- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.766
- 63
Stres yapmayın. Ben de ilk iki gün çok stres yaptım sütüm aşırı fazla geldi göğüslerim taş gibi oldu ve sıcakladı. Stresi azaltınca düzene girdi çok şükür.Sütüm gelmeye başladı. Emzirirken diğer mememden akıyor. Solgar bira mayası ve bestlak aldım. Bol su içmeye çalışıyorum. Birde dün hastaneden gelince ve bugün sağım yaptım. Belki onlarında etkisi olmuştur. Dün bir damla bile yoktu. Acayip moralim bozulmuştu.
Selam kızlar. Ben 13 Eylül de yani çarşamba günü minnağımı kucağıma aldım.
Nişanım geldi ve sancım vardı. Apar topar ameliyata girdim. Psikolojik olarak hazırlamamıştım kendimi daha 2 gün var diye.
Bebeğim sağlıklı çok şükür 2680 doğdu. Son ölçülenden 200 gr azdı.
Gündüz sütüm gelmişti. Kan şekeri gayet iyidi.
Geceleri sürekli memede olmak istedi. Hemşireler sütün yetmediğini kilosu az olduğu için de kilo kaybının kötü olacağını söylediler. Moralim çok bozuldu. Mama verdim. Dün eve geldim sütüm gelmiyordu. Sağdım damla bile çıkmadı. Halbuki doğumdan sonra elimle sağdığımda geliyordu biraz biraz.
Sürekli emziriyorum. Süt gelmese bile zaten meme de olmak istiyor. Memeden ayırdığım an ağlamaya başlıyor. Bu gece anladım ki süt gelmediği aç kaldığı için değil memede olmak istediği için o kadar çok ağlıyormuş.
Ameliyat beklediğimden çok daha iyi geçti. Ağrım oldu evet özellikle rahim toparlayıcı serum verdiklerinde. Ama bir kaç saat sadece. İlk ayağa kalkışım da çok rahat oldu benim. İlk seferde koridor boyunca 7-8 tur attım. Bir kaç saat sonra merdiven inip çıktım.
Şu an tek sıkıntım göğüs uçlarım çok acıyor. Lansinoh kullanıyorum gümüş kapakta kullanıyorum fakat fenalardayım. Lansinoh gibi koruyucu değil de iyileştirici özelliği olan bir krem kullanan var mı? Yada acının bir an önce bitmesi için ne yapabilriim.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallahÇok teşekkür ederimayın 5’inde 2 cm açıklığım vardı çatı muayenesi olduktan sonra da kuvvetli kahverengi akıntı geldi 3 gün boyu. Ayın 8’inde 10 dakikada bir sancı gelmeye başladı ama duramayacak gibi değildi yanlış alarmdır diye doktorumun isteğiyle hastaneye gittiğimizde 5 cm açılmışım. Yatırdılar direk. 6.30 saat doğal kendi sancımla doğum yaptım. Son saniye suyum geldi. Sürekli duştaydım sancı çekerken. Çok şükür 10 cm’i görür görmez çıktı.
Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek
BendeSu an tam bu haldeyim tek sakinlestigi yer meme asiri emdiginden kusuyor surekli igggghhh ighhh uyurken ikinma sesi yapıyor meme vermesem kıpkırmızı olup kafasını geriye atarak gerim gerim geriliyor dun agladim o ağladı ben ağladım ne yapmalıyım ben bilmiyorum diyegeçer bu günler geçici diyerek kendimi telkin ediyorum eşim yıllık izin aldı onumuzdeki hafta bana o destek olacak yoksa tek başıma yemek dahi yiyemiyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydınSelam kızlar. Ben 13 Eylül de yani çarşamba günü minnağımı kucağıma aldım.
Nişanım geldi ve sancım vardı. Apar topar ameliyata girdim. Psikolojik olarak hazırlamamıştım kendimi daha 2 gün var diye.
Bebeğim sağlıklı çok şükür 2680 doğdu. Son ölçülenden 200 gr azdı.
Gündüz sütüm gelmişti. Kan şekeri gayet iyidi.
Geceleri sürekli memede olmak istedi. Hemşireler sütün yetmediğini kilosu az olduğu için de kilo kaybının kötü olacağını söylediler. Moralim çok bozuldu. Mama verdim. Dün eve geldim sütüm gelmiyordu. Sağdım damla bile çıkmadı. Halbuki doğumdan sonra elimle sağdığımda geliyordu biraz biraz.
