Karar verince yada yeni bir şey öğrenince birbirimize yazalım kuzu belki faydası olur.Evet ben de onu düşünüyorum şimdi
Tamam inşaAllahKarar verince yada yeni bir şey öğrenince birbirimize yazalım kuzu belki faydası olur.
Suni sancı verirler ben de de öyle yapmışlardı ilk kızımdaAyy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
Kuzu lazerle yapılan kansız ufak bi islemmisAynen bizede böyle dedi emmeyi engellemiyor sıkıntı yok dedi. Eşimde araştırmış. Konuşma zorluğu vs olabilirmiş ya da kendi kendine kaybolabilirmiş.. ama şimdi yaptırırsak anextezisiz ağrısız işlemmiş. 6 ayı geçerse anestezisiz. Riske atmadan direk yaptırsak mı diyoruz ama araştırcaz biraz
39+0ım hala birşey yok beklemedeyizKızlar ben de 38+3 oldum hala tık yok .
Teşekkürler cnmGözünüz Aydın sağlıkla büyüsün canım
3 günde bir nst ye cagırdı doktorum inşallah bi daha ki nst ye kadar kendi sancımla doğururumSık kontrol gitmeyi ihmal etme canım , inşallah bi an önce bebeğin gelmeye karar verirbi avazda doğur inşallah
Yinede insan bi çekiniyor ya :/ mecbursak yaptırcaz tabiKuzu lazerle yapılan kansız ufak bi islemmis
Evet ben bebeğin topuk kanı alınırken bile bakamadım canımdan can gittiYinede insan bi çekiniyor ya :/ mecbursak yaptırcaz tabi
Su an tam bu haldeyim tek sakinlestigi yer meme asiri emdiginden kusuyor surekli igggghhh ighhh uyurken ikinma sesi yapıyor meme vermesem kıpkırmızı olup kafasını geriye atarak gerim gerim geriliyor dun agladim o ağladı ben ağladım ne yapmalıyım ben bilmiyorum diyeKızlar bebeğim memeden ayrılmıyor ama bu seferde çok emiyor diye kusuyor yada sancı oluyor kıvranıp duruyor , emzik veriyorum midesi bulanıyor meme versem kusuyor başka türlü de uyumuyor ağlıyor mahv ediyor kendisini
Korse konusunda düşünmenizi isterim çünkü sütümü azalttı taktığım gün artık kullanmıyorumKizlar ben korse alicam hangisini almalıyım
AaaKorse konusunda düşünmenizi isterim çünkü sütümü azalttı taktığım gün artık kullanmıyorum
Bende 38+3 bugün, bende de hiç tık yok canımKızlar ben de 38+3 oldum hala tık yok .
İnşallah sizde aynı etkiyi yapmazAaasiparis verdim cok gec ama bi deneyeyim eğer bende de aynısı olursa takmam eski kiloma geri döndüm fakat sezeryan karni kaldi altta top gibi sert sert
Ben de bugün kontrole gittim 39+6yım, durum hala aynı suyu iyi açıklık yok kanalda değil nst iyi. Ben üniversite hastanesine gidiyorum normalde doktorum takip ediyor 11 ve 15inde polikliniğe gel demişti. 19unda yani 40+3te onunla randevum var. Daha once konuştuğumuzda 41i geçirmiyoruz, 40+4 hadi bilemedin 40+5'tw önce rahim yumuşatıcı ilaç ardından suni sancı ile müdahale ederiz demişti. Bu hesaptan 40+3te doğurmazsam ya carsamba ya persembe bana da yatış vercek diye dusunuyorum.Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
Hangisini seçtiniz? Bana nedense sanki soldaki daha rahat bir şeymiş gibi görünüyor hepAaasiparis verdim cok gec ama bi deneyeyim eğer bende de aynısı olursa takmam eski kiloma geri döndüm fakat sezeryan karni kaldi altta top gibi sert sert
Bana bir arkadaşım o hiç bir işe yaramıyor dedi o yüzden sert olanı aldim bakalim deneyip paylasirimHangisini seçtiniz? Bana nedense sanki soldaki daha rahat bir şeymiş gibi görünüyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?