2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağdığın sürü biberonlamı veriyosun canım
Ben biraz biberon bşraz emziriyom ama bibernla daha çok geldği için sonra emzirmek zorlaşıyo çekmek istemiyo sağmayıncada ne kadar beslendi anlayamıyorum
ikisi de olabilir, fışkırır tarzda süt gelmesi de meme reddi yapıyormuş, emzikte 3.haftada başlanıyor takip ettiğim bir dr böyle bilgi vermişti, ben başladım

Canım benim dr bebeğe bile içir dedi , nasıl nörolojik sıkıntı yapıyormuş , benim dr demle bebeğe de ver gaz sancısı için dedi yarın sorucam
Olur kuzum sor bir de dedi ki e bebekte olan süt arttırıcı bi çay var ondaki rezenedeki o maddeleri sifirlamislar onu içebilirsin markası hipp mi ne

Sütünüz tazyikli geliyor sanırım.işaret ve orta parmağını makas gibi yaparak memeyi tutun daha yavaş akmasını sağlar.sütü yavaş gelenler ise tam tersi 4 parmakla memeyi alttan baş parmakla üstten sıkarak hızlandırabilir
Sezeryan yapanlara bir sorum var
Gaz sancısından nasıl kurtuldunuz ?? Nasıl gaz çıkardınız?
Çok kötü durumdayım
Bol bol nescafe içmiştim ve yürüyüş

Benim kızın omzunda çatlak varmış 2 hafta askıda duracakmış 22 aylık nasıl durcak bilmiyorum. .tüm günüm hastanede rapor çıkartmayla ordan oraya gitmekle geçti.çarpan kişiden şikayetçi olucaz inşallah cezasını alır.
Siz siz olun çocukların arasını 2 yaş tutmayın.hamilelik aşırı yorucu geçiyor sürekli kucağımda.oğlan doğunca ne olcak bilmiyorum rabbim benim gibi 2 çocukluların yardımcısı olsun

Yaa anladımm üzmeyin kendinizi o da sizin kucağınızda kilo alır inşallah Doktor bana 200 gram yanılma payı oluyor dedi ya daha fazla ya daha eksik kiloda doğabilir. Ama ben yememden kısmadım hiç kilosu olsun da Normal doğumu zorlar tabi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah ne durumdayız

Muhtelemen suyunuz geldi, akıntınız olmuyormuş çünkü. Ayy çok heyecanlı. Bakalım doktorunuz ne söyleyecek. Habersiz bırakmayın bizi lütfen

Yaaa çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifa versin inşallah şikayetçi olmanıza sevindim. Başka canları da yakamaz inşallah ama hiç sanmıyorum Rabbim size de güç kuvvet versin inşallah, bebişiniz doğunca bi kolaylığını verir Allah siz şimdiden düşünüp kendinizi strese sokmayın. Büyütürken belki çok zorlanacaksınız ama seneler sonra birbirlerine arkadaşlık edecekler yaşları yakın İyi şeyler düşünmeye çalışın, duygusal bi dönemdesiniz hepsi geçecek inşallah

Ay şimdi bende heyecanlandım su değildir falan diyordum kendi kendime bakalım doktor ne diyecek haber ederim çıkınca :)

Sağdığın sürü biberonlamı veriyosun canım
Ben biraz biberon bşraz emziriyom ama bibernla daha çok geldği için sonra emzirmek zorlaşıyo çekmek istemiyo sağmayıncada ne kadar beslendi anlayamıyorum
hiç biberon kullanmadım enjektörle veriyorum, her 2 memeden yaklaşık 10 15 dk güzelce emse doymuş oluyor zaten doymazsa tekrar ister ağlar, biberona alıştığı içinde emmek istemez en azından enjektör ya da kaşık biberonla verebilirsin ve bence önce emzir sonra sağdığını ver açken memeyi emmek isteyecektir

ne güzel bilgi ya yanlış emziriyormuşum aslında 4 parmak altta olunca güzelce kavrayamadığım diğer şekil tutuyordum

Doktora gittiniz mi anlattiginiz sey su gelisine benziyor. Gitmediyseniz ped takin ped sirilsiklam oluyor su ile
Deneyeyim bunu.
Kuzum ya kurban olurum. Allah tez vakitte şifasını versin yavrumun. Dualarimizdasiniz.
Ay şimdi bende heyecanlandım su değildir falan diyordum kendi kendime bakalım doktor ne diyecek haber ederim çıkınca :)
Doktora gidince haber edin. 38+3de su geldiyse doguma alinirsiniz.

Bugün kontrolüm vardı yine hiç bişe olmadı sancım yok acıklığım yok suyu falan iyi dedi 1 hafta daha beklicez dedi hala gelmezse suni sancı için yatış veririm dedi

Çok sağolun inşallah iyi şeyler düşünmeye çalışsam da olmuyor ruhsal olarak bitik durumdayım.kendime silkelen kendine gel diyorum olmuyor.tüm gün kalkmadan yatıp uyusam kendime gelirim belki.ama çocukla olmuyor.kafamı toplucam en kısa zamanda inşallah bakalım
ne güzel bilgi ya yanlış emziriyormuşum aslında 4 parmak altta olunca güzelce kavrayamadığım diğer şekil tutuyordum
Bana da ebe anlatmıştı.Zamanla alışırsınız.böyle yapınca annem biz diğer türlü emzirirdik gayette emiyordunuz diye muhalefet olmuştu.oysa öyle de emer ama böyle daha verimli olurmuş.
Bir de her emzirmede tek göğsü yarım saat 1 saat emzirmiştim.böylece arkada kalan yağlı sütü emip tombik bir bebek olmuştu.her emzirmede farklı memeyi vermek önemli. İleri aylarda yetmezse ikisi birden veriliyor Amin amin çok sağolun

Kızlar 38+2 bugün iki gün önce nişanım geldi 2 cm açıklığım var nst de az sancı çıktı ama ben hiç sancı hissettmiyorum yoğun akıntı var dün kontrolüm vardı doktor suyu gayet iyi yavaş yavaş çatıya giriyor dedi ama ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum sizce ne zaman gelir bebeğim

Merhaba . Benim ilk dogumum da idrarla suyum gitmis ben hic farketmemistim . Simdi 2. Hamileyim ayni sizin gibi akintim cok yok bazen olunca acaba suyum mu geldi diyorum . Eger giderseniz bana da yazar misiniz ? Suyunuz gelmis olabilir .

Senin bebeğin prematüre değil miydi? Prematüre bebeğin yanına gezmeye mi gelmişler şaka gibi, Allah sabır versin

Tüh canım ya tekrar geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşallah çabuk düzelir bebeğin gelene kadar kolu rahatlar

Merhaba. Erken doğum yapan anneler bebeğiniz sürekli uyudu mu hastaneden çıkınca? 30 günün sonunda taburcu olduk dün kavuştuk oğlumla. Sürekli uyuyor, çok kısa bi süre gözleri açıyor biraz bakınıp tekrar gidiyor 3 saatte bir beslenmesi için ben uyandırıyorum uyurken biberon veriyorum Allah'tan emiyor onu. Sizlerin de böyle mi oldu ilk günler?

Olur kuzum sor bir de dedi ki e bebekte olan süt arttırıcı bi çay var ondaki rezenedeki o maddeleri sifirlamislar onu içebilirsin markası hipp mi ne
Hipp burda bulamadım canım , ama yarın dr kontrolüm var rezeneyi sorucam çünkü bebeğin gazı içinde veriyorum, yani kendisi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…