- 2 Ocak 2022
- 3.064
- 4.521
- 83
4 saatKizlar günde ortalama kaç saat uyuyorsunuz:)
demir alıyorum her sabah, inşallah düzelir çok teşekkür ederimCanım vitamin takviyelerini alıyor musun?? Demir eksikliği varsa olabilir ağrı dedi de bana. Uykusuzluk da yapabilir tabi. Az daha dayan kırkından sonra düzelecek inşallah
valla haklısın, zavallı yavrum anası gafil avlandı ama akıllandıBen soğuk su bile içmiyorum gaz olmasın diye fasülye yemek ne demek yiğidim
maşallahKızlar benimki günde 8 10 kere kaka yapıyor sizinki mi az benimki mi çok anlamadım??
benimki şaşırtıcı bir şekilde dünden beri uyumaya başladı, dün gece birlikte uyumuşuz bi uyandım ben şok hala uyuyor ben uyandırdım emzirmek için, sonrasında zorladı tabi ama gene uyuduKızlar 35. Günden bildiriyorum güzel emerse 3 saat deliksiz uyuyor bu da gece sadece 3 kere kalkmak demek inanabiliyor musunuzuyanık kalma saati gece gelirse sıçtık aöa 2 saat uyumuyor olsun her karanlığın sonu aydınlık elbet uyuyor yani. Meme ucu acınız da geçicek uyandırmaya çalışmalarınız da bazen altı çok dolu oluyor önce altını alayım diyorum apartmanı ayağa kaldırıyor meme diye o yüzden biliyorum çok üzülüyorsunuz ama tadını çıkartın
Biraz biraz görmeye başladı bizimki göz temasımız var yakınına gelince dünya dursun istiyorum öyle güzel bakıyor ki.. kendi kendine ses Çıkarıyor. Tummy time mı ne diyorlar emzirme yastığına koyuyorum basını baya dik tutmaya başladı havadisler böyle sizi ve güzel bebişlerinizi öpüyorum
Benimde doğumda üzerime abanmışlar kaburgam sırtım ağrıyor röntgen çektim kırık yok ama doku ezilmesi ve lif kopması olabilir dedi gün geçtikçe uykusuzluğa da dayanamıyorum sanırım pilimiz bittikızlar benim tüm vücudum ağrıyor ya kolumu kaldıracak halim yok, depolarım mı boşalıyor nedir, bu hafta bu 2 oldu
sana da çok geçmiş olsun canım zaman geçtikçe düzelir inşallahBenimde doğumda üzerime abanmışlar kaburgam sırtım ağrıyor röntgen çektim kırık yok ama doku ezilmesi ve lif kopması olabilir dedi gün geçtikçe uykusuzluğa da dayanamıyorum sanırım pilimiz bitti
Bişey sorcam aklımdayken bebeği sağa sola yatırmaktan kafasının arkası sivrice kaldı bunun için ne yapmak lazım zamanla kendiliğinden toparlarmı acabasana da çok geçmiş olsun canım zaman geçtikçe düzelir inşallah, bugün dışarı çıktım uzun aradan sonra çok fena oldum ya dizlerimde kaldırım çıkacak derman yoktu eve geldim tüm vücut kırılıyor
Ederler mutlaka gidin kontrole devlet de bakarKızlar doğumdan sonra kırkınızda kontrole muayene olmaya gidecekmisiniz şart mı acaba bilemedim
Paketim bitti muayene 930 tl olmuş şaka gibi yada devlete gitsem özelde doğum yaptığım için kontrol edermi
Yok sadece ilk hafta mama verdim o zaman da çok az vermiştim. Kilo alımı maşallah iyi zaten bir bebek 30 gram alsa günde ortalama iyi demişti doktor benim kızım 80 gram alıyormuş doktorun hesabıyla. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama arka sütü diyorlar ya onu mutlaka emzirtiyorum.maşallahbenimki en az 4 5 defa yapıyor , ne kadar çok yaparsa okadr iyi besleniyor demekki de mi ? bir de mama veriyor musun ? bende mama verince onkdr yapıyordı her bezi kakalıydı, şimdi sadece anne sütü alıyor o yüzden 4 5 e düştü
