Tüh kötü olmuş şansınızaÇok teşekkür ediyorum, 37. Haftamda asıl doktorum tatile çıktı sonrasında da artık ne olduysa dönmüyor, son 3 randevumu yeni bir doktorla yaptım onun da yaklaşımını tam bilemiyorum o da geriyor sanırım
Yok canım görmüyorum ben , ama hep aklıma kötü şeyler geliyor , çok evham yapıyorum , ya test sonucu kötü çıkarsa ya aniden bişey olursaAman canim Allah korusun ben zaten sürekli ruyamda kabus görüyorum bebek yanimda ustune yatiyorm bi anda zıplıyorum yerimden benim gibi sizler de kabus görüyor musunuz bebekle ilgili hep kötü senaryolu ruyalar
Yok 12den sonra yeme 8 saat açlık isterArkadaşlar yarın kontrolüm var malum (kaç gündür sayıklıyorum) Ben her ihtimale karşı aç ve susuz gideyim diyorum olası bişeyde direkt sezaryene alalım derse diye. Gece 12’den sonra mı bişey yemeyeyim içmeyeyim, yoksa sabah uyanınca mı geçerli?
Kuzu ben sabah 8 de bisey yemiştim oglen 1 de beni sezeryana aldilar 6 saatlik açlık ve susuzluk yeterli olmustuArkadaşlar yarın kontrolüm var malum (kaç gündür sayıklıyorum) Ben her ihtimale karşı aç ve susuz gideyim diyorum olası bişeyde direkt sezaryene alalım derse diye. Gece 12’den sonra mı bişey yemeyeyim içmeyeyim, yoksa sabah uyanınca mı geçerli?
Hayır şuan bebek bakma işi sende gerisi onlarda olmalı.her dakika emecek senin kokunu isteyecek.belki mama içiyorsa onlara verip istediğini yaparsın.ya da çok uykun varsa seni uyandırmadan idare edip bakarlar.ama bunları yapacak adam da zor bulunuyor..Öyle canım , sen süt veriyorsun bebeğe bakıyorsun sana bişey yapiyim mi ? yada ver bebeği bakiyim sen kendime bişeyler yap , yani hepsi gıcık , hele k.p gıcık bakışlar laf sokmalar yüzünü asmalar , sanki ona borçluymuşum gibiadamı hiç sevmiyorum ya çekilecek dert değiller yani
Bana anestezi doktoru 12den sonra yeme dedi.genelde sezeryane birkaç günde karar veriliyor hazırlıklı gel derlerArkadaşlar yarın kontrolüm var malum (kaç gündür sayıklıyorum) Ben her ihtimale karşı aç ve susuz gideyim diyorum olası bişeyde direkt sezaryene alalım derse diye. Gece 12’den sonra mı bişey yemeyeyim içmeyeyim, yoksa sabah uyanınca mı geçerli?
Ben sezeryana girerken su diye dileniyordumYok 12den sonra yeme 8 saat açlık ister
Odadan çıkmıyorum zatenHayır şuan bebek bakma işi sende gerisi onlarda olmalı.her dakika emecek senin kokunu isteyecek.belki mama içiyorsa onlara verip istediğini yaparsın.ya da çok uykun varsa seni uyandırmadan idare edip bakarlar.ama bunları yapacak adam da zor bulunuyor..
Kayınpederinin zaten ne işi var orda.laf söz etmeyi bırak orda lohusa kadının yanında durmaması lazım.rahatça emziremezsin yatamazsın.ne değişik insanlarmış Allah sabır versin
Bana anestezi doktoru 12den sonra yeme dedi.genelde sezeryane birkaç günde karar veriliyor hazırlıklı gel derler
Of hiç sorma ben pazar öyle.in yemeği yedim sonra Salı sabah kadar bişey yemedim içmedim izin vermediler , çok susamıştımBen sezeryana girerken su diye dileniyordumcikinca kana kana icmistim
Aynen bende her ihtimale karşı öyle yapayım.Yok 12den sonra yeme 8 saat açlık ister
Kuzu ben sabah 8 de bisey yemiştim oglen 1 de beni sezeryana aldilar 6 saatlik açlık ve susuzluk yeterli olmustu
Ya beni de su çok zorlar, gece zaten lavaboya kalkmak- su içmek döngüsü içerisindeyim. Bakalım aç ve susuz kalmama değecek mi kavuştay olacak mıBen sezeryana girerken su diye dileniyordumcikinca kana kana icmistim
Yok artık koca adam..Bu anlayışsızlık neden ki mağaradan mı çıkmışlar.inşallah daha da uzatmadan giderler kimsenin seni kendi evinde odaya tıkmaya hakkı yok.zaten birkaç günden sonra kimse çekilmiyorOdadan çıkmıyorum zatenkaynımda burda 23 yaşında
Hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini bekliyorumBende bugün 40+0 ım yarın kontrolüm var. Çok hareketsiz bir gebelik geçirdim(Tüp bebek olduğu için hep tedirgindik) Ama doktorum normal doğumcudur bakalım yarın ne diyecek. Normal doğum istemenizi takdir ediyorum. Grupta çok isteyen aynı sizin gibi sporlar squatlar yapan arkadaşlarımız da maalesef sezaryen oldular. Bazen planlandığı gibi gitmeyebiliyor ama yine de belli olmaz. Sadece eğer sezaryen olursa da kendinizi üzmeyin, belki de hayırlısı odur. Yeter ki sağlıkla kavuşun
