- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Ben bi deliğe sıkıp ters çevirip sırtına vurup sonra diğer deliğe geçiyorum ikisi tıkanırsa nefes alamaz korkusu oluyor sen bu şekildemi yapıyosuncanım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum
benimde bugün yumuşacık gögüsler korktum acaba süt yok mu diye, bebem emerken birden kendini çekti ağzı süt doluydu inşallah doyuyordur ve süt vardır, ağlamıyor da aç kalsa ağlardı di miYumuşacık göğüslerim ve sağına az az geliyo
dediğin gibi de yapabilirsin ama tıkanmaz merak etme illa yutuyor ağzına geliyor, ben dr un gösterdiği gibi yapıyorum tıkanır gibi olsa kaldırıyorum sırtına da vuruyorumBen bi deliğe sıkıp ters çevirip sırtına vurup sonra diğer deliğe geçiyorum ikisi tıkanırsa nefes alamaz korkusu oluyor sen bu şekildemi yapıyosun
Ya peki 28 gün bebek hastalıkları ücretsiz ya göz buna dahil mi? Öyleyse göze de 28 gün içinde gidelim dedikteÖzelde çocuk doktoru giriş açıyo ama devlette gidip randevu alıyosun göz ve kalça usg için sonra tarih gelince direk gidip çekiyosun özel pahalıya geldi devlete gittim artık özellere yanaşılmıyor herşeyin fiyatı uçtu
Canım bunu denedin mi ? Ben korkuyorum yacanım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum
Normalde bende ücretsiz biliyorum ama doğum yaptığım yer bana 40 gün sonrası için randevu oluşturunca haliyle ücretliye dönüyor bende bu durumda devlete gittim göze soktum 17 ekimede kalça usg verdilerYa peki 28 gün bebek hastalıkları ücretsiz ya göz buna dahil mi? Öyleyse göze de 28 gün içinde gidelim dedikte
Pendik medikalparkta doğum yapan arkadaşım vardı mesela ondan ücret almamışlar martta doğum yapmıştı ama benim hastanede selam versen önce para istiyorYa peki 28 gün bebek hastalıkları ücretsiz ya göz buna dahil mi? Öyleyse göze de 28 gün içinde gidelim dedikte
Aynı durumdayız, o ağladıkça bende ağlıyorum. Geçmeyecek gibi bu günler inanılmaz tukendigimi hissediyorum. Siz kaç günlüktunuz. Biz 15, gunluguzKızlar bi akıl verin sürekli mız mıs bugün ya gece 4.30dN beri yatıp 2 saat uyumadı hep memede. Uyuyor yatırıyorum 10 dakkaya ağlıyor. Kucağımda uyusun diyorum yine maksimum 1 saat olarak 2 kere uyudu. Gözünden uyku akıyor. Ama o gaz bir geliyor kıvrım kıvrım yavrum
Benimkide çok gazlı bir bebek ilk günden beri gaz ilacı kullanıyormusun ben forbiome kullanıyorumKızlar bi akıl verin sürekli mız mıs bugün ya gece 4.30dN beri yatıp 2 saat uyumadı hep memede. Uyuyor yatırıyorum 10 dakkaya ağlıyor. Kucağımda uyusun diyorum yine maksimum 1 saat olarak 2 kere uyudu. Gözünden uyku akıyor. Ama o gaz bir geliyor kıvrım kıvrım yavrum
Bende çok korkuyorum ama bugün denedim bi nefessiz kalır gibi oluyor sonra ağlıyo nefesi geliyorCanım bunu denedin mi ? Ben korkuyorum ya
Bunu yaparken ağlıyor mu? Ben Nexus aspirator almıştım, serum fizyolojik ile bir iki damla sıkıp yumuşatıp aspiratör ile çekiyorum ona rağmen katıla katıla agliyorBen bi deliğe sıkıp ters çevirip sırtına vurup sonra diğer deliğe geçiyorum ikisi tıkanırsa nefes alamaz korkusu oluyor sen bu şekildemi yapıyosun
Ağlıyor bazen nefes alamıyor sonra kendine geliyoBunu yaparken ağlıyor mu? Ben Nexus aspirator almıştım, serum fizyolojik ile bir iki damla sıkıp yumuşatıp aspiratör ile çekiyorum ona rağmen katıla katıla agliyor
Kızlar bi akıl verin sürekli mız mıs bugün ya gece 4.30dN beri yatıp 2 saat uyumadı hep memede. Uyuyor yatırıyorum 10 dakkaya ağlıyor. Kucağımda uyusun diyorum yine maksimum 1 saat olarak 2 kere uyudu. Gözünden uyku akıyor. Ama o gaz bir geliyor kıvrım kıvrım yavrum
evet canım her gün yapıyorum, hiç korkulacak bişey yok bir kere yapınca alışırsın artıkCanım bunu denedin mi ? Ben korkuyorum ya
ben daha bekarken mastit olmuştum ne manaysaMerhaba ben mastit oldum da ağrılı bir meme 40 derece ateş maalesef. Tedavi için hızlıca iyi gelebilecek önerileriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?