2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
annem kız kardeşim ve kayınvalidemler geldi bayağı kalabalıktı ev, bi an dedim ki evde kimse olmasa daha iyi dinlenirim yemek bi şekilde halledilir annem kız kardeşim neysede kayınvalidemler olunca bende dinlemedim artık sonlara doğru bebeği alıp odaya gidip onunla uyudum, şimdi sadece kız kardeşim yanımda elim ayağım resmen o olmasa napardım bilmiyorum

Bende neden bu kadar uyuyor diye takmıştım kafama, normal o zaman. Birkaç haftaya herşey değişecek yani

Yani gerçekten öyle canım ,her gebelik elbette ki değerlidir ama bizim durum biraz farklı bebek tutana kadar çektiklerimizi bi biz biliriz bi Allah , o yüzden bence 40 tan sonra bekleme sezaryenle alsınlar bişey olmaz , yani bu benim fikrim ben olsaydım böyle yapardım

Evet öyle biri lazım gerçekten benim maalesef evi kalabalık etmekten başka bişey değil , ne bana ne bebeğe bakan var ,

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım, dua et bana olur mu yarın kontrolüm var. Muhtemelen yarın netleşecek beklememek için ısrarcı olacağım bakalım

yaa biz aynı gün doğurmuşuz bugün bebeğimin ilk günkü resmine baktım 16 günde bile ne kadar değişmiş inanamıyorum zaman çok çabuk geçiyor yaa ama benim bebeğim hala çok minik
Benimkide minicik canım evet degisiyorlar yaa iki başak burcu, sağlıkla büyüsünler

Kizlar benim kızım kucakta uyuyor memede uyuyor ama yerine koyduğun an arkanı döner dönmez ağlıyor su an eşime devrettim nöbeti gözümden uyku akıyor ona pış pış sesi aciyorum ninni aciyorum sakinlesir gibi oluyor benim ağzım esnemekten ayrilacak o bana mısın demiyor evde samara gibi 4 dönüyorum bebek kucakta yorgunum dostlarim yorgunum yorgun

Acil otomatik sallanan ana kucagi almam şart oldu dik tutan ve sallayan yoksa böyle bel fıtığı olacağım

Benim suyum geldiğinde de az miktarda geldi. Ben aniden boşaldığı için su olduğunu düşündüm. Doktorum da doğruladı. Sonra doğumda kalan suyu müdahale ile boşalttı doktor. Yani ilk gelen az sudan sonra ben doğum için hastanede kaç tur yürüdüm, kaç saat pilates topunda zıpladım, tekrar su gelmedi. Bu arada ilk gelen suyum şeffaftı.

Ben de en çok kalıcı olup olmayacağını sordum. O kadar çok doktordan görüş aldım ki sayısını unuttum inan:)) hepsi de kalıcı olmaz dedi. Omurilik sıvısı kendi kendini yeniliyormuş , sıvı olması gereken seviyeye gelene kadar ağrı devam edermiş. Kalıcı hasar olmayacağı konusunda ben ikna oldum:) sen de gönlünü ferah tut, bir haftaya geçecek ağrıların inşallah yatış bol su kafein , sonrası iyileşeceksin

Aaa aynı bennn

Benim oğlan da gece coşuyor canım gündüz uyku gece ağlamak gaz damlası da aldık gündüz rezene içiyorum ama yok öyle böyle ağzımız ayrila ayrila geçecek kuzum

Merhaba ben hamileliğimin başından beri ara ara sessiz bir şekilde grubu takip ediyordum. Şu an 40+1 oldum bugün doktor randevum vardı bebeğin sağlığı yerinde suyu iyi bir sıkıntı yok dedi. Baştan beri normal doğum istiyorum sezaryenden daha çok çekiniyorum. Bebeğin kilosu da 3.600 gibi dedi. Ben bebeğin daha irileşmemesi sezaryena dönmemesi için suni sancı ile doğumu sordum. Deneyebiliriz dedi ama biraz isteksizdi sanki, sonrasında vajinal muayene de istedim açılmam var mı,bebek aşaya inmiş mi diye bebeğin kafasını hissedemedi daha yukarıda dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası aylardır normal doğum için hazırlanıyorum, spor yapıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, ağrı ile ilaçsız başa çıkma teknikleri deniyorum, kendi kiloma dikkat ediyorum. Önemli olan bebeğin ve benim sağlığı biliyorum ancak yine de insanın morali bozuluyor.
Grubun tüm mesajlarını okuyamadığım için bilemiyorum ancak var mı böyle 40 haftayı geçip hala kanala girmemiş açılması olmayan ama bir anda normal doğuma giden anne acaba diye merak ettim

Bende en baştan beri sol göğsüm çok güzel tuttu sağ göğsümü ucu çok olmadığı için tutturamyorum
Solu emerek devam ediyodum ama 3 günlük bu şekilde devam ettim sarılık değeri arttı ve uyku hali başladı 4 5 saat uyanmıyodu çok kötü olmuştu baygın gibi yatıyodu çok moralim bozuldu o hali anca böyle topladım pzar gününden beri
öyle olunca bende sağmaya başldım göğsümde şişti çünkü yeteri kadar sütü boşaltmadığı için
Şimdi emziriyorum ardından biberonlada sağdakini veriyorum böyle yapmazsam içtiği sütü görmüyorum enjektörü denedim ama beceremedim onu ya biberon vermezsem memede 10 dk emip uyuyakalıyo sonra ardından yine emmeye başlıyo bu şekildede saat başı belki emzrmem grekiyo tam doyamadığı için
Böylede ben hiç dinlenemiyorum napcağımı bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…