2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sağol Bende deneyim gündüz sık beslemeyi bizde tam 2510 gr ile taburcu olduk. Normal o zaman bu kadar uyumamız ☺
Aynen canım çok normal sık kontrole götürmeyi ihmal etme , özelde bi dr götürmeni kesinlikle tavsiye ederim bizim bebekler sık takip istiyor ama devlet dr bana 1 ay sonra getir demişti , özeldeki de 3,4 günde bir kontrol ediyor kilosunu ona göre ne yapacağımı söylüyor

Kaç haftalıksın ? Açılman varmıydı ? Ona göre doğum tarihi belirlenir

Diyemiyorum çekinirim ben , o gün görümcem diyor sen bebeği bize vermiyorsun ki bakalım , dedim sen söyledin mi ben vermedim ?( o gün k.v getir ben bakiyim dedi , tamam emzirip getireyim dedim , bebeği emzirdim 10 dk sürdü , geldim baktım hem görümcem hem kendi uyuyor ) 2 gün görümcem uyurken bebeğe baktı uyandığında hemen getiriyor yani çok zorlanıyorlar , uyurken zaten uyuyor dedim şaka gibiler ya boş ver , kimsenin eşinin ailesi benim ki kadar olamaz yani eminim , kimsenin eşi de benim eşim gibi ailesine düşkün olamaz net yani

Öyle canım , sen süt veriyorsun bebeğe bakıyorsun sana bişey yapiyim mi ? yada ver bebeği bakiyim sen kendime bişeyler yap , yani hepsi gıcık , hele k.p gıcık bakışlar laf sokmalar yüzünü asmalar , sanki ona borçluymuşum gibi adamı hiç sevmiyorum ya çekilecek dert değiller yani

kibrisss eşin ne diyor bu duruma
Valla iyi sabrediyorsun ben destek olmayacaksanız köstek te olmayın deyip gönderirdim yüksek ihtimal
Canım eşim ailesine o kadar düşkün ki , canını verir bunlar ne ki !!!! Bu konu da acayip canımı sıkıyor çünkü resmen kullanıyorlar , onlara gönderdiği paranın haddi hesabı yok , yaptığı şeylerin haddi hesabı yok , Buda yaptıkları yardım bize , elimden tutacaklarına ayağımdan tutuyorlar

Hurma yemeği denediniz mi ? Benim kuzenim baş ağrısını hurmayla geçirdi

Yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğim tüm sürecimizi biliyor. İşyerinden özel sigortam var çocuğu da yapıyorlar çok şükür orda geçiyor iyi olacak

Korkutma canım kendini , ama ben olsam 41 haftayı beklemezdim , senin de galiba tüp bebekti ? Yoksa başka biriyle mi karıştırdım

Yoğun bakımdaki doktordan devam edeceğim tüm sürecimizi biliyor. İşyerinden özel sigortam var çocuğu da yapıyorlar çok şükür orda geçiyor iyi olacak
Evet eğer aynı dr devam ederse çok daha iyi , bizim dr sadece hastanede yoğun bakımda dışarıya bakmıyor diye mecbur başka dr gittik

Aynen tekrar çağırması iyi oldu az önce akıntı gibi tekrar geldi çünkü bakalım yarın ne diyecek :)

Korkutma canım kendini , ama ben olsam 41 haftayı beklemezdim , senin de galiba tüp bebekti ? Yoksa başka biriyle mi karıştırdım
Bende beklemek istemiyorum. Evet benimde tüp bebek hemde 3. Denemede oldu. Kendisine de söylüyorum ama normal gebe şeklinde bakıyor, ilk üç ay tüp bebek deriz diyor sonra normal gebelikten farkı yok diyor. Sana göre yok, ben neler çektim bu aşamaya gelene kadar dicem denmiyor

37+3 te doğum yaptım, ilk 2 hafta uyandırıp beslemek işkenceydi siz yine uykuda vermişsiniz emmiş benimki asla yutmuyordu ağzında biriktiriyordu, 3.hafta itibariyle düzeldi çok şükür uyanıp kendi istiyor hatta zor uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…