Katılıyorum size, benimde çekincem bu; yani bebek büyümüş oluyor kaka olayı korkutuyor. Yarın isteyeceğim çatı muayenesi bakalım ne diyecek yapacak mı.. Her şey yarın netleşecek gibi
Kuzu senin bebisinin 40 i çıksın diye mi bekliyorlar neden hala gitmediler çocuk büyüdü okula gidecek nerdeyse sen de rahat edemezsin ev kalabalık olunca valla ben bazen sadece emzirme sutyeni ile geziyorum evde ter bastığı içinOdadan çıkmıyorum zatenkaynımda burda 23 yaşında
Yani gerçekten öyle canım ,her gebelik elbette ki değerlidir ama bizim durum biraz farklı bebek tutana kadar çektiklerimizi bi biz biliriz bi Allah , o yüzden bence 40 tan sonra bekleme sezaryenle alsınlar bişey olmaz , yani bu benim fikrim ben olsaydım böyle yapardım
Benim dr da öyle diyordu annem çocuğun dişi çıkacak yakında neyi bekliyor demistikibrisss 40 tan sonra bekleme demen babami hatirlatti dr 41 i bekleyecekmis dedigimde yok artik 1 yasini beklesin sana da yazik git gun al yarin gidip sezeryanla aldiralim dedi
Benim persembe 40 olacak su ana kadar bir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Eger engel bir durum yok ise korunmasiz iliski dogumu baslatabiliyormus, belki deneyebilirsiniz.Merhaba ben hamileliğimin başından beri ara ara sessiz bir şekilde grubu takip ediyordum. Şu an 40+1 oldum bugün doktor randevum vardı bebeğin sağlığı yerinde suyu iyi bir sıkıntı yok dedi. Baştan beri normal doğum istiyorum sezaryenden daha çok çekiniyorum. Bebeğin kilosu da 3.600 gibi dedi. Ben bebeğin daha irileşmemesi sezaryena dönmemesi için suni sancı ile doğumu sordum. Deneyebiliriz dedi ama biraz isteksizdi sanki, sonrasında vajinal muayene de istedim açılmam var mı,bebek aşaya inmiş mi diye bebeğin kafasını hissedemedi daha yukarıda dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası aylardır normal doğum için hazırlanıyorum, spor yapıyorum, nefes egzersizleri yapıyorum, ağrı ile ilaçsız başa çıkma teknikleri deniyorum, kendi kiloma dikkat ediyorum. Önemli olan bebeğin ve benim sağlığı biliyorum ancak yine de insanın morali bozuluyor.
Grubun tüm mesajlarını okuyamadığım için bilemiyorum ancak var mı böyle 40 haftayı geçip hala kanala girmemiş açılması olmayan ama bir anda normal doğuma giden anne acaba diye merak ettim
Evet biliyorum fakat eşim hamileliğimin son aylarından beri biraz çekinik bu konuda. İlk başlarda beni de üzüyordu hatta bu konudaki mesafesi ama tam tersi olsa ben anlayış beklerdim diye kendi kendimi telkin ettim. Bugün yine teklif ettim ama çocuğun başı orda falan diye geriliyor. Artık ben kendim meme ucu masajı, pilates topu ile hareketler hurma yemek gibi yöntemleri yapıyorumBenim persembe 40 olacak su ana kadar bir belirti yok. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Eger engel bir durum yok ise korunmasiz iliski dogumu baslatabiliyormus, belki deneyebilirsiniz.
Tavsiyem sağım yapip klostrum bi anda gelirse bebeğe kalmaması iyi bir durum olmaz o bebek için çok gerekli ilk süt u boşa harcamayın derim ben tabi yine siz bilirsinizEvet biliyorum fakat eşim hamileliğimin son aylarından beri biraz çekinik bu konuda. İlk başlarda beni de üzüyordu hatta bu konudaki mesafesi ama tam tersi olsa ben anlayış beklerdim diye kendi kendimi telkin ettim. Bugün yine teklif ettim ama çocuğun başı orda falan diye geriliyor. Artık ben kendim meme ucu masajı, pilates topu ile hareketler hurma yemek gibi yöntemleri yapıyorum. Hatta mochi süt pompası ile ufaktan hem meme ucumu uyarıp hem sağım yapıyorum. Kolostrum da gelmiş aslında benim. Gelmiş dediğim bir iki damla ama doğumun yakın olduğu konusunda umutlandırmıştı beni
Evet vallahi çekemiyorum zaten , cuma gidiyorlarYok artık koca adam..Bu anlayışsızlık neden ki mağaradan mı çıkmışlar.inşallah daha da uzatmadan giderler kimsenin seni kendi evinde odaya tıkmaya hakkı yok.zaten birkaç günden sonra kimse çekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?