Teşekkür ederim süreci detaylıca yazdım bi üst mesajda. Bebeğim doğum anında bile hâlâ en yukarı noktadaydı ıkınma hissi gelince girdi sanırım. Çünkü ıkındıkça ilerlediğini hissediyordum. Açıklığım hiç yoktu. Suyum normaldi. Fitil kullanılmadı. İnşallah siz de çok kolay ve güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız.Çok tebrikler, yukarıda bir arkadaşımız daha sormuş ama ben de merak ediyorum. Benim de eğer doğum cumaya kadar başlamazsa önce fitil sonra suni sancı ile doğum başlatacaklar. Sizin bebeğiniz kanala inmiş miydi, açıklığınız var mıydı, suyunuzda azalma var mıydı, fitil kullandılar mı, tüm süreç ne kadar sürdü aktarabilirseniz çok sevineceğim. Umarım emzirme ve iyileşme süreçleri de dilediğiniz gibi olur.
Olsun öyle tatlılar ki herşeye değiyor. Çok şükür sağlıklılarTeşekkür ederim inşallah. Bebek küçük olsa dert büyük olsa dert... Hiç sorunsuz doğup büyüyen bebek var mı merak ediyorum
Canım her şey iyi olur inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam hanımlar, 39+3 den selamlar , dün doktor kontrolüm vardı açıklık hiç yok bebek ters duruyor makat gelişi ve sancımda hiç yoktu bebeği karnıma bastırarak masajla döndürmeye çalıştılar ama dönmedi
bana hemen sezaryan için gün almam gerektiğini söylediler . Yarın genel anestezi için kan vereceğim cuma günü sezaryan büyük ihtimal ben yurt dışında yalnızım spinal olmak istediğimi söyledim ama genel anestezi daha iyi dedi doktorum. Açıkcası çekiniyorum nasıl olur diye refakatçim olmayacak ben kendime gelene kadar bebek ne olcak nasıl toparlarım endişeliyim . İyi dileklerinize ihtiyacım var sağlıcakla kalın
Hayırlısıyla her şey güzel olur merak etme bebekleri beklettikleri bir süreç vardır orada sonuçta. Sen bebişinle kavuşacağına odaklanSelam hanımlar, 39+3 den selamlar , dün doktor kontrolüm vardı açıklık hiç yok bebek ters duruyor makat gelişi ve sancımda hiç yoktu bebeği karnıma bastırarak masajla döndürmeye çalıştılar ama dönmedi
bana hemen sezaryan için gün almam gerektiğini söylediler . Yarın genel anestezi için kan vereceğim cuma günü sezaryan büyük ihtimal ben yurt dışında yalnızım spinal olmak istediğimi söyledim ama genel anestezi daha iyi dedi doktorum. Açıkcası çekiniyorum nasıl olur diye refakatçim olmayacak ben kendime gelene kadar bebek ne olcak nasıl toparlarım endişeliyim . İyi dileklerinize ihtiyacım var sağlıcakla kalın
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için , haklısınız ilk bebek olunca ve ilk doğum bilemedim , heyecanlıyım da çokHayırlısıyla her şey güzel olur merak etme bebekleri beklettikleri bir süreç vardır orada sonuçta. Sen bebişinle kavuşacağına odaklan
yani sadece zorlaştırıyor hayatını, destek olmak yok.Dedikodu: bebiş göğsümde uyuya kaldı. Tentene duruyoruz.. Kv geldi uyuyan çocuğu burnunun baya ucundan öpmeye çalıştı. Anne napıyorsun çocuğun ağzından öpülür mü hiç dedim ağzı değil burun ucundwn öptm ya çok tatlı filan dyor ya ağzı burnu ne fark eder yenidoğan bebek hiç ağzından öpülür mü tüm mikroplqr ağızdsn burundan giriyor filan diyorum izin vermiyorsun hiç öpmeye ya burnundwn öptüm alnına yakından filan diyor. Bende yenidoğan bu filan d
Kaldı ki uyuyor çocuk ya , ben uyusun diye neler yapıyorum uyuyan çocuğu neden öpüyorsun dedim. Sonra tüm gece kv'den lohusa sendorumu gördükkim lohusa anlamadım hala habire tirip yiyorum bu arada bir de sigara içiyor o konuya giremedim bile çok uzamasın diye
Aynen onu dese nolur yani huyumuza gitseleryani sadece zorlaştırıyor hayatını, destek olmak yok.
Yani öpmüş, uyarmışsın- ay evet doğru Kızım kusura bakma deyip geçebilir ama uzatıyor deli mi ne
Benim kv bebeği cok ziplatma düşer diye korkuyorum dedim diye evi terketti sigara içip içip bebeği kucağına aliyordu bebek 4 günlükte beri görmeye gelmiyor arkamdan dedikodu yapıyormuş eşime de benim icin saygisiz demis bebeğime bisey olacak diye korktugumdanAynen onu dese nolur yani huyumuza gitseler
Günaydınlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın herkese bugun 38+0 oldum haftaya perşembeye gün verdi dr bu gece bir boğaz agrım oldu çok fena sadece parol aldım sirkeli su gargara yaptım o güne kadar toparlarmıyım sizce
Çok teşekkür ederim ilki rahat geçmişti bu hamilelik şükür sıkıntı olmasada çocukla beraber zorladı beni kasıklarım agrıyor bacak arama baskı yapıyor üstüne bu tuzu biberi olduGünaydınlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahHaftaya çok var, Allahın izniyle çok rahat toparlanırsınız hatta iki güne
Banada sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyorKatılıyorum, kızım resmen içerde mahsur kaldı çıkışı bulamıyor
Gözünüz aydın bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler diliyorumTeşekkür ederim süreci detaylıca yazdım bi üst mesajda. Bebeğim doğum anında bile hâlâ en yukarı noktadaydı ıkınma hissi gelince girdi sanırım. Çünkü ıkındıkça ilerlediğini hissediyordum. Açıklığım hiç yoktu. Suyum normaldi. Fitil kullanılmadı. İnşallah siz de çok kolay ve güzel bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Bebeğim yanımda yok ya uzun uzun yazıyorum
Diyorum ya biz mi lohusa onlar mı belli değil yani neyin tiribi minicik bebek yanbunlar sizin de torununuz neden biizm gibi düşünmüyorlarBenim kv bebeği cok ziplatma düşer diye korkuyorum dedim diye evi terketti sigara içip içip bebeği kucağına aliyordu bebek 4 günlükte beri görmeye gelmiyor arkamdan dedikodu yapıyormuş eşime de benim icin saygisiz demis bebeğime bisey olacak diye korktugumdanSaygı görmediği yere gelmezmiş neyse ki kocam biliyor hakli kim cok sukur beni anliyor güzelce konuştu annesine simdi oğluyla da konuşmuyor
Gercekten bu kv bi degisik ego var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?