39+2yim hala bekliyorum hiçbir belirtim yok yarın kontrolüm var bakalım38+5 oldum ama hala hic bir belirti yok.Ilk hamileligim cok stres yapiyorum ve bedebimi cok dinliyorum . Sanirim artik gelsin istiyorum. Kiz cocuklari erken gelir dediler ama asla bir belirti yok sizde durumlar nasil
Benimde hem anne hem kv yanımda amaBana yardım edenler var o yüzden kalıyor Allah yardımcımız olsun bir ay daha sürecek saltanatım sonra ben de kül kedisi
40+3 den selamlar38+5 oldum ama hala hic bir belirti yok.Ilk hamileligim cok stres yapiyorum ve bedebimi cok dinliyorum . Sanirim artik gelsin istiyorum. Kiz cocuklari erken gelir dediler ama asla bir belirti yok sizde durumlar nasil
Yani ne güzel eşiniz yardım ediyormuş benim eşim daha altını bile alamıyor bu ara yoğun çalıştı gün aşırı nöbetleri vardı ben de kıyamıyorum başka odada uyuyordu bebiş kalkıyor ışığı da açıyorum ben emzirirken uyumayayım diye neyse . Bir gün boşluğu vardı yanıma geldi birlikte yatalım diye kv diyor ki eşime kıyamam sana uykusuz kalma diğer odada yat. Melike durur mu yapıştırdım cevabı anne çocuğu ben emzirdikten sonra alırsın ikimiz de uykusuz kalmayız kocamla uyuyayım bir gün de dedimKv dedikodusudur: benim uykusuzluğum hepiniz gibi mağlum. Aralarda 2 saat denk gelirse annem eşim bakıyor bebişe ben uyuyorum o da bebek 3 saat uyuyacaksa, benim işte en uzn uykum 3 saatlik periyotta 2 saattir..
Neyse önceki gece eşim bakıyor 1den 4 e kadar uyuyacam ben. Öncesinde nerdese 24 saattir uyumamışımdır. Bebek uyumamış eşimde Pusete koyup sallıyor. Huzursuzmuş bebiş mızlanmış filan. Hep sallamış. Ben uyanmayayım diye. Sonra ben 4te kalktım. Bebeği emzirdim vs eşim yattı. Sonrasında annem kalkıyor.
Kv ise gece hep uyur. Eşim 5 gibi yattı diye kahvaltıya geç kalktı. KV Gelmiş bana diyorki bana 24 saat uyumayan bana diyor, oğlumda çok yoruluyor bütün gece bebeği salladı uykusuz kaldı 5 te kalktım hala sallıyor. Yazık vs.
Ben 4 te kalktım bebeği aldım dedim. A saati yanlış görmüşüm 4tür o zaman diyor. Hala yazık uykusuz kaldı vs diyor. Sabır çektiim ve sustum.. çünkü cvp versem evt sende haklısın diyip geveliyor ağzında daha çok sinirlenmeye gerek yok
Günde yarım saat karın üstü yatırmamız gerekiyor kafa şeklinin bozulmaması için. Tabii ki gözümüzün önünden ayırmadan. Ben de biraz ihmal ettim bunu hatırlattığın iyi olduayy aynısını yaşıyoruz babası diyor ki uzaylı kafası gibi olacak kafasıama benim oğlan çok hareketli uykuda kendi yer değiştiriyor artık ve gündüz göz önündeyken düz yatırmaya çalışıyorum mümkün mertebe
Bir kız anası olarak ben de bekliyorumAynı durumdayız canım 38+5 ve kızbende de hala tık yok bekliyorum
Biz de aynısını yaşıyoruz, ama aslında bebek acele etmiyor. Süt çok fazla geldiği için süte yetişmeye çalışıyor. Biberonu değiştirmeyi deneyebilirsiniz veya emzirmeden önce elinizle biraz sağım yapmayı. Bir de dik pozisyonda emzirmek de engelliyor bu durumu.Herkese günaydın, iki üç gündür farkettigim bir şey var kızlar,bebeğim 9 günlük. Meme veya biberon emme sırasında çok aceleci oluyor nefes nefes kalıyor. Eğik tutuyorum korkuyorum bir dikişte bitiriyor biberonu. Boğazına süt kaçıyor, öksürüyor. Memede de biberonla da nefesini zor topluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Canım yavaş akışlı bir delikli biberon tercih etmelisin yorulsun hızlıca içmesin meme de de biberonda da efor sarf etmesi lazım zaten ki ikisini de bırakmasınHerkese günaydın, iki üç gündür farkettigim bir şey var kızlar,bebeğim 9 günlük. Meme veya biberon emme sırasında çok aceleci oluyor nefes nefes kalıyor. Eğik tutuyorum korkuyorum bir dikişte bitiriyor biberonu. Boğazına süt kaçıyor, öksürüyor. Memede de biberonla da nefesini zor topluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Arka sütü neymiş? Ya doktor bana mama ver bu hafta da dedi ama bn az vercem ya.. 1 meme 1 mama diyor saatte bir. Çok mqmq olur o zaman.. hala jilo kaybı %5 çünkü 1 hafta sonra kontrol. Yerine koyarsa mamayı kesçez. Bu sütler bi artsın yaYok sadece ilk hafta mama verdim o zaman da çok az vermiştim. Kilo alımı maşallah iyi zaten bir bebek 30 gram alsa günde ortalama iyi demişti doktor benim kızım 80 gram alıyormuş doktorun hesabıyla. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama arka sütü diyorlar ya onu mutlaka emzirtiyorum.
