2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çatı muayenesinin hiç bir zararı yok hatta doğumu Bike tetikleyebilir ki zaten en kötü bu hafta suni sancı verirler 40 bitmiş bebek için risk kabul ederler kakasını yeme ihtimaline karşı

aynı dertten müzdaribiz, günlerdir derin uyumuyordu yatağa koyduğum gibi ağlıyordu benimde uyku muyku hak getire zombi gibi dolanıyorum bende evde ama bugün biraz hırpaladım onu uyanık olduğu zaman diliminde burun temizliğini yaptım arada az süre geçti altını değiştim sonra banyo yaptırdım ondan sonra emzirdim deliksiz uykuya daldı 2 saat sonra emzirdim güzel de emdi hiç uyanmadan tekrar uyudu 5 6 saat o sırada bende uyudum ama doydum mu aslaaaa 72 saat aralıksız uyumam lazım bunun için

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım, dua et bana olur mu yarın kontrolüm var. Muhtemelen yarın netleşecek beklememek için ısrarcı olacağım bakalım
Dualarım seninle , inşallah bebeğine en rahat ve kolay ve sağlıklı bi şekilde kavuşursun Allah’ın izniyle , evet ısrarcı ol sen , dr ların umrunda değil canım , ben kendi dr’umdan onu anladım , bizim ne his ettiğimiz onlara pek önemli deği , hayırlısı inşallah

Aynı benimki , şuan uzandım , uzanarak emdi , uyudu , Artık bende kaldırıp yerine koymicam , yanımda uyusun , ne yapayım , gerçi çok karşıyım böyle uyumaya ama akşam 7 den beri 10 sefer yerine koydum 10dk sonra uyandı tekrar aldım , yeter artık madem böyle seviyor uyusun yanımda böyle

Bende bugün 40+0 ım yarın kontrolüm var. Çok hareketsiz bir gebelik geçirdim (Tüp bebek olduğu için hep tedirgindik) Ama doktorum normal doğumcudur bakalım yarın ne diyecek. Normal doğum istemenizi takdir ediyorum. Grupta çok isteyen aynı sizin gibi sporlar squatlar yapan arkadaşlarımız da maalesef sezaryen oldular. Bazen planlandığı gibi gitmeyebiliyor ama yine de belli olmaz. Sadece eğer sezaryen olursa da kendinizi üzmeyin, belki de hayırlısı odur. Yeter ki sağlıkla kavuşun

Çatı muayenesinin hiç bir zararı yok hatta doğumu Bike tetikleyebilir ki zaten en kötü bu hafta suni sancı verirler 40 bitmiş bebek için risk kabul ederler kakasını yeme ihtimaline karşı
Katılıyorum size, benimde çekincem bu; yani bebek büyümüş oluyor kaka olayı korkutuyor. Yarın isteyeceğim çatı muayenesi bakalım ne diyecek yapacak mı.. Her şey yarın netleşecek gibi

Amiiin çok teşekkür ediyorum. Aynen öyle arkadaşım, onlar için sıradan hastayız; ne tedaviler yaşamışız bu aşamaya gelene kadar neler yapmışız düşünmüyorlar ki. Sıradan hasta gibi görüp, sıradan politikalarını uyguluyorlar. Yarın inşallah hayırlı kararlar alırız. Desteğin için çok teşekkür ediyorum

Bizim grupta yok diye biliyorum, ama sende zorlama hangisi sağlıklıysa onu yap

İnşallah canım içini ferah tut az kaldı zaten inşallah

Kuzu ben korkuyorum ustune yatarım uyurken diye

Çok teşekkür ediyorum, 37. Haftamda asıl doktorum tatile çıktı sonrasında da artık ne olduysa dönmüyor, son 3 randevumu yeni bir doktorla yaptım onun da yaklaşımını tam bilemiyorum o da geriyor sanırım

Ben daha tek yikamadim korkuyorm tek yıkamaya

Kuzu ben korkuyorum ustune yatarım uyurken diye
Ya benim annemde bana söyledi , zaten o yüzden karşıyım yanımda uyumasına , gerçi şimdiye kadar 2,3 defa böyle uyudu uyanık uyuyorum ama insanlık hali , bi an derin uykuya dala bilir insan , biraz kendimden mesafeli uyuttum , bak şimdi evham yaptım en iyisi biraz daha bekleyip yerine bırakiyim ben

Aman canim Allah korusun ben zaten sürekli ruyamda kabus görüyorum bebek yanimda ustune yatiyorm bi anda zıplıyorum yerimden benim gibi sizler de kabus görüyor musunuz bebekle ilgili hep kötü senaryolu ruyalar

Bu uyku halide geçicek sanırım burdan anladığım kadarıyla şimdilik herkes uyuyo uslu olck modunda ama daha 6 günlük
2 haftadan sonramı bi güncelleme gelcek
Benimki 1. Haftasından sonra anne karnında olmadığını farketti 1 hafta boyunca emdikten sonra hemen uyuyordu sonra film başladı evde samara filmi sanirim bizden ayrıldığının farkına varıp yalnız kalmamak için sürekli meme veya kucak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…