Günaydın,Günaydın herkese bugun 38+0 oldum haftaya perşembeye gün verdi dr bu gece bir boğaz agrım oldu çok fena sadece parol aldım sirkeli su gargara yaptım o güne kadar toparlarmıyım sizce
Bizim de rop muayenemiz var ne kadar sürede o kan düzeldi merak ettimEvet öyleymiş ben öncesinde hiç okumamıştım basit bir göz muayenesi sanmıştım sanırım o yüzden de hazırlıksızdım kötü oldum. Gözüne kan oturmuştu bir de her gördüğümde içim parçalandı düzeldi ama şimdi şükür
hayır bence sizinki normal bizimki anormalKızlar mesajlarınızi okuyunca şaşırdım ya sorun bizde mı acaba.
Benim bebeğim ortalama 2 saatte Bir 7 -10 dakika emiyor toplam. Sonra kendi bırakıyor. Zorlayınca ağlıyor.
Başlarda 5 dk yi geçemiyordk. Emme refleksi çok iyi ve kuvvetli. Kilo alımı da çok çok iyi ama az mı emiyo sizce
Her bebekte olmuyormuş 1haftada falan düzeldi çok şükür. Tavsiyem eşiniz annenizle falan gidin muhtemelen siz dayanamazsınızBizim de rop muayenemiz var ne kadar sürede o kan düzeldi merak ettim
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için inşallah bizimki de sıkıntısız geçerHer bebekte olmuyormuş 1haftada falan düzeldi çok şükür. Tavsiyem eşiniz annenizle falan gidin muhtemelen siz dayanamazsınız
Kuzum hayırlı olsun güzel günler de büyüt bebeğini sağlıkla mutlulukla insallahKızlar selam
Sabah bebisimi kucagima aldım çok şükür sezeryan ile
Çok güzel bir duygu ilk saaatler biraz zor geçiyor ama geçiyor .henüz yürüyüşe başlamadım
Bebeğim memeyi güzel kavradı ama sütüm ne zaman gelir bilmiyorum
Darısı bekleyenlerin başına
Çok teşekkür ederim canım benimKuzum hayırlı olsun güzel günler de büyüt bebeğini sağlıkla mutlulukla insallahbebis kendi mi gelmek istedi yoksa doktor mu gün vermişti
Daha ne istiyorsun bak bir de kilo alımı çok iyi demişsin maşallahKızlar mesajlarınızi okuyunca şaşırdım ya sorun bizde mı acaba.
Benim bebeğim ortalama 2 saatte Bir 7 -10 dakika emiyor toplam. Sonra kendi bırakıyor. Zorlayınca ağlıyor.
Başlarda 5 dk yi geçemiyordk. Emme refleksi çok iyi ve kuvvetli. Kilo alımı da çok çok iyi ama az mı emiyo sizce
Genelde öyle canımKızlar sizin bebişlerde uyanıp emiyo tekrar uyuyo döngüsündemi çok fazla uyanık olmuyo benimki
Ağlıyo emziriyorum dalıyo doyunca uykuya geçiyo
Ne bilim iki saat emziren varmış 5-10 dk çok az gibi geldi bana şuanhayır bence sizinki normal bizimki anormalbenim oğlum oynuyor resmen memede, çok kuvvetli emmidiği de oluyor zayıfta, önemli olan dk lar değil etkili emmesi yani sizinki kilo alımı da iyiyse hiç sorun yok
Benim dikişleri aldıktan sonra geçti yani 7 den sonraKızlar sezeryan dikiş yeriniz ne kadar süre acıdı?
Benim 10 gün oldu fakat dikiş başlangıç yeri acısı devam ediyor. Yanma ve kesik acısı mevcut ama yürüyemiyor kalkamıyorum resmen. Sadece yatar pozisyonda ağrı yok.
Sizin ne zaman geçti tam olarak ?
Bende 2 gün önce öyle oldum , artık ölüyordum , kimyon ve rezene kaynatıp verdim , dr önerdi , topuk altına ve göbek çevresine ada çayı yağı aldım iyi geldi sanki , 2 gündür iyi , bide biberonla süt vermeyi kestimBerbat bir gün geçiriyorum. Bebeğim gazdan dolayı gece doğru dürüst uyumadı, gündüz de sadece kucağımda uyuyor. Başım çatlıyor
Eğer sancısı yoksa genelde öyle tabi 2,3 gündür aralarda uyumuyor konuşuyorum onunla etrafı izliyorKızlar sizin bebişlerde uyanıp emiyo tekrar uyuyo döngüsündemi çok fazla uyanık olmuyo benimki
Benim dikişleri aldıktan sonra daha da acımaya başladıBenim dikişleri aldıktan sonra geçti yani 7 den sonra
Benim ilk günler dışında yoktu canim ağrı ama kendimi dinlemeye pek vaktim olmadığı için hissetmemiş olabilirim ya da sezeryandan sonra 5 6 gün felaket baş ağrısı çektiğim için onun acısını bastırmış olabilir. Yani ben hissetmedim ağrı ama 30.gunden sonra ağrım olmaya başladı o da benim oğlan gazını çıkarmaya çalışırken tekmeliyor biraz beni karnımı bence ondan oldu. Sen bi doktoruna danış bence.Kızlar sezeryan dikiş yeriniz ne kadar süre acıdı?
Benim 10 gün oldu fakat dikiş başlangıç yeri acısı devam ediyor. Yanma ve kesik acısı mevcut ama yürüyemiyor kalkamıyorum resmen. Sadece yatar pozisyonda ağrı yok.
Sizin ne zaman geçti tam olarak ?
Benimkinin bir döngüsü daha var. Huysuzluk .gazdan dolayı. Ya emiyor ya ağlıyor ya uyuyor. Doktor normal dedi amaKızlar sizin bebişlerde uyanıp emiyo tekrar uyuyo döngüsündemi çok fazla uyanık olmuyo benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?