- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben reflü yatağına battaniye seriyorum, üzerine sırtüstü bir şekilde yatırıp kafasını sağa veya sola çeviriyorum. Bir sefer sağa cevirdiysem diğer sefer sola çeviriyorum. Bana reflü yatağı çok güvenli geliyorGünaydın, kızlar gece nasıl unutuyorsunuz? Sırt üstü mü yan mi yatırmak daha güvenli? En korktuğun şey bu, reflu yatagi aldım ben ona sırt üstü yatırmak güvenli mi?
Kızlar ben memeyi tutturamadığımdan bahsetmiştim size, birde lohusa depresyonumdan. Çareyi emzirmemekte buldum. Emzirmek kaygı bozukluğuna neden oldu bende o yüzden sağıp veriyorum 25. Gününden beri bıraktım emzirmeyi ve 25. Gününde mama takviyesine başladık. Çok vicdan azabı duydum ama alıştım şuan kaygılarımda azaldı kızımında meme tutma savaşı sona erdi benimle. Tabiki çok sağlıklı bir yöntem değil sütüm bir iki ay sonra biter tamamen muhtemelen ama ne yapalım delirmemden depresyonda kalmamdan daha kötü değil. Öyle de büyüyecek böyle de diyip rahatlatıyorum kendimi. Mama verdiğim için çok ağladım niye bu kadar ağladım ki zehir vermiyorum ya. Lohusalık ne acayip bişey ben dibine kadar yaşıyorum…
Bizim 12. Gunde dustu hatta dr artık yıkayın 12 gündür çocuk yıkanmaz mi dedi eve geldik dustuGöbek bağı düşmeyen var mı ? 11 gün oldu hala düşmedi, doktorlar bugün yarın düşer diyorlar ama o bugün yarın henüz gelemedi
Tabi orası ayrı, ben moraliniz bozulmasın diye hatırlatmak istedimEvet aynı değilmşl qma geçen hafta doktora 20 ml dediğimde az , mamaya devam dedi. Sağmayla emmenin farklı olduğunu biliyordur sonuçta.
Haa anladım bende 15 dk en az birini, emmeye devam ederse bırakana kadar sonra gaz çıkarma diğer memeye geçiyorum emmezse yatış. Son süt ilk süte uygun mu bu bilemedimşu ön süt son süt muhabbeti var ya o yüzden tek memeyi vermeye çalışıyorum, bi daha kalkarsa ya da emmek isterse diğer memeye geçiyorum
Tamam canım sağol ne kadar verilmesi gerekiyorSab simplex dene canım bide
Tamam canım sağol bi onuda deneyim bariKimyon kaynatıp bir çay kaşığı vermeyi dene canım bence bide karnına müslin örtüyü ütüleyip sıcak kumdak yap. Belki iyi gelir
hayırlı olsun canımm, cok mutlu olduummm..Kızlar selam
Sabah bebisimi kucagima aldım çok şükür sezeryan ile
Çok güzel bir duygu ilk saaatler biraz zor geçiyor ama geçiyor .henüz yürüyüşe başlamadım
Bebeğim memeyi güzel kavradı ama sütüm ne zaman gelir bilmiyorum
Darısı bekleyenlerin başına
Yuruyus ya da korunmasiz iliski denediniz mi, ikisini de yaptiktan sonra bende nisan geldi ve 2 parmak aciklik oldu.. ama tabi kanalda degil sanci yokBu arada benim de kontrolüm vardı, 40+3üm, 40+6 cumaya kadar kendi gelmezse ki henüz kasılma, açılma, su azalması vs yok, cuma günü önce fitil sonrq suni sancıyla müdahale edeceğiz cuma günü direkt doğumhaneye gel saat 11'de dedi. Başarı oranını sordum hiç açılma olmadan başarılı olduğumuz haller var ama senin durumunda bu biraz daha düşük ihtimal dedi. Kızım kanalda falan da değil çünkü. Ben de her ihtimale hazırlıklı olsam iyi olacak.
9 gün oldu bizim de, aynı gün doğum yaptığım arkadaşımın 6. Günde düştü göbek bağıGöbek bağı düşmeyen var mı ? 11 gün oldu hala düşmedi, doktorlar bugün yarın düşer diyorlar ama o bugün yarın henüz gelemedi
Onları deniyorum daha dün 5 6 km aralıksız yürüdüm, hurmalar ilişkiler göğüs uyarmaları pilates topları ve içerde gayet mutlu dışarı çıkmak istemeyen bir bebekYuruyus ya da korunmasiz iliski denediniz mi, ikisini de yaptiktan sonra bende nisan geldi ve 2 parmak aciklik oldu.. ama tabi kanalda degil sanci yokinsallah kendi istekleriyle gelirler o zamana kadar
Emdikçe çocuk gelecek siz vermeye devam edin. Hiç gelmiyorsa süt iki saate bir 30cc mama verin sarılık olmasın. Önce memenizi verin yorulsun sonra biberon ile yada işte şırınga vs ile verin mamayı. Yeni doğan bebeğin midesi çay kaşığı kadar emdikçe gelir yeter ona siz merak etmeyin.Kızlar mesajlara bakamıyorum ama acil yardıma ihtiyacım var
Dün doğum yaptım doktorlar kontrol etti memeyi sıkınca süt var dediler ama bugün sıkıyorum damla dahi akmıyor pompa ile denedim yine yok .bebiş emerken aşırı canım acıyor süt grlmedigi için artık oda sürekli brakiyorecburen az önce mama aldım çay kaşığı ile verdim aç kalmasına dayanamadım . Ne yapacagim ben . Helva yedim papatya çayı içtim bestak damla aldım ama daha yok agliycam artık
Benim de benzer durum olmuştu. Bebiş memeden ayrılır ayrılmaz ağlıyor çünkü sütüm yoktu doğru düzgün. Mama verdim, bol bol emzirmeye devam ettim ve sütüm gelmeye başladı. Siz de mama + meme şeklinde ilerlediğiniz sürece 1-2 güne damla.damla gelmeye başlar sütünüz emzirmeyi bırakmayın yeterkiKızlar mesajlara bakamıyorum ama acil yardıma ihtiyacım var
Dün doğum yaptım doktorlar kontrol etti memeyi sıkınca süt var dediler ama bugün sıkıyorum damla dahi akmıyor pompa ile denedim yine yok .bebiş emerken aşırı canım acıyor süt grlmedigi için artık oda sürekli brakiyorecburen az önce mama aldım çay kaşığı ile verdim aç kalmasına dayanamadım . Ne yapacagim ben . Helva yedim papatya çayı içtim bestak damla aldım ama daha yok agliycam artık
Meme reddi Yaşarim diye bibreonu vermek istemedim çay kasigina damlatıp ordan agzins verdimEmdikçe çocuk gelecek siz vermeye devam edin. Hiç gelmiyorsa süt iki saate bir 30cc mama verin sarılık olmasın. Önce memenizi verin yorulsun sonra biberon ile yada işte şırınga vs ile verin mamayı. Yeni doğan bebeğin midesi çay kaşığı kadar emdikçe gelir yeter ona siz merak etmeyin.
İnşallah düzelir bu durum ben dediğiniz gibi ikisini bir deneyim çok sağolunBenim de benzer durum olmuştu. Bebiş memeden ayrılır ayrılmaz ağlıyor çünkü sütüm yoktu doğru düzgün. Mama verdim, bol bol emzirmeye devam ettim ve sütüm gelmeye başladı. Siz de mama + meme şeklinde ilerlediğiniz sürece 1-2 güne damla.damla gelmeye başlar sütünüz emzirmeyi bırakmayın yeterki
Masallar Diyarı Gri Mickey Mouse Puset Örtüsü Ve Minderi Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan aldım çift katlı ama sanırım dediğiniz gibilerden buda biraz uzun. Kısa olursa da rüzgarda hemen açılmaz mıPuset örtüsü önerisi alabilir miyim? Ben tek kat müslin almıştım da şimdi çift taraflı daha kalın istiyorum. Ama köşeleri hiç güzel değil ya kare ya yere koltuğa filan değiyor hastanede filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?