- 17 Eylül 2023
- 10
- 5
- 1
- 33
Kızlar ceza yersiniz böyle şeyler yazmayın platform dışı konuşmak yasak sanırım öyle bir şey vardı
9 Günlük henüz :) ya ben de şimdi wüt sağdım emme üstüne ama hiç artmıyor sütüm yaaktarda satılan süt arttırıcılarq ne dersiniz? Bir arkadaşım kullanmış sütüm arttı onunla dedi ama ben güvenemiyorum. Doktora gitmemize de daha 1 hafta var. Dere otu dut kurusu yiyorum bestlak damla kullanıyorum hastanede başlamıştık hala aynı süt sağınca
Maflor canımKızlar bu gece kızım sabaha kadar yatmadı. Sürekli bağırdı. Ağlamak gibi bile değil bagiriyo sanki. Sesi kısıldı çocuğun. Emdikten 15 dakika sonra ağlamaya başlıyor kendini sıkıyor. Kakasını da önceki zamanlara göre az yaptı. Dün bütün gün bulgur pilavı yemiştim. O yapar mı bilmiyorum. Gaz damlası kullananlar ne kullanıyorsunuz . 15 dk uyuyor sonra bağırarak kalkıyor. Kendini sıkıyor. Zombi gibiyim şuan. Neden olur ki. Hiç böyle yapmazdı
Sağlıcakla kucağına al inşallah kolay doğumlar diliyorumKızlar hastaneye yatısım yapıldı gece sancım basladı kanamam da olunca yatış yaptılar suan 8 cm acıklığım var dua edin bana
Ya bir de dun geceden beri memede en fazla 5 dk duruyor, memeyi almamak icin direniyor, atesi yok, oksuruk, hapsuruk yok, çişi kotu kokmuyor, bingildagi yukari kalkip inmiyor normal, burnu acik, gazi yok.Kuzu dil bağı mı vardı senin bebişte. Benimkinde de var ama emmeye engel değilmiş. Doktora de götürdük ( çocuk cerrahı) Dilini dışarı çıkarıp dudağını yalıyor, üst damağa değdiriuor ve dışarı çıkınca ucu çatallanma olmuyor. Onlara baktı. Engel değil dedi. O bağ dil ucuna yakınsa daha zorluyormuş bebeği. Sen de bi kontrol et istersen
İşe yarıyor mu? Yeteri kadar arttı mı onu nasıl anlayacam bilmiyorum zatenEbebekten promalt dene canım
Atak zamanı filan olabilir mi?Ya bir de dun geceden beri memede en fazla 5 dk duruyor, memeyi almamak icin direniyor, atesi yok, oksuruk, hapsuruk yok, çişi kotu kokmuyor, bingildagi yukari kalkip inmiyor normal, burnu acik, gazi yok.
Neyi var bu cocugun anlamadim cok istahsiz.
esmerim53 bi avazda dogurun insallah, az kalmis zaten. Tebrikler, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
3.-6.-9. Haftalar atak haftasi diye biliyorum ama belki benimki 1 hafta geriden atak yasiyor olabilir tabi.Atak zamanı filan olabilir mi?
Yaa salı günü kontrol var doktor carsamba yatıs verir derken geliyor minik demek ki, inşallah kolay bir doğum olur.Kızlar hastaneye yatısım yapıldı gece sancım basladı kanamam da olunca yatış yaptılar suan 8 cm acıklığım var dua edin bana
Benimki de arada bir yapıyor. Tek yapabildiğim sakin kalıp tatlı tatlı konuşup onu sakinleştirip öyle tutturamaya çalışmak. Sinirliyken asla tutmuyor . Bnde artık öyleyken memeye koymuyorum. Hemşire dedi3.-6.-9. Haftalar atak haftasi diye biliyorum ama belki benimki 1 hafta geriden atak yasiyor olabilir tabi.
Hayir ac yani memeyi ariyor, agzina da aliyor ama öyle duruyor, kavramiyor, emmiyor. Çıldıracagim,
Arkadaşımda işe yaramış ben denemedim canım.İşe yarıyor mu? Yeteri kadar arttı mı onu nasıl anlayacam bilmiyorum zaten
Cok sevindim, saglikli bir dogum diliyorum senin ve bebegin icin, haber ver musait oldugundaKızlar hastaneye yatısım yapıldı gece sancım basladı kanamam da olunca yatış yaptılar suan 8 cm acıklığım var dua edin bana
Ben direkt o içindeki yumuşak başlıksız kullanıyorum daha rahat ettim, içindeki çok terlettiCevap veren oldu mu göremedim ama. Yumuşak başlığı ya delikliye ya deliksize takıyorsun o kadar delikli olan göğsün hava alsın diye. Ama onu kullanma bence çünkü ben telaşla ters koyup delikleri aşağı getirdim içindeki süt hep aktı
Ayy maşallahBen doğum yaptım kızlar oğlumda bende iyiyiz cok şükür 4.250 gr 53 cm doğdu minik paşam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?