.. karnımızda sonra bir anda dışarıda yanımızdaTeşekkür ederimm 06.28başak-başak bir kız bakalım neler yaşayacağız
Ben acilden giriş yaptım hastaneye, nöroloji ye yönlendirdiler. Ama sonrasında odama anestezi doktoru da geldi. Hangi doktora giderseniz ayağa kalkınca zonklama şekilnde ağrınız olduğunu, yatınca geçtiğini mutlaka söyleyin. Ancak o zaman sızıntıdan şüpheleniyorlar çünkü.Çok teşekkür ederim, bunun için anesteziye mi yoksa kadın doğuma mı gitmem gerekiyor. Yarın hemen gitmek istiyorum, çünkü ciddi anlamda yatma pozisyonundan başka pozisyona gecemiyorum. Hatta ense ağrısı ve mide bulantısı da basladi
zamanla artacak inşallahUzun süre emmediyse meme doluysa 25-30 cc çıktı en çok. Emdikten sonra kalanı sağlığımdan 10cc bile çıkmıyor.
Evet normal doğum olacak bi aksilik olmazsa suan nst deyim sıfır sancıbende 39+4 teyim ve hic belirti yok. Siz de normal dogum mu bekliyorsunuz? Son bekleyen ben olacagim diye dusunurken birini daha bulmak iyi geldi bana
Nuk markası , yani burda prematüre bebeğe sadece bunu buldum , 0 başka marka yoktu heryeri aradık , bunu bile zor bulduk , 0-6 lar büyük geliyor, tabi Buda 0-2Hangi markayı denedin canım
sağlıkla al kucağınaSelam herkese benimde dün kontrolüm vardı. 38+3 deyiz yarın sezaryen için sabah yatışım yapılacak Bugün hastane çantasına bakacağımkızım okula gitmek istedi onu bıraktım dışarıda kendime kahvaltı ısmarlıyorum sonra eve geçip eksiklere bakacağım film izleyecegim akşam annemlere geçeceğiz yatış çok erken kızım o saatte toparlanamaz mecburen orda kalacağız sabah onlarla kalacak doğum sonrası gelecekler
Sadece yürüyüş , bide benim annem karnımı zeytin yağıyla masaj yaptı v nasıl oldun ? Gaz çıktı mi ?Sezeryan yapanlara bir sorum var
Gaz sancısından nasıl kurtuldunuz ?? Nasıl gaz çıkardınız?
Çok kötü durumdayım
Çözümü yok benim bildiğim , ben uykusunun derinleşmesini bekliyorum kucağımda bekleterek , yoksa hemen uyanıyorTecrübeleriize ihtiyacım var kızlar. Memede uyuyup meme emmeye çözüm? Yatağa geçiremiyorum hemen uyanıyor her şeyde
Ayni semptomlar var gibi gorunuyor, biz kendi doktorumuza gitmistik ortapediye, bu durumda sizde kendi doktorunuza sorabilirsiniz, emin olmazsaniz anestesi uzmanina da sorun mutlaka.. cok gecmis olsun, bas agrisinin sadece yatinca oldugunu belirtin bu konu onemli teshis koymalari icin..Çok teşekkür ederim, bunun için anesteziye mi yoksa kadın doğuma mı gitmem gerekiyor. Yarın hemen gitmek istiyorum, çünkü ciddi anlamda yatma pozisyonundan başka pozisyona gecemiyorum. Hatta ense ağrısı ve mide bulantısı da basladi
Beklemeye devam o haldeEvet normal doğum olacak bi aksilik olmazsa suan nst deyim sıfır sancı
Hiç bilmiyorum, sordunuz mu nedenini pekiKızlar sezeryan doğum sonrası odaya geldikten sonra hemşire karnıma kum torbası koydu. O an sebebini sormadım aklıma gelmedi yavrumun sevincindenneden acaba 1,5 saat kaldı karnımda . Ne bileyim üst kat komşum da yaptı yeni ona koymamışlar (aynı hastanede yaptık )
Canım benim dr bebeğe bile içir dediKizlar önemli bilgi paylaşmak istiyorum
Simdi çocuk dr undan geliyoruz bana rezene çayı içme dedi bebekte norolojik sıkıntılar yapabilme ozelligine sahipmiş süt arttırma için damla kullanabilirsin dedi bir de bir sütten bahsetti ama ben damla kullandığım için dinlemedim bilginize *
Sordum karnımda ki pis kanı atmak içinmiş :)Hiç bilmiyorum, sordunuz mu nedenini peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?