2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tüh kötü olmuş şansınıza son anda doktor değiştirmek çok sinir bozucu. İnşallah doktorunuz doğumunuza yetişir öncesinde kontrole tabi. Yetişmese bile, doktor doktordur artık içinizi ferah tutmaya çalışın inşallah her şey yolunda gider

Arkadaşlar yarın kontrolüm var malum (kaç gündür sayıklıyorum ) Ben her ihtimale karşı aç ve susuz gideyim diyorum olası bişeyde direkt sezaryene alalım derse diye. Gece 12’den sonra mı bişey yemeyeyim içmeyeyim, yoksa sabah uyanınca mı geçerli?

Aman canim Allah korusun ben zaten sürekli ruyamda kabus görüyorum bebek yanimda ustune yatiyorm bi anda zıplıyorum yerimden benim gibi sizler de kabus görüyor musunuz bebekle ilgili hep kötü senaryolu ruyalar
Yok canım görmüyorum ben , ama hep aklıma kötü şeyler geliyor , çok evham yapıyorum , ya test sonucu kötü çıkarsa ya aniden bişey olursa heralde zor hamilelikttendir diye düşünüyorum

Yok 12den sonra yeme 8 saat açlık ister

Kuzu ben sabah 8 de bisey yemiştim oglen 1 de beni sezeryana aldilar 6 saatlik açlık ve susuzluk yeterli olmustu

Hayır şuan bebek bakma işi sende gerisi onlarda olmalı.her dakika emecek senin kokunu isteyecek.belki mama içiyorsa onlara verip istediğini yaparsın.ya da çok uykun varsa seni uyandırmadan idare edip bakarlar.ama bunları yapacak adam da zor bulunuyor..
Kayınpederinin zaten ne işi var orda.laf söz etmeyi bırak orda lohusa kadının yanında durmaması lazım.rahatça emziremezsin yatamazsın.ne değişik insanlarmış Allah sabır versin Bana anestezi doktoru 12den sonra yeme dedi.genelde sezeryane birkaç günde karar veriliyor hazırlıklı gel derler

Odadan çıkmıyorum zaten kaynımda burda 23 yaşında

Yok 12den sonra yeme 8 saat açlık ister
Aynen bende her ihtimale karşı öyle yapayım.
Kuzu ben sabah 8 de bisey yemiştim oglen 1 de beni sezeryana aldilar 6 saatlik açlık ve susuzluk yeterli olmustu
Ben sezeryana girerken su diye dileniyordum cikinca kana kana icmistim
Ya beni de su çok zorlar, gece zaten lavaboya kalkmak- su içmek döngüsü içerisindeyim. Bakalım aç ve susuz kalmama değecek mi kavuştay olacak mı

Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Odadan çıkmıyorum zaten kaynımda burda 23 yaşında
Kuzu senin bebisinin 40 i çıksın diye mi bekliyorlar neden hala gitmediler çocuk büyüdü okula gidecek nerdeyse sen de rahat edemezsin ev kalabalık olunca valla ben bazen sadece emzirme sutyeni ile geziyorum evde ter bastığı için

kibrisss 40 tan sonra bekleme demen babami hatirlatti dr 41 i bekleyecekmis dedigimde yok artik 1 yasini beklesin sana da yazik git gun al yarin gidip sezeryanla aldiralim dedi

Benim persembe 40 olacak su ana kadar bir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Eger engel bir durum yok ise korunmasiz iliski dogumu baslatabiliyormus, belki deneyebilirsiniz.

Benim persembe 40 olacak su ana kadar bir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Eger engel bir durum yok ise korunmasiz iliski dogumu baslatabiliyormus, belki deneyebilirsiniz.
Evet biliyorum fakat eşim hamileliğimin son aylarından beri biraz çekinik bu konuda. İlk başlarda beni de üzüyordu hatta bu konudaki mesafesi ama tam tersi olsa ben anlayış beklerdim diye kendi kendimi telkin ettim. Bugün yine teklif ettim ama çocuğun başı orda falan diye geriliyor. Artık ben kendim meme ucu masajı, pilates topu ile hareketler hurma yemek gibi yöntemleri yapıyorum . Hatta mochi süt pompası ile ufaktan hem meme ucumu uyarıp hem sağım yapıyorum. Kolostrum da gelmiş aslında benim. Gelmiş dediğim bir iki damla ama doğumun yakın olduğu konusunda umutlandırmıştı beni

Tavsiyem sağım yapip klostrum bi anda gelirse bebeğe kalmaması iyi bir durum olmaz o bebek için çok gerekli ilk süt u boşa harcamayın derim ben tabi yine siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…