2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Stres yapmayın. Ben de ilk iki gün çok stres yaptım sütüm aşırı fazla geldi göğüslerim taş gibi oldu ve sıcakladı. Stresi azaltınca düzene girdi çok şükür.

Cok tebrik ediyorum bambam Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
Ayy herkes doğurdu süt konusuyo ne güzel ben 40+2 oldum hala bişey yok bugun nst cekildi hersey yolunda dedi doktor 41 e kadar beklicekmişiz haftaya çarşamba ya kadar bişey olmazsa yatış verecek

Hic belli olmaz, pat diye geliverir :)

Bende evde hiç bir iş yapamıyorum , yerine koyduğum an uyanıyor yada sürekli sallamam gerekiyor , dediğin gibi meme vermediğimde kop kırmızı olup bağırıyor , yemek bile yiyemiyorum , bide benimki çok gazlı bi bebek , sürekli sancıda oluyor , geçecek canım , bende dün gece utanmasam ağlicaktım , bu çocuğun neyi var diyordum en son zorla 1 saat uyuta bildim

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın Madecessol hemen iyileştiren bir krem ama her emzirme öncesi karbonatlı suyla yıkamak lazım.en iyisi kalkanda süt birikip iyileştirmesi.yalnız kaldıkça açık bırakmaya çalış

Bugün 37+0 ız ayın en son doğuranı ben olucam sizinkiler nerdeyse 1 aylık olcak 26 eylülü bekliyoruz.salı günü kontrole çağırdı 2 hafta gerilik bitip büyümüştür inşallah
Çok çocuklu anneler sezeryande 2 gün kaldınız dimi evdeki bebeğimi bırakıp nasıl gidicem bilmiyorum ilk kez ayrı kalıcaz.1 gün kalabilir miyim diye sorucam

Mama desteği veriyor musun kuzu

Ben 1 gün kaldım canım

Henüz olmadım ama gittiğim hastanede 1 gün kalınıyor.

Aynı durumdayım memede uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor. Bi de kusuyor

Günaydın kızlar. Bekara karı boşamak kolay demişler daha doğum yapmadım ama bebeklerinizin uyumadığını sürekli kucakta veya memede olmak istediğini yazmışsınız. Sling kullanmayı denediniz mi burda baya alan vardı hatırladığım kadarıyla. Ben de aldım hemen kullanmaya başlarım diye düşünüyorum. Çünkü bebecikleriniz 4. Trimesterda ve annenin kalp atış sesine ihtiyaç duyuyor. Emzirmeyle ilgili sorun yaşayanlara da kesinlikle silikon uç tavsiye ederim. Kızımda yaşadığınız sorunların aynısı ben de yaşamıştım. Sarılık, uyandıramama, emzirememe, kilo aldıramama vs vs.. silikon uç çok kolaylaştırdı işimi. İlk 1 ay kullandım ama aptal çocuk doktorumuz beni çok korkuttu hemen bırak sütün kesilir diye ben de bıraktım ve ondan sonra kızım sadece tek göğsümü emmeye başladı diğerini sağıp verdim ama 3. Ay sağdığım memedeki süt kesildi. 2 yaşına kadar tek memeden emdi. Göğüslerimin korkunç görüntüsünü tahmin edebilirsiniz. Dışardan bakan direkt anlıyordu tek taraflı emzirdiğimi.

Ve kesinlikle sütüm yetmiyor diye düşünmeyin. Kızımda ab0 uyuşmazlığı nedeniyle uzamış sarılık vardı doktor her emzirmeden sonra mama vermem gerektiğini söylüyordu. Aynı zamanda süt de sağıyordum tek taraflı emdiği için. Ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz günüm süt sağ emzir biberon yıka üçgeninde geçiyordu. Ben kendimi emzirmeye odakladım. Canım ne kadar acısa da sürekli emzirdim ve kızm emdikçe sütüm arttı tüm çabalarıma rağmen ilk iki ay 500 600 gr alan kızım 3. Aydan sonra tek taraflı emzirmeme rağmen ayda 1 kilo almaya başladı. Yani demem o ki süt bebek emdikçe çoğalan birşey. Ve 2. Aydan sonra gözlerini açıp bilinçli bi şekilde emerken sizinle göz teması kurmaya başladıktan sonra içinizde sevgi şelaleleri oluşuyor. O iletişim de sütü çok artırıyor. Lütfen pes etmeden emzirin. Mamayı azaltarak çıkarın hayatınızdan.

Ben hiç utanmadım koyverdim gitti bundan sonra hayatım böyle mi olacak perileri geliyor bana sürekli.. yani sürekli gece uyanık ve emzirme modunda mı geçecek kendi ellerimle kendimi yaktım modundayım. Umarım depresyona falan girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…