Çok teşekkürler ben de bir çok video izledim normal aslında biliyorum ama birebir tecrübe var mı diye merak ettimBen de 39+4 oldum gelen giden yok. Dün youtube'da care about little ones diye bir kanal buldum çok açıklayıcı videoları var yabancı diliniz varsa. Bebek kanala neden inmez, doğumun gizli belirtileri, açıklık kontrolü, açılma nasıl anlaşılır gibi 10000000 tane video izledim dünkanala girme içinno anda da olabilir hatta doğum başladıktan sonra bilr olabilir tamamiyle normaldir panik yapmayın diyorlar.
Amiiin dualarımda olacaksınızAyy hadi sağlıkla kavuşun inşallah darısı banaaa
39+6 dan selamlar, kontrolden geldim ilk defa vajinal muayene yapildi rahim kapaliymis, bebegin suyu iyiymis, nts de de 2 tane onemsiz kasilma cikti. 41 i bekleyecegiz, pazartesi yine kontrole gidecegim..
Tweetiy senin adina cok sevindim, kavusuyorsun bebegine… hersey guzel gider umarim.
Amiin çok teşekkür ediyorum, sizlerde benim dualarımda olacaksınızYarın büyük gün, sağlıkla kavuşun canım
Bende 38+2ydim kontrolüm vardı, 41. Haftaya kadar gelmezse suniyle başlatacaklar benimkinide bir aksilik olmazsa. Tabi inşallah o kadar beklemez
Güzel haberlerini bekliyorum, dualarım seninle
kolik sancıları başlıyor 3.hafta itibariyle canım ondandır, emzirdikten sonra yatırma hemen dik tut ve mutlaka gazını çıkar, bi de beyaz gürültü öneririm benim bebe saç kurutma makinesi sesiyle resmen hipnoza giriyorSallamadan bebek uyutanlara saygı duyuyorum imreniyorum 2 saattir beşikte kızımı sallıyorum beşik durduğu anda gözünü açıyor bugun bissuru kustu 2 üst degistirdim alti temiz gazı yok karnı tok çılgın gibi ağlıyor
Tamam canim hemen deniyorum cok tesekkurlerkolik sancıları başlıyor 3.hafta itibariyle canım ondandır, emzirdikten sonra yatırma hemen dik tut ve mutlaka gazını çıkar, bi de beyaz gürültü öneririm benim bebe saç kurutma makinesi sesiyle resmen hipnoza giriyorsaç kurutma elektirk süpürgesi, anne karnı sesi, beyaz gürültü hepsini dene bakalım hangisinde susacak
Aramızda suni sancıyla normal doğum deneyimi olan annişler var mı acaba? Kendiliğinden 3 cm açıklığım var fitil verilmeyecek direkt suni sancı verilecekmiş de acaba tahmini kaç saat sürer? Kişiye özel olur elbette doğum süreçleri ama çok heyecanlıyım
Arkadaşlarr kontrolden geldim. Nstden sonra ebe muayene etti. 3 cm açıklığım varmış, bebek kanalda çatın normal dedi. Ben tabi ama enfeksiyon var ama şu var bu var diyerek bahane arıyorumyok diyor bunların hiçbiri normal doğuma engel değil. Sonra doktorun yanına indik. Bebeğin suyu çok az kalmış; açıklığın olmasa da yarın yatış verirdim dedi. Yarın yatış verdi, sabahtan hafif suni sancıyla başlarız dedi amaç senin sancılarını tetiklemek dedi. Bizde en ufak riski göze alamayız dedik, hatta aç ve susuz geldiğimi isterse hemen alabileceğini falan söyledik. Yok dedi şuanlık her şey normal, yarın belli olacak dedi. Ayy hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin, hepinizin duası o kadar kıymetli ki
Acik renkliydi . Isaret parmagi ile orta parmagi yanyana koyunca o kadar. Wc girince fark ettim. Bir anda degildi sanirim
Sallamadan bebek uyutanlara saygı duyuyorum imreniyorum 2 saattir beşikte kızımı sallıyorum beşik durduğu anda gözünü açıyor bugun bissuru kustu 2 üst degistirdim alti temiz gazı yok karnı tok çılgın gibi ağlıyor
rica ederim canım bak başka sesler de varTamam canim hemen deniyorum cok tesekkurler
Sallamasam etinden et kopar gibi ağlıyor kucağa aliyorum kafasını geriye geriye atıyor hafif kucakta sallayınca sakinlesiyor o yuzden sallıyorum yoksa aglamaktan sesi kisilacak2 suni sancili normal dogumum var Tweetiy? Merak ettigin birsey varsa mesaj da atabilirsin.
Bu arada heyecan yok, sakinles :) yarin minnosuna kavusuyosun, tebrikler simdiden...
ikiz gebelikler bildigim kadariyla en fazla 35-36.haftalara kaliyor. Suyunuzun geldigini anlamak icin klozete oturun, elinizi uzatin elinize su geliyormu bakin.
suyun geldigini farkettiyseniz, cisinizi tutar gibi sıkın kendinizi. Su akmasi duruyorsa altiniza kaciriyorsunuz, su akmaya devame ediyorsa amniyon sivinizdir.
Amniyon sivisi bir ped dolduracak kadar sivi bir sekilde akar, isterseniz bir ped takip durumu takip edin.
Salladığın icin bulaniyor lidya, kusmalari, gazlari vs hep sallamaktan. Daha 20 gunluk bile degil, tekrar yeni aliskanlik edindirebilirsin, bikac gun sabir gerekiyor sadece.
Hangi uygulama canim bu ben happy mom dan aciyordum bu degisik sanirimrica ederim canım bak başka sesler de var
Salladığın icin bulaniyor lidya, kusmalari, gazlari vs hep sallamaktan. Daha 20 gunluk bile degil, tekrar yeni aliskanlik edindirebilirsin, bikac gun sabir gerekiyor sadece.
Bebek+ uygulaması , öncesinde hamilelik+ kullanıyordumHangi uygulama canim bu ben happy mom dan aciyordum bu degisik sanirim
Tamam simdi actim buradaki daha kesintisiz guzel suanlik hersey yolundaBebek+ uygulaması , öncesinde hamilelik+ kullanıyordum
Sallamasam etinden et kopar gibi ağlıyor kucağa aliyorum kafasını geriye geriye atıyor hafif kucakta sallayınca sakinlesiyor o yuzden sallıyorum yoksa aglamaktan sesi kisilacak
bende sallayarak sakinleştirmeye çalışıyorumbaşka ne önerirsin , ya sallıyorum ya kucağa alıyorum aksi takdirde susmuyor
Lidya + dikloBebek+ uygulaması , öncesinde hamilelik+ kullanıyordum
Salon Kadini Ayy evet aklıma geldiniz ama kendiliğinden başladı sancılarınız diye düşündüm. İlk doğumunuz kaç saat sürmüştü, öncesinde açıklığınız var mıydı? Valla sakin kalmaya, pozitif kalmaya çalışıyorum, ara ara duygusallık ve korku geliyor ama iyiyim gibi inşallah
Bebekler susuz kalsa bile riskli degil, eger suyun rengi kanli ya da yesilimsi degilse. Boyle az akintilarda su kendini yenileyebiliyormus, siz sakin olun strese girerseniz bebek de strese girer.. su tamamen bosalsa bile 72 saat bebek rahat olabiliyor ki doktorunuz suyunuz iyi demisKızlar bende bugün suyum gelmesi şüphesiyle kontrole gittim tekrar şimdilik bebeğin suyu iyi dedi ama ara ara yine geliyor su gibi pazartesi gel tekrar kontrole dedi ama bebeğim susuz kalır da anlamam diye korkuyorum ya
BenAramızda suni sancıyla normal doğum deneyimi olan annişler var mı acaba? Kendiliğinden 3 cm açıklığım var fitil verilmeyecek direkt suni sancı verilecekmiş de acaba tahmini kaç saat sürer? Kişiye özel olur elbette doğum süreçleri ama çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?