Biraz sulu oluyor kakası da ondan mı acaba ishal gibi fazla dedim de emmekten demek.
Whahwh valla iyiymiş :) cevapta vermişsin:) kuzum benim eşim daha babalık izninde haftaya da yıllık izin alcak sonra napçaz bilmiyom:) sağolsun yardım ediyor çok şükürYani ne güzel eşiniz yardım ediyormuş benim eşim daha altını bile alamıyor bu ara yoğun çalıştı gün aşırı nöbetleri vardı ben de kıyamıyorum başka odada uyuyordu bebiş kalkıyor ışığı da açıyorum ben emzirirken uyumayayım diye neyse . Bir gün boşluğu vardı yanıma geldi birlikte yatalım diye kv diyor ki eşime kıyamam sana uykusuz kalma diğer odada yat. Melike durur mu yapıştırdım cevabı anne çocuğu ben emzirdikten sonra alırsın ikimiz de uykusuz kalmayız kocamla uyuyayım bir gün de dedimbenim kv çok iyidir ama oğluna çok düşkün diğer çocuklarından da bariz ayırır ama şimdi kızım olduktan sonra hak veriyorum ben de elin damadını düşünmem ileride kızımı düşünürüm
Canım onerebilecegin bir biberon var mı, memnun kaldığın. Ben ilk gece bebek aç kaldığı için eşime eczaneden öylesine bir biberon aldırdım. Ters çevirince akıyor biberonCanım yavaş akışlı bir delikli biberon tercih etmelisin yorulsun hızlıca içmesin meme de de biberonda da efor sarf etmesi lazım zaten ki ikisini de bırakmasın
Bende 40+4 oldum hala tık yok bende cok bedenimi dinliyorum ama dinledikçe stres oluyorum bende bıraktım artık nasıl olsa doğacak40+3 den selamlarilk hamilelik, kiz bebis ve belirti yok.. beklemeye devam strese girdikce dogmuyor ben artik saldim saglikli olsunda ne zaman isterse o zaman gelsin
yapıyorum onu 2 sn dayanmıyor kıyametler kopuyorGünde yarım saat karın üstü yatırmamız gerekiyor kafa şeklinin bozulmaması için. Tabii ki gözümüzün önünden ayırmadan. Ben de biraz ihmal ettim bunu hatırlattığın iyi oldu
Ben tam kül kedisiyimBana yardım edenler var o yüzden kalıyor Allah yardımcımız olsun bir ay daha sürecek saltanatım sonra ben de kül kedisi
Benim bebeğimde öyle sürekli süt boğazına kaçıyor yani her süt verdiğimde bilhassa biberonlaHerkese günaydın, iki üç gündür farkettigim bir şey var kızlar,bebeğim 9 günlük. Meme veya biberon emme sırasında çok aceleci oluyor nefes nefes kalıyor. Eğik tutuyorum korkuyorum bir dikişte bitiriyor biberonu. Boğazına süt kaçıyor, öksürüyor. Memede de biberonla da nefesini zor topluyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Canım bende senin gibiyim ya deliksiz uyku yok o yüzden uyusak bile uykusuz gibiyizBenimde hem anne hem kv yanımda amayinede vakit yok. Hep uykum var. Uykusuzluğu atamıyorum nasıl olacak bilmiyorum uyuyorum da yani akşam ve gece kesin 2 kere emzirme aralarında uyuyorum ama yinede hep uykusuzum
Aman bu kv elindenKv dedikodusudur: benim uykusuzluğum hepiniz gibi mağlum. Aralarda 2 saat denk gelirse annem eşim bakıyor bebişe ben uyuyorum o da bebek 3 saat uyuyacaksa, benim işte en uzn uykum 3 saatlik periyotta 2 saattir..
Neyse önceki gece eşim bakıyor 1den 4 e kadar uyuyacam ben. Öncesinde nerdese 24 saattir uyumamışımdır. Bebek uyumamış eşimde Pusete koyup sallıyor. Huzursuzmuş bebiş mızlanmış filan. Hep sallamış. Ben uyanmayayım diye. Sonra ben 4te kalktım. Bebeği emzirdim vs eşim yattı. Sonrasında annem kalkıyor.
Kv ise gece hep uyur. Eşim 5 gibi yattı diye kahvaltıya geç kalktı. KV Gelmiş bana diyorki bana 24 saat uyumayan bana diyor, oğlumda çok yoruluyor bütün gece bebeği salladı uykusuz kaldı 5 te kalktım hala sallıyor. Yazık vs.
Ben 4 te kalktım bebeği aldım dedim. A saati yanlış görmüşüm 4tür o zaman diyor. Hala yazık uykusuz kaldı vs diyor. Sabır çektiim ve sustum.. çünkü cvp versem evt sende haklısın diyip geveliyor ağzında daha çok sinirlenmeye gerek yok
Can sıkıcı bir durum gerçekten, 30 CC mamayı 40 saniyede falan içiyor, sanırım biberonu degistircemBen tam kül kedisiyimaynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum bakımsız saç baş dağınık uykusuz suratsız eşim oturup maç izliyor falan bana batıyor
Benim bebeğimde öyle sürekli süt boğazına kaçıyor yani her süt verdiğimde bilhassa biberonla, dr söyledim normal dedi bebek aceleyle içe bilir süt hızlı gele bilir korkmayın dedi , inşallah bi problem çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?