- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Bu erkeklerde cok komik basi orda olsa dogar zatenEvet biliyorum fakat eşim hamileliğimin son aylarından beri biraz çekinik bu konuda. İlk başlarda beni de üzüyordu hatta bu konudaki mesafesi ama tam tersi olsa ben anlayış beklerdim diye kendi kendimi telkin ettim. Bugün yine teklif ettim ama çocuğun başı orda falan diye geriliyor. Artık ben kendim meme ucu masajı, pilates topu ile hareketler hurma yemek gibi yöntemleri yapıyorum. Hatta mochi süt pompası ile ufaktan hem meme ucumu uyarıp hem sağım yapıyorum. Kolostrum da gelmiş aslında benim. Gelmiş dediğim bir iki damla ama doğumun yakın olduğu konusunda umutlandırmıştı beni
Valla hiç sorma süt vermem süt sağmam banyo yapmam hepsi zor , bazen üstümü çıkarıyorum biberon yıkamam gerekiyor tekrar giyiniyorum sinir oluyorumKuzu senin bebisinin 40 i çıksın diye mi bekliyorlar neden hala gitmediler çocuk büyüdü okula gidecek nerdeyse sen de rahat edemezsin ev kalabalık olunca valla ben bazen sadece emzirme sutyeni ile geziyorum evde ter bastığı için
Canım 40 tan sonra risk , ben sitress vermek veya korkutmak istemiyorum ama ne gerek var riske atmaya , benim babam bana 37 de sezaryan ol diyordukibrisss 40 tan sonra bekleme demen babami hatirlatti dr 41 i bekleyecekmis dedigimde yok artik 1 yasini beklesin sana da yazik git gun al yarin gidip sezeryanla aldiralim dedi
Gittiklerinde eşinle konuş bence ayrıntılarıyla anlat ne zorluklar yaşattıklarını.. şu erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum senin ailen bu kdr onu rahatsız etseydi on kere söylenirdi eminimCanım eşim ailesine o kadar düşkün ki , canını verir bunlar ne ki !!!! Bu konu da acayip canımı sıkıyor çünkü resmen kullanıyorlar , onlara gönderdiği paranın haddi hesabı yok , yaptığı şeylerin haddi hesabı yok , Buda yaptıkları yardım bize , elimden tutacaklarına ayağımdan tutuyorlar
Bende çok üzüldüm deseydin tövbe tövbe neyse az kalmış canım Allah kurtarsınValla hiç sorma süt vermem süt sağmam banyo yapmam hepsi zor , bazen üstümü çıkarıyorum biberon yıkamam gerekiyor tekrar giyiniyorum sinir oluyorumyok cuma gidiyorlar , oda öbür kaynım çağırdı diye gidiyorlar ( düğün yapacak diye ) görümcem üzgündü erken gidiyorlar diye valla dedim iyi tatil evi tabi bende üzülürdüm
Ben daha hiç yapmadım canım valla gerekince nasıl yapıcam bilmiyorumKızlar bruno baby nazal aspiratör kullanan varmı burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Serum fizyolojik her burun deliğine kaç damla. Sıkıyorsunuz
Ben bugün bebeye denedim ama içinden bişey çıkmadı beceremedim mi acaba
Dün 39+6 ydım bugün 40+0 oldum ama gelen giden yokHaftanız kaçtı acaba? Benimde kontrolüm yarın ve aynı şeyleri duymaktan korkuyorumArtık biran önce kavuşmak istiyorum, sağlıkla kavuşalım tabii ki. Ama 41. Haftayı beklemek bana riskli geliyor bebek daha da büyüyecek ya kakasını yaparsa falan diye..
Yaaa ne güzel, sizde en azından bi hareketlilik başlamışbu açıklık ve sancı olayı kişiden kişiye değişiyor, kiminin bi haftayı buluyor kiminin bi günde sıklaşıyor. Doktorunuz ne öngördü acaba? Yatış verdi mi?
HahahahValla ninni benim uykumu getiriyor onun getirmiyor o beni uyutacak nerdeyse
Bende internetten baktığım şekilde yaptım ama başarılı olmadıBen daha hiç yapmadım canım valla gerekince nasıl yapıcam bilmiyorum
Valla benim kardeşim bir gün geliyor kalmaya bişey demiyor ama bunu niye böyle yaptı , şunu niye buraya koydu bu terliği niye giydi , elli tane laf oluyor , annem geliyo yemek yapıyor sonra bulaşıkları makineye atıyor gidiyor, niye giderken bulaşık makinesini çalıştırmıyor niye bunu buraya koyuyor , kendi annesi kardeşleri evi dağıtmışlar bide hep mutfak dolabındaki tabakların yenicelerin yerini değişiyorlar hep , bişey söyleyince ben laf çıkarıyor oluyorum , aman canım ya o kadar anlattım ki , artık duvarla konuşuyorum gibime geliyor , eskiden beni gerçekten dinliyor sanıyordum ama şimdi anladım sadece dinliyor ama uygulama git gide kötüleşiyor laflarım ters etki yapıyor yaniGittiklerinde eşinle konuş bence ayrıntılarıyla anlat ne zorluklar yaşattıklarını.. şu erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum senin ailen bu kdr onu rahatsız etseydi on kere söylenirdi eminim
Neyse ki gidiyorlar rahatlarsın sende
Ben wee kullanıyorum aspiratör olarak , bide bunu dr al dedi , iki tane sıkıyorum sonra çekiyorum , burnu açılıyorKızlar bruno baby nazal aspiratör kullanan varmı burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Serum fizyolojik her burun deliğine kaç damla. Sıkıyorsunuz
Ben bugün bebeye denedim ama içinden bişey çıkmadı beceremedim mi acaba
İnşallah artık gelmeye karar verir ama sık dr kontrolünü ihmal etmeyin 40 haftadan sonra40+1den merhabalar herkesedoğum yapanları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. Benim bebeciğin hiç gelmeye niyeti yok. Dün akşam kontrole gittim. Doktor 41e kadar bekliyoruz gelmezse 41. Haftan dolduğunda yatışını yapar doğumu başlatırız dedi. Son günler o kadar zor geçiyor ki yatmak kalkmak işkence. Uzun süre yatmak canımı acıtıyor hatta. Geceleri 4 5 kere kalkıyorum. Şimdiden saatli uyanmaya alıştı vücudum resmen kendi sancım başlasın diye pazar günü hacamat yaptıracağım. Çünkü geri kalan herşeyi yaptım. Yürüyüşler cinsel ilişki egzersizler çaylar yediğim hurmanın haddi hesabı yok artık zorla yiyorum. Heryerimi yağlayıp masajlar yapıyorum pehlivan gibi geziyorum evin içinde. Daha ne yapayım artık bilmiyorum beklemek çok yorucu. Dün ilk defa bi tane 50ye kadar çıkan bi sancı oldu nstde. Şimdiye kadar hep dümdüz ilerliyordu o biraz umut verdi. Yarın akşam kuzenimin kına gecesi var. Gidip horon halay ne varsa tepineceğim insin artık aşağı.
Bence o sana söyler kuzu hemen almaz da inşallah mesela diğer gece den itibaren aç bırakıp alır benceArkadaşlar yarın kontrolüm var malum (kaç gündür sayıklıyorum) Ben her ihtimale karşı aç ve susuz gideyim diyorum olası bişeyde direkt sezaryene alalım derse diye. Gece 12’den sonra mı bişey yemeyeyim içmeyeyim, yoksa sabah uyanınca mı geçerli?
Gittiklerinde eşinle konuş bence ayrıntılarıyla anlat ne zorluklar yaşattıklarını.. şu erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum senin ailen bu kdr onu rahatsız etseydi on kere söylenirdi eminim
Neyse ki gidiyorlar rahatlarsın sende
Valla benim kardeşim bir gün geliyor kalmaya bişey demiyor ama bunu niye böyle yaptı , şunu niye buraya koydu bu terliği niye giydi , elli tane laf oluyor , annem geliyo yemek yapıyor sonra bulaşıkları makineye atıyor gidiyor, niye giderken bulaşık makinesini çalıştırmıyor niye bunu buraya koyuyor , kendi annesi kardeşleri evi dağıtmışlar bide hep mutfak dolabındaki tabakların yenicelerin yerini değişiyorlar hep , bişey söyleyince ben laf çıkarıyor oluyorum , aman canım ya o kadar anlattım ki , artık duvarla konuşuyorum gibime geliyor , eskiden beni gerçekten dinliyor sanıyordum ama şimdi anladım sadece dinliyor ama uygulama git gide kötüleşiyor laflarım ters etki yapıyor yani
39dan beri 2 güne bir gel diyorlar zaten de ben 3 günde gidiyorum. Her gidişimizde inşallah bi dahakine doğuma geliriz diyoruzİnşallah artık gelmeye karar verir ama sık dr kontrolünü ihmal etmeyin 40 haftadan sonra
Ya hiç sorma ya gitseler nefes alıcam , bide görümcemde kıskançlık seziyorum eşime canım falan diyince yüzü değişiyor tuhaf davranıyor gıcık gıcık konuşuyorBende çok üzüldüm deseydin tövbe tövbe neyse az kalmış canım Allah kurtarsın
İnşallah ama sen mutlaka 2 güne bir git sakın ihmal etme , 3 gün geç oluyor39dan beri 2 güne bir gel diyorlar zaten de ben 3 günde gidiyorum. Her gidişimizde inşallah bi dahakine doğuma geliriz diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?