canım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorumKızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Ben hergün veriyorum yanlışmı yapıyorum
kibrisss @Melikeben NewMamaa dikloron
Serum fizyoloji hangi marka aldınız ? Bazıları yasaklanmış galiba sağlık bakanlığı tarafındanBende çok korkuyorum ama bugün denedim bi nefessiz kalır gibi oluyor sonra ağlıyo nefesi geliyor
Evet antibiyotik augmentin başladık ateş olunca bir de ateş düşürücü ağrı kesici. Bahsettiğiniz gibi bir şey onermediben daha bekarken mastit olmuştum ne manaysabenim gittiğim dr bama eczaneden bi ilaç hazırlatmıştı sıvı olarak, onu bezle ıslatıp memeye koyuyordum acaba dr unuz böyle bişey verdi mi ? tabi bana antibiyotiğe ek olarak verilmişti
Ben hergün veriyorumKızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Sıcak duş sağma masaj duş altında rahatlatırMerhaba ben mastit oldum da ağrılı bir meme 40 derece ateş maalesef. Tedavi için hızlıca iyi gelebilecek önerileriniz nedir
Reflu yatağı bizim kurtarıcımız oldu. Altını değiştirirken olan kısa sürede bile reflu yatağına yatirmayinca bebiş hemen rahatsız oluyor ağzına süt geliyorcanım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum
Hangi marka serum fizyolojik aldınız ? Bide o hırıltı geçti mievet canım her gün yapıyorum, hiç korkulacak bişey yok bir kere yapınca alışırsın artık
Kuzum medikal parka gitsene? Ben cerraha da gittim ya o daücretsiz dedi. 28 gün diye dedi. Bu hastanede doğmasa da ücretsiz mi dedim evet dedi. Tüm hastanelerde de öyle mi dedim. Öyle olmalı dedi İstersen normal muay. Bir gösterNormalde bende ücretsiz biliyorum ama doğum yaptığım yer bana 40 gün sonrası için randevu oluşturunca haliyle ücretliye dönüyor bende bu durumda devlete gittim göze soktum 17 ekimede kalça usg verdiler
Hakkını arasaydın yasayı hatırlatıp bir de fatura alıp şikayet edebilirsinPendik medikalparkta doğum yapan arkadaşım vardı mesela ondan ücret almamışlar martta doğum yapmıştı ama benim hastanede selam versen önce para istiyor
Bizimki de 14 günlük. 2 gündür var. Bugün ilk defa 2 saattir uyuyor o da kucağımda. Yatağa asla yatmadı bugün.Aynı durumdayız, o ağladıkça bende ağlıyorum. Geçmeyecek gibi bu günler inanılmaz tukendigimi hissediyorum. Siz kaç günlüktunuz. Biz 15, gunluguz
Ben daha kullanmadım cnm 2 gündür var. Dün doktora sordum Argivit Microflora verdi. Bunu da kullanan kimseyi duymadım. İlacı da almadım daha. Doktor başlarsan 15 gün hep ver dediBenimkide çok gazlı bir bebek ilk günden beri gaz ilacı kullanıyormusun ben forbiome kullanıyorum
45 dakka yine iyi ben yatağa yatırınca 10 dakkada ağlıyor bugün. İlaçta vermedim henüz. 3 4 gün dayanayım belki geçiş sürecidir hemen başlamayayım dedim ama bilemiyorımBizimde dünden beri böyle emzirip yatırıyorum gayet uyuyo 45 dk sonra ağlamaya başlıyo
Tam 2 hafta oldu doktor şimdi gazı başlıcak daha bişey görmediniz demişti gerçektende öyle
Gün içinde max 1 saat uyudu hep emzir koyla geçti asla dinlenemedim yemeğe fırsat bulamıyorum yani
Biogaia damla vermişti dün verdim gce sakin geçti etki etti sanırım uyuduk allahtan oda kalktı emdi uydu hep ama gündüz yine başladı yani şimdi yine damla verdim gece sakin geçer umarım
3 aya kadar böyle sürmez inş napcaz bilmiyorum geçici olmasını umuyorum
Bizim doktor bunlar 1 kerelik ilaç değil. Bağırsak florasını düzenleyici o yüzden 1 kere verirsen 15 gün vereceksin ki tedavi doğru olsun yoksa anlamı yok gecici olur dedi. Ben de o nedenle hala vermedim. Bir kaç gün takip edip dayanmaya çalışçam.Kızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Ben de kullanıyorum reflu yok kusma filan çok olmuyor şimdilik ama yinede hep onda yatıyorcanım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum
Var kuzum Reflü yatağı ama benim bebiş çok kusuyor 5 dk emmesine rağmen sürekli fazlasını atıyorcanım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum
Benim burono MarkaSerum fizyoloji hangi marka aldınız ? Bazıları yasaklanmış galiba sağlık bakanlığı tarafından
inşallah çabucak geçer etki eder, çok geçmiş olsunEvet antibiyotik augmentin başladık ateş olunca bir de ateş düşürücü ağrı kesici. Bahsettiğiniz gibi bir şey onermedi
Sadece sgk anlaşmalı hastaneler ücretsiz. Mesela ben de Memorialda doğum yaptım.Kuzum medikal parka gitsene? Ben cerraha da gittim ya o daücretsiz dedi. 28 gün diye dedi. Bu hastanede doğmasa da ücretsiz mi dedim evet dedi. Tüm hastanelerde de öyle mi dedim. Öyle olmalı dedi İstersen normal muay. Bir göster
eczaneden direk normal serum aldık, zaten eczaneden alınmasını öneriyorlar, tamamen geçmedi hırıltısı ama bayağı azaldıHangi marka serum fizyolojik aldınız ? Bide o hırıltı geçti mi
bir de emziriken ayakları aşağı tarafta olsun tam düz olmasın vücudu ve emzirdikten hemen sonra yatırma 5 10 dk kucağında kalsın öyle yatır canımVar kuzum Reflü yatağı ama benim bebiş çok kusuyor 5 dk emmesine rağmen sürekli fazlasını atıyor
Cati muayenesinden sonra kanama olmasi dogal, nisaniniz olmayabilir. Ama muayene dogumu da tetiklemis olabilir.Kızlar günaydın, 39+5im bugün. Dün kontrolüm vardı doktorum çatı muayenesi yaptı. Dünden beri sulu hafif kanlı azar azar akıntım vardı. Bu sabah iki parça halinde kanlı jel kıvamında parça geldi. Sizce nişan olabilir mi, fikri olan söyleyebilirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?