2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ebebekten promalt dene canım

Maflor canım

Ya bir de dun geceden beri memede en fazla 5 dk duruyor, memeyi almamak icin direniyor, atesi yok, oksuruk, hapsuruk yok, çişi kotu kokmuyor, bingildagi yukari kalkip inmiyor normal, burnu acik, gazi yok.

Neyi var bu cocugun anlamadim cok istahsiz.

esmerim53 bi avazda dogurun insallah, az kalmis zaten. Tebrikler, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah

Atak zamanı filan olabilir mi?

Kızlar selam 12-13 gün oldu giremedim. 6 eylülde doğum yaptım. Normal oldu ama süreci anlatmamayı tercih ediyorum uzun ve yorucu bir süreçti. Sonrasında evde bebeğe alışma günleri başladı uykusuz geceler vallahi dedim eskiden netflix vardı dizilerimiz vardıı anında yalan oldu hepsi
Grupta neler oldu haberim yok umarım herkes için herşey yolundadır

Kızlar hastaneye yatısım yapıldı gece sancım basladı kanamam da olunca yatış yaptılar suan 8 cm acıklığım var dua edin bana
Yaa salı günü kontrol var doktor carsamba yatıs verir derken geliyor minik demek ki, inşallah kolay bir doğum olur.

Ben de 40+2 oldum bugün, yine uyandım yine yatak kuru su yok yarın doktor randevum var en geç cumaya kadar başlatacak sanırım doğumu. Beni de her gün arayıp duruyorlar tabi, hatta artık seni sezeryana alırlar falan diyorlar, ya da her dk bebek hareketi soruluyor. Sezeryan olmak elbette dünyanın sonu deüil ama buraya kadsr gelmişken suni sancının işe yaramasını umuyorum.

Emziren anneler instagramda farklı profillerde önüme milkin tablet diye bir şey çıktı. Gördüğümde yazacaktım ama farklı farklı paylaşımlar olunca reklam bir şeyi önermek istemedim. Sonra ty de yorumlara baktım memnun kalanlar var. Bir bakın dilerseniz

3.-6.-9. Haftalar atak haftasi diye biliyorum ama belki benimki 1 hafta geriden atak yasiyor olabilir tabi.

Hayir ac yani memeyi ariyor, agzina da aliyor ama öyle duruyor, kavramiyor, emmiyor. Çıldıracagim,
Benimki de arada bir yapıyor. Tek yapabildiğim sakin kalıp tatlı tatlı konuşup onu sakinleştirip öyle tutturamaya çalışmak. Sinirliyken asla tutmuyor . Bnde artık öyleyken memeye koymuyorum. Hemşire dedi

Ben direkt o içindeki yumuşak başlıksız kullanıyorum daha rahat ettim, içindeki çok terletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…