2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallah içini ferah tut her şey çok güzel olacak annesi sonra bebişin seni rahat bırakmayacak

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar diliyorum

canım inşallah her şey gönlüne göre olur, hep olumlu düşün güzel rahat ve kolay bir doğumun olur umarım

sadece o değil ki başlı başına bebek bakmak çok zor gerçekten, ahh canım annelerimiz neler neler çekmişler

Canım hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallah içini ferah tut her şey çok güzel olacak annesi sonra bebişin seni rahat bırakmayacak
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar diliyorum
canım inşallah her şey gönlüne göre olur, hep olumlu düşün güzel rahat ve kolay bir doğumun olur umarım
Ayyy güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum amiiiin diyorum cümlemiz için

Senin bebegin niye yogun bakimda pinky? Premature degildir diye dusunuyorum, daha yeni dogmustu, dogum takvimine gore de 40.haftadaisin su an?
Karaciğerinde sıkıntı vardı ultrasonda görülmüştü.
Sarılığı geçmiyor. O sorundan dolayı cerrahi müdahale gerekebilir kendini toparlaması bekleniyor

Yarın kavuşma günüü sağlıkla al kucağına inşallahh dualarım seninle bir avazda gelsinn bebiş

Sarılığı geçmiyor. O sorundan dolayı cerrahi müdahale gerekebilir kendini toparlaması bekleniyor
Ay kuzum ya cok gecmis olsun, umarim tez vakitte toparlar kendini. Allah sana dirayet versin kardesim dua edecegim.

Çok geçmiş olsun , karaciğeri inşallah ameliyat gerektirmeden iyileşir , ama sarılığı merak etme bi çoğu doğan bebeklerde sarılık var ve normaldir , geçer yani , içini ferah Tut bol bol bebeğine dua ederek pozitif enerji gönder benimde dualarım sizinle

Kizlar benim normalde akintim yok ama oldu 32. Haftadayim ve ikiz gebelik . Bu akinti suyun geldiginimi isaret ediyor . Onun disinda bir sorunum yok

Yarın kavuşma günüü sağlıkla al kucağına inşallahh dualarım seninle bir avazda gelsinn bebiş
Amiiin ay inşallah, duygularım çok karışık hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hepimiz inşallah. Hep dualarımdasınız sizlerde

Ayy hadi sağlıkla kavuşun inşallah darısı banaaa

39+6 dan selamlar, kontrolden geldim ilk defa vajinal muayene yapildi rahim kapaliymis, bebegin suyu iyiymis, nts de de 2 tane onemsiz kasilma cikti. 41 i bekleyecegiz, pazartesi yine kontrole gidecegim..

Tweetiy senin adina cok sevindim, kavusuyorsun bebegine… hersey guzel gider umarim.

esdia esmerim53 beklemeye devam

Yarın büyük gün, sağlıkla kavuşun canım

Bende 38+2ydim kontrolüm vardı, 41. Haftaya kadar gelmezse suniyle başlatacaklar benimkinide bir aksilik olmazsa. Tabi inşallah o kadar beklemez

Güzel haberlerini bekliyorum, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…