2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın, kızlar gece nasıl unutuyorsunuz? Sırt üstü mü yan mi yatırmak daha güvenli? En korktuğun şey bu, reflu yatagi aldım ben ona sırt üstü yatırmak güvenli mi?
Ben reflü yatağına battaniye seriyorum, üzerine sırtüstü bir şekilde yatırıp kafasını sağa veya sola çeviriyorum. Bir sefer sağa cevirdiysem diğer sefer sola çeviriyorum. Bana reflü yatağı çok güvenli geliyor

Göbek bağı düşmeyen var mı ? 11 gün oldu hala düşmedi, doktorlar bugün yarın düşer diyorlar ama o bugün yarın henüz gelemedi

Canim ben de seni düşünüyordum ismin aklıma gelmedi nasıl oldun diye soracaktım iyi olmana çok sevindim

şu ön süt son süt muhabbeti var ya o yüzden tek memeyi vermeye çalışıyorum, bi daha kalkarsa ya da emmek isterse diğer memeye geçiyorum
Haa anladım bende 15 dk en az birini, emmeye devam ederse bırakana kadar sonra gaz çıkarma diğer memeye geçiyorum emmezse yatış. Son süt ilk süte uygun mu bu bilemedim

Bu arada benim de kontrolüm vardı, 40+3üm, 40+6 cumaya kadar kendi gelmezse ki henüz kasılma, açılma, su azalması vs yok, cuma günü önce fitil sonrq suni sancıyla müdahale edeceğiz cuma günü direkt doğumhaneye gel saat 11'de dedi. Başarı oranını sordum hiç açılma olmadan başarılı olduğumuz haller var ama senin durumunda bu biraz daha düşük ihtimal dedi. Kızım kanalda falan da değil çünkü. Ben de her ihtimale hazırlıklı olsam iyi olacak.

hayırlı olsun canımm, cok mutlu olduummm..
sağlıkla buyusun ınsallah, hayırlı evlat olsun

Yuruyus ya da korunmasiz iliski denediniz mi, ikisini de yaptiktan sonra bende nisan geldi ve 2 parmak aciklik oldu.. ama tabi kanalda degil sanci yok insallah kendi istekleriyle gelirler o zamana kadar

Kızlar mesajlara bakamıyorum ama acil yardıma ihtiyacım var
Dün doğum yaptım doktorlar kontrol etti memeyi sıkınca süt var dediler ama bugün sıkıyorum damla dahi akmıyor pompa ile denedim yine yok .bebiş emerken aşırı canım acıyor süt grlmedigi için artık oda sürekli brakiyorecburen az önce mama aldım çay kaşığı ile verdim aç kalmasına dayanamadım . Ne yapacagim ben . Helva yedim papatya çayı içtim bestak damla aldım ama daha yok agliycam artık

Yuruyus ya da korunmasiz iliski denediniz mi, ikisini de yaptiktan sonra bende nisan geldi ve 2 parmak aciklik oldu.. ama tabi kanalda degil sanci yok insallah kendi istekleriyle gelirler o zamana kadar
Onları deniyorum daha dün 5 6 km aralıksız yürüdüm, hurmalar ilişkiler göğüs uyarmaları pilates topları ve içerde gayet mutlu dışarı çıkmak istemeyen bir bebek her kontrole bari 1 cm açıklık olsa diye gidiyorum ama yok. Belki esmerim53 Gibi aniden suyum gelir diye umuyorum, yataktan kalkıyorum kuru bi de toplantı varmış o gün o yüzden öğlene doğru gel dedi, saat 4 gibi mesai bitmeden bunlar işe yaramadı hadi ameliyathaneye derse diye düşünmedim değil. Artık sağlıkla dünyaya gelmesine odaklanmam gerek sanırım.

Emdikçe çocuk gelecek siz vermeye devam edin. Hiç gelmiyorsa süt iki saate bir 30cc mama verin sarılık olmasın. Önce memenizi verin yorulsun sonra biberon ile yada işte şırınga vs ile verin mamayı. Yeni doğan bebeğin midesi çay kaşığı kadar emdikçe gelir yeter ona siz merak etmeyin.

Benim de benzer durum olmuştu. Bebiş memeden ayrılır ayrılmaz ağlıyor çünkü sütüm yoktu doğru düzgün. Mama verdim, bol bol emzirmeye devam ettim ve sütüm gelmeye başladı. Siz de mama + meme şeklinde ilerlediğiniz sürece 1-2 güne damla.damla gelmeye başlar sütünüz emzirmeyi bırakmayın yeterki

Meme reddi Yaşarim diye bibreonu vermek istemedim çay kasigina damlatıp ordan agzins verdim
30 CC günlük değil yani doktor süt için 2 damla bile yeter demişti

İnşallah düzelir bu durum ben dediğiniz gibi ikisini bir deneyim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…