Üzerinden neredeyse 10 yıl geçtiği için markaları hatırlamıyorum ama kızım tutana kadar 2 3 marka denemiştim. Kanat gibi olan değil de tamamen yuvarlak şekilde memeye yapışanı beğenip emmişti. Silikon uç sayesinde biberona alışıp meme reddi de yapmamıştı.Canım silıkon uc ne kullandın wee baby aldım ama memeye yapışmıyor elımle tutmaya çalışıp ağzına sokmaya çalışıyorum alamıyor sinirleniyor bu defa ama tutuyor yınede bı sekılde
Rahatça uyandırıp emzirmeye geçtiysen kilo alır hiç merak etme. Zaten 500 gr bile alsa yeterli. Doğum kilosunun üzerine değil en son düştüğü kiloya göre. İçin rahat olsun. Sen rahat şekilde emzirip sütüm yetiyor bebeğim doyuyor diye düşünürsen bu rahatlığı bebeğin de hisseder süt üretimin artar. Ama bebeğinde renk değişimi hemen normale dönmeyebilir endişelenmeyin. Benim kızım 3. Aydan sonra normal ten rengine kavuştu öncesi pek çirkinmiş sonradan fotoğraflara bakınca farkediyorumbizde de ABO uyuşmazlığı var ,ilk 2 hafta kabus gibiydi çok zorlandım mamayla ilerliyorduk ama uyandırmak işkenceydi, asla uyanmıyor uyansa bile emmiyordu 3.hafta itibari ile kendine geldi ve dr öncesinde 1.aya kontrol vermişti, en son 14 te bıraktık bilirubin değerine bakmayı, 3.jaftadan beridir sadece anne sütü veriyorum yetip yetmediğini bez sayısından anlıyorum idrar ve kaka çıkışından, ama sanki bana göre hala zayıf yani kilo alımı yetersiz geliyor ya da çok mu acele ediyordum bilmiyorum inşallah 1.ayın sonunda en az 600 gr almış olur
ayy aynısını yaşıyoruz babası diyor ki uzaylı kafası gibi olacak kafasıBişey sorcam aklımdayken bebeği sağa sola yatırmaktan kafasının arkası sivrice kaldı bunun için ne yapmak lazım zamanla kendiliğinden toparlarmı acaba
benimde öyle kakası hep sulu, maşallah çok güzel kilo alıyor Nazenin hanımYok sadece ilk hafta mama verdim o zaman da çok az vermiştim. Kilo alımı maşallah iyi zaten bir bebek 30 gram alsa günde ortalama iyi demişti doktor benim kızım 80 gram alıyormuş doktorun hesabıyla. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama arka sütü diyorlar ya onu mutlaka emzirtiyorum.
Biraz sulu oluyor kakası da ondan mı acaba ishal gibi fazla dedim de emmekten demek.
ben şu arka süt meselesini anlamıyorum nasıl anlayacağız acaba, eskiden en az 30 dk emzirirdim şimdi kendisi çıkarıyor ağzındanYok sadece ilk hafta mama verdim o zaman da çok az vermiştim. Kilo alımı maşallah iyi zaten bir bebek 30 gram alsa günde ortalama iyi demişti doktor benim kızım 80 gram alıyormuş doktorun hesabıyla. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama arka sütü diyorlar ya onu mutlaka emzirtiyorum.
Biraz sulu oluyor kakası da ondan mı acaba ishal gibi fazla dedim de emmekten demek.
bende aldım 0 6 ay bebeğimle oynuyorum diye bi kitap, ama bi sor kim okuyorBu arada artık üç kişiyiz ve bebeğimle oynuyorum diye iki kitap aldım tavsiye ederim hanımlar.
İlki eşinizle olan ilişkiniz için özellikle. diğeri de 0~6 ay aldım neden oynamalı nasıl ne zaman vs bilgileri veriyor oyuncak listesi var ve takip listesi işte 2.ayda bunu yapabiliyor mu bunu yaptırın gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?