Sürekli emziriyorum. Süt gelmese bile zaten meme de olmak istiyor. Memeden ayırdığım an ağlamaya başlıyor. Bu gece anladım ki süt gelmediği aç kaldığı için değil memede olmak istediği için o kadar çok ağlıyormuş.
Ameliyat beklediğimden çok daha iyi geçti. Ağrım oldu evet özellikle rahim toparlayıcı serum verdiklerinde. Ama bir kaç saat sadece. İlk ayağa kalkışım da çok rahat oldu benim. İlk seferde koridor boyunca 7-8 tur attım. Bir kaç saat sonra merdiven inip çıktım.
Şu an tek sıkıntım göğüs uçlarım çok acıyor. Lansinoh kullanıyorum gümüş kapakta kullanıyorum fakat fenalardayım. Lansinoh gibi koruyucu değil de iyileştirici özelliği olan bir krem kullanan var mı? Yada acının bir an önce bitmesi için ne yapabilriim.
Mama desteği veriyor musun kuzuBendeevde hiç bir iş yapamıyorum , yerine koyduğum an uyanıyor yada sürekli sallamam gerekiyor , dediğin gibi meme vermediğimde kop kırmızı olup bağırıyor , yemek bile yiyemiyorum , bide benimki çok gazlı bi bebek , sürekli sancıda oluyor , geçecek canım , bende dün gece utanmasam ağlicaktım , bu çocuğun neyi var diyordum en son zorla 1 saat uyuta bildim
Ben 1 gün kaldım canımBugün 37+0 ız ayın en son doğuranı ben olucam sizinkiler nerdeyse 1 aylık olcak26 eylülü bekliyoruz.salı günü kontrole çağırdı 2 hafta gerilik bitip büyümüştür inşallah
Çok çocuklu anneler sezeryande 2 gün kaldınız dimi evdeki bebeğimi bırakıp nasıl gidicem bilmiyorum ilk kez ayrı kalıcaz.1 gün kalabilir miyim diye sorucam
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydınMadecessol hemen iyileştiren bir krem ama her emzirme öncesi karbonatlı suyla yıkamak lazım.en iyisi kalkanda süt birikip iyileştirmesi.yalnız kaldıkça açık bırakmaya çalış
Yok mama vermiyorum şuan sadece presptamil anne sütü destekleyici veriyorumMama desteği veriyor musun kuzu
Aynı durumdayım memede uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bi de kusuyorKızlar bebeğim memeden ayrılmıyor ama bu seferde çok emiyor diye kusuyor yada sancı oluyor kıvranıp duruyor , emzik veriyorum midesi bulanıyor meme versem kusuyor başka türlü de uyumuyor ağlıyor mahv ediyor kendisini
Siz mi istediniz doktor mu taburcu etti.ben ilkinde 2 gün kaldım bunda istemiyorumBen 1 gün kaldım canım
Çok iyimiş.ilkinde benim haftasonuna denk geldi ondan mı 2 gün kaldırdılar acaba. Bir sorayımHenüz olmadım ama gittiğim hastanede 1 gün kalınıyor.
Doktor taburcu etti herkes taburcu oldu aynı gün doğum yapanSiz mi istediniz doktor mu taburcu etti.ben ilkinde 2 gün kaldım bunda istemiyorum
Çok iyimiş.ilkinde benim haftasonuna denk geldi ondan mı 2 gün kaldırdılar acaba. Bir sorayım
Allah analı babalı büyütsün tekrardan hayırlı olsunDoktor taburcu etti herkes taburcu oldu aynı gün doğum yapan
Merhaba gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar merhabalar. Gece emzirmesi icin uyananlara da selam olsun.
Ben de bebisimi 09.09.2023 gunu kucagima aldim. Dogum bekleyenlere guzel dogumlar diliyorum.
Ben hiç utanmadım koyverdim gittiBendeevde hiç bir iş yapamıyorum , yerine koyduğum an uyanıyor yada sürekli sallamam gerekiyor , dediğin gibi meme vermediğimde kop kırmızı olup bağırıyor , yemek bile yiyemiyorum , bide benimki çok gazlı bi bebek , sürekli sancıda oluyor , geçecek canım , bende dün gece utanmasam ağlicaktım , bu çocuğun neyi var diyordum en son zorla 1 saat uyuta bildim
Bende aynı durumdayım gazını alim diye omzuna aldığım an kusuyor gazı zor çıkıyor ama sürekli kusuyor normal bir durum demekki bir çoğumuz yaşıyoruzAynı durumdayım memede uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bi de kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?