2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
Suni sancı verirler ben de de öyle yapmışlardı ilk kızımda

Kuzu lazerle yapılan kansız ufak bi islemmis

Kizlar ben korse alicam hangisini almalıyım

Eklentiler

• Screenshot_20230915_152052_Instagram.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20230915_152049_Instagram.webp
    32 KB · Görüntüleme: 44
KIZLAR 33. HAFTADAYIM VE
KALSIYUM
DECAVIT MULTI VITAMIN
OCEAN BALIK YAGI
FERRUM DEMIR
VE DAMLA KULLANIYORUM NORMAL MI ? SIZ NE KULLANIYORSUNUZ

Su an tam bu haldeyim tek sakinlestigi yer meme asiri emdiginden kusuyor surekli igggghhh ighhh uyurken ikinma sesi yapıyor meme vermesem kıpkırmızı olup kafasını geriye atarak gerim gerim geriliyor dun agladim o ağladı ben ağladım ne yapmalıyım ben bilmiyorum diye geçer bu günler geçici diyerek kendimi telkin ediyorum eşim yıllık izin aldı onumuzdeki hafta bana o destek olacak yoksa tek başıma yemek dahi yiyemiyorum

Korse konusunda düşünmenizi isterim çünkü sütümü azalttı taktığım gün artık kullanmıyorum
Aaa siparis verdim cok gec ama bi deneyeyim eğer bende de aynısı olursa takmam eski kiloma geri döndüm fakat sezeryan karni kaldi altta top gibi sert sert

Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
Ben de bugün kontrole gittim 39+6yım, durum hala aynı suyu iyi açıklık yok kanalda değil nst iyi. Ben üniversite hastanesine gidiyorum normalde doktorum takip ediyor 11 ve 15inde polikliniğe gel demişti. 19unda yani 40+3te onunla randevum var. Daha once konuştuğumuzda 41i geçirmiyoruz, 40+4 hadi bilemedin 40+5'tw önce rahim yumuşatıcı ilaç ardından suni sancı ile müdahale ederiz demişti. Bu hesaptan 40+3te doğurmazsam ya carsamba ya persembe bana da yatış vercek diye dusunuyorum.
Çocuk aslan burcu olmasın derken başağı da geçip teraziye koşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…