2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Juno yatağı kullanan var mı
Annemle eşim tutturmuş çocuk bunda rahat etmiyor kafası gömük ayaklar havada diyorlar..
yanlış mı yatırıyorum bilemedim.. internette gösterilen şekilde koyuyorum

Canlarım ilk ay bebeklerin en fazla kaç kilo alması normal acaba ? Üst sınır var mı Yarın 1 aylık kontrole gireceğiz biraz fazla aldı gibi geliyor

Canlarım ilk ay bebeklerin en fazla kaç kilo alması normal acaba ? Üst sınır var mı Yarın 1 aylık kontrole gireceğiz biraz fazla aldı gibi geliyor
Benimki 2970 doğmuştu 120 gram vermişti bir aylık kontrolde 4970 gramdı doktor bir sorun görmedi ama maşallah tosuna dedi biraz bozuldum sensin şişko dedim ama içimden

Benimki 2970 doğmuştu 120 gram vermişti bir aylık kontrolde 4970 gramdı doktor bir sorun görmedi ama maşallah tosuna dedi biraz bozuldum sensin şişko dedim ama içimden
Ahahah. Yanlız aynı kiloda doğurmuşuz. benimki de tam 2970 doğdu. Şuan evde ki tartıda kucağıma aldığımda 4500 civarı Sanki. Ama yarın belli olacak mama takviyesi yaptın mı hiç

Ahahah. Yanlız aynı kiloda doğurmuşuz. benimki de tam 2970 doğdu. Şuan evde ki tartıda kucağıma aldığımda 4500 civarı Sanki. Ama yarın belli olacak mama takviyesi yaptın mı hiç
Yaa maşallah yavrularımıza
Ben birkaç gün mama verdim sadece paketin 4te birini anca kullanmıştım. attım ilk doğduğunda 15cc şeklinde .

Rica ederim canım ne demek gerçekler bunlar hepimiz bazen yetersiz hissedebiliyoruz dert etme nasıl geçti bebişle

Bende doymuyomu demiştim ama çok içince ya hıçkırıyo ya da ağzından çıkıyo bi kısmı doymaktan ziyade hep emsin yani uyumadığında emmeden tutamıyorum ya
Aslında doktorumuz söyledi çarşamba günü kontrolde. Bundan sonra daha çok sana düşecek. Sürekli emmek isteyecek diye. Sanki doktoru duymuş gibi level atladı o gün

Daha çok yeni İnşaAllah zamanla toparlar

Evet benimde oluyo onun için vakumlu Süt pompası aldım

Mansallah canım tam 2 kilo almış o zMan.

Peki baş çevresi doğduğunda kaçtı ve 1 aylık kontrolde kaçtı

Kızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk

Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum

Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmış O yüzden kimse gruptan kaçmasın

Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..

Herkesin 40 ı çıkmadan 3 aylık olupta gazlar bitmeden kimse burayı terketmesin
Birbirimize ihtiyacımız var

Juno yatağı kullanan var mı
Annemle eşim tutturmuş çocuk bunda rahat etmiyor kafası gömük ayaklar havada diyorlar..
yanlış mı yatırıyorum bilemedim.. internette gösterilen şekilde koyuyorum
Ben kullanıyorum yanlış yatırmıyorsun öyle zaten, çok memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…