- 14 Eylül 2022
- 81
- 87
- 8
- 30
Çatı muayenesinin hiç bir zararı yok hatta doğumu Bike tetikleyebilir ki zaten en kötü bu hafta suni sancı verirler 40 bitmiş bebek için risk kabul ederler kakasını yeme ihtimaline karşıBenim doktorum da öyle ama çatı muayenesi de yapmadı, sanırım sancı gelirse açıklık var mı diye bakarken ona da bakıcak. Ama bende bunu geç görüyorum, eğer müsait değilse neden sancı çekeyim? Yarın bunları konuşacağım. Bugün 40+0 ve tık yok
Yarın tekrar çağırması ne hoş, en azından takiptesiniz. Bakalım eğer suysa zaten devamı gelecektir
bence bu anların da tadını çıkarın, hayatınız asla eskisi gibi olmayacakBiz ne zaman bebişlerimizle ilgili konuşmalara sorulara geçicez burda acabagerçi doğum yapan çok giremiyor buraya bir süre
aynı dertten müzdaribiz, günlerdir derin uyumuyordu yatağa koyduğum gibi ağlıyordu benimde uyku muyku hak getire zombi gibi dolanıyorum bende evde ama bugün biraz hırpaladım onu uyanık olduğu zaman diliminde burun temizliğini yaptım arada az süre geçti altını değiştim sonra banyo yaptırdım ondan sonra emzirdim deliksiz uykuya daldıKizlar benim kızım kucakta uyuyor memede uyuyor ama yerine koyduğun an arkanı döner dönmez ağlıyor su an eşime devrettim nöbeti gözümden uyku akıyor ona pış pış sesi aciyorum ninni aciyorum sakinlesir gibi oluyor benim ağzım esnemekten ayrilacak o bana mısın demiyor evde samara gibi 4 dönüyorum bebek kucaktayorgunum dostlarim yorgunum yorgun
bence bu anların da tadını çıkarın, hayatınız asla eskisi gibi olmayacak
Dualarım seninle , inşallah bebeğine en rahat ve kolay ve sağlıklı bi şekilde kavuşursunÇok teşekkür ediyorum arkadaşım, dua et bana olur mu yarın kontrolüm var. Muhtemelen yarın netleşecek beklememek için ısrarcı olacağım bakalım
Aynı benimki , şuan uzandım , uzanarak emdi , uyudu , Artık bende kaldırıp yerine koymicam , yanımda uyusun , ne yapayımKizlar benim kızım kucakta uyuyor memede uyuyor ama yerine koyduğun an arkanı döner dönmez ağlıyor su an eşime devrettim nöbeti gözümden uyku akıyor ona pış pış sesi aciyorum ninni aciyorum sakinlesir gibi oluyor benim ağzım esnemekten ayrilacak o bana mısın demiyor evde samara gibi 4 dönüyorum bebek kucaktayorgunum dostlarim yorgunum yorgun
Bende bugün 40+0 ım yarın kontrolüm var. Çok hareketsiz bir gebelik geçirdimMerhaba ben hamileliğimin başından beri ara ara sessiz bir şekilde grubu takip ediyordum. Şu an 40+1 oldum bugün doktor randevum vardı bebeğin sağlığı yerinde suyu iyi bir sıkıntı yok dedi. Baştan beri normal doğum istiyorum sezaryenden daha çok çekiniyorum. Bebeğin kilosu da 3.600 gibi dedi. Ben bebeğin daha irileşmemesi sezaryena dönmemesi için suni sancı ile doğumu sordum. Deneyebiliriz dedi ama biraz isteksizdi sanki, sonrasında vajinal muayene de istedim açılmam var mı,bebek aşaya inmiş mi diye bebeğin kafasını hissedemedi daha yukarıda dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası aylardır normal doğum için hazırlanıyorum, spor yapıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, ağrı ile ilaçsız başa çıkma teknikleri deniyorum, kendi kiloma dikkat ediyorum. Önemli olan bebeğin ve benim sağlığı biliyorum ancak yine de insanın morali bozuluyor.
