2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gaz bizdede var uyutmuyor yada sadece kucağımda uyuyor
Bızımkılerde 2 gundur kucağa alıştılar besıge bırakınca ağlamaya başlıyorlar oğlum memeyı tutmuyo ya yoğun bakımda bıberona alıstı süt sağıp verıyorum gece de mama verıyıorum .kızımda tam anlamıyla daha tutmuyor kavrayamadı kucuk oldukları ıcın mı artık bılmıyorum silıkon uc aldım o da pek ıse yaramadı memeye yapışmıyor tutamayınca sinirlenıyolar falan

Benimkide memeden ayrılmıyor , o kadar içiyor kusuyor bu sefer yani gazı var meme istiyor ama bu sefer daha çok kıvranıyor , emzik almıyor falan

Canım silıkon uc ne kullandın wee baby aldım ama memeye yapışmıyor elımle tutmaya çalışıp ağzına sokmaya çalışıyorum alamıyor sinirleniyor bu defa ama tutuyor yınede bı sekılde

Canım silıkon uc ne kullandın wee baby aldım ama memeye yapışmıyor elımle tutmaya çalışıp ağzına sokmaya çalışıyorum alamıyor sinirleniyor bu defa ama tutuyor yınede bı sekılde
Ben wee baby kullandım ebebegin kendi markası vardi cey li bir şey onu kullandım. Belli bir suru so ra yapışmıyor. Yıkadıktan sonra biraz sulu bırak canim. Onunla yapışır. Ama ben de elimle tuttum boşluk falan oluşuyordu.

bizde de ABO uyuşmazlığı var ,ilk 2 hafta kabus gibiydi çok zorlandım mamayla ilerliyorduk ama uyandırmak işkenceydi, asla uyanmıyor uyansa bile emmiyordu 3.hafta itibari ile kendine geldi ve dr öncesinde 1.aya kontrol vermişti, en son 14 te bıraktık bilirubin değerine bakmayı, 3.jaftadan beridir sadece anne sütü veriyorum yetip yetmediğini bez sayısından anlıyorum idrar ve kaka çıkışından, ama sanki bana göre hala zayıf yani kilo alımı yetersiz geliyor ya da çok mu acele ediyordum bilmiyorum inşallah 1.ayın sonunda en az 600 gr almış olur

Kızlar gaz çıkarırken sizin bebelerde kusuyor mu.
kakasını yapıyor mu ? oğlum 1 gün boyunca çok az kaka yaptı o gün 4 def kustu , ertesi gün kakasını yapınca kusması da kesildi, yediğin içtiğin şeylere de dikkat et, bağırsak hareketleri yavaşlamasın

Valla kuzum günde en az üç kere kaka yapıyor bende genelde katı besleniyorum kahvaltı ağırlıklı dün komposto yaptım bugün sütlaç ortaya karışık gidiyorum

Valla kuzum günde en az üç kere kaka yapıyor bende genelde katı besleniyorum kahvaltı ağırlıklı dün komposto yaptım bugün sütlaç ortaya karışık gidiyorum
en az 3 defa yapıyorsa çok iyi bazen bazı yemekler çok gaz yapıyor ben bi gün kuru fasülye yedim oğlum çıldırdı gazdan o gün bugündür dikkat ediyorum

kızlar benim tüm vücudum ağrıyor ya kolumu kaldıracak halim yok, depolarım mı boşalıyor nedir, bu hafta bu 2 oldu
Canım vitamin takviyelerini alıyor musun?? Demir eksikliği varsa olabilir ağrı dedi de bana. Uykusuzluk da yapabilir tabi. Az daha dayan kırkından sonra düzelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…