- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Canım hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallahArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar diliyorumArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
canım inşallah her şey gönlüne göre olur, hep olumlu düşün güzel rahat ve kolay bir doğumun olur umarımArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
aynen öyle valla yaAh yavrum benim ya öyle gerçekten , aman boş ver alışsın ne olacak , bi daha bu zamanlar geri gelmeyecekbir daha bebek olmicaklar o yüzden boş ver senin kucağında kendini güvende his ediyor
sadece o değil ki başlı başına bebek bakmak çok zor gerçekten, ahh canım annelerimiz neler neler çekmişlerDediğin gibi cnm sağıpozisyondan tutamıyo sanırım bende başka türlü tutma şekliyle denicem
Şimdilik soldan emiyo sağı biberonla devm ediyorum
Şırınga gecede nasıl olcak bilemedim ya bi araştırcsm onuda
Emzirrmeyi öğrenmek gerçekten zormuş
Dualarım seninle canım , yarın güzel haberleri bekliyorumsezaryen yada normal hiç fark etmez sağlıklı olsun , açıklık varsa ve bebek kanaldaysa normal doğum olur diye düşünüyorum, hangisi hayırlıysa o olsun
Canım hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallahiçini ferah tut her şey çok güzel olacak annesi sonra bebişin seni rahat bırakmayacak
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar diliyorum
Ayyy güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum amiiiin diyorum cümlemiz içincanım inşallah her şey gönlüne göre olur, hep olumlu düşün güzel rahat ve kolay bir doğumun olur umarım
Karaciğerinde sıkıntı vardı ultrasonda görülmüştü.Senin bebegin niye yogun bakimda pinky? Premature degildir diye dusunuyorum, daha yeni dogmustu, dogum takvimine gore de 40.haftadaisin su an?
Yarın kavuşma günüüArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
Ay kuzum yaKaraciğerinde sıkıntı vardı ultrasonda görülmüştü.
Sarılığı geçmiyor. O sorundan dolayı cerrahi müdahale gerekebilir kendini toparlaması bekleniyor
Çok geçmiş olsun , karaciğeri inşallah ameliyat gerektirmeden iyileşir , ama sarılığı merak etme bi çoğu doğan bebeklerde sarılık var ve normaldir , geçer yani , içini ferah Tut bol bol bebeğine dua ederek pozitif enerji gönder benimde dualarım sizinleKaraciğerinde sıkıntı vardı ultrasonda görülmüştü.
Sarılığı geçmiyor. O sorundan dolayı cerrahi müdahale gerekebilir kendini toparlaması bekleniyor
Hepimizde aynı sorun varBebeğim dünden beri sadece kucakta uyuyor aynısını yaşayan var mı? 19 günlük
Yarım saat beklettim kucakta yine uyandıHepimizde aynı sorun varuykusu derinleştikçe yerine koy , ben öyle yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor uyanıyor
Nasıl bi akıntın var ? Çok mu ? Az mı ? Damla damla mı ? Bi kaşık kadar olur muKizlar benim normalde akintim yok ama oldu 32. Haftadayim ve ikiz gebelik . Bu akinti suyun geldiginimi isaret ediyor . Onun disinda bir sorunum yok
AmiiinYarın kavuşma günüüsağlıkla al kucağına inşallahh dualarım seninle bir avazda gelsinn bebiş
Acik renkliydi . Isaret parmagi ile orta parmagi yanyana koyunca o kadar. Wc girince fark ettim. Bir anda degildi sanirimNasıl bi akıntın var ? Çok mu ? Az mı ? Damla damla mı ? Bi kaşık kadar olur mu
Ayy hadi sağlıkla kavuşun inşallah darısı banaaaArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
Yarın büyük gün, sağlıkla kavuşun canımArkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?