Grubun tüm mesajlarını okuyamadığım için bilemiyorum ancak var mı böyle 40 haftayı geçip hala kanala girmemiş açılması olmayan ama bir anda normal doğuma giden anne acaba diye merak ettim
Katılıyorum size, benimde çekincem bu; yani bebek büyümüş oluyor kaka olayı korkutuyor. Yarın isteyeceğim çatı muayenesi bakalım ne diyecek yapacak mı.. Her şey yarın netleşecek gibiÇatı muayenesinin hiç bir zararı yok hatta doğumu Bike tetikleyebilir ki zaten en kötü bu hafta suni sancı verirler 40 bitmiş bebek için risk kabul ederler kakasını yeme ihtimaline karşı
Amiiin çok teşekkür ediyorum. Aynen öyle arkadaşım, onlar için sıradan hastayız; ne tedaviler yaşamışız bu aşamaya gelene kadar neler yapmışız düşünmüyorlar ki. Sıradan hasta gibi görüp, sıradan politikalarını uyguluyorlar. Yarın inşallah hayırlı kararlar alırız.Dualarım seninle , inşallah bebeğine en rahat ve kolay ve sağlıklı bi şekilde kavuşursunAllah’ın izniyle , evet ısrarcı ol sen , dr ların umrunda değil canım , ben kendi dr’umdan onu anladım , bizim ne his ettiğimiz onlara pek önemli deği , hayırlısı inşallah
Bizim grupta yok diye biliyorum, ama sende zorlama hangisi sağlıklıysa onu yapMerhaba ben hamileliğimin başından beri ara ara sessiz bir şekilde grubu takip ediyordum. Şu an 40+1 oldum bugün doktor randevum vardı bebeğin sağlığı yerinde suyu iyi bir sıkıntı yok dedi. Baştan beri normal doğum istiyorum sezaryenden daha çok çekiniyorum. Bebeğin kilosu da 3.600 gibi dedi. Ben bebeğin daha irileşmemesi sezaryena dönmemesi için suni sancı ile doğumu sordum. Deneyebiliriz dedi ama biraz isteksizdi sanki, sonrasında vajinal muayene de istedim açılmam var mı,bebek aşaya inmiş mi diye bebeğin kafasını hissedemedi daha yukarıda dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası aylardır normal doğum için hazırlanıyorum, spor yapıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, ağrı ile ilaçsız başa çıkma teknikleri deniyorum, kendi kiloma dikkat ediyorum. Önemli olan bebeğin ve benim sağlığı biliyorum ancak yine de insanın morali bozuluyor.
Grubun tüm mesajlarını okuyamadığım için bilemiyorum ancak var mı böyle 40 haftayı geçip hala kanala girmemiş açılması olmayan ama bir anda normal doğuma giden anne acaba diye merak ettim
İnşallah canım içini ferah tut az kaldı zaten inşallahAmiiin çok teşekkür ediyorum. Aynen öyle arkadaşım, onlar için sıradan hastayız; ne tedaviler yaşamışız bu aşamaya gelene kadar neler yapmışız düşünmüyorlar ki. Sıradan hasta gibi görüp, sıradan politikalarını uyguluyorlar. Yarın inşallah hayırlı kararlar alırız.Desteğin için çok teşekkür ediyorum
Kuzu ben korkuyorum ustune yatarım uyurken diyeAynı benimki , şuan uzandım , uzanarak emdi , uyudu , Artık bende kaldırıp yerine koymicam , yanımda uyusun , ne yapayım, gerçi çok karşıyım böyle uyumaya ama akşam 7 den beri 10 sefer yerine koydum 10dk sonra uyandı tekrar aldım , yeter artık madem böyle seviyor uyusun yanımda böyle
Valla ninni benim uykumu getiriyor onun getirmiyor o beni uyutacak nerdeyseBenim oğlan da gece coşuyor canımgündüz uyku gece ağlamak gaz damlası da aldık gündüz rezene içiyorum ama yok öyle böyle ağzımız ayrila ayrila geçecek kuzum
Çok teşekkür ediyorum, 37. Haftamda asıl doktorum tatile çıktı sonrasında da artık ne olduysa dönmüyor, son 3 randevumu yeni bir doktorla yaptım onun da yaklaşımını tam bilemiyorum o da geriyor sanırımBende bugün 40+0 ım yarın kontrolüm var. Çok hareketsiz bir gebelik geçirdim(Tüp bebek olduğu için hep tedirgindik) Ama doktorum normal doğumcudur bakalım yarın ne diyecek. Normal doğum istemenizi takdir ediyorum. Grupta çok isteyen aynı sizin gibi sporlar squatlar yapan arkadaşlarımız da maalesef sezaryen oldular. Bazen planlandığı gibi gitmeyebiliyor ama yine de belli olmaz. Sadece eğer sezaryen olursa da kendinizi üzmeyin, belki de hayırlısı odur. Yeter ki sağlıkla kavuşun
Katılıyorum size, benimde çekincem bu; yani bebek büyümüş oluyor kaka olayı korkutuyor. Yarın isteyeceğim çatı muayenesi bakalım ne diyecek yapacak mı.. Her şey yarın netleşecek gibi
Ben daha tek yikamadim korkuyorm tek yıkamayaaynı dertten müzdaribiz, günlerdir derin uyumuyordu yatağa koyduğum gibi ağlıyordu benimde uyku muyku hak getire zombi gibi dolanıyorum bende evde ama bugün biraz hırpaladım onu uyanık olduğu zaman diliminde burun temizliğini yaptım arada az süre geçti altını değiştim sonra banyo yaptırdım ondan sonra emzirdim deliksiz uykuya daldı2 saat sonra emzirdim güzel de emdi hiç uyanmadan tekrar uyudu 5 6 saat o sırada bende uyudum ama doydum mu aslaaaa 72 saat aralıksız uyumam lazım bunun için
Ya benim annemde bana söyledi , zaten o yüzden karşıyım yanımda uyumasına , gerçi şimdiye kadar 2,3 defa böyle uyudu uyanık uyuyorum ama insanlık hali , bi an derin uykuya dala bilir insan , biraz kendimden mesafeli uyuttum , bak şimdi evham yaptımKuzu ben korkuyorum ustune yatarım uyurken diye
Bende , annem gelip yıkıyorBen daha tek yikamadim korkuyorm tek yıkamaya
Aman canim Allah korusun ben zaten sürekli ruyamda kabus görüyorum bebek yanimda ustune yatiyorm bi anda zıplıyorum yerimden benim gibi sizler de kabus görüyor musunuz bebekle ilgili hep kötü senaryolu ruyalarYa benim annemde bana söyledi , zaten o yüzden karşıyım yanımda uyumasına , gerçi şimdiye kadar 2,3 defa böyle uyudu uyanık uyuyorum ama insanlık hali , bi an derin uykuya dala bilir insan , biraz kendimden mesafeli uyuttum , bak şimdi evham yaptımen iyisi biraz daha bekleyip yerine bırakiyim ben
Bende de kız kardeşim yıkadı dun guzel uyudu ama daha tek cesaret edemedimBende , annem gelip yıkıyorben sadece su döküyorum
Benimki 1. Haftasından sonra anne karnında olmadığını farketti 1 hafta boyunca emdikten sonra hemen uyuyordu sonra film başladıBu uyku halide geçicek sanırım burdan anladığım kadarıylaşimdilik herkes uyuyo uslu olck modunda ama daha 6 günlük
2 haftadan sonramı bi güncelleme gelcek
Evet canım bana damla daha kolay geldi 3 damla veriyorumBende onu aldımda 1 fıs kullanıyorum 3 damlaya eşit diye okumuştum doğrudur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?