Her seferinde mi mama veriyorsun? Valla bilemedim canım doktorun nasıl derse ona göre devam etmelisinHem emziriyorum hem mama veriyorum. Ama sütüm demekki az baya. 30 ml fazlası mama verince de baya kusuyor. Anlayamadım
Bebek düzgün ememiyor olabilir bir emzirme danışmanına sor istersen hastanelerde hemşireler filan oluyorYutkunma sesi oluyor mu bebekte? Benim o olmuyor işte. O yüzden az diyor herkes
Kuzum dün tek tek saydım 6 çiş yaptı. Günde 5 6 kez çiş gerekiyormuş. Onu sağladık şükür. Benimkinde kilo kaybı çok oldu o yüzden direk hastanede başladı mamaya doktorlar. Tombiş doğunca sütte yetmediKuzu berrak cis varsa her emzirme öncesi bezi kaka veya cis varsa bir de eğer ki sütun yetmediği zaman bebek memeden ayrıldığı anda yaygarası basiyomus eğer memede uyuyorsa sütun yetiyordur ben inatla hala hiç mama vermedim alarm da kurmuyorm o saatini biliyo gibi 2 saatte bir uyaniyo
şu ön süt son süt muhabbeti var ya o yüzden tek memeyi vermeye çalışıyorum, bi daha kalkarsa ya da emmek isterse diğer memeye geçiyorumInstagramdan video çıktı önüme, denendi onaylandı
Bende direneceğim daha vermemek için, toplam iki memeyi mi yarım saate tamamlatıyorsun? On dk sonra tekrar ağladığında bidaha iki meme toplam yarımsaat emzirme şeklinde mi
Tesekkur ederim bambam, zor evet ama su lohusalik bi gecseydi en azindanBiliyor musunuz aklımda hep siz ve ikinci bebeği küçük olan diğer anneler var. İki bebek birden bakmak çok zor. Ve ilgi bekleyip bunu talep eden bir bebek yaş itibariyle. Allah yardımcınız olsun
Hayırlı olsun sağlıkla büyütünSelam kızlar ben de bugün doğurdum sezaryenle. Şükür normal ilerliyor her şey kimsenin gözü korkmasın. Çekilmesi gereken acılar çekiliyor yavruların canı sağ olsunbi sorum olacaktı spinal sonrası bacaklarında geçmeyen uyuşma karıncalanma olan oldu mu, sağ bacağımda uyuşukluk devam ediyor ne zaman geçer sizce
Ama sağmak ile bebeğin emmesi farklı diyorlar, sağınca çıkan süt az olsa da bu sütün az geldiği anlamına gelmez çünkü bebeğin emiş kuvveti ya da salgılanan hormonlar farklıdır diyorlar.O oluyor ama yinede emin olamıyorum yeteri kadar geldiğine. Çünkü sağınca çok az geliyor
Mama verince hepsi uyur normalAma mama verince uykuya dalıyor. Doktor bana 2 3 saatte bir mama dedi, de ben 2 yada kez veriyorum günde
Evet aynı değilmşl qma geçen hafta doktora 20 ml dediğimde az , mamaya devam dedi. Sağmayla emmenin farklı olduğunu biliyordur sonuçta.Ama sağmak ile bebeğin emmesi farklı diyorlar, sağınca çıkan süt az olsa da bu sütün az geldiği anlamına gelmez çünkü bebeğin emiş kuvveti ya da salgılanan hormonlar farklıdır diyorlar.
Bu arada ben puset örtüsü için tyde juniperus diye bi markayı önerebilirim. Ben de tek katlı aldım ama çift katlı da vardı diye hatırlıyorum.
Benimki ayağını çekip kaşları çatıp uyumaya devam ediyorBoylr baş parmaginla orta parmağını birlestirip sanki sineğe vurur gibi dusun öyle bi fiske
sırt üstü yatırıp başını yan çeviriyorum ama artık kendisi başını çeviriyorGünaydın, kızlar gece nasıl unutuyorsunuz? Sırt üstü mü yan mi yatırmak daha güvenli? En korktuğun şey bu, reflu yatagi aldım ben ona sırt üstü yatırmak güvenli mi?
Kimyon kaynatıp bir çay kaşığı vermeyi dene canım bence bide karnına müslin örtüyü ütüleyip sıcak kumdak yap. Belki iyi gelirKızlar bebeği kolik olan varmı ?bebeğim 4 gündür hiç uyumuyor çok sancı oluyor sadece kucağımda sallayınca ağrısı hafifliyor , bu gün gündüzde düzgün uyumadı , ağla ağla mahv oldu yavrum , kiraz çekirdeği torbası koyuyorum grip mixture diye bi ilaç var gaz için veriyorum , bu gün rezenede verdim azcık ama yine çok sancısı var napıcam bilmiyorum , çok uykusu oluyor ama sancıdan uyuyamıyor
Reflü yatağı da olsa yan yatırman gerek her seferinde diğer tarafa kusarsa çünkü boğulabilir.Günaydın, kızlar gece nasıl unutuyorsunuz? Sırt üstü mü yan mi yatırmak daha güvenli? En korktuğun şey bu, reflu yatagi aldım ben ona sırt üstü yatırmak güvenli mi?
Benim hastanede de direk mama başlatmak istedi bir de bizde abo uyumsuzluğu var bi test yapmışlar sarılık olabilme gibi bu uyumsuzlukta yapiliyomus o bizde pozitif yani sarılık olabilmesi normal bebeklerden daha fazlaydi ben istemedim neden benim sütüm yetip yetmiyor mu diye bakmadan hemen mama ? Diye sordum dr siz bilirsiniz dedi ben ilk 2 hafta denemek istedim eğer kilo kaybı olur ve 2 haftada doğum kilosuna ulaşmaz ise mama baslayacaktim cok sukur ulaştı mama basla diyen dr u bıraktım başka dr a gittim o dr um herseyin yolunda olduğunu söyledi hiç saril8k da olmadı çok şükür zaten ilk 1 hafta 400 grama kadar vermesi normal sonraki hafta dogum kilosuna ulasiyor süt aslında yetiyor vücudumuz bebisin midesi kadar süt uretiyor daha doğduğunda zaten kiraz çekirdeği kadar midesi var o kadarcık cikiyo bizden süt ben ilk gördüğümde hiç sütüm yok demistim kiz kardeşim midesi kadar süt uretiyosun emdikce çoğalacak dedi velhasil sutunuz yeter demek istedim çok konustumKuzum dün tek tek saydım 6 çiş yaptı. Günde 5 6 kez çiş gerekiyormuş. Onu sağladık şükür. Benimkinde kilo kaybı çok oldu o yüzden direk hastanede başladı mamaya doktorlar. Tombiş doğunca sütte yetmedi
Merhaba, çok şükür 3 günde geçti baş ağrım ama o 3 gün tam anlamıyla surundurdu. Bol kafein ve su ile geçtiMerhaba yasadiginiz durum normal anestezi yuzunden oluyor kafein tuketebilirsiniz sayet migren degilse 10 gune falan geciyor migrense hayirli olsun agri kesicilerle yasicaksiniz gecmis olsun yine benmde sezeryandan sonra bi 10 gun bas agrim oldu bide hala igne yeri agriyor 1 seneyi buluyormus onunda gecmesi hatta hava soguk oldugunda daha cok agriyo diyolar. Bebeginizle saglikla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?