2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim süreci detaylıca yazdım bi üst mesajda. Bebeğim doğum anında bile hâlâ en yukarı noktadaydı ıkınma hissi gelince girdi sanırım. Çünkü ıkındıkça ilerlediğini hissediyordum. Açıklığım hiç yoktu. Suyum normaldi. Fitil kullanılmadı. İnşallah siz de çok kolay ve güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Bebeğim yanımda yok ya uzun uzun yazıyorum

Selam hanımlar, 39+3 den selamlar , dün doktor kontrolüm vardı açıklık hiç yok bebek ters duruyor makat gelişi ve sancımda hiç yoktu bebeği karnıma bastırarak masajla döndürmeye çalıştılar ama dönmedi
bana hemen sezaryan için gün almam gerektiğini söylediler . Yarın genel anestezi için kan vereceğim cuma günü sezaryan büyük ihtimal ben yurt dışında yalnızım spinal olmak istediğimi söyledim ama genel anestezi daha iyi dedi doktorum. Açıkcası çekiniyorum nasıl olur diye refakatçim olmayacak ben kendime gelene kadar bebek ne olcak nasıl toparlarım endişeliyim . İyi dileklerinize ihtiyacım var sağlıcakla kalın

Canım her şey iyi olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın

2 gecedir bebiş uyuyunca sürekli tepişiyor mızıldıyor ve gaz çıkarıyor. Neden gazı var anlamıyorum gece oluyor yatağında veya pusette yatarken. ben emzirince geçiyor

Hayırlısıyla her şey güzel olur merak etme bebekleri beklettikleri bir süreç vardır orada sonuçta. Sen bebişinle kavuşacağına odaklan

Dedikodu: bebiş göğsümde uyuya kaldı. Tentene duruyoruz.. Kv geldi uyuyan çocuğu burnunun baya ucundan öpmeye çalıştı. Anne napıyorsun çocuğun ağzından öpülür mü hiç dedim ağzı değil burun ucundwn öptm ya çok tatlı filan dyor ya ağzı burnu ne fark eder yenidoğan bebek hiç ağzından öpülür mü tüm mikroplqr ağızdsn burundan giriyor filan diyorum izin vermiyorsun hiç öpmeye ya burnundwn öptüm alnına yakından filan diyor. Bende yenidoğan bu filan d
Kaldı ki uyuyor çocuk ya , ben uyusun diye neler yapıyorum uyuyan çocuğu neden öpüyorsun dedim. Sonra tüm gece kv'den lohusa sendorumu gördük kim lohusa anlamadım hala habire tirip yiyorum bu arada bir de sigara içiyor o konuya giremedim bile çok uzamasın diye

Ay kızlar 39+2 oldum ve sancı namına hiç bir şey yok hala. Suyum nişanım hiç biri gelmedi, merdiven çıkıyorum squat deniyorum, eşimle ilişki denedim ama yok. Paranoyak oldum iyice

yani sadece zorlaştırıyor hayatını, destek olmak yok.
Yani öpmüş, uyarmışsın- ay evet doğru Kızım kusura bakma deyip geçebilir ama uzatıyor deli mi ne

Son düzenleme:
Aynen onu dese nolur yani huyumuza gitseler
Benim kv bebeği cok ziplatma düşer diye korkuyorum dedim diye evi terketti sigara içip içip bebeği kucağına aliyordu bebek 4 günlükte beri görmeye gelmiyor arkamdan dedikodu yapıyormuş eşime de benim icin saygisiz demis bebeğime bisey olacak diye korktugumdan Saygı görmediği yere gelmezmiş neyse ki kocam biliyor hakli kim cok sukur beni anliyor güzelce konuştu annesine simdi oğluyla da konuşmuyor
Gercekten bu kv bi degisik ego var

Günaydın herkese bugun 38+0 oldum haftaya perşembeye gün verdi dr bu gece bir boğaz agrım oldu çok fena sadece parol aldım sirkeli su gargara yaptım o güne kadar toparlarmıyım sizce

Günaydın herkese bugun 38+0 oldum haftaya perşembeye gün verdi dr bu gece bir boğaz agrım oldu çok fena sadece parol aldım sirkeli su gargara yaptım o güne kadar toparlarmıyım sizce
Günaydınlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah Haftaya çok var, Allahın izniyle çok rahat toparlanırsınız hatta iki güne

Günaydınlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah Haftaya çok var, Allahın izniyle çok rahat toparlanırsınız hatta iki güne
Çok teşekkür ederim ilki rahat geçmişti bu hamilelik şükür sıkıntı olmasada çocukla beraber zorladı beni kasıklarım agrıyor bacak arama baskı yapıyor üstüne bu tuzu biberi oldu

Gözünüz aydın bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler diliyorum darısı bize inşaallah bu arada Kocaeli şehir hastanesinde doğum yaptınız değil mi benim sonum da suni sancı gibi gözüküyor bu gidişle de o yüzden soruyorum ne kadar orda çalışsam da kadın doğum hakkında bilgim yok çocuk polikliniğinde çalışıyordum yani ten tene temas yapmaları falan hoşuma gitti

Diyorum ya biz mi lohusa onlar mı belli değil yani neyin tiribi minicik bebek yanbunlar sizin de torununuz neden biizm gibi düşünmüyorlar

Kızlar mesajlarınızi okuyunca şaşırdım ya sorun bizde mı acaba.
Benim bebeğim ortalama 2 saatte Bir 7 -10 dakika emiyor toplam. Sonra kendi bırakıyor. Zorlayınca ağlıyor.
Başlarda 5 dk yi geçemiyordk. Emme refleksi çok iyi ve kuvvetli. Kilo alımı da çok çok iyi ama az mı emiyo sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…