Biz 2 no ya gectik ben de indirim var diye 1 no stoklamistim elimde patladı arkadasima vericem bi ise yarasin 20 gunde poposu ve bacakları büyüdü bacak kismindan cok sıkıyordu 2 ye geçmemek için direndim ama bacağında cok iz kaliyo sıkıyor kızarıyor diye daha fazla direnemedimBez tüketimleriniz nasıl kızlar? Ben 1 paket sleepy bitti. 1 paket premium care bugün bitiyor sonlardayız. Bir paket daha premium care var. Yetecek mi acaba. Az alın az alın diyorlardı ama benim bebekntombik doğmasına rağmen 3 paket kesin gider nasıl az alın bebek büyüyor dediler anlamıyorum:)
Saglikla büyüsün analı babalı gözün aydinKızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsınbugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak
benim bebe sağolsun 20 dk izin verdi kahvaltı yapmama onun dışında hep mız mızevde yalnız olunca bu ürün kurtarıcı olur beğendim bende alıcam, teşekkür ederim
Canım gözün aydın analı babalı büyütsün Maşallah senin de ağrıların zamanla geçecek sabret.. kaka yapmadan hastaneden salacaklarını sanmıyorum yeterli beslenmediğini düşünürse zaten hemşireler mama ver derler.. En rahatı hastane orada hemşireler var ne derlerse onu yapacaksın sakin ol Rahat ol akışına bırakKızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsınbugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak
Ohhh masallah sana süt olsun meleğine de şifa olsun kuzumAminn canım benim teşekkür ederim
Evet benimde 3. Gün geldi şimdi evde emzirme savaşları ve sağım modundayım
Kesinlikle yenidoğan olarak yaptır canım sonrasında çok zor olacakErkek bebeği olan anneler yenidoğan sünneti düşünüp bu konuda doktoru ile konuşan var mı ?
Az önce slingi bin br uğraşla taktım bebeği koydum. Başladı aranmayaBen baya sevdim ya yani en azından ev içinde bile olsa kısıtlanmamış hissettim bş süre sonra sonra ağladı ama 2 lokma bişey attım ağzıma yani
Dışarı çıkmak içinde büyük kolaylık her seferinde benek arabası puset çok yorucu
Egg Baby Esnek Wrap Sling Gri
Kaçınca günde büyüdü? Yada kilosu kaç olunca olmadı?Biz 2 no ya gectik ben de indirim var diye 1 no stoklamistim elimde patladı arkadasima vericem bi ise yarasin 20 gunde poposu ve bacakları büyüdü bacak kismindan cok sıkıyordu 2 ye geçmemek için direndim ama bacağında cok iz kaliyo sıkıyor kızarıyor diye daha fazla direnemedimbence paket paket al bi anda büyüyor çünkü nasi olduğunu anlamiyosun ben yandım siz yanmayin
En son 13 gunlukken kilosuna bakildi cumartesi günü kontrol var o zaman kilosunu ogrenicem 20 günden sonra bi anda büyüdü bizim kizKaçınca günde büyüdü? Yada kilosu kaç olunca olmadı?
1 aylık oldunuz o zaman vay ve zaman ne hızlıEn son 13 gunlukken kilosuna bakildi cumartesi günü kontrol var o zaman kilosunu ogrenicem 20 günden sonra bi anda büyüdü bizim kiz
Hemşire ölçtüde sormayı unuttum ya kilosuna odaklandigimdan , maşallah iyi almıs 700 gram almış boyu da cuma sorayım, çok geçmiş olsun size de sizinkinin durumu nasıl?canım geçmiş olsun bizde de abo uyuşmazlığından dolayı sarılık var, yarın 1. ay kontrolü için dr götürecem bakalım ne diyecek, senin bebiş 1 ay da kaç cm uzadı?
Sağlıkla gelsin canım benimŞimdi çıktım canım, rahim ağzı kapalı incelme vs yok ama nstde birkaç tane sancı çıktı. Doktorum çarşamba akşama kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa önce fitil sonrada suni sancıyla başlatalım dedi, muhtemelen kavuşmamız perşembe gibi görünüyor
5 cm iyi değilmi kuzu niye öyle düşündün.1. ay kontrolünü yaptıran anneler bebişiniz boyu ne kadar uzamış, bizim 5 cm uzamış 450 gr almışız bi de
Evet ya şaka maka gecti günler1 aylık oldunuz o zaman vay ve zaman ne hızlıbiz de 18 günlüğüz bugün . Geri bakınca günler hızlı geçiyor. Ama gün içinde 1 gün 48 saat sürüyor bana
Benimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yaparSağol canımo zaman bağırsakların hareketlenmesini bekleyeyim
Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazımBenim bebemin tek yanağında kızarıklık isilik gibi minik minik kabarciklar cikti tam memeye yanağı değen yer dr a yazdim kaynamis ve soğumuş su ile sil her emdiginde yanaklarini dedi bilginiz olsun sizin bebelerinize olmasin
Az önce slingi bin br uğraşla taktım bebeği koydum. Başladı aranmayamız mız mene arıyor geri açtık 5 dakika değil 2 dakika zor durdu
1 aylık oldunuz o zaman vay ve zaman ne hızlıbiz de 18 günlüğüz bugün . Geri bakınca günler hızlı geçiyor. Ama gün içinde 1 gün 48 saat sürüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?