2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Her banyoda şampuan kullanacakmiyiz ben gun asiri yikiyorum
Ben de gün aşırı yıkıyorum aslında doktorlar çocuklar uyku saatlerini bilsinler diye gece yıkayın yatmadan diyor hem çok rahat uyuyorlar hem deliksiz uyudukları için biz de rahat ediyoruz
Ama arada gündüz de işim bar bir yere gideceksem falan gündüz de yıkayabiliyorum. ben sabunla vücudunu yıkıyorum saçına da bır kere şampuan sürüyorum. Ürünler temiz içerikli zaten. Banyodan sonra da masaj yapıyorum yağ ile ovuyorum.

Ben bi yerde okudum da haftada 1 şampuan kullanın gun asiri banyo yaptırın sampuansiz dedi ben o yuzden bi dusunmustum ben de öyle yapıyorum dus+masaj rahatlatıyor onu

Kızlarrrr haftaya cumartesi 23 Eylül de bebişle buluşma tarihimizzz sezaryen olacak. böyle tarih belli olunca da değişik oluyormuş.

Bugün 3 defa çekildim Nst yi uyuyordu hep sıpa korkuttu baya beni doktora erken mi alsak dedim, ultrasonda hareketliydi kalp atımı kordon kan akımı da iyiydi diye sıkıntı yok dedi ama ben yine de hareket takibinde olacağım.

Kızlar 38+5 teyim iç çamaşırımda birkaç damla kan gördüm az önce nişan oluyor sanırım. Şimdi ne yapmam gerekiyor sancı veya suyun gelmesini mi bekleyeceğim. Bir heyecan yaptım :)

Nts ye girmeden buzlu kahve icin hareket icin birebir

Doğum yapan anneler göbeğinizin boşluğu sizide duygulandırıyormu? Sanırım en çok aynı bedende hareketlerini özlüycem
Ben daha şimdiden onu düşünüyorum hareketlerine öyle alıştım ki elim sürekli göbeğimde çokk uzun zamandır beraberiz bütünleştik bebelerimizle

Destek mesajlarınız için teşekkürler kızlar. Anladım ki herkes yaşıyor bunları aşağı yukarı aynı şeyler. Dayanmak ve çözüm bulmak zor. Bugün doktor kontrollerini atlattık. Sarılık düşük çıktı şükür. Hastanede emzirme desteği de aldım. Dün göğüslere sıcak su torbası, sıcak bamyo, masaj elle sağım makineyle masaj makineyle elle sağım vs. Sonrası bugün hemşire gösterirken tuttu şükür. Başta tutmadı ters pozisyon filan denedik hemşire de şok nasıl tutmuyor diye :) meme reddi mi acaba filan derken bir tuttu. Wonra çözdük. Emmiyor diye o memeyi zorlamamak lazım sakinken vermek lazım

Ahahah yq yine ağzından bal damlıyor :) Tünelin sonu kötü gelmeyin dedin geldik gördük ya şu süt olayları çözülse belki insan daha az stres yapar diyecem ama yaşadıkça göreceğzi

Şı emzirmeye alışma çocuğun 40 ının çıkması kesinlikle lazım ya en zor süreç bence bu diye düşünmek istiyorum
Ahahah yq yine ağzından bal damlıyor :) Tünelin sonu kötü gelmeyin dedin geldik gördük ya şu süt olayları çözülse belki insan daha az stres yapar diyecem ama yaşadıkça göreceğzi

Bu arada bugün kontrolde bebişimin ağzında dil bağı olduğunu öğrendik. Emdiği için önemli olmadığını engellemediğini söylediler ctesi tekrar bakacaklar. Başına gelen var mı?

Bu arada bugün kontrolde bebişimin ağzında dil bağı olduğunu öğrendik. Emdiği için önemli olmadığını engellemediğini söylediler ctesi tekrar bakacaklar. Başına gelen var mı?
Dil bagi emmeyi zorlastiriyor diye biliyorum, hatta meme reddi yaptigini da duymustum, bir arkadasimin bebeginde olmustu ama o asla emmiyordu sonra aldirdilar bagi hersey duzeldi.. insallah sizde oyle birsey yoktur

Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle baş ağrım tamamı ile geçti. Sezeryan olacaklar; baş ağrınız ortalama 5 güne geçiyor, yaşarsanız bilginiz olsun
Size bir sorum olacak; doğum yapali 6 gün oldu, süt+mama şeklinde iletliyoruz. 3 saatte bir önce meme sonra 30cc mama veriyorum. Onun dışında ne zaman isterse sık sık emzirmeye çalışıyorum.
İlk 2 gün bir iki damla süt geliyordu, bebeğe yetmediği için mama başladık. Kilo kaybı hiç olmadi böylece.
Suan 6. Günüm bebeğim emerken yutkunma sesi geliyor, yanağından süt akıyor. Emdikten sonra saginca da 20-25 ml süt elde ediyorum.
Ama bana bu miktar aşırı az geliyor. Yani bebek 10 ml süt çekse, makineye de 20 ml süt sagsam toplam 30 CC süt çok çok az değil mi ?
Bebeğim sadece sütten sonra yatınca ağlamaya başlıyor, ama mama da verince mışıl mışıl uyuyor.
Takriben ne zaman sadece sütümün yetecegi dönemlere gelebilirim?
Benle benzer durum yaşayan var mı? Mamaya olabildigince az bağımlı hale gelmek istiyorum çünkü biberon ile veriyorum. Şuan için iki memeye de red yok ama zamanla olur diye korkuyorum

Benim bebeğimde de var doktor sorun olacağını sanmıyorum dedi, belki ileride konuşmasını etkileyecek olursa ameliyat gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…