2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Ben hergün veriyorum yanlışmı yapıyorum
kibrisss @Melikeben NewMamaa dikloron
canım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum

Evet antibiyotik augmentin başladık ateş olunca bir de ateş düşürücü ağrı kesici. Bahsettiğiniz gibi bir şey onermedi

canım ben henüz bişey kullanmıyorum çok Şükür aşırı gaz sancımız olmadı henüz, bu arada reflü yatağı kullanıyor musunuz ? ben doğduğundan beri sadece ona yatırıyorum
Reflu yatağı bizim kurtarıcımız oldu. Altını değiştirirken olan kısa sürede bile reflu yatağına yatirmayinca bebiş hemen rahatsız oluyor ağzına süt geliyor

Normalde bende ücretsiz biliyorum ama doğum yaptığım yer bana 40 gün sonrası için randevu oluşturunca haliyle ücretliye dönüyor bende bu durumda devlete gittim göze soktum 17 ekimede kalça usg verdiler
Kuzum medikal parka gitsene? Ben cerraha da gittim ya o daücretsiz dedi. 28 gün diye dedi. Bu hastanede doğmasa da ücretsiz mi dedim evet dedi. Tüm hastanelerde de öyle mi dedim. Öyle olmalı dedi İstersen normal muay. Bir göster

Aynı durumdayız, o ağladıkça bende ağlıyorum. Geçmeyecek gibi bu günler inanılmaz tukendigimi hissediyorum. Siz kaç günlüktunuz. Biz 15, gunluguz
Bizimki de 14 günlük. 2 gündür var. Bugün ilk defa 2 saattir uyuyor o da kucağımda. Yatağa asla yatmadı bugün.
Benimkide çok gazlı bir bebek ilk günden beri gaz ilacı kullanıyormusun ben forbiome kullanıyorum
Ben daha kullanmadım cnm 2 gündür var. Dün doktora sordum Argivit Microflora verdi. Bunu da kullanan kimseyi duymadım. İlacı da almadım daha. Doktor başlarsan 15 gün hep ver dedi
45 dakka yine iyi ben yatağa yatırınca 10 dakkada ağlıyor bugün. İlaçta vermedim henüz. 3 4 gün dayanayım belki geçiş sürecidir hemen başlamayayım dedim ama bilemiyorım

Kızlar gaz ilacını özellikle gazlı olduğu gün mü veriyorsunuz yoksa düzenli hergün mü
Ben hergün veriyorum yanlışmı yapıyorum
kibrisss @Melikeben NewMamaa dikloron
Bizim doktor bunlar 1 kerelik ilaç değil. Bağırsak florasını düzenleyici o yüzden 1 kere verirsen 15 gün vereceksin ki tedavi doğru olsun yoksa anlamı yok gecici olur dedi. Ben de o nedenle hala vermedim. Bir kaç gün takip edip dayanmaya çalışçam.

Ben de kullanıyorum reflu yok kusma filan çok olmuyor şimdilik ama yinede hep onda yatıyor

Var kuzum Reflü yatağı ama benim bebiş çok kusuyor 5 dk emmesine rağmen sürekli fazlasını atıyor

Sadece sgk anlaşmalı hastaneler ücretsiz. Mesela ben de Memorialda doğum yaptım.
Yoğun bakımdan tut muayeneye her şeye para ödedik.

septembrmom NewMamaa 14. Günden bildiriyorum dünden beri gaz sancımız var, dün gece neredeyse hic uyumadık. En son eşim masaj yapmaya başladı ben de kimyona başladım çok sık bir şekilde birazcık rahatız şu anda. Masaj sonrası baya gaz çıkardı kakasını yaptı. Ek olarak mommys bliss damla siparişi verdik çok kişi önermişti biz de deneyelim dedik. Bir de karnını sıcak tutuyoruz bence o da ise yarıyo

Cati muayenesinden sonra kanama olmasi dogal, nisaniniz olmayabilir. Ama muayene dogumu da tetiklemis olabilir.

Bu arada cok fazla konu konusulmus kizceler, ben bayadir 2 bebeli bi anne olarak leyla vaziyette geziyorum da, simdi birkac sey danisacagim.

1) dil bagini kestirenler tam olarak hangi doktor yapti bu islemi ne kadar surdu? Bana pediatrist kbb'den randevu al orda halledecekler dedi, dogru bilgi mi? Cocuk kbb diye bir bolum yok malum, garipsedim.

2) serum fizyolojik sikma vs video paylasmissiniz, onu tam videodaki gibi mi uyguladiniz ben iki burna arka arkaya uygulamaya korktum. Kizimin da sumuk konusunda masallahi var, nefes alamadigindan ememiyor.

3) benim kiz 37+3de dogdu, simdi kimi doktorlar premature, kimi doktorlar ise tam zamanli bebek diyorlar 37+0 ve ustu bebeklere, dolayisiyla rop muayenesi yaptirmam gerekli mi değil mi tedirgin oldum acikcasi. Rop muayenesine ihtiyac duyan bebeklerin gozunde degisik ya da cok belirgin birsey var mi? Hani su goz yapisi, sekli vs kesin rop belirtisi denilen birsey var mi?

4) beni ozlediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…