2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu erkeklerde cok komik basi orda olsa dogar zaten..Ahududu cayi da iyi geliyormus. Birde instagramda akapunktur noktalari vardi belki ise yarar..https://www.instagram.com/reel/Cuyqgq9AvMO/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Valla hiç sorma süt vermem süt sağmam banyo yapmam hepsi zor , bazen üstümü çıkarıyorum biberon yıkamam gerekiyor tekrar giyiniyorum sinir oluyorum yok cuma gidiyorlar , oda öbür kaynım çağırdı diye gidiyorlar ( düğün yapacak diye ) görümcem üzgündü erken gidiyorlar diye valla dedim iyi tatil evi tabi bende üzülürdüm

kibrisss 40 tan sonra bekleme demen babami hatirlatti dr 41 i bekleyecekmis dedigimde yok artik 1 yasini beklesin sana da yazik git gun al yarin gidip sezeryanla aldiralim dedi
Canım 40 tan sonra risk , ben sitress vermek veya korkutmak istemiyorum ama ne gerek var riske atmaya , benim babam bana 37 de sezaryan ol diyordu benimki heralde dedesini duydu 33+5 te doğdu

Gittiklerinde eşinle konuş bence ayrıntılarıyla anlat ne zorluklar yaşattıklarını.. şu erkeklerin bu huylarına sinir oluyorum senin ailen bu kdr onu rahatsız etseydi on kere söylenirdi eminim
Neyse ki gidiyorlar rahatlarsın sende

Kızlar bruno baby nazal aspiratör kullanan varmı burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz
Serum fizyolojik her burun deliğine kaç damla. Sıkıyorsunuz
Ben bugün bebeye denedim ama içinden bişey çıkmadı beceremedim mi acaba

40+1den merhabalar herkese doğum yapanları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. Benim bebeciğin hiç gelmeye niyeti yok. Dün akşam kontrole gittim. Doktor 41e kadar bekliyoruz gelmezse 41. Haftan dolduğunda yatışını yapar doğumu başlatırız dedi. Son günler o kadar zor geçiyor ki yatmak kalkmak işkence. Uzun süre yatmak canımı acıtıyor hatta. Geceleri 4 5 kere kalkıyorum. Şimdiden saatli uyanmaya alıştı vücudum resmen kendi sancım başlasın diye pazar günü hacamat yaptıracağım. Çünkü geri kalan herşeyi yaptım. Yürüyüşler cinsel ilişki egzersizler çaylar yediğim hurmanın haddi hesabı yok artık zorla yiyorum. Heryerimi yağlayıp masajlar yapıyorum pehlivan gibi geziyorum evin içinde. Daha ne yapayım artık bilmiyorum beklemek çok yorucu. Dün ilk defa bi tane 50ye kadar çıkan bi sancı oldu nstde. Şimdiye kadar hep dümdüz ilerliyordu o biraz umut verdi. Yarın akşam kuzenimin kına gecesi var. Gidip horon halay ne varsa tepineceğim insin artık aşağı.

Bende çok üzüldüm deseydin tövbe tövbe neyse az kalmış canım Allah kurtarsın

Ben daha hiç yapmadım canım valla gerekince nasıl yapıcam bilmiyorum

Dün 39+6 ydım bugün 40+0 oldum ama gelen giden yok

Valla benim kardeşim bir gün geliyor kalmaya bişey demiyor ama bunu niye böyle yaptı , şunu niye buraya koydu bu terliği niye giydi , elli tane laf oluyor , annem geliyo yemek yapıyor sonra bulaşıkları makineye atıyor gidiyor, niye giderken bulaşık makinesini çalıştırmıyor niye bunu buraya koyuyor , kendi annesi kardeşleri evi dağıtmışlar bide hep mutfak dolabındaki tabakların yenicelerin yerini değişiyorlar hep , bişey söyleyince ben laf çıkarıyor oluyorum , aman canım ya o kadar anlattım ki , artık duvarla konuşuyorum gibime geliyor , eskiden beni gerçekten dinliyor sanıyordum ama şimdi anladım sadece dinliyor ama uygulama git gide kötüleşiyor laflarım ters etki yapıyor yani

Ben wee kullanıyorum aspiratör olarak , bide bunu dr al dedi , iki tane sıkıyorum sonra çekiyorum , burnu açılıyor

Eklentiler

• image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah artık gelmeye karar verir ama sık dr kontrolünü ihmal etmeyin 40 haftadan sonra

Bence o sana söyler kuzu hemen almaz da inşallah mesela diğer gece den itibaren aç bırakıp alır bence

Valla kibris'cim, esinle konustugunda etki edecek olsaydi yani esin bundan etkilenecek biri olsaydi zaten sen konusmadan o rahatsiz olur kendi ailesini dizginlerdi. Bunu sunun icin soyluyorum, bosuna kavgaci kisi olursun, onlarda kiymete biner iyice sinirlenirsin. Birak hic konusma Allah'a havale et.

Merhaba gebze medikal park hastanesinde bu ay doğumum olacak. doğum ücretlerinden haberi olan varmı

Bende çok üzüldüm deseydin tövbe tövbe neyse az kalmış canım Allah kurtarsın
Ya hiç sorma ya gitseler nefes alıcam , bide görümcemde kıskançlık seziyorum eşime canım falan diyince yüzü değişiyor tuhaf davranıyor gıcık gıcık konuşuyor elimdeki saate bakıp ohhh diyor kafasını sallayarak utanma da yok , güle güle kullan diyeceğine git çalış sende al diyecktim yine demedim kavga çıkar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…