- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Benimki 2970 doğmuştu 120 gram vermişti bir aylık kontrolde 4970 gramdı doktor bir sorun görmedi ama maşallah tosuna dedi biraz bozuldumCanlarım ilk ay bebeklerin en fazla kaç kilo alması normal acaba ? Üst sınır var mı Yarın 1 aylık kontrole gireceğiz biraz fazla aldı gibi geliyor
Ahahah. Yanlız aynı kiloda doğurmuşuz.Benimki 2970 doğmuştu 120 gram vermişti bir aylık kontrolde 4970 gramdı doktor bir sorun görmedi ama maşallah tosuna dedi biraz bozuldumsensin şişko dedim ama içimden
Yaa maşallah yavrularımızaAhahah. Yanlız aynı kiloda doğurmuşuz.benimki de tam 2970 doğdu. Şuan evde ki tartıda kucağıma aldığımda 4500 civarı Sanki. Ama yarın belli olacak mama takviyesi yaptın mı hiç
Üff şafak sayacağız desene3 aylik olana kadar sanirim devam ediyormus 3 aylik olduğunda bebekler donebilir bi hale geldikleri için rahat gaz cikariyorlarmis 3 de 1 i bitmiş kaldi iki
Rica ederim canım ne demek gerçekler bunlar hepimiz bazen yetersiz hissedebiliyoruz dert etmePozitif mesajın için çok teşekkür ederim canım, böyle yureklendirilmek beni çok mutlu ediyor zira kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Sanki annem onun dilinden daha iyi anlıyor, onu daha iyi uyutuyor ben sadece beslenecegi bir bedenmisim gibi hissediyorum. Annem ile son günümüz, yarın eşim ben ve bebegim kalacağız. Pazartesi ise bebek ve ben. Allah'ım kolaylık versin inşallah hepimize
Aslında doktorumuz söyledi çarşamba günü kontrolde. Bundan sonra daha çok sana düşecek. Sürekli emmek isteyecek diye. Sanki doktoru duymuş gibi level atladı o günBende doymuyomu demiştim ama çok içince ya hıçkırıyo ya da ağzından çıkıyo bi kısmı doymaktan ziyade hep emsin yani uyumadığında emmeden tutamıyorum ya
Daha çok yeni İnşaAllah zamanla toparlarÇok sağol canım sana da çok geçmiş olsunbenim de dediğin gibi delikler oluşmuş açılmış gibi duruyor.bir yer de şişlşk var inşallah enfeksiyon değildir.
İnşallah seninki gibi kapanır doktora pazartesi gidicem canım fena acıyor kalkamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum.
Evet benimde oluyo onun için vakumlu Süt pompası aldımEmzirirken diğer göğsünden süt akan var mı arkadaşlar. Benim fazla fazla sütüm yok diye düşünüyorum . Ama emzirirken boşta olan mememden süt akıyor. Özellikle geceleri farketmediğim için üstüm baya ıslanıyor. Sütte ziyan oluyor ona da ayrı üzülüyorum
Enjektörle ver kuzu ben öyle yapıyorumNapim kuzum sağmasam üstüme akıyor ön süt zaten sürekli sağmıyom günde bir yada iki
Enjektörle ver kuzu ben öyle yapıyorum
Ya bir de kimse beni uyarmadi ki bu kotu bisey ya da ilginc bi durum falan da denmedi.
Ben bebeklerimi 2 ayri doktora takip ettiriyorum, farkli gorusler olur, birinin sorunu olur o gun gormezden gelir vs. Ama ikisi de birsey demedi bana kaldi ki persentil degerinin icindeler. Sanirim sorun olsa persentilin icinde olmazlardi.
Ama sunu soracağım gebeliğin sirasinda baş bolgesiyle alakali bir sorun vs yasadiniz mi? Onun icin mi dikkat etti acaba doktorunuz?
Mansallah canım tam 2 kilo almış o zMan.Benimki 2970 doğmuştu 120 gram vermişti bir aylık kontrolde 4970 gramdı doktor bir sorun görmedi ama maşallah tosuna dedi biraz bozuldumsensin şişko dedim ama içimden
Aslında doktorumuz söyledi çarşamba günü kontrolde. Bundan sonra daha çok sana düşecek. Sürekli emmek isteyecek diye. Sanki doktoru duymuş gibi level atladı o gün
Kızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk
Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum
Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmışO yüzden kimse gruptan kaçmasın
Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..
Ben kullanıyorum yanlış yatırmıyorsun öyle zaten, çok memnunum benJuno yatağı kullanan var mı
Annemle eşim tutturmuş çocuk bunda rahat etmiyor kafası gömük ayaklar havada diyorlar..
yanlış mı yatırıyorum bilemedim.. internette gösterilen şekilde koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?