2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tebrik ederim sağlıkla büyütün

Bende normal doğumu bekleyenlerdenim. Süreciniz nasıl ilerledi acaba?
Çok teşekkür ederim ayın 5’inde 2 cm açıklığım vardı çatı muayenesi olduktan sonra da kuvvetli kahverengi akıntı geldi 3 gün boyu. Ayın 8’inde 10 dakikada bir sancı gelmeye başladı ama duramayacak gibi değildi yanlış alarmdır diye doktorumun isteğiyle hastaneye gittiğimizde 5 cm açılmışım. Yatırdılar direk. 6.30 saat doğal kendi sancımla doğum yaptım. Son saniye suyum geldi. Sürekli duştaydım sancı çekerken. Çok şükür 10 cm’i görür görmez çıktı.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım bebeğin göğüsüm ucunu tutarsa acır benimde öyle ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüp gümüş kapak takıyorum ama ağrıyor hele ilk süt verdiğimde içim gidiyor , bide sapınca süt gelmeye bilir ama bebek emince gelir , sen aynı şekil devam et sıvı çok tüket sütün çoğalır zaten midesi küçücük hemen doyar

Aa bunu bilmiyordum. Anestezi almasını istemem tabii. Ben de bir araştırayım

Kızlar bebeğim memeden ayrılmıyor ama bu seferde çok emiyor diye kusuyor yada sancı oluyor kıvranıp duruyor , emzik veriyorum midesi bulanıyor meme versem kusuyor başka türlü de uyumuyor ağlıyor mahv ediyor kendisini

lansinoh sürüp üstüne kalkan kullanmanı öneririm , benim yaralarım öyle gçti ama hassasiyet zamanla kendi geçiyor sonra tekrar başlıyor

Emzik için once serce parmagı verip onu emince hemen arkasından emziği veriyorlardı bir videoda. Sonra da emziği çekiştiriyorlar biraz ki o daha iyi tutsun. Muhtemelen sizinki o emziği sevmedi ama prematüre olduğu için başka bir emzik kullanamıyorum demiştiniz, umarım en kısa zamanda alışır

Bizim için de düzen olsa keşke anne aralıksız 6 saat uyuyabilse

Kızlar göğüs ucuna tahin yağı çok iyi geliyor aklınızda olsun

Canım eltim hem sünnet hem dil bağı aynı anda yaptırmıştı 3 aylıkken hiç zorluk çekmedi ve bebek sadece anne sütüne döndü iyileştikten sonra

Ya aynen umarım , yoksa emiyor sonra kusuyor , yada ağlıyor perişan ediyor kendisini

Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
Sık kontrol gitmeyi ihmal etme canım , inşallah bi an önce bebeğin gelmeye karar verir bi avazda doğur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…