annem kız kardeşim ve kayınvalidemler geldi bayağı kalabalıktı ev, bi an dedim ki evde kimse olmasa daha iyi dinlenirim yemek bi şekilde halledilir annem kız kardeşim neysede kayınvalidemler olunca bende dinlemedim artık sonlara doğru bebeği alıp odaya gidip onunla uyudum, şimdi sadece kız kardeşim yanımda elim ayağım resmen o olmasa napardım bilmiyorumEvet maalesef , sözde bana ve bebeğe toparlamaya gelmişler ya dışardalar ya uyuyorlar , yemek yaptıklarında yok , en azından bunlar yokken annem geliyordu yemeğimi yapıyordu , kendim ya uyuyorum ya bebekle ilgileniyorum daha düzene sokamadım kalkıp yemek yapamıyorum hemen enerjim bitiyor, daha 2,3 gün oldu biraz düzene girdim , ama benden daha fazla uyuyorlar inanya uyuyorlar yada evdeler diye tıkılıp kaldım odada gezmek için zaman bulmuşlar , çıkıp geziyorlar sonra gelip uyuyorlar bebek uyursa bakarız diyorlar yani gerçekten sağolun dedim uyurken uyuyor zaten neyine bakacaksın
Bende neden bu kadar uyuyor diye takmıştım kafama, normal o zaman. Birkaç haftaya herşey değişecek yani37+3 te doğum yaptım, ilk 2 hafta uyandırıp beslemek işkenceydi siz yine uykuda vermişsiniz emmiş benimki asla yutmuyordu ağzında biriktiriyordu, 3.hafta itibariyle düzeldi çok şükür uyanıp kendi istiyor hatta zor uyutuyorum
İnşallah bi avazda doğur38+3 üm açılman yok dedi normal doğumu bekliyoruz.
Ben şuan aktikid veriyorumKızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz?
Yani gerçekten öyle canım ,her gebelik elbette ki değerlidir ama bizim durum biraz farklı bebek tutana kadar çektiklerimizi bi biz biliriz bi Allah , o yüzden bence 40 tan sonra bekleme sezaryenle alsınlar bişey olmaz , yani bu benim fikrim ben olsaydım böyle yapardımBende beklemek istemiyorum. Evet benimde tüp bebek hemde 3. Denemede oldu. Kendisine de söylüyorum ama normal gebe şeklinde bakıyor, ilk üç ay tüp bebek deriz diyor sonra normal gebelikten farkı yok diyor. Sana göre yok, ben neler çektim bu aşamaya gelene kadar dicem denmiyor
Evet öyle biri lazım gerçekten benim maalesef evi kalabalık etmekten başka bişey değil , ne bana ne bebeğe bakan var ,annem kız kardeşim ve kayınvalidemler geldi bayağı kalabalıktı ev, bi an dedim ki evde kimse olmasa daha iyi dinlenirim yemek bi şekilde halledilir annem kız kardeşim neysede kayınvalidemler olunca bende dinlemedim artık sonlara doğru bebeği alıp odaya gidip onunla uyudum, şimdi sadece kız kardeşim yanımda elim ayağım resmen o olmasa napardım bilmiyorum
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım, dua et bana olur mu yarın kontrolüm var. Muhtemelen yarın netleşecek beklememek için ısrarcı olacağım bakalımYani gerçekten öyle canım ,her gebelik elbette ki değerlidir ama bizim durum biraz farklı bebek tutana kadar çektiklerimizi bi biz biliriz bi Allah , o yüzden bence 40 tan sonra bekleme sezaryenle alsınlar bişey olmaz , yani bu benim fikrim ben olsaydım böyle yapardım
evet değişir tabi en azından o kadar derin uyumayacaklarBende neden bu kadar uyuyor diye takmıştım kafama, normal o zaman. Birkaç haftaya herşey değişecek yani
Benimkide minicik canımyaa biz aynı gün doğurmuşuzbugün bebeğimin ilk günkü resmine baktım 16 günde bile ne kadar değişmiş inanamıyorum zaman çok çabuk geçiyor yaa ama benim bebeğim hala çok minik
Çok teşekkür ederim doğurmayan kim kaldıysa grupta hepimiz sağ salim kavuşalım bebelerimizeİnşallah bi avazda doğur
Benim suyum geldiğinde de az miktarda geldi. Ben aniden boşaldığı için su olduğunu düşündüm. Doktorum da doğruladı. Sonra doğumda kalan suyu müdahale ile boşalttı doktor. Yani ilk gelen az sudan sonra ben doğum için hastanede kaç tur yürüdüm, kaç saat pilates topunda zıpladım, tekrar su gelmedi. Bu arada ilk gelen suyum şeffaftı.Kızlar suyum mu geldi emin olamadım demiştim hastaneden geldim şimdi. Doktor muayene etti suyun iyi şuan dedi. Alttan muayene de etti tam emin olamadı sanırım çünkü suyum dediğim gibi çok değil akıntı tarzı gelmişti. Yarın bir daha gel bakacağım dedi.
Ben de en çok kalıcı olup olmayacağını sordum. O kadar çok doktordan görüş aldım ki sayısını unuttum inan:)) hepsi de kalıcı olmaz dedi. Omurilik sıvısı kendi kendini yeniliyormuş , sıvı olması gereken seviyeye gelene kadar ağrı devam edermiş. Kalıcı hasar olmayacağı konusunda ben ikna oldum:) sen de gönlünü ferah tut, bir haftaya geçecek ağrıların inşallahÇok teşekkür ederim canım, hayat boyu kalıcı olur mu acaba bu düşünürken çok üzülüyorum. Doğumum zorlu oldu, 11 saat suni sancı dan sonra sezeryana alındım. Tam spinal iğne yapılacağı zaman sancım geldi hareket ettim muhtemelen o an bir aksaklık yaşadım. Cuma günü inşallah nihai sonuç ile güzel bir yol izlemeyi umuyorum
Aaa aynı bennnKizlar benim kızım kucakta uyuyor memede uyuyor ama yerine koyduğun an arkanı döner dönmez ağlıyor su an eşime devrettim nöbeti gözümden uyku akıyor ona pış pış sesi aciyorum ninni aciyorum sakinlesir gibi oluyor benim ağzım esnemekten ayrilacak o bana mısın demiyor evde samara gibi 4 dönüyorum bebek kucaktayorgunum dostlarim yorgunum yorgun
Benim oğlan da gece coşuyor canımKizlar benim kızım kucakta uyuyor memede uyuyor ama yerine koyduğun an arkanı döner dönmez ağlıyor su an eşime devrettim nöbeti gözümden uyku akıyor ona pış pış sesi aciyorum ninni aciyorum sakinlesir gibi oluyor benim ağzım esnemekten ayrilacak o bana mısın demiyor evde samara gibi 4 dönüyorum bebek kucaktayorgunum dostlarim yorgunum yorgun
hiç biberon kullanmadım enjektörle veriyorum, her 2 memeden yaklaşık 10 15 dk güzelce emse doymuş oluyor zaten doymazsa tekrar ister ağlar, biberona alıştığı içinde emmek istemez en azından enjektör ya da kaşık biberonla verebilirsin ve bence önce emzir sonra sağdığını ver açken memeyi emmek isteyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?