- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
İlk sezaryense banada yapmışlardı hem kum torbası hemde gelip gidip bastırmacaSordum karnımda ki pis kanı atmak içinmiş :)
aynen öyle miniklerin canı ne zaman isterseBeklemeye devam o halde
ikisi de olabilir, fışkırır tarzda süt gelmesi de meme reddi yapıyormuş, emzikte 3.haftada başlanıyor takip ettiğim bir dr böyle bilgi vermişti, ben başladım
Olur kuzum sor bir de dedi ki e bebekte olan süt arttırıcı bi çay var ondaki rezenedeki o maddeleri sifirlamislar onu içebilirsin markası hipp mi neCanım benim dr bebeğe bile içir dedi, nasıl nörolojik sıkıntı yapıyormuş , benim dr demle bebeğe de ver gaz sancısı için dedi yarın sorucam
Sütünüz tazyikli geliyor sanırım.işaret ve orta parmağını makas gibi yaparak memeyi tutun daha yavaş akmasını sağlar.sütü yavaş gelenler ise tam tersi 4 parmakla memeyi alttan baş parmakla üstten sıkarak hızlandırabilirTebrik ediyorum Gogol, Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallahManuel pompa ile 2 dk sagiyorum 60 ml cikiyor. Bu memintolar 2 senedir aktif sut uretiyor, bu kadar cok olmasi dogal kendinizle kiyaslayip üzülmeyin sevgili canim anneler
Bu dusuncelerden kurtulmazsaniz sutunuz azalir da kesilir de. Meme emildigi surece (sagildigi surece ya da) uretime devam eder. Kendinizi uzmeyin
Dualarimiz senle bus :) bir avazda dogur insallah.
Kizlar size bir sorum var... benim 23 gunluk kizim hala daha meme emerken ya da mama yerken ilk bikac dk ememiyor, yani yanlis emiyor daha dogrusu cunku her seferinde bogulmaya duruyor. Bu sutum cok diye mi oluyor, yoksa dil bagi sebepli mi? Emzik vermek icin erken mi sizce, emme refleksine destek olmak icin vereyim diyorum ama kararsiz kaldim. Bir fikir verin bana...
Bol bol nescafe içmiştim ve yürüyüşSezeryan yapanlara bir sorum var
Gaz sancısından nasıl kurtuldunuz ?? Nasıl gaz çıkardınız?
Çok kötü durumdayım
Yaa anladımm üzmeyin kendinizi o da sizin kucağınızda kilo alır inşallahTweetiy kizlar benim kizima da tombik bebek dediler 3400 kilo dediler yok daha fazla alirsa sikintimolur vs ben stres yaptim yemegimi kistim 2800 dogdu.. bebegimi gorunce asiri modum dusmustu bana son ayimi sikintili gecirttiler . Nasil yiyorsaniz oyle devam edin dusunmeyin cok benim gibi .
Muhtelemen suyunuz geldi, akıntınız olmuyormuş çünkü. Ayy çok heyecanlı. Bakalım doktorunuz ne söyleyecek. Habersiz bırakmayın bizi lütfenKızlar 38+3 teyim dün gece 2 kez iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geldi. 3. Sü de sabah yataktan kalkınca ıslandı. Bu su mu akıntı mı anlayamadım su gelse belli olur diyorlar ama benim böyle iç çamaşırını ıslatacak kadar akıntım da olmazdı. Öğleden sonra kontrole gideceğim sizce su olabilir mi?
Yaaa çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifa versin inşallahBenim kızın omzunda çatlak varmış 2 hafta askıda duracakmış 22 aylık nasıl durcak bilmiyorum. .tüm günüm hastanede rapor çıkartmayla ordan oraya gitmekle geçti.çarpan kişiden şikayetçi olucaz inşallah cezasını alır.
Siz siz olun çocukların arasını 2 yaş tutmayın.hamilelik aşırı yorucu geçiyor sürekli kucağımda.oğlan doğunca ne olcak bilmiyorum rabbim benim gibi 2 çocukluların yardımcısı olsun
Ay şimdi bende heyecanlandım su değildir falan diyordum kendi kendime bakalım doktor ne diyecek haber ederim çıkınca :)Yaa anladımm üzmeyin kendinizi o da sizin kucağınızda kilo alır inşallahDoktor bana 200 gram yanılma payı oluyor dedi ya daha fazla ya daha eksik kiloda doğabilir. Ama ben yememden kısmadım hiç kilosu olsun da Normal doğumu zorlar tabi, bakalım yarın öğreneceğim inşallah ne durumdayız
Muhtelemen suyunuz geldi, akıntınız olmuyormuş çünkü. Ayy çok heyecanlı. Bakalım doktorunuz ne söyleyecek. Habersiz bırakmayın bizi lütfen
hiç biberon kullanmadım enjektörle veriyorum, her 2 memeden yaklaşık 10 15 dk güzelce emse doymuş oluyor zaten doymazsa tekrar ister ağlar, biberona alıştığı içinde emmek istemez en azından enjektör ya da kaşık biberonla verebilirsin ve bence önce emzir sonra sağdığını ver açken memeyi emmek isteyecektirSağdığın sürü biberonlamı veriyosun canım
Ben biraz biberon bşraz emziriyom ama bibernla daha çok geldği için sonra emzirmek zorlaşıyo çekmek istemiyo sağmayıncada ne kadar beslendi anlayamıyorum
Sütünüz tazyikli geliyor sanırım.işaret ve orta parmağını makas gibi yaparak memeyi tutun daha yavaş akmasını sağlar.sütü yavaş gelenler ise tam tersi 4 parmakla memeyi alttan baş parmakla üstten sıkarak hızlandırabilir
Bol bol nescafe içmiştim ve yürüyüş
Doktora gittiniz mi anlattiginiz sey su gelisine benziyor. Gitmediyseniz ped takin ped sirilsiklam oluyor su ileKızlar 38+3 teyim dün gece 2 kez iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geldi. 3. Sü de sabah yataktan kalkınca ıslandı. Bu su mu akıntı mı anlayamadım su gelse belli olur diyorlar ama benim böyle iç çamaşırını ıslatacak kadar akıntım da olmazdı. Öğleden sonra kontrole gideceğim sizce su olabilir mi?
Deneyeyim bunu.Sütünüz tazyikli geliyor sanırım.işaret ve orta parmağını makas gibi yaparak memeyi tutun daha yavaş akmasını sağlar.sütü yavaş gelenler ise tam tersi 4 parmakla memeyi alttan baş parmakla üstten sıkarak hızlandırabilir
Bol bol nescafe içmiştim ve yürüyüş
Kuzum ya kurban olurum. Allah tez vakitte şifasını versin yavrumun. Dualarimizdasiniz.Benim kızın omzunda çatlak varmış 2 hafta askıda duracakmış 22 aylık nasıl durcak bilmiyorum. .tüm günüm hastanede rapor çıkartmayla ordan oraya gitmekle geçti.çarpan kişiden şikayetçi olucaz inşallah cezasını alır.
Siz siz olun çocukların arasını 2 yaş tutmayın.hamilelik aşırı yorucu geçiyor sürekli kucağımda.oğlan doğunca ne olcak bilmiyorum rabbim benim gibi 2 çocukluların yardımcısı olsun
Doktora gidince haber edin. 38+3de su geldiyse doguma alinirsiniz.Ay şimdi bende heyecanlandım su değildir falan diyordum kendi kendime bakalım doktor ne diyecek haber ederim çıkınca :)
Çok sağolun inşallahYaaa çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifa versin inşallahşikayetçi olmanıza sevindim. Başka canları da yakamaz inşallah ama hiç sanmıyorum Rabbim size de güç kuvvet versin inşallah, bebişiniz doğunca bi kolaylığını verir Allah siz şimdiden düşünüp kendinizi strese sokmayın. Büyütürken belki çok zorlanacaksınız ama seneler sonra birbirlerine arkadaşlık edecekler yaşları yakın İyi şeyler düşünmeye çalışın, duygusal bi dönemdesiniz hepsi geçecek inşallah
Bana da ebe anlatmıştı.Zamanla alışırsınız.böyle yapınca annem biz diğer türlü emzirirdik gayette emiyordunuz diye muhalefet olmuştu.oysa öyle de emer ama böyle daha verimli olurmuş.ne güzel bilgi ya yanlış emziriyormuşumaslında 4 parmak altta olunca güzelce kavrayamadığım diğer şekil tutuyordum
Amin amin çok sağolunDoktora gittiniz mi anlattiginiz sey su gelisine benziyor. Gitmediyseniz ped takin ped sirilsiklam oluyor su ile
Deneyeyim bunu.
Kuzum ya kurban olurum. Allah tez vakitte şifasını versin yavrumun. Dualarimizdasiniz.
Doktora gidince haber edin. 38+3de su geldiyse doguma alinirsiniz.
Merhaba . Benim ilk dogumum da idrarla suyum gitmis ben hic farketmemistim . Simdi 2. Hamileyim ayni sizin gibi akintim cok yok bazen olunca acaba suyum mu geldi diyorum . Eger giderseniz bana da yazar misiniz ? Suyunuz gelmis olabilir .Kızlar 38+3 teyim dün gece 2 kez iç çamaşırımı ıslatacak kadar su geldi. 3. Sü de sabah yataktan kalkınca ıslandı. Bu su mu akıntı mı anlayamadım su gelse belli olur diyorlar ama benim böyle iç çamaşırını ıslatacak kadar akıntım da olmazdı. Öğleden sonra kontrole gideceğim sizce su olabilir mi?
Senin bebeğin prematüre değil miydi? Prematüre bebeğin yanına gezmeye mi gelmişler şaka gibi, Allah sabır versinCanım boş ver biz mi lohusayız onlar mı belli değil valla , konuşma olsun bitsin, benimde kv ve ko geldi kaynım ve görümcemle , hergün bişey söylüyorlar herkes ders veriyor kendi annem dahil , artık sinir oldum ya he diyip geçiyorum, daha benim kp takmış benim göbeğime , sağa sola gidiyor korseni tak diyor ona tam ağzının payını vermek istiyorum ama ya sabır diyorum artık çıkıp gitseler nefes alıcam resmen , lohusa halimle evi mis gibi yaptım geldiler heryeri dağıttılar , bana yada bebeğe baktıkları da yok , gezmeye gelmişler , yani sinir krizlerindeyim
Tüh canım ya tekrar geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun inşallah çabuk düzelir bebeğin gelene kadar kolu rahatlarBenim kızın omzunda çatlak varmış 2 hafta askıda duracakmış 22 aylık nasıl durcak bilmiyorum. .tüm günüm hastanede rapor çıkartmayla ordan oraya gitmekle geçti.çarpan kişiden şikayetçi olucaz inşallah cezasını alır.
Hipp burda bulamadım canım , ama yarın dr kontrolüm var rezeneyi sorucam çünkü bebeğin gazı içinde veriyorum, yani kendisi önerdiOlur kuzum sor bir de dedi ki e bebekte olan süt arttırıcı bi çay var ondaki rezenedeki o maddeleri sifirlamislar onu içebilirsin markası hipp mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?