2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet öyleymiş tamamen gelmediği sürece beklemedeyim işte

canım Kırşehir deyim ben kapı pencere açamıyorum soğuktan ve başından beri hep uzun kollu giydirdim bebeği, buralar soğudu anlayacağın

Ayyy maşallah tam anlamıyla su gibi doğumunuz olmuş, inşallah en az sizinki kadar kolay doğumum olur . Bebek kanala girmiş dedi sanki ebe, ya da ben mi yanlış anladım girmiş olabilir mi?

Bebeğimin burun delikleri minik olduğu için silikon aspiratörle yapabildim önce brunonun serum fizyolojiğini 4 5 damla şeklinde 2 burnunada sıktım yan yatırmıştım peşinede çektim hırıltısı olduğu için yaptım doktorda hırıltı varken yap demişti
Daha hamileyken gelecekler dediğinde inşallah yardımcı olurlar demiştim ama sana baya sorun çıkarmışlar Allah yardımcın olsun eşininde inşallah kafası biraz çalışırda yaşadıklarını görür anlar
Rabbim sağlıklı bir doğum süreci ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Karaciğerinde sıkıntı vardı ultrasonda görülmüştü.
Sarılığı geçmiyor. O sorundan dolayı cerrahi müdahale gerekebilir kendini toparlaması bekleniyor
İnşallah tez vakitte çıkar müdahaleye gerek kalmaz

canım Kırşehir deyim ben kapı pencere açamıyorum soğuktan ve başından beri hep uzun kollu giydirdim bebeği, buralar soğudu anlayacağın

Ankara da sogudu, biz lahana gibi giyinmelere basladik. Evimiz fazlasiyla sicak olduğu halde. Yenidoganlar sicaktan bunalmayi seviyor.
Ayyy maşallah tam anlamıyla su gibi doğumunuz olmuş, inşallah en az sizinki kadar kolay doğumum olur . Bebek kanala girmiş dedi sanki ebe, ya da ben mi yanlış anladım girmiş olabilir mi?

Ilk dogum hikayem cok ic acıci degil ama korkutmama adına yuzeysel anlattim tabi :) bebegin kanala girmis olabilir, benim bebeklerim kanala son dk giriyor, her bebek boyle degil.

Canım çok zor bir psikoloji ama bebeğin iyi olsun inşallah çıkacak kaç gündür orda ve neden kalıyor

Ilk dogum hikayem cok ic acıci degil ama korkutmama adına yuzeysel anlattim tabi :) bebegin kanala girmis olabilir, benim bebeklerim kanala son dk giriyor, her bebek boyle degil.
Yaa çok incesiniz teşekkür ediyorum bakalım yarın yaşayıp göreceğim yeterince bilgi edindim herhalde gerisi deneyim

sadece o değil ki başlı başına bebek bakmak çok zor gerçekten, ahh canım annelerimiz neler neler çekmişler
Kuzu bebeğin ayaklarini mesela solu emmiyorsa ayakları sağa gelecek şekilde değilde koltuk altına doğru yatır, bazen alıştıkları taraftan emmeye meyilli oluyorlar bende solu almak pek istemiyor o şekilde yapıyorum

Biz de hala tık yok

Ben suni sancıyla dogum yapmıstım kızımı 41 haftayı gecmişti ne sancı ne acılma hiç bişe yoktu sabah yatısım yapıldı aksama kadar suni sancı verildi ama ben suni sancıyı hiç hissetmedim aksam serum cıkarıldı geceye dogru kendi sancılarım geldi sabaha karsı dogumum olmustu senin 3 cm acıklığın var inşallah hersey daha hızlı ilerler

Dogum belgenizi isyerinize verdiniz mi? Sisteme islenmesi gerekiyor, bildigim kadariyla 16 hafta-3gun izninizin olmasi lazim.. bir de sgk nin bir danisma hatti vardi orayi da arayabilirsiniz

Biz de hala tık yok
Ayy amiiin inşallah valla bende de tık yok sanıyordum, her şey bir anda oldu İnşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım

Bunu bende dağ göğsüm için denicem sol tarafı çok güzel emiyo ama sağ taraf almıyo

Evet çok şükür gidiyorlar yoksa az kaldı kafayı yicem

Sallamasam etinden et kopar gibi ağlıyor kucağa aliyorum kafasını geriye geriye atıyor hafif kucakta sallayınca sakinlesiyor o yuzden sallıyorum yoksa aglamaktan sesi kisilacak
Emince sakinleşmiyor mu? Emzirme pozisyonunda veya dik olarak ensesinden tutarak çok hafif sağ sola hareket edebilirsin.ama sadece bebeği değil kendini sağa sola hafif hafif salla bir yandan sessizce ninni söyle.senin bütün stres hormonun ona geçiyor senin çok sakin olman lazım.hiçbir şey yaramıyorsa kolik müzikleri gaz ilaçları..Allah kolaylık versin 2 haftaya bende bunları düşünüyor olucam

14 gün bebeği yoğun bakımda kalmış bir anne olarak yazıyorum öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Başta çok zor her dakika ağlıyordum. Diva yorgun şarkısında bileağladığımı biliyorum. O orda zor durumda diye yemek yemek istemediğimi bilirim. Başta çok zor. Doktora soruyorsun stabil diyor hemşireye soruyorsun stabil diyor iyi bişey duymaya ihtiyacın var ama duyamıyorsun. Sonra bi dürttüm kendimi güçlü olmam gerektiğini hissettim ve yanına her gittiğimde ağlamadım şarkı söyledim onunla konuştum. Sonra güzel şeyler duymaya başladım olumlu şeyler. Emin ol senin enerjin ona geçiyor. Bir anne için çok zor bebeğini eve getirememek. Boş pusete bakmak, beşiğe bakmak mahvetmişti.ama şuan bebeğim yanımda şükürler olsun. Senin de öyle olacak hep dua et. Onu görebiliyorsan gittiğinde konuş onunla.geçecek bil her şeyin bir nedeni var

Kızlar bugün dayanamadım gittim saçlarımı boyattım kazadan sonra depresyona girdim resmen.kendime gelmem lazımdı makyajımı da yaptım çok iyi geldi.eşime de bizi yemeğe götür dedim havam değişti.bizi bizden başka düşünen yok hep güçlü olmaya bakalım modumuzu yükseltelim kızım zaten dışarıya bayılıyor ona da iyi geldi erkekler istemedikçe bir şeyler yapmıyor sanırım ya da bendeki sürümü öyle değil bilemiyorum güncellenmiyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…