Kuzum bebiş emiyorsa neden sağıyorsun onu anlamadım? Artı sağmaya nasıl vakit buluyorsun? Ben günde 2 kere sağayım diyorum süt artsın diye yok.. sadeve sabah 6 7 civarı sayabiliyorum gün içinde sıra gelmiyır bebiş emmesinden..Merhaba herkese
Başından beri mama vermeden ilerledim ilk 2 3 gün içinde bebeğimin sarığı artmaya başlamıştı sadece emzrydum uyanmamaya başladı bende sağarak biberonla vermeye başladım sütümü
Yaklaşık 10 gündür gayet iyi ama sorun şu ki ben daha ne kadar sağarak vericem sütümü yani benim sütümle besleniyo ama artık sadece emmesi grekmiyomu
Dün akşam uyanınca sadece emzirmeyi denedim yarım saat bir memede kaldı ve emdi ama doyacak kadar yetrli gelmedi sonra sağdığım sütten verdim bu şekildede çok yorucu oluyo hep sağarak ilerlemek gce 2 ye kadar uyumadı doymadı en kötü günüm olabilir yani
Benim bebeğim 2558 gr doğmuştu ama dopduğundan beri emme gücü çok iyi en başta emmeye başladı 2. Günde benden süt akmaya başlamıştı
Neden sadece emerek yetmiyo yarım saat yeterli değilmi bir memede nasıl devam etsem bilmiyorum siz nasıl yapıyosunuz 1 aydan sonra sadece emmeye dönermi
Kuzum bebiş emiyorsa neden sağıyorsun onu anlamadım? Artı sağmaya nasıl vakit buluyorsun? Ben günde 2 kere sağayım diyorum süt artsın diye yok.. sadeve sabah 6 7 civarı sayabiliyorum gün içinde sıra gelmiyır bebiş emmesinden..
Yarım saat emince kendi mi bıraktı memeyi? Doymuştur o zaman.. acıkınca yine ister yine verirsin meme
Alacağım ben owli iyiymiş sanırım tog diye bir değeri var ona göre bakacağım 3 6 ay alacağım ayak kısmı çuval gibi olandan.Kızlar bebelerinize uyku tulumu aldınız mı? Gece uyuması için
Tam şuan ona bakıyordum bin lira yaAlacağım ben owli iyiymiş sanırım tog diye bir değeri var ona göre bakacağım 3 6 ay alacağım ayak kısmı çuval gibi olandan.
Hayirli olsunMerhaba 19 Eylülde 41+0da oğlumu kucağıma aldım çok şükür. 40+6da yatışım yapıldı suni sancı verildi. Bebeğim ölçülenden daha kilolu olduğu için epizyo yetersiz geldi yırtıklarım oldu. Doğumdan 2 saat kadar sonra da solunum problemi yaşadığı için küvöze alındı. En az 5 gün yoğunbakımda kalacakmış. İlk doğduğu an çok güzeldi hayallerimdeki gibi oldu. Yarı lotus doğum gerçekleştirdik. Plesanta çıkana kadar ten tene temas gerçekleştirdik. Plesanta çıkınca da bakımları plesantaya bağlı haldeyken yapılmaya başlandı solunum sıkıntısını farkedince kestiler kordonu. Kilolu bebeklerde normal bir durum olduğunu sadece gözetim altında tutmak istedikleri için yoğun bakıma alındığı söylendi. Bugün tekrar görüşeceğiz doktorla. İnşallah emzirmeme müsaade eder.
Kuzum bizimkiler de öyle 2 saat memede durduğu oluyor mecbur tutuyoruz. 1 saat garanti duruyor yani. Sağınca çoo geliyor mu sütün? Benim çok gelmiyor sağınca ben de onu anlamadım. Ama bebek emiyor gündüzleri en azından emdikten sonra uyuyor . Göğsümde uyuyor bazende 1 2 saat emiyor sonra da 2 saat göğsümde yatıp uyuyor.Emiyo evet ama sadece emerek doymuyo geveşemiyo doymuş olmuyo yani
Sadece emzirdiğimde nerdeyse 1 saat kalacak memede buna rağmen hala emsin istiyo
Bende korkuyorum yine aç kalır sarılık artar diye başta öyle bişey yaşayıncada bş düsen oturtamadım
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün kucağına sağlıkla alacaksın bebek iri diye herşeyi ona bağlayacaklar haberin olsun benim de başıma geldi çünkü.Merhaba 19 Eylülde 41+0da oğlumu kucağıma aldım çok şükür. 40+6da yatışım yapıldı suni sancı verildi. Bebeğim ölçülenden daha kilolu olduğu için epizyo yetersiz geldi yırtıklarım oldu. Doğumdan 2 saat kadar sonra da solunum problemi yaşadığı için küvöze alındı. En az 5 gün yoğunbakımda kalacakmış. İlk doğduğu an çok güzeldi hayallerimdeki gibi oldu. Yarı lotus doğum gerçekleştirdik. Plesanta çıkana kadar ten tene temas gerçekleştirdik. Plesanta çıkınca da bakımları plesantaya bağlı haldeyken yapılmaya başlandı solunum sıkıntısını farkedince kestiler kordonu. Kilolu bebeklerde normal bir durum olduğunu sadece gözetim altında tutmak istedikleri için yoğun bakıma alındığı söylendi. Bugün tekrar görüşeceğiz doktorla. İnşallah emzirmeme müsaade eder.
Kuzum bizimkiler de öyle 2 saat memede durduğu oluyor mecbur tutuyoruz. 1 saat garanti duruyor yani. Sağınca çoo geliyor mu sütün? Benim çok gelmiyor sağınca ben de onu anlamadım. Ama bebek emiyor gündüzleri en azından emdikten sonra uyuyor . Göğsümde uyuyor bazende 1 2 saat emiyor sonra da 2 saat göğsümde yatıp uyuyor.
Çok tebrikler, yukarıda bir arkadaşımız daha sormuş ama ben de merak ediyorum. Benim de eğer doğum cumaya kadar başlamazsa önce fitil sonra suni sancı ile doğum başlatacaklar. Sizin bebeğiniz kanala inmiş miydi, açıklığınız var mıydı, suyunuzda azalma var mıydı, fitil kullandılar mı, tüm süreç ne kadar sürdü aktarabilirseniz çok sevineceğim. Umarım emzirme ve iyileşme süreçleri de dilediğiniz gibi olur.Merhaba 19 Eylülde 41+0da oğlumu kucağıma aldım çok şükür. 40+6da yatışım yapıldı suni sancı verildi. Bebeğim ölçülenden daha kilolu olduğu için epizyo yetersiz geldi yırtıklarım oldu. Doğumdan 2 saat kadar sonra da solunum problemi yaşadığı için küvöze alındı. En az 5 gün yoğunbakımda kalacakmış. İlk doğduğu an çok güzeldi hayallerimdeki gibi oldu. Yarı lotus doğum gerçekleştirdik. Plesanta çıkana kadar ten tene temas gerçekleştirdik. Plesanta çıkınca da bakımları plesantaya bağlı haldeyken yapılmaya başlandı solunum sıkıntısını farkedince kestiler kordonu. Kilolu bebeklerde normal bir durum olduğunu sadece gözetim altında tutmak istedikleri için yoğun bakıma alındığı söylendi. Bugün tekrar görüşeceğiz doktorla. İnşallah emzirmeme müsaade eder.
Kızlar bebelerinize uyku tulumu aldınız mı? Gece uyuması için
Alacağım ben owli iyiymiş sanırım tog diye bir değeri var ona göre bakacağım 3 6 ay alacağım ayak kısmı çuval gibi olandan.
Ben de owli almayı düşünüyordum sonra baktım abimlerden kalmış banaTam şuan ona bakıyordum bin lira ya
Valla ben o bırakana kadar bırakmıyorum. Küçükler zaten yoruluyorlar dinlene dinlene emiyorlar. Yorucu maalesef başka iş yapmıyorum. Hatta yemek yerken bile emiyor oluyor. çok şükür senin sütün sağınca iyi geliyormuş benim 20 ml geliyor bir memeden ben de ona çıldırıyorum.. günde kaç kere sağıyorsunSağınc 2 göğüstn toplam 120 ml çıkıyo sütüm var aslında
Benimde öyle 45 dk kesin emiyo bıraksam 1 saatte olur küçük diyemi böyle peki bu kadar memede kalması çok yorucu oluyo
Ne zmn göğsünden çekiyorsun peki kendi bırakıp uyuyuncamı mesela diyorum doydu bıraktı yarım saat sonra yine emmek istiyo
Ne kadar daha böyle 1 saat emcek peki ya böyle doyurucu olcakmı yada içtiği 15 20 dk yeter diyolar hep anlamadım ben yani
0.3 tog var sanırım owli de. İçine kısa kollu uzın kollu vs giydirerek çözeriz am 3 6 ay için bin tl çok ya uzun süre giyilen daha iyiÇok tebrikler, yukarıda bir arkadaşımız daha sormuş ama ben de merak ediyorum. Benim de eğer doğum cumaya kadar başlamazsa önce fitil sonra suni sancı ile doğum başlatacaklar. Sizin bebeğiniz kanala inmiş miydi, açıklığınız var mıydı, suyunuzda azalma var mıydı, fitil kullandılar mı, tüm süreç ne kadar sürdü aktarabilirseniz çok sevineceğim. Umarım emzirme ve iyileşme süreçleri de dilediğiniz gibi olur.
Ben de owli almayı düşünüyordum sonra baktım abimlerden kalmış banabir de bi tanıdığım dikmişti güzel pamuklu bi kumaştan ama kesimini sevemedim, terziye verdim owli ebadına getirdi bunlar 0-3 ay için. Sanırım arası bende de yok bir de 1 yaş kalın bi tulum var. Eğer kendim alsaydım owlinin 0-36 olanları var büyüyen tulum diye geçiyor olmalı onu tercih ederdim. Sürekli bir yeri açılıyor ve tulum cocuga uyumlu hale geliyor. Owlide en mantıklısı bu, ama tog degerleri nasıl tutar onu bilemedim ben içinde önerilenden daha kalın bir şey giydirirsem düzeni tuttururum diye umuyorum. Bir de instagramda owli muadili el dikimi bir tulum görmüştüm ama sayfanın adını hatırlayamıyorum. Uyku tulumu falan yazınca çıkıyordur kesin, o da bahsettiğim gibi uyumlulara benziyordu
Sutunuz yetmiyor degil, bebeginiz sizden ayrilmak istemiyor. Ikisi farkli seyler :) yormayın o tatli caninizi. 2 memeyi 20'ser dk emen bebek cok cok cok doyar zaten (2memeden 120 ml gelen annenin bebegi ac kalmaz su an bebeginizin haftasina gore her beslenmede 60-90 ml yemege ihtiyaci var hepsi bu)Merhaba herkese
Başından beri mama vermeden ilerledim ilk 2 3 gün içinde bebeğimin sarığı artmaya başlamıştı sadece emzrydum uyanmamaya başladı bende sağarak biberonla vermeye başladım sütümü
Yaklaşık 10 gündür gayet iyi ama sorun şu ki ben daha ne kadar sağarak vericem sütümü yani benim sütümle besleniyo ama artık sadece emmesi grekmiyomu
Dün akşam uyanınca sadece emzirmeyi denedim yarım saat bir memede kaldı ve emdi ama doyacak kadar yetrli gelmedi sonra sağdığım sütten verdim bu şekildede çok yorucu oluyo hep sağarak ilerlemek gce 2 ye kadar uyumadı doymadı en kötü günüm olabilir yani
Benim bebeğim 2558 gr doğmuştu ama dopduğundan beri emme gücü çok iyi en başta emmeye başladı 2. Günde benden süt akmaya başlamıştı
Neden sadece emerek yetmiyo yarım saat yeterli değilmi bir memede nasıl devam etsem bilmiyorum siz nasıl yapıyosunuz 1 aydan sonra sadece emmeye dönermi
Kızlar bebelerinize uyku tulumu aldınız mı? Gece uyuması için
Alacağım ben owli iyiymiş sanırım tog diye bir değeri var ona göre bakacağım 3 6 ay alacağım ayak kısmı çuval gibi olandan.
Tam şuan ona bakıyordum bin lira ya
Valla ben o bırakana kadar bırakmıyorum. Küçükler zaten yoruluyorlar dinlene dinlene emiyorlar. Yorucu maalesef başka iş yapmıyorum. Hatta yemek yerken bile emiyor oluyor. çok şükür senin sütün sağınca iyi geliyormuş benim 20 ml geliyor bir memeden ben de ona çıldırıyorum.. günde kaç kere sağıyorsun
Sutunuz yetmiyor degil, bebeginiz sizden ayrilmak istemiyor. Ikisi farkli seyler :) yormayın o tatli caninizi. 2 memeyi 20'ser dk emen bebek cok cok cok doyar zaten (2memeden 120 ml gelen annenin bebegi ac kalmaz su an bebeginizin haftasina gore her beslenmede 60-90 ml yemege ihtiyaci var hepsi bu)
0.5
1.7
2.5 tog olarak aldik.
ovli almadik o kadar parayla kac tane uyku tulumu alinir.
Bize cuval gibi olan ovli'lerden geldi. Hic ama hic rahat etmedi bebegimiz. Tavsiye etmiyorum.
Lcw ve defacto cok uygun fiyatli var onlara bakin. Ayrica her bebek uyku tulumu sevmeyebilir :)
Ben uyku gurusunu aldım. 0-3 yaş için ama onlarda tog değeri 0.5 olduğu için ara mevsimlik olarak diyorlar. Ben göbeğinin hizasından battaniye örteceğim. H&m, lcw, defactonun falan uyku tulumlarını beğeniyorlar hem bir kış için normal fiyattalar. E bebektekilern 9 aydan itibaren başlıyor.Tam şuan ona bakıyordum bin lira ya
sağınca ne kadar geliyor sütün ? bizimde sarılık arttı dönem dönem ama hep emzirmeye devam ettim, yarım saat emse 2 saat beklemiyorum ben ağlayınca tekrar veriyorum, günde 2 saat beklediğim nadir olmuşturEmiyo evet ama sadece emerek doymuyo geveşemiyo doymuş olmuyo yani
Sadece emzirdiğimde nerdeyse 1 saat kalacak memede buna rağmen hala emsin istiyo
Bende korkuyorum yine aç kalır sarılık artar diye başta öyle bişey yaşayıncada bş düsen oturtamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?