2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Haa anladım bende 15 dk en az birini, emmeye devam ederse bırakana kadar sonra gaz çıkarma diğer memeye geçiyorum emmezse yatış. Son süt ilk süte uygun mu bu bilemedim
en az 15 dk ise sorun yok, 15 dk dan sonra geliyor diyorlar bilemiyorum kiminin 5 dk sonra bile geliyormuş

Çok geçmiş olsun cnm yaşınız uzun olsun sağlıkla büyüsün,benimde halen inmedi aç kalmasın diye mama veriyorum yoksa sarilik olabilir

Valla güzel anlatmışsın kuzum ama işte o bilinçte olabilmek önemli. Benim bebek 1 günde çok kilo verdi 1 haftada vermesi gereken kiloyu direk ilk gün verdi maalesef 2. Gün direk sarılık oldu. Mamaya karşı gelemedim gelmedim de. Evde dedikleri gibi vermiyorum kendi düzenimi uydurdum bakalım cuma günü kontrolde ne çıkacak

Bana mama vermek istemediğim için dr 15 gun ver sarılık riski kalksın sonra vermene gerek kalmaz demisti kuzu bakarsin duruma göre ben gaz problemi cok olacak bebek bagirsagi sindiremedigi için mamayi ağır geliyor uyanmadan sıkıntı çekiyor diye istememiştim ona göre yol alırsın sen de kuzum emzirdikce bebisin büyüdükçe daha da çoğalacak sütun ben ilk zamanlar kalkana akan sütümü siringayla çekip onu bile veriyordum ama şimdi çok şükür nazar degmesin atıyorum kalkanda birikenleri ins senin de öyle olur kontrolde hersey yolunda cikar kuzum iyi düşün

Ya hastaneye gittik Emzirme odasına aldım puseto hep değdi koltuklara filan, bekleme salonunda da değdi. Bebek Arabasını götürmedik eşim elinde taşıdı da. Müslin de ince geliyor bi kalın almam lazım bari kenarı uzun olmasın dedim ama yok öyle hiç

Bende hep kalkana birikeni veriyorum hemen şırıngayla emerken yandan sokuyorum şırıngayı :)mamayı da öyle veriyorum hatta

Göbek bağı düşmeyen var mı ? 11 gün oldu hala düşmedi, doktorlar bugün yarın düşer diyorlar ama o bugün yarın henüz gelemedi
Benimde bebek 10 günlükken yani 11 gün bugün düştü canım. Ben hiç ıslatmadım o bölgeyi de silmedim düşene kadar

Meme reddi Yaşarim diye bibreonu vermek istemedim çay kasigina damlatıp ordan agzins verdim
30 CC günlük değil yani doktor süt için 2 damla bile yeter demişti
Evet kendi sütünüzün besin içeriğiiyle mama aynı değil çünkü. Ama ilk bir hafta 15 cc ver demişti bana doktorum şimdi hatırladım özür dilerim ama ölçü bozulmasın diye 30cc den yapıyorduk. Ben verdim vallahi biberonu meme reddi yaşamadım

Meme reddi Yaşarim diye bibreonu vermek istemedim çay kasigina damlatıp ordan agzins verdim
30 CC günlük değil yani doktor süt için 2 damla bile yeter demişti
30 ml 1 ölçek mama. Onu hazırla ne kadar içerse bebek. Doyduğunu anlarsın. Bir de ben şırıngayq çekip meme emerken yandan ağzına veriyorum. Şırınganın ucunu meme yanından sokup. Emdikçe memeyi bir pıst sıkıyorum. Ama direk emzirmenin başında değil biraz yorulunca

Kuzum doğru sağdığına emin misin sadece uç sıkmakndeğil çünkü videolara bak. Bir de wıcak su havlua vs yapabilirsin

Iki dogumumda da cocuklarim kanala son 10 dk kala girdi.
Ilk dogumumda hic acilmam yokken suyum geldi diye doguma alindim cunku suyum bitmisti, suni sanciyla normal dogurdum.

Yani neyin basarili olmama durumu var dedi doktorunuz anlamadim? (Ifade biraz ters gibi olmus, saskinlikla sordum yanlis anlasilmasin)

Son düzenleme:
Iki dogumumda da cocuklarim kanala son 10 dk kala girdi.
Ilk dogumumda hic acilmam yokken suyum geldi diye doguma alindim cunku suyum bitmisti, suni sanciyla normal dogurdum.

Yani neyin basarili olmama durumu var dedi doktorunuz anlamadim?
Bi idolüm de sizsiniz her kontrole belki 5 cm açıklığım vardır fark etmemişimdir diye gidiyorum
Bishop skorumu sormayı unuttum, belki ona göre öyle söylüyordur ben de tam bilmiyorum. Kanala son dk girebilir, fitil ve suni sancı açılma sağlayabilir, belki o zamana kadar suyum gelir falan diyorum ben de kendime.

Ahhahaha yirin bishop skoru neymis bak hic bilmiyorum ben onu.

Suni sanci her vurdugunda ikindiginizda acilma yasaniyor, sancidaki amac o zaten yani sanirim.

Buda mantıklı imiş hangi ölçüde şırınga almak lazım peki canım

Ayy ne bileyim ya korkuyorum red olursa diye sonra çok pişman olurum diye böyle bişey başvurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…