2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende senle aynı durumdayım sağınca az geliyor bilemiyorum sağma makinesinden mi, gün boyu memede hep oğlum

15 20 dk emse benimde içim rahat olmuyor zaten kendi mızmızlanıyor yine aynı memeden veriyorum, doyduğunu hissedince bu defa diğer memeye geçiyorum

Sağmak yerine emzirmeyle devam etmem gerkiyo sanırım
Evet memeden ayrılmak istemiyor en başından beri bayada çekiyo emiyo ama sakinleşmesi memede 1 saate yakın kalmayla oluyo 40 gün olunca bu düzene gircekmi acaba ya
Benim ilk bebegimin kesintisiz 3 saat durdugunu bilirim memede, :)

siz emzirin, o sizden ayrildiginin daha farkinda olmayan cok muhtac bir varlik sadece, :) sakinlesmek icin emiyor hepsi bu :) 20ser dk emzirdikten memeden ayirip gogsunuzde ten temasiyla yatirabilirsiniz. Ama bu da ileride sizi cok yorabilir.

Kuzum bu sağma işini çok kafana takma doymasa anlarsın bezinden vs. Ablam 18 ay emzirdi yeğenim topaç gibiydi ama süt sağma makinesinde sütü çıkmıyordu uygun değilmiş kanalları hatta manuel ile sağıyordu son zamanlarda onda da az çıkıyordu ama nispeten iyiydi elektrikliye göre

2 memeden 100 cvrı geliyo sağnca
Bugn bende öyle yapıcam hep emzircem ne zamn istrse çünkü biraz emip uyuyo uyndkça vericem hep saat düşünmeden
sağınca ne kadar geliyor sütün ? bizimde sarılık arttı dönem dönem ama hep emzirmeye devam ettim, yarım saat emse 2 saat beklemiyorum ben ağlayınca tekrar veriyorum, günde 2 saat beklediğim nadir olmuştur

3 saatmi
Gündüz neysede gece baya yorucu ya

Başladınız mı uyku tulumuyla yatırmaya? Bnm ev sıcak 0.5 tog yeter Diye düşünüyorum. 0.5 hangisini aldınız

Benimki memeyi ya da beni bırakmadığı için sağamıyorum da of ya herkesin derdi farklı

Benim de manuel daha iyi çıkarıyor nedense.. ben takmayacam da cuma doktora gidecez o sorcak diye artsın istiyorum

Canım maalesef makinden sonra başka şansın yok mastit olursun sağmazsan Allah korusun , sağdıktan sonra mutlaka lansinoh sür yada gümüş kapak kullan , ben hala gümüş kapakları çıkarmıyorum , yani lansinoh sürmüyorum bile , çok acırsa dayanılmaz olursa lansinoh sürüyorum , gümüş kapak mutlaka öneririm resmen hayat kurtarıcı

bende öyleydim , ama bende sarılık yok diye artık doymazsa uyanır diyorum , yoksa benimkide bazen emiyordu uykuya kalıyordu o yüzden sağıp veriyordum ( biberonla uyurken bile içiyor ) ama şimdi bıraktım artık

Başladınız mı uyku tulumuyla yatırmaya? Bnm ev sıcak 0.5 tog yeter Diye düşünüyorum. 0.5 hangisini aldınız
Yok uyku tulumuna henuz gecmedim ben. Ev asiri sicak, kalin penye patikli (sweatshirt kalinliginda gibi dusun) tulum ve icinde kisa kollu citcitli body arti corapla uyutuyorum. Ruzgar almayacak sekilde de cibinlik benzeri ortu var yataginin ustunde.

Ev 23 dereceye dustugunde 0.5 olana gececegim. Markasi lcw.
Linki de su

Burda patiksiz gozukuyor cok ilginc ben magazadan aldim patikliydi

alınca link paylaşır mısın
Melikeben dikloron ben woolnat diye bir markadan almistim, %100 merinos yun olanlari da var pamuklu olanlari da. Suan cogu stok bitmis ama takipte kalabilirsiniz, 0-36 ay kullanim suresi var fiyati biraz yuksek ama cok kaliteli bir marka yazin serin kisin sicak tutuyor. Denemek icin kendime emzirme sutyeni de almistim cok memnun kaldim asla terlemedim. Bebis icin de yun zibin falan almistim, yumusacik..

https://www.woolnat.com/urun/woolnat-pamuklu-cift-katli-kolsuz-panda-temali-bebek-kundak-uyku-tulumu

Benimde bebek 10 günlükken yani 11 gün bugün düştü canım. Ben hiç ıslatmadım o bölgeyi de silmedim düşene kadar
Bugün 12. Günümüz hala düşmedi, ufacık bir şey tutuyor göbeği o bir gitse bitecek de
Dün sünger ile vücudunu silip kuruladim. Bütünüyle yıkayınca enfeksiyon kapmasindan korkuyorum ama bebeğim de huzursuz sanki yikanmayinca

Yarım saat sadece bir meme için iyi bir süre değil mi ya
Ben kendisi bırakana kadar emziriyorum dk tutuyorum şuan Max 20 dk sürdu genelde 15 dk da bırakıyor
O zaman buda çok kısa bir süre
Yeni stresler yükleniyor

Hastaneye gidip hastane tipi makineyle sağım yapin. Aşırı sertti göğüslerim acile gittim sağım yaptım geçti o bezeler

Kızlar bir sorum olacak size, bebeği uyutmak. Rutininizi paylaşır mısınız? Mesela az önce altını değiştirdim, emzirdim, gazını çıkardım. Yatağına koydum mızmız. Pışpıs yaptım kucağıma.alip yine.uyumuyor. gece zaten hep ayaktayim artık. Meme-uyku düzenini saglayamiyorum. Bakıyorum YouTube videolara yenidoğan bebekle bir günüm tarzi videolara, bebekleri emzirip kucakta iki öpüp besigine koyuyor mışıl mışıl uyuyorlar. Memede uyusa bu sefer gazını çıkarırken uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…