2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz 2 no ya gectik ben de indirim var diye 1 no stoklamistim elimde patladı arkadasima vericem bi ise yarasin 20 gunde poposu ve bacakları büyüdü bacak kismindan cok sıkıyordu 2 ye geçmemek için direndim ama bacağında cok iz kaliyo sıkıyor kızarıyor diye daha fazla direnemedim bence paket paket al bi anda büyüyor çünkü nasi olduğunu anlamiyosun ben yandım siz yanmayin

Saglikla büyüsün analı babalı gözün aydin

Ben slingle zor yaptım ya sağolsun sabahları gazı oluyo gündüz durmuyo emmek be kucak istiyo ama tekken kurtarıcı gerçkten
benim bebe sağolsun 20 dk izin verdi kahvaltı yapmama onun dışında hep mız mız evde yalnız olunca bu ürün kurtarıcı olur beğendim bende alıcam, teşekkür ederim

Canım gözün aydın analı babalı büyütsün Maşallah senin de ağrıların zamanla geçecek sabret.. kaka yapmadan hastaneden salacaklarını sanmıyorum yeterli beslenmediğini düşünürse zaten hemşireler mama ver derler.. En rahatı hastane orada hemşireler var ne derlerse onu yapacaksın sakin ol Rahat ol akışına bırak

Az önce slingi bin br uğraşla taktım bebeği koydum. Başladı aranmaya mız mız mene arıyor geri açtık 5 dakika değil 2 dakika zor durdu

Kaçınca günde büyüdü? Yada kilosu kaç olunca olmadı?

En son 13 gunlukken kilosuna bakildi cumartesi günü kontrol var o zaman kilosunu ogrenicem 20 günden sonra bi anda büyüdü bizim kiz
1 aylık oldunuz o zaman vay ve zaman ne hızlı biz de 18 günlüğüz bugün . Geri bakınca günler hızlı geçiyor. Ama gün içinde 1 gün 48 saat sürüyor bana

canım geçmiş olsun bizde de abo uyuşmazlığından dolayı sarılık var, yarın 1. ay kontrolü için dr götürecem bakalım ne diyecek, senin bebiş 1 ay da kaç cm uzadı?
Hemşire ölçtüde sormayı unuttum ya kilosuna odaklandigimdan , maşallah iyi almıs 700 gram almış boyu da cuma sorayım, çok geçmiş olsun size de sizinkinin durumu nasıl?

Sağlıkla gelsin canım benim

1 aylık oldunuz o zaman vay ve zaman ne hızlı biz de 18 günlüğüz bugün . Geri bakınca günler hızlı geçiyor. Ama gün içinde 1 gün 48 saat sürüyor bana
Evet ya şaka maka gecti günler olsun ben kendimi telkin ediyorum bu günler bi daha gelmeyecek tadını çıkar diyorum

Sağol canım o zaman bağırsakların hareketlenmesini bekleyeyim
Benimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar

Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazım

Bizde 20 günü geride bıraktık bana 2 ay gibi geldi 10 gün sonra 1 aylık dicez şaka gibi zaman hem geçiyo hem de gün içinde asla geçmiyor hemen akşam olsun istiyorum biran evel 40 sonra 3 ay fln
Herkes bu günleri özlersiniz diyoda vala çok zor ya özlücekmiyiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…