2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende geçen cuma gittiğimde hareketleri azaldı dedim doktora ultrason da hareket ediyor sorun yok dedi nst istedi yinede ufak sancılar çıktı hareketleri de yeterli dedi yarın yine kontrol var ama benim doğum zamanı uzun zamandır belli nasipse pazartesi 18 Eylül'de kavusuyoruz .tarih belli olunca zaman hiç geçmiyor .hem çok heyecanlıyım hem çok stresli

Benim doğum günümde hadi bakalım sağlıkla kavuşun inşallah canım

Canım bana ebe bebek makinadan daha çok çıkartır demişti yani emzirmeden sonra çıkan 20 bence gayet iyi, önemli olan kaç bez değiştiğiniz böylece yeterli beslendiğini anlarsın

Sağlıkla büyüt canımm nasılsın peki
Biraz ağrılarım var tabi inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacağım Amin teşekkür ediyorum
Gözünüz aydın :) zor olmamıştır umarım bende şuan normal yapacak gibi gözüküyorum. Bazen gözüm korkuyor.
Herkesin bünyesine göre değişiyor ne desem sizi korkutmak istemem. Ama şunu söylemek istiyorum başlıyor ve bi şekilde bitiyor inşallah. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda inşallah rüya gibi gelecek her şey rabbim su gibi doğum nasip etsin inşallah
Rabbim herkese nasip etsin öyle güzel bir duygu ki tüm acılara değer şu an yerimden kalkmak bile zor ki ama oğlumun kokusunu duyunca unutuyorum herşeyi 14eylül Kağan Efe 3700,51cm dünyamıza katıldı
Gerçekten harfiyen katılıyorum bende bugün doğum yaptım 40+1. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah cümlemize

Kizlar uyku düzenini ne zaman yapicaz simdi daha kucukler bu düzeni ne zaman sağlamamız gerekiyor bilgisi olan var mı Salon Kadini sen biliyorsundur kuzu

3.aydan itibaren yapmistim ben ilk kizimda. Gece beslenmelerinde bez degistirmeyi bırakarak baslamistik. 6.ayda gece beslenmelerini tamamen kesince uyku duzeni de oturmustu.
Ama simdiden (ha belki zaten yapiyorsunuzdur ama) gece - gunduz kiyafet degisimini yapin ki, gece gunduz / uyku uyaniklik ayrimi baslasin.

Bazi bebekler kolay kabulleniyor, bazilari icin uyku duzeni 1 yasina kadar oturmuyor, cok sabir lazim ozetle.

Tesekkurler kuzumm bilgi icin

Benim bebeğimde de var doktor sorun olacağını sanmıyorum dedi, belki ileride konuşmasını etkileyecek olursa ameliyat gerekebilir.
Aynen bizede böyle dedi emmeyi engellemiyor sıkıntı yok dedi. Eşimde araştırmış. Konuşma zorluğu vs olabilirmiş ya da kendi kendine kaybolabilirmiş.. ama şimdi yaptırırsak anextezisiz ağrısız işlemmiş. 6 ayı geçerse anestezisiz. Riske atmadan direk yaptırsak mı diyoruz ama araştırcaz biraz

Selam kızlar. Ben 13 Eylül de yani çarşamba günü minnağımı kucağıma aldım.
Nişanım geldi ve sancım vardı. Apar topar ameliyata girdim. Psikolojik olarak hazırlamamıştım kendimi daha 2 gün var diye.
Bebeğim sağlıklı çok şükür 2680 doğdu. Son ölçülenden 200 gr azdı.
Gündüz sütüm gelmişti. Kan şekeri gayet iyidi.
Geceleri sürekli memede olmak istedi. Hemşireler sütün yetmediğini kilosu az olduğu için de kilo kaybının kötü olacağını söylediler. Moralim çok bozuldu. Mama verdim. Dün eve geldim sütüm gelmiyordu. Sağdım damla bile çıkmadı. Halbuki doğumdan sonra elimle sağdığımda geliyordu biraz biraz.
Sürekli emziriyorum. Süt gelmese bile zaten meme de olmak istiyor. Memeden ayırdığım an ağlamaya başlıyor. Bu gece anladım ki süt gelmediği aç kaldığı için değil memede olmak istediği için o kadar çok ağlıyormuş.
Ameliyat beklediğimden çok daha iyi geçti. Ağrım oldu evet özellikle rahim toparlayıcı serum verdiklerinde. Ama bir kaç saat sadece. İlk ayağa kalkışım da çok rahat oldu benim. İlk seferde koridor boyunca 7-8 tur attım. Bir kaç saat sonra merdiven inip çıktım.
Şu an tek sıkıntım göğüs uçlarım çok acıyor. Lansinoh kullanıyorum gümüş kapakta kullanıyorum fakat fenalardayım. Lansinoh gibi koruyucu değil de iyileştirici özelliği olan bir krem kullanan var mı? Yada acının bir an önce bitmesi için ne yapabilriim.

Yerleri daraldığı için de hareketleri kısıtlanıyor. Sağlıkla kavuşsaydık bizde

Senin az kalmışş sağlıkla kucağına al inşallah canım evet dünden beri öyle heyecan var ki içimde şu son hafta nasıl geçecek acaba

Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım benim.
Ne güzel geçmiş maşallah umarım benimde böyle iyi geçer. Süt emzirdikçe gelecektir eminim. Bestlak damla, dere otu bol su vs zaten yapıyorsundur da yine de tüm tuşlara bas artması için
Göğüs ucu için garmaston kullananlar da fayda görmüş ama onu emzirmeden önce yıkaman gerekiyor. Göğüs ucu yarası kaçınılmaz sanırım ya emzirmeye alışana kdr hepimizin başına gelecek umarım hemencecik iyileşir

Rabbim herkese nasip etsin öyle güzel bir duygu ki tüm acılara değer şu an yerimden kalkmak bile zor ki ama oğlumun kokusunu duyunca unutuyorum herşeyi 14eylül Kağan Efe 3700,51cm dünyamıza katıldı
Oy maşşallah sağlıkla büyütünn sabırsızlanıyorum ben de kavuşmak içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…