Aynen canım çok normal sık kontrole götürmeyi ihmal etme , özelde bi dr götürmeni kesinlikle tavsiye ederim bizim bebekler sık takip istiyor ama devlet dr bana 1 ay sonra getir demişti , özeldeki de 3,4 günde bir kontrol ediyor kilosunu ona göre ne yapacağımı söylüyorÇok sağolBende deneyim gündüz sık beslemeyi bizde tam 2510 gr ile taburcu olduk. Normal o zaman bu kadar uyumamız ☺
Aynen bi bakayim biraz büyüdükten sonraAnladım canım ilerki zamanlarda avent deneyebilirsin
Kaç haftalıksın ? Açılman varmıydı ? Ona göre doğum tarihi belirlenirKızlar suyum mu geldi emin olamadım demiştim hastaneden geldim şimdi. Doktor muayene etti suyun iyi şuan dedi. Alttan muayene de etti tam emin olamadı sanırım çünkü suyum dediğim gibi çok değil akıntı tarzı gelmişti. Yarın bir daha gel bakacağım dedi.
Diyemiyorum çekinirim ben , o gün görümcem diyor sen bebeği bize vermiyorsun ki bakalım , dedim sen söyledin mi ben vermedim ?( o gün k.v getir ben bakiyim dedi , tamam emzirip getireyim dedim , bebeği emzirdim 10 dk sürdü , geldim baktım hem görümcem hem kendi uyuyor ) 2 gün görümcem uyurken bebeğe baktıCanım yemek yap de bence en azından yani, süpürge tut de mesela desen ne diyor olur mu öyle, benim kv hastaneden çıktığımız gün annemi aramış çaya gelicez diyeannemde ne çayı perişanız gel bebeğe bak diye payladı geldi baktı söylemeden yapmıyor bazıları
Öyle canım , sen süt veriyorsun bebeğe bakıyorsun sana bişey yapiyim mi ? yada ver bebeği bakiyim sen kendime bişeyler yap , yani hepsi gıcık , hele k.p gıcık bakışlar laf sokmalar yüzünü asmalar , sanki ona borçluymuşum gibiNe kadar can sıkıcı.bari yemeğini yapsalar.benim annem de gezmeye gelecek iş yapmayı sevmez zor bela yemek yapar.kayınvalidem bir tık daha iyi.ne insanlarla uğraşıyoruz Allahın imtihanı galiba bunlar
Sağol canım inşallah
Canım eşim ailesine o kadar düşkün ki , canını verir bunlar ne ki !!!! Bu konu da acayip canımı sıkıyor çünkü resmen kullanıyorlar , onlara gönderdiği paranın haddi hesabı yok , yaptığı şeylerin haddi hesabı yok , Buda yaptıkları yardım bize , elimden tutacaklarına ayağımdan tutuyorlarkibrisss eşin ne diyor bu duruma
Valla iyi sabrediyorsun ben destek olmayacaksanız köstek te olmayın deyip gönderirdim yüksek ihtimal
Hurma yemeği denediniz mi ? Benim kuzenim baş ağrısını hurmayla geçirdiKızlar yorumlar için çok teşekkür ederim, dün gece ve bugün baş ağrım dayanılmaz hal almaya başladı. Üstelik ense ağrısı + mide bulantısı da eklendi. Hayatımda bir kere bile basım ağrımadı, o yüzden çok endişeli ve korkuluyum. Doğum yapışımın 1. Haftasına yani cuma gününe kadar bol su+kafein tüketip ağrının durumuna bakıp doktora gideceğim. Bugün bile gidebilirim ama koltuktan kalkmak tuvalete gitmek bile işkence gibi, en azından 1 haftalık sınırı aşmış olurum ve gerekli prosedür uygulanır diye düşünüyorum.
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olursa birbirimizi bilgilendirelim lütfen
Yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğim tüm sürecimizi biliyor. İşyerinden özel sigortam var çocuğu da yapıyorlar çok şükür orda geçiyor iyi olacakAynen canım çok normal sık kontrole götürmeyi ihmal etme , özelde bi dr götürmeni kesinlikle tavsiye ederim bizim bebekler sık takip istiyor ama devlet dr bana 1 ay sonra getir demişti , özeldeki de 3,4 günde bir kontrol ediyor kilosunu ona göre ne yapacağımı söylüyor
Denememiştim, evde vardı deniyim. Hem süt yaparHurma yemeği denediniz mi ? Benim kuzenim baş ağrısını hurmayla geçirdi
Korkutma canım kendini , ama ben olsam 41 haftayı beklemezdim , senin de galiba tüp bebekti ? Yoksa başka biriyle mi karıştırdımHaftanız kaçtı acaba? Benimde kontrolüm yarın ve aynı şeyleri duymaktan korkuyorumArtık biran önce kavuşmak istiyorum, sağlıkla kavuşalım tabii ki. Ama 41. Haftayı beklemek bana riskli geliyor bebek daha da büyüyecek ya kakasını yaparsa falan diye..
Yaaa ne güzel, sizde en azından bi hareketlilik başlamışbu açıklık ve sancı olayı kişiden kişiye değişiyor, kiminin bi haftayı buluyor kiminin bi günde sıklaşıyor. Doktorunuz ne öngördü acaba? Yatış verdi mi?
Evet eğer aynı dr devam ederse çok daha iyi , bizim dr sadece hastanede yoğun bakımda dışarıya bakmıyor diye mecbur başka dr gittikYoğun bakımdaki doktordan devam edeceğim tüm sürecimizi biliyor. İşyerinden özel sigortam var çocuğu da yapıyorlar çok şükür orda geçiyor iyi olacak
Dene bakalım canım inşallah iyi gelirDenememiştim, evde vardı deniyim. Hem süt yapar
Aynen tekrar çağırması iyi oldu az önce akıntı gibi tekrar geldi çünkü bakalım yarın ne diyecek :)Benim doktorum da öyle ama çatı muayenesi de yapmadı, sanırım sancı gelirse açıklık var mı diye bakarken ona da bakıcak. Ama bende bunu geç görüyorum, eğer müsait değilse neden sancı çekeyim? Yarın bunları konuşacağım. Bugün 40+0 ve tık yok
Yarın tekrar çağırması ne hoş, en azından takiptesiniz. Bakalım eğer suysa zaten devamı gelecektir
38+3 üm açılman yok dedi normal doğumu bekliyoruz.Kaç haftalıksın ? Açılman varmıydı ? Ona göre doğum tarihi belirlenir
Bende beklemek istemiyorum. Evet benimde tüp bebek hemde 3. Denemede oldu. Kendisine de söylüyorum ama normal gebe şeklinde bakıyor, ilk üç ay tüp bebek deriz diyor sonra normal gebelikten farkı yok diyor. Sana göre yok, ben neler çektim bu aşamaya gelene kadar dicem denmiyorKorkutma canım kendini , ama ben olsam 41 haftayı beklemezdim , senin de galiba tüp bebekti ? Yoksa başka biriyle mi karıştırdım
Ocean verdi doktor 400 lük olandan 3 damla günde canımKızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz?
Bende onu aldımda 1 fıs kullanıyorum 3 damlaya eşit diye okumuştum doğrudur inşallahOcean verdi doktor 400 lük olandan 3 damla günde canım
37+3 te doğum yaptım, ilk 2 hafta uyandırıp beslemek işkenceydi siz yine uykuda vermişsiniz emmiş benimki asla yutmuyordu ağzında biriktiriyordu, 3.hafta itibariyle düzeldi çok şükür uyanıp kendi istiyor hatta zor uyutuyorumMerhaba. Erken doğum yapan anneler bebeğiniz sürekli uyudu mu hastaneden çıkınca? 30 günün sonunda taburcu olduk dün kavuştuk oğlumla. Sürekli uyuyor, çok kısa bi süre gözleri açıyor biraz bakınıp tekrar gidiyor3 saatte bir beslenmesi için ben uyandırıyorum uyurken biberon veriyorum Allah'tan emiyor onu. Sizlerin de böyle mi oldu ilk günler?
evet canım doğru bende damla şekilde kullanıyorum aynu markaBende onu aldımda 1 fıs kullanıyorum 3 damlaya eşit diye okumuştum doğrudur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?