2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sezeryan dikiş yeriniz ne kadar süre acıdı?

Benim 10 gün oldu fakat dikiş başlangıç yeri acısı devam ediyor. Yanma ve kesik acısı mevcut ama yürüyemiyor kalkamıyorum resmen. Sadece yatar pozisyonda ağrı yok.

Sizin ne zaman geçti tam olarak ?

Günaydın herkese bugun 38+0 oldum haftaya perşembeye gün verdi dr bu gece bir boğaz agrım oldu çok fena sadece parol aldım sirkeli su gargara yaptım o güne kadar toparlarmıyım sizce
Günaydın,

Sakın aksatma doktoruna haber ver durumu
Ben de doğum öncesi hafta grip olmuştum bebekte enfeksiyon çıktı ve yoğun bakım sürecini uzattı. Başka bir sebep bulamadığı için herkes ona bağladı durumu. İlaçla filan bir şekilde tedavi edilsin doğumdan önce.

Bizim de rop muayenemiz var ne kadar sürede o kan düzeldi merak ettim

hayır bence sizinki normal bizimki anormal benim oğlum oynuyor resmen memede, çok kuvvetli emmidiği de oluyor zayıfta, önemli olan dk lar değil etkili emmesi yani sizinki kilo alımı da iyiyse hiç sorun yok

Kuzum hayırlı olsun güzel günler de büyüt bebeğini sağlıkla mutlulukla insallah bebis kendi mi gelmek istedi yoksa doktor mu gün vermişti

Daha ne istiyorsun bak bir de kilo alımı çok iyi demişsin maşallah

Kızlar biz bugün yenidoğan çekimi yaptırdık kızımla çok tatlı oldu biraz uyutması emmesi uzun sürüyor üst değiştirmek filan ama güzel anılar kalsın bize Hastanede de doğum anı ve ertesin gün aile çekimi olmuştu o fotolar da dün geldi. Onlar da harika.. hastanedeyken zor gelmişti foto çekilmek keşke ayarlamasaydım gibi düşünmüştüm o yorgunlukla ama iyi ki yapmışım o yorgunlukla insana zor geliyor ama sonra iyi ki dedim

Benim dikişleri aldıktan sonra geçti yani 7 den sonra

Berbat bir gün geçiriyorum. Bebeğim gazdan dolayı gece doğru dürüst uyumadı, gündüz de sadece kucağımda uyuyor. Başım çatlıyor
Bende 2 gün önce öyle oldum , artık ölüyordum , kimyon ve rezene kaynatıp verdim , dr önerdi , topuk altına ve göbek çevresine ada çayı yağı aldım iyi geldi sanki , 2 gündür iyi , bide biberonla süt vermeyi kestim

Benim ilk günler dışında yoktu canim ağrı ama kendimi dinlemeye pek vaktim olmadığı için hissetmemiş olabilirim ya da sezeryandan sonra 5 6 gün felaket baş ağrısı çektiğim için onun acısını bastırmış olabilir. Yani ben hissetmedim ağrı ama 30.gunden sonra ağrım olmaya başladı o da benim oğlan gazını çıkarmaya çalışırken tekmeliyor biraz beni karnımı bence ondan oldu. Sen bi doktoruna danış bence.

Kızlar sizin bebişlerde uyanıp emiyo tekrar uyuyo döngüsündemi çok fazla uyanık olmuyo benimki
Ağlıyo emziriyorum dalıyo doyunca uykuya geçiyo
Benimkinin bir döngüsü daha var. Huysuzluk .gazdan dolayı. Ya emiyor ya ağlıyor ya uyuyor. Doktor normal dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…