- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Saglikla büyüsün analı babalı gözün aydin
Canım gözün aydın analı babalı büyütsün Maşallah senin de ağrıların zamanla geçecek sabret.. kaka yapmadan hastaneden salacaklarını sanmıyorum yeterli beslenmediğini düşünürse zaten hemşireler mama ver derler.. En rahatı hastane orada hemşireler var ne derlerse onu yapacaksın sakin ol Rahat ol akışına bırak
Çok sağolun kızlarBenimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar
Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazım
Benimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar
Ya o isilik bizde de oldu iki yanakta hemde, ama beyaz beyaz içi böyle sivilce gibi. Doktora gittiğimizde isilikten ziyade alerjiye de benziyor dedi. Kremler verdi kaç gündür kullanıyoruz tık yok. Birdaha gideceğiz inşallah bakalım inşallah geçer ya. Size söylenilen kaynamış soğumuş suyu da denemek lazım
Benim kız doğarken içimden çıkarırken yaptı ilk kakasını biri bağırdı mekonyum yapıyorr kenara çekiin diye sonra kontrol ettiler içime geldi mi diye filanÇok sağolun kızlarilk kakamızı yaptık Tweetiy benimkide ilk çişini doktorun üstüne yaptı sizinki daha fena
NewMamaa sağol canım sabretmeye çalışıyorum ağrı kesici içiyorum günde 3 kere ama iğne kadar etkili değil.hastane rahat olsa da evime gitmeyi dört gözle bekliyorum sanki o zaman ağrılarım dinecek gibi.siz şimdi daha iyisinizdir darısı bana ve yenidoğum yapacaklara
Ben kullanıyorum canım bir kaç gündür şimdilik memnunumKızlar biogai damla kullanan var mı?
Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor
Ben kullandım kuzu, ama sanki sonradan alışıyor vücuduKızlar biogai damla kullanan var mı?
Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor
Benimki slingte çok iyi duruyor hep onunla götürüyorum dışarı neredeyse hiç uyanmadan uyuyor 3 4 saatAz önce slingi bin br uğraşla taktım bebeği koydum. Başladı aranmayamız mız mene arıyor geri açtık 5 dakika değil 2 dakika zor durdu
Bizdede var ben onlar biz öpüyoruz diye oluyor diye biliyorumBenimki de doğar doğmaz doktorun eline yaptı. Sonrasında 3 gün kaka hiç yapmadı. Kontrolde doktor normal olduğunu söylemişti 1 haftaya kadar. İçinizi ferah tutun bugün yarın yapar
Uyurken mi yerleştiriyorsun peki? Benimki uyumuyordu da.. benim bebiş uyumuyorsa en fazla 10 dakka memeden ayrı duruyor. 11.dakka kesin ağlrBenimki slingte çok iyi duruyor hep onunla götürüyorum dışarı neredeyse hiç uyanmadan uyuyor 3 4 saatbana çok iyi oldu
Geçmiş olsuuuunÇok sağolun kızlarilk kakamızı yaptık Tweetiy benimkide ilk çişini doktorun üstüne yaptı sizinki daha fena
NewMamaa sağol canım sabretmeye çalışıyorum ağrı kesici içiyorum günde 3 kere ama iğne kadar etkili değil.hastane rahat olsa da evime gitmeyi dört gözle bekliyorum sanki o zaman ağrılarım dinecek gibi.siz şimdi daha iyisinizdir darısı bana ve yenidoğum yapacaklara
Aboo memeci biri haUyurken mi yerleştiriyorsun peki? Benimki uyumuyordu da.. benim bebiş uyumuyorsa en fazla 10 dakka memeden ayrı duruyor. 11.dakka kesin ağlr
bizimki az almış mamaya başladıkHemşire ölçtüde sormayı unuttum ya kilosuna odaklandigimdan , maşallah iyi almıs 700 gram almış boyu da cuma sorayım, çok geçmiş olsun size de sizinkinin durumu nasıl?
kilosu az diye canım, boyu iyi uzamış5 cm iyi değilmi kuzu niye öyle düşündün.
Kuzum ben baştan beri mama veriyorum hastanede verdik. Ama az yani günde 1 yada 2. 15 gün kontrolünde kilosuna ulaştı diye artık vermeye bilirsin dedi doktor. Ben gece 1 kere veriyorum iyi uyusun diyeAboo memeci biri hauyurken ya da uyanıkken farketmiyor canım orda rahat ediyor. Yeni mama vermeye basladım ben sürekli ve durmadan ağlıyorsa sen daha iyi bilirsin açlığını ama
Valla bizde açık çünkü yoksa ben kafayı yerim emzirirken falan gece açık olmazsa uyur kalırım gibi ayrıca gündüz kuşağı her türlü hakimim artıkKızlar evde bebişlerin yanında tv açııyor musunuz?? Bizim nerdeyse 24 saat açık
Hayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?Kızlar dün gece kasık ve ağrımdan dolayı sabah doktora geldim 1-2 cm açıklığım vardı yatış verdiler. Şuan azar azar suni vermeye başladılar ama daha şimdiden sancılarım 3 dkda bir 100ü görüyor. Dualarınızı bekliyorum
Kızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsınbugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak
Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?Benim kız doğarken içimden çıkarırken yaptı ilk kakasını biri bağırdı mekonyum yapıyorr kenara çekiin diye sonra kontrol ettiler içime geldi mi diye filan
Merhaba herkese kızlar 2 gündür suni sancı çekip bugün 4te bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla Allah şükürNewMamaa biz 40+4te doğduk. Benim bebiş de doğar doğmaz kakasını yaptı sütüm az az anca geliyor emzirmeye çalışıyorum yine sorularım olursa yazarım sizlere
Canım konuştuk biz onu doktorla ama bizim bebenin yumurtalıkları inmemiş 1 ay sonra bir daha bakalım dedi, bir de yarım sünnetli doğmuş nasıl yol izleyeceğiz bir ay sonra belli olacakErkek bebeği olan anneler yenidoğan sünneti düşünüp bu konuda doktoru ile konuşan var mı ?
Bi fikrim yok doktoruna sormalısın bence tatlımOoo güzel bir tavsiyeacaba kullandığımız vitaminlerle birlikte bunu da içsek ne olur? Fazla gelir mi?
İstanbul anadolu yakası için 600₺Ahahhshs anlayamamisim ben, simdi de konuyu unuttum ama :)
Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?
Ancak kahverengi lekelenme kirmizi parlak kanamaya donerse sorun olur, doktorunuza gitmeniz gerekir.
sizi 35.hafta niye muayene etme ihtiyaci duydu, cok erken zira? 1 cm acilmadan korkmayin, bol bol dinlenin en az 2 hafta. 37.haftaya giris yapinca korkmaniza gerek yok.
bebegin gelisimi boyu kilosu ne durumda? 2 kiloyu gecti mi?
bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.
canim yolladigin link uygulama yuklemeye yonlendiriyor acamadim ben.
Benim de bebegim bunu yapiyor ama normal birsey bu, cocuk ikiniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?