Ben de gün aşırı yıkıyorum aslında doktorlar çocuklar uyku saatlerini bilsinler diye gece yıkayın yatmadan diyor hem çok rahat uyuyorlar hem deliksiz uyudukları için biz de rahat ediyoruzHer banyoda şampuan kullanacakmiyiz ben gun asiri yikiyorum
Ben bi yerde okudum da haftada 1 şampuan kullanın gun asiri banyo yaptırın sampuansiz dedi ben o yuzden bi dusunmustum ben de öyle yapıyorum dus+masaj rahatlatıyor onuBen de gün aşırı yıkıyorum aslında doktorlar çocuklar uyku saatlerini bilsinler diye gece yıkayın yatmadan diyor hem çok rahat uyuyorlar hem deliksiz uyudukları için biz de rahat ediyoruz
Ama arada gündüz de işim bar bir yere gideceksem falan gündüz de yıkayabiliyorum. ben sabunla vücudunu yıkıyorum saçına da bır kere şampuan sürüyorum. Ürünler temiz içerikli zaten. Banyodan sonra da masaj yapıyorum yağ ile ovuyorum.
Doktora sormadım ben ama ekşi kokuyor saçı yağlanıyor benimki sırf saç kullanmak zorundayımBen bi yerde okudum da haftada 1 şampuan kullanın gun asiri banyo yaptırın sampuansiz dedi ben o yuzden bi dusunmustum ben de öyle yapıyorum dus+masaj rahatlatıyor onu
Ay canım çok şükürBen kavuştum çok şükür. Hep sizlere de dua ettim. Normal oldu benim, çok anlatmiyim o yüzden ama elhamdülillah çok çok güzel bi duygu
Gözünüz Aydın canım sağlıkla büyüsünBen kavuştum çok şükür. Hep sizlere de dua ettim. Normal oldu benim, çok anlatmiyim o yüzden ama elhamdülillah çok çok güzel bi duygu
Ben ozel sektordeyim. Normal aldiginiz raporlariniz da gorunmuyorsa belki baska bir yerden bakiliyordur.şimdi baktım da iş göremezlik raporum bile yokkamu çalışanıyım diye mi acaba, sizde kamuda mısınız
Nts ye girmeden buzlu kahve icin hareket icin birebirKızlarrrr haftaya cumartesi 23 Eylül de bebişle buluşma tarihimizzzsezaryen olacak. böyle tarih belli olunca da değişik oluyormuş.
Bugün 3 defa çekildim Nst yi uyuyordu hep sıpa korkuttu baya beni doktora erken mi alsak dedim, ultrasonda hareketliydi kalp atımı kordon kan akımı da iyiydi diye sıkıntı yok dedi ama ben yine de hareket takibinde olacağım.
Ben daha şimdiden onu düşünüyorum hareketlerine öyle alıştım ki elim sürekli göbeğimdeDoğum yapan anneler göbeğinizin boşluğu sizide duygulandırıyormu? Sanırım en çok aynı bedende hareketlerini özlüycem
Sağlıkla büyüt canımm nasılsın pekiBen kavuştum çok şükür. Hep sizlere de dua ettim. Normal oldu benim, çok anlatmiyim o yüzden ama elhamdülillah çok çok güzel bi duygu
Mantıklı aslında kahve içince baya hareketleniyor çünküNts ye girmeden buzlu kahve icin hareket icin birebir
Gözünüz aydın :) zor olmamıştır umarım bende şuan normal yapacak gibi gözüküyorum. Bazen gözüm korkuyor.Ben kavuştum çok şükür. Hep sizlere de dua ettim. Normal oldu benim, çok anlatmiyim o yüzden ama elhamdülillah çok çok güzel bi duygu
Ahahah yq yine ağzından bal damlıyor :) Tünelin sonu kötü gelmeyin dedin geldik gördükZor günleri atlatmışsın sırada daha zor günler var kuzubenim kızımda uzamış sarılık var 7 8 civarı geldi hep bir sürü test falan yapıldı sanırım anne sütündenmiş son bir tahlil sonucu kaldı onu bekliyoruz ama doktor %90 anne sütü dedi. İlk 15 gün uyuyor aslında kıymetini bilmek lazımmış biz 33 günlük olduk bazen 3 saat uyanık kalıyor sıkılmasın diye hoplata zıplata helal oluyorum uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Bazen bu uyanık kalması gece de oluyor çıldırıyorum. Sonra çipil çipil gözümün içine bakıyor sıç diyorum ağzıma sıç sesimi çıkartmayacağım
3 4. Aydan sonra daha rahat oluyormuş sanırım.
Günleri günlerini tutmuyor. Bu günleri bir daha yaşayamayacağız bu zorlukları gördükten sonra bir daha doğurmam zaten o yüzden sayılı gün çabuk geçer diye telkin ediyorum kendimi.
Ahahah yq yine ağzından bal damlıyor :) Tünelin sonu kötü gelmeyin dedin geldik gördükya şu süt olayları çözülse belki insan daha az stres yapar diyecem ama yaşadıkça göreceğzi
Dil bagi emmeyi zorlastiriyor diye biliyorum, hatta meme reddi yaptigini da duymustum, bir arkadasimin bebeginde olmustu ama o asla emmiyordu sonra aldirdilar bagi hersey duzeldi.. insallah sizde oyle birsey yokturBu arada bugün kontrolde bebişimin ağzında dil bağı olduğunu öğrendik. Emdiği için önemli olmadığını engellemediğini söylediler ctesi tekrar bakacaklar. Başına gelen var mı?
Benim bebeğimde de var doktor sorun olacağını sanmıyorum dedi, belki ileride konuşmasını etkileyecek olursa ameliyat gerekebilir.Bu arada bugün kontrolde bebişimin ağzında dil bağı olduğunu öğrendik. Emdiği için önemli olmadığını engellemediğini söylediler ctesi tekrar bakacaklar